Fapte și informații despre îngrijire despre creveți marini

Creveți de corali - Stenopus Hispidus

Cu câteva excepții, majoritatea creveților marini sunt crustacee nocturne care sunt reluări, adesea nu sunt văzute odată introduse într-un acvariu. În primul rând scăpari, creveți ieșind noaptea pentru a mânca cele mai multe tipuri de alimente.

01 din 07

Creveți curat

Cleanerul Pacificului Lysmata Amboinensis și omologul său din Caraibe Lysmata Grabhami sunt fără îndoială cele mai populare din creveți de acvariu. Adevărat la numele lor, ei curăță paraziți și resturi de peștii marini. Nu numai că aceste creveți benefice, dar distractiv pentru a viziona ca pești conformi vin la "stația de curățare" pentru a fi îngrijit.

Contrar credinței populare, dungile roșii și albe ale creveților nu le protejează în totalitate de predarea peștii mai mari, cum ar fi anghilele, triggerile și alte carnivore oportuniste.

  • 02 din 07

    Stenopus Hispidus se înțelege bine cu cele mai multe pești și nevertebrate într-un acvariu. Cu toate acestea, triggerfish și multe anghile vor lua masa pe creveții cu bandă de corali atunci când au fost oferite ocazia. Acest creveți a fost cunoscut pentru a curăța în mod activ peștii atunci când este prezentat cu paraziți.

  • 03 din 07

    Lysmata Wurdemanni este un creveți nocturn și reclusiv din Caraibe care rămâne ascuns și, odată introdus într-un acvariu, nu poate fi văzut niciodată. Reputație pentru a mânca pesky nedorite AIPTASIA Anemoni, acest creveți pot consuma, de asemenea, polipi mici și, prin urmare, poate provoca daune considerabile unui sistem mini-reef.

    Nu confunda acest creveți cu Pacificul Subtropical de Est Lysmata Californica omologul, a fost această specie nu va trăi mult timp la temperaturi normale de recife.

  • 04 din 07

    Toate având caracteristica "cocoșă" pe spatele lor pentru care sunt numiți aptiți, există multe Rhynchocietess Specii de camelback găsite în mările tropicale din întreaga lume. Aceste creveți sunt de curățători de rezervoare extrem de competente, ceea ce le face de dorit și sunt atractive datorită dungiilor lor vibrante de cireșe și contrastante luminoase sau a punctelor, dar feriți-vă! Aceste creveți vor mânca corali și alte polipi și, prin urmare, nu sunt recif sigure.

    Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    Creveți de incendiu

    Lysmata Debelius este un creveți uimitor de frumos, cu scarlatul vibrantul său sau cu corpul roșu de sânge și contrastând speculații strălucitoare strălucitoare, antene și picioare, dar, din păcate, datorită comportamentului său nocturnic și reclusiv, într-un rezervor de recif, în mod normal, este adesea văzut deloc. Unele pradă pradă în primul rând pe polipi și, prin urmare, este o alegere slabă.

  • 06 din 07

    Harlequin creveți

    Acesta este un creveți foarte timid, ușor temperat, precum și delicat și sensibil. Preferă substraturi puternice stâncoase sau corali, bogate cu o mulțime de locuri de ascundere. În timpul orelor de zi, se află ascunsă și se duce doar la hrană la orele de amurg sau la întunericul complet. Se găsește aproape întotdeauna în perechi cu femeia fiind cea mai mare dintre cele două.

  • 07 din 07

    Creveții Mantis este un animal frumos, dar ar trebui să se ia grijă atunci când adaugă unul la acvariu. Există două categorii de vânătoare de creveți Mantis: "Preferințele" și "Smashers". "Preferințele" își folosesc gheara de suliță pentru a înjunghia în tăcere pradă moale. "Smashers" folosesc gheara lor forțată, clubului pentru a lovi, sparge sau pulveriza o pradă mai greu de corp, eu.E. melci.

    Dr. Roy Caldwell oferă Mai multe informații despre Mantis Creveți.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Fapte și informații despre îngrijire despre creveți marini