Hrănirea de pește vii alimente

Oscar pește mănâncă vierme

Peștele dvs. de companie trebuie să mănânce ceea ce le sluji sau se confruntă cu foamete (o opțiune care se întâmplă prea des). Deși hrana de fulgi este o dietă bună cu vitamine și minerale echilibrate pentru pește, marea majoritate a peste de apa dulce ar sari literalmente la șansa de a avea alimente vii sau chiar congelate.

Flake Food

Înainte de a ne arunca în subiectul mâncării vii, să vorbim despre Flake Foods. În mod realist, nu este posibil ca majoritatea dintre noi să oferim o dietă complet echilibrată compusă din doar proaspete și Mancare inghetata. Flake Mâncare este acceptată de un număr mare de pești de apă dulce și conține substanțe nutritive importante pe care peștele dvs. trebuie să rămână sănătoși. Cu toate acestea, nu toate alimentele de fulgi sunt create egale.

Data viitoare când achiziționați hrana de fulgi, faceți o privire bună la eticheta ingredientelor din container. Ce veți găsi este de pește, drojdie, masa de creveți, masa de alge, plancton, kelp, vitamine, conservanți și umpluturi proteice, cum ar fi masa de grâu, făina de soia, ovazul de ovăz și orez brun. Aceste articole de ultimă generație sunt materiale de umplutură. Acestea sunt necesare pentru a oferi o cantitate adecvată de proteine, dar nu conține aceleași substanțe nutritive și aromă găsită în creveți sau alte alimente pe care le-ar mânca peștii sălbatici.

Amintiți-vă că ingredientele sunt enumerate în ordinea celui mai mare volum, deci căutați alimente pregătite care au de pește și fructe de mare pe lista ingredientelor. Odată ce selectați o hrană de fulgere de calitate, începeți să căutați modalități de a completa acele fulgi plictisitoare cu alimente proaspete sau congelate.

De asemenea, vitaminele din alimentele de fulgi au o durată de viață limitată, deci ar trebui să cumpărați alimente într-o cantitate care va fi utilizată în aproximativ o lună. Dacă va dura mai mult pentru a folosi alimentele de fulgare, încercați să o depozitați în frigider sau chiar în congelator pentru ao menține mai mult.

Controversa tubifex

Viermii Tubifex au fost de mult timp anunțați ca fiind cel mai rău, fie cel mai bun alimente vii pentru a vă hrăni peștele. Ele sunt foarte nutritive și ușor de a crește acasă, dar pot fi achiziționate la multe magazine locale de pește. Controversa provine din riscul ca acesta să transporte boli la acvariul dvs. la domiciliu

Ca viermii de râuri (care mănâncă murdărie), tubifex sunt viermi annerid care mănâncă orice material în care sunt crescuți. Brațul dvs. - cei mai mulți viermi Tubifex de crescătorie comercială sunt ridicați în run-off-urile de păstrăv, ceea ce înseamnă că trăiesc pe gunoi de grajd. Inutil să spun, asta le face potențiali hotbede pentru transmitere Infecții bacteriene sau parazitare. Dezgustător? da! Dar peștele de apă dulce iubesc viermii tubifex și prosperi pe ele dacă sunt curățate în mod corespunzător. Deci, cum vă puteți asigura că sunt în siguranță pentru a vă hrăni peștele?

Începeți prin achiziționarea viermilor Tubifex vii dintr-un magazin de renume, apoi examinați cu atenție apa în care sunt păstrați. Ar trebui să fie clar. Dacă nu este, nu le cumpărați. Când găsiți viermi curați, plasați-le într-un recipient mare de apă dechlorată și 3 până la 4 ori pe zi clătiți-le cu atenție până când apa rulează clar. Păstrați-le în frigider și examinați apa în fiecare dimineață. Dacă apa este clară, sunt curate și pot fi folosite pentru a vă alimenta peștele. Nu-i hrăniți pe peștele dvs. până când apa este clară, deci continuați să le clătiți după cum este necesar.

Calitatea lui Tubifex va varia de la magazin pentru a stoca, deci dacă localizați cele bune (viermi care se curăță rapid, spre deosebire de cei care încă mai înfundau de apă după multe zile) notă de furnizor. Dacă găsiți viermi sănătoși, curați, puteți începe propria colonie de viermi tubifex prin creșterea lor într-un rezervor aerate cu un centimetru de pietriș pe fund și apoi adăugați cantități mici de legume (felii de cartofi dulci sunt bune) sau plante de acvariu garnituri pentru alimente. Pe măsură ce se înmulțesc, Sifon sau Net, viermii să se hrănească cu peștele dvs.

Aproape la fel de bine ca hrănirea viermilor Tubifex vii, majoritatea magazinelor de animale de companie vând viermi tubifex înghețați sau chiar litri.

Brine creveți

Una dintre cele mai bune alimente vii este artemia, mai cunoscută sub numele de creveți de saramură. Dacă te-ai uitat în jur pentru creveți de saramură vii, probabil ați descoperit că sunt puțin scumpe, sau greu de găsit deloc. Nu renunta. Cele mai multe magazine de pește poartă o selecție bună de creveți de saramură înghețată. Textura și aroma creveților de saramură vor varia în funcție de ceea ce au fost hrăniți și cum sunt înghețate.

La fel ca oamenii, peștele au preferințe distincte atunci când vine vorba de mâncare. Nu ezitați să încercați mai multe branduri pentru a găsi pe cele mai bune peștii dvs. Indiferent dacă încercați să îngheți sau să trăiți artemia, veți fi surprinși să vedeți cât de vrăjitorie chiar și peștii mici îi vor consuma.

Multe magazine de pește vând ouă uscate de creveți de saramură și chiar kituri pentru incubație și ridicarea creveților de saramură live la domiciliu. Creveții de saramură recent, sunt un aliment perfect pentru pescuitul pentru copii (Fry) din multe specii. Ele sunt relativ ușor de a crește acasă.

Alte produse alimentare vii

Creveții nu sunt singurele alimente vii "sigure" disponibile. Experții consideră Daphnia, puricile de apă AKA, una dintre cele mai importante alegeri alimentare vii. Ei nu poartă niciuna dintre bolile pe care tubifex o fac, sunt o sursă excelentă de nutriție pentru toți peștii și poate fi ridicată destul de ușor.

Daphnia nu se găsește frecvent la magazinele de pește, dar cluburile locale de pește vă pot furniza, de obicei, o colonie de pornire. Cea mai bună parte a oferirii Daphniei este faptul că ei pot trăi în acvariu până când peștele le mănâncă. Odată ce peștele dvs. au obținut gustul "lucrurilor bune", veți găsi căutând o varietate mai largă de alimente vii. Există o mulțime de opțiuni. Luați în considerare următoarele:

  • Râii
  • Viermi de măcinare
  • Maggots (Larve de zbor)
  • Microupi
  • Larve de țânțari
  • Oțet anghilă
  • Viermi albi
  • Fructe de fructe fără aripi

Alternative congelate

Dacă alimentele vii nu sunt disponibile, este prea costisitoare sau este prea mult dintr-un hassle pentru a ridica, alimentele congelate sunt o alternativă bună. Brine creveți este mâncarea congelată de vârf, dar nu trebuie să vă limitați peștele numai la creveți (chiar și friptura devine plictisitoare după un timp). Există multe alte alimente congelate, iar unele chiar combină mai multe alimente populare într-un singur amestec pe care peștele găsesc foarte atrăgătoare.

Petreceți puțin timp în secțiunea Congelator din magazinul de pește. Nu veți găsi nici o înghețată de nuci macadamia, dar veți găsi totul de la Krill, la Kelp, la alge roșii. Așteptați, nu sunt plante alge și kelp? Sunt sigur că sunt. Nu uitați că și peștii care mănâncă carnea se va bucura de plante și legume. De fapt, unii vegetarieni, cum ar fi Plecostomul și alte agenții de alge, vor mânca, de asemenea, alimente de pește care conțin carne.

Poti satisface vegetarienii cu kelp congelate, alge înghețate sau înghețate, sau biți de salată proaspătă și spanac. Data viitoare când faceți o salată, spălați bine verdele și încercați să vă hrăniți o mică parte la peștele dvs. S-ar putea să fiți surprinși să vedeți care dintre ele se sapră în ea. Ceea ce ți-a spus mama ta despre legumele fiind bune pentru tine deține și pentru peștele tău. Legumele proaspete oferă vitamine și bogate lipsesc adesea în alte alimente de pește.

Fie că este vorba sau congelate, animale sau legume, peștele dvs. se va bucura de o varietate de alimente oferite lor. Amintiți-vă, sunteți singurul bucătar pe care îl au.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Viermi tubulici (viermi Tubifex)Missouri Departamentul de Conservare Descoperă natura, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Hrănirea de pește vii alimente