Cum se hrănește peștele de pește aquarium fry

Peste prajit

Factorii cheie pentru păstrarea FRY în viață și sănătoși păstrează apa și mediul curat, protejând prăjirea de pește adultă și asigurarea unei alimentații adecvate. Cel mai Proprietari de pește deja știți cum să aveți grijă de primele două, dar hrănirea Fry este adesea blocul de poticnire pe care crescătorii noii crescători. Peștele nou-născuților nu pot mânca aceleași alimente ca și părinții, astfel încât provocarea furnizează mâncarea adecvată până când prăjirea devine suficient de mare pentru a mânca alimente standard.

FRY TYPE

Țineți minte că peștii tineri vor mânca diferite alimente în diferite etape ale dezvoltării acestora. De asemenea, diferite specii de pește au nevoie oarecum diferite. De exemplu, dezactivarea recent de discuri frământați de pe haina de șlefuire a părinților pentru primele câteva zile de viață și, prin urmare, nu trebuie să fie hrănite până când nu au crescut în acest stadiu. Este înțelept să studiezi speciile de pește pe care o reproduceți pentru a determina dacă FRY are cerințe speciale de hrănire.

Luând o viziune mai largă, există două tipuri generale de Fry, cele care sunt eclozate din ouă și cele care se nasc trăiesc. Fry care sunt născuți în direct sunt mai mari și s-au dezvoltat mai mult decât cele care au ieșit din ouă. În consecință, acestea notă FRY au o gură mai mare decât prăjirea tipică a unui ou și poate, prin urmare, să mănânce alimente mai mari de la început. Este destul de obișnuit ca Fry-născut în direct să mănânce o versiune fină la sol a acelorași alimente ca pește părinte.

Fry de la Egglaying Pește sunt mai mici atunci când se termină și adesea nu sunt înot liber în primele zile. În aceste cazuri rămân la locul unde a fost atașat oul, alimentându-și sacul de gălbenuș până când încep să înoate pe cont propriu.

Etapele de alimentare

Fry care sunt proaspăt eclozate au corpuri foarte mici și pot mânca numai cele mai mici alimente. Cu toate acestea, ele cresc rapid și au nevoie de nevoi nutriționale. Această etapă este deosebit de critică, deoarece prăjiturile recent eclozate poate să moară repede la moarte. Unele dintre cele mai bune alimente din această etapă sunt infuzoria, creveți de saramură proaspătă și apă verde. Aceste alimente trebuie să fie disponibile imediat când trapa prăjită, deoarece nu poate aștepta chiar și o zi pentru ca alimentele să fie pregătite. Dacă alimentele descrise anterior nu sunt disponibile în momentul trapei prăjite, preparatele de gălbenuș de ou și alimentele FRY preparate comercial sunt alternative bune care nu necesită mult timp să se pregătească.

Odată ce Fry a trecut prima săptămână sau două de viață, ele sunt, în general, suficient de mari pentru a mânca alimente similare ca părinți, doar în porțiuni mai mici. Practic, toate alimentele achiziționate, fie fulgi, peleted, fie uscate prin îngheț, pot fi măcinate la o dimensiune fină încât Fry poate mânca. Acest articol descrie pași simpli pentru crearea alimentelor dvs. Fry, folosind instrumente simple pe care probabil le aveți la îndemână. Pe măsură ce Fry creste mai mare, puteți face particulele de alimente mai mari până când pot mânca alimentele de aceeași mărime ca peștele părinte. Rețineți că, deși Fry poate să mănânce aceleași alimente ca și părinții, ei trebuie să fie hrăniți mai des datorită dimensiunii mici a stomacului lor.

Furnizarea de alimente

Există mai multe alimente de bază de înaltă calitate pe care cele mai multe Fry vor face bine. După cum sa menționat anterior, aceste alimente trebuie să fie la îndemână la momentul trapei prăjite, iar aprovizionarea trebuie să fie continue până când pot mânca alimente tradiționale. Pregătiți-vă înainte de timp pentru a vă asigura că aveți ceea ce aveți nevoie. Cluburile de acvariu vin la îndemână atunci când cresc seama, deoarece există adesea membri care vă pot ajuta într-un vârf. Dacă doriți să creați și să ridicați peștele, luați în considerare găsirea unui club local pentru sprijin.

  • Infuzorii: Infusoria crește în mod natural în majoritatea rezervoarelor, în special cele cu plante vii. Cu toate acestea, pot să nu fie cantități suficiente pentru a susține incubarea completă a prăjiturii. Prin urmare, este utilă culturarea propriei dvs. infusoria dvs. pentru a asigura o sumă adecvată. Acest Articolul Infusoria din ghidul dvs Oferă o mulțime de sfaturi pentru creșterea culturii proprii.
  • Suprafață de saramură: Puține lucruri pot rivaliza valoarea nutritivă a creveților de saramură proaspăt încântat sau a apei pe care o are la aproape toate peștii. Dacă alegeți să o ridicați singur, va trebui să începeți cultura înainte de trapa prăjită și să o păstrați pentru o vreme pentru a vă asigura că FRY au cantități suficiente. O altă opțiune pe care o folosește proprietarii este o pregătire comercială preparată în viu, sau creveți de saramură înghețată.
  • Apa verde: Apa verde este exact ceea ce suna, apa cu o crestere de alge microscopice care o transforma verde. Ea face o primă mâncare excelentă pentru tânărul prăjit și este ușor de crescut. Pur și simplu luați un borcan galon și umpleți-l cu Apei de acvariu, Scoateți unele alge din rezervor și adăugați la borcan (dacă nu aveți alge, un pic de iarbă va fi suficientă). Adăugați câteva picături de îngrășământ plante, apoi lăsați borcanul în plin soare. Într-o chestiune de zile, apa ar trebui să fie verde și să fie înfricoșătoare cu substanțe nutritive microscopice care sunt ideale pentru prăjirea ta. Luați câteva uncii din borcan pentru fiecare hrănire prăjită și înlocuiți-o cu apă dulce tratată.
  • Gălbenuș de ou: Gălbenușul de ou este o alimentație ambalată cu putere, ușor de făcut în pregătirea pentru prăjiturile recent eclozate. Fierbeți un ou, luați gălbenușul și înfășurați-vă într-o bucată mică de tifon, comprimându-i astfel încât porțiunile mici proeminente prin cârpă. Atârnă-l în rezervor, iar prăjirea se va hrăni. Eliminați și înlocuiți zilnic pentru primele câteva zile.
  • DIY FRY FOOD: Live născut Fry, sau Fry care sunt o săptămână sau mai vechi pot mânca de obicei alimente fin sol, că te poți pregăti.
  • Achiziționate Fry Food: Furnizarea de alimente preparate comercial.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum se hrănește peștele de pește aquarium fry