Cum să vă trageți propriul creveți de saramură

Brine creveți

Ouăle de creveți de creveți de saramură (sau chisturile) este un proces simplu, iar recoltarea creveților de saramură a bebelușului rezultat (sau NAUPLIII) a fost chiar mai ușoară atunci când se utilizează incubatorul de creveți de brățări DIY.

  • Achiziționați doar ouă de înaltă calitate ("Premium").
  • Ouăle care nu au fost păstrate sub 50 ° F (cum ar fi cele de pe raftul dvs. LFS) vor avea o rată semnificativ mai mică a trapei.
  • Toate ouăle de creveți de saramură trebuie depozitate:
  • Într-un container etanș închis.
  • Fără umiditate.
  • La sau sub 50 ° F (înghețarea nu este recomandată) pentru o rată maximă a trapei.

Configurarea incubatorului:

  1. Așezați incubatorul de creveți de saramură DIY într-o locație convenabilă.
  2. Se amestecă 2 litri de apă sărată într-un SG de 1.018 (pH-ul 8.0 sau mai mare este recomandat).
  3. Atașați compania aeriană la Pompa de aer (situat deasupra incubatorului) și tubul de aer de incubator (în capacul sticlei).
  4. Umpleți incubatorul cu apă sărată la aproximativ 1 "din găurile de curapace forate.
  5. Adăugați 1 linguriță de nivel de ouă de creveți de saramură la incubator.
  6. Lăsați ouăle să se înmoaie timp de aproximativ 15 minute, "învârtindu-se" ouăle ocazional cu degetul pentru a ajuta la absorbția apei și pentru a permite să se scufunde în partea de jos a incubației.
  7. Porniți pompa de aer și reglați bulele la locul în care sunt viguroase și ouăle sunt în mișcare constantă.

În general, timpul optim de incubare este de 24 de ore. Cu toate acestea, în funcție de calitatea ouălor și de mediul de incubație, poate dura până la 36 de ore pentru o trapă completă.

Recoltarea creveților

Când incapacitatea este completă, opriți alimentarea cu aer pe incubator. După aproximativ 15 minute, cochilii goale (maro) ar trebui să plutească pe suprafața apei, cochilii nesfârșite ar trebui să fie în partea inferioară a incubației în capacul sticlei și creveții de salină live (portocaliu) ar trebui să vibreze în jurul valorii de gâtul sticlei.

Deconectați linia de aer de la pompa de aer, fără a evita sticla, care va amesteca totul în sus, din nou. Coborâți capătul liniei de aer la un nivel sub sticlă și evacuați apa printr-o rețea de creveți de saramură într-un recipient. Opriți scurgerea când creveții au fost drenați și înainte ca cochilii de ou gol să ajungă la capătul tubului rigid.

Se toarnă un pic de apă curată proaspătă sau (preferată) prin plasă pentru a clăti creveții de saramură. Puteți să mutați creveți curat la a Creșteți recipientul sau să se hrănească direct la critterii dvs. de rezervoare.

Clătiți incubatorul de creveți de saramură și fie să îl păstrați, fie să-l fixați din nou pentru o altă trapă a doua zi.

sfaturi

  • Cele mai bune temperaturi pentru ouăle de creveți de înfășurare a brânzei sunt între 80 ° F și 82 ° F.
  • Temperaturile mai mici vor avea ca rezultat o durată mai lungă de timp.
  • Lumina este, de asemenea, necesară în primele câteva ore de incubare pentru a declanșa mecanismul de incubație.
  • Menținerea unei surse de lumină în timpul întregii perioade de incubare va contribui la maximizarea rezultatelor trapei.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă trageți propriul creveți de saramură