Saltwater tang sau chirurghihă fotografii

Shahal Tang (Acanthurus Sohal)

Tangul Shahal (Acanthurus Sohal) este, de asemenea, cunoscut sub numele de chirurgul Shihal și Clown Clown Clown. Se găsește în Marea Roșie, spre Golful Persic și Marea Arabiei.

Tangurile Shahal sunt foarte agresive și nu ar trebui păstrate cu alte tangi sau specii Wrasse.

01 din 20

Scopurile Tang (Zebrasoma Scopas)

Scopul Tang (Zebrasoma Scopas) este, de asemenea, cunoscut sub numele de Scopas Brown Tang. Acest pește este agresiv față de propriile sale specii sau tangi în general și cel mai bine păstrat cu un singur rezervor. Va crește la dimensiunea de 12 "și are nevoie de un rezervor de 125 de galoane sau mai mare.

Continuați la 2 din 20 de mai jos.
  • 02 din 20

    Blue Eye Tang (Ctenocheus Binotatus)

    Ochiul albastru Tang (Ctenocheus Binotatus) este, de asemenea, cunoscut sub numele de cele două puncte Bristletooth Tang. Creșterea la o dimensiune maximă de 8 "și este agresivă față de alte tangi, dar pașnică cu alte pești.

    Continuați până la 3 din 20 de mai jos.
  • 03 din 20

    Kole Tang (Ctenochaetus strigosus)

    Kole Tang (Ctenocheus strigosus) este endemică pentru Insulele Hawaiiene și, în cele mai vechi timpuri, a fost o delicatesă și astfel a fost considerată a fi "alimente regale", doar pentru a fi consumată de redevență. Dacă un "obișnuit" a fost prins, mănâncă un kole, acea persoană ar fi executată.

    Kole Tang (Ctenocheus strigosus) crește la o dimensiune maximă de 8 "și este un consumator excelent de Algele de diatom brun.

    Continuați până la 4 din 20 de mai jos.
  • 04 din 20

    Achilles Tang (Acanthurus Achilles)

    Achilles Tang (Achilhurus Achilles) cunoscut și sub numele de chirurgul cu coadă roșie sau Achilles chirurghiș, este endemic pentru Insulele Hawaiiene și crește la o dimensiune maximă de aproximativ 9 ". În mod normal, găsită în zonele de supratensiune a recifului, necesită o mulțime de cameră de înot și un rezervor de cel puțin 125 de galoane pentru adulți.

    Continuați până la 5 din 20 de mai jos.
  • 05 din 20

    Hybrid Achilles Goldrim Tang (Acanthurus Achilles X Acanthurus Nigricans)

    În sălbăticie, ambele Tangs Ahile și Goldrim preferă apele extrem de oxigenate ale zonei de supratensiune deasupra recifului. Ei preferă, de asemenea, un habitat cu o mulțime de locuri de ascundere. Ca și în cazul altor chirurghi, ei vor tolera alții Tangs, dar preferă să fie cu propria lor specie.

    Continuați până la 6 din 20 de mai jos.
  • 06 din 20

    Pulbere maro Tang (acanthurus japonicus)

    Pulberea Brown Tang este un pește oarecum timid, Pulbere maro tang ar trebui să fie prevăzute cu o cameră amplă pentru a vă deplasa și multe locuri de ascuns. Cel mai bine într-un acvariu bine stabilit, cu o creștere amplă a algelor prezente pentru a pasul la petrecere a timpului liber.

    Continuați până la 7 din 20 de mai jos.
  • 07 din 20

    Pacific Blue Tang (Paracanthurus Hepatus)

    Pacificul albastru (Hippo) Tang (Paracanthurus Hepatus) este un pește foarte activ și ar trebui să fie prevăzut cu o mulțime de spațiu pentru a se deplasa și o aprovizionare amplă de rocă vie pentru a ajunge la petrecere a timpului liber este benefică.

    Continuați până la 8 din 20 de mai jos.
  • 08 din 20

    Purple Tang (Zebrasoma Xanthurum)

    Tangul purpuriu (Zebrasoma Xanthurum) este, de asemenea, cunoscut sub numele de the galben Sailfin Tang, chirurghiul galben, și chirurgul albastru. A fost inițial crezut că se găsește numai în Marea Roșie, dar se găsește acum în Marea Arabică, Golful Aden și în apele de pe Sri Lanka. Creșterea la o dimensiune maximă de 10 ", necesită o mulțime de cameră de înot într-un acvariu, astfel încât este recomandat un rezervor de 125 galoane sau mai mare.

    Continuați până la 9 din 20 de mai jos.
  • 09 din 20

    Sailfin Tang (Zebrasoma Veliferum)

    Ca majoritatea peștilor din chirurg familia de pește, Sailfin Tang (Zebrasoma Veliferum) este un pește care nu se joacă bine cu alții Sailfin Tangs. Ele sunt foarte teritoriale, așa că dacă le puneți doi dintre ei împreună se vor lupta. Din cauza razorului / stimulatorului de coada, atunci cand se lupta, se vor tăia reciproc. Vă sfătuim să nu punem mai mult decât unul la un rezervor.

    Continuați până la 10 din 20 de mai jos.
  • 10 din 20

    Naso Tang (Naso Lituratus)

    Naso Tang (Naso Lituratus) este un erbivore, cu o preferință de dietă pentru macroalga maro. Unele specimene pot fi reticente în a mânca orice altceva, dar, în cea mai mare parte, această specie va accepta, de obicei, dieta de bază a rezervorului de bază pentru Tangs & Chirurghishes.

    Continuați până la 11 din 20 de mai jos.
  • 11 din 20

    Blondă Naso Tang

    Blonda Naso Tang este, de asemenea, cunoscută sub numele de chirurgul Clown, chirurgul liturat, rujul Tang și Orangespine unicornfish.

    Acesta este un pește care odată ajustat la viața acvariului are o mare personalitate. Poate fi instruit să mănânce alimente din dreapta din mâini. Este una dintre cele mai agresive specii chirurghioase atunci când vine vorba de disputele teritoriale cu alți chirurgii, în special de propriul lor tip, dar, în general, se vor întâlni cu alți colegi de rezervoare de pește și nevertebrate. Este o trăsătură interesantă că se vor ataca reciproc, având în vedere că se adună în grupuri mici sau școli în sălbăticie.

    Continuați până la 12 din 20 de mai jos.
  • 12 din 20

    Clown Chirurg (Lineatus Acanthurus)

    Chirurgul Clown (ACANTURUS Lineatus) preferă să locuiască cu algele de oxigen și marin, îmbogățite în apele mai mici ale recifului. Fiind în familia chirurgului, are toate trăsăturile tipice, cum ar fi vârful caracteristic al razorului sau coloana vertebrală pe peduncul caudal, nu se înțelege bine cu alte specii similare, are nevoie de o mulțime de cameră deschisă pentru a vă deplasa , dar necesită, de asemenea, o acoperire amplă pentru ascunderea. Diferența dintre acest chirurg în comparație cu alții este că este una dintre speciile mai agresive, ea are o pneuri de peduncul caudal mai mari decât majoritatea celorlalți chirurgii și nu ezită să le folosească!

    Continuați până la 13 din 20 de mai jos.
  • 13 din 20

    Chevron Tang (Ctenocheus Hawaiiensis

    Chevron tang nu este un pește prea agresiv, așa că poate fi ales de chirurgii mai agresivi. Se va descurca, de obicei, bine cu alți locuitori de rezervori, cu excepția tipului său propriu și rar deranjează nevertebratele sesile.

    Continuați până la 14 din 20 de mai jos.
  • 14 din 20

    Juvenile Chevron Tang (Ctenocheus Hawaiiensis)

    Stadiul minor al acestui pește este foarte colorat. Cu toate acestea, o dată în stadiul adult, culorile roșii și purpurii se estompează și devine maro închis, aproape negru, cu părțile laterale ale corpului și capul marcate de multe linii fine, orizontale, gri-gri. Deoarece etapa adultă a lui Chevron Tang este asemănătoare cu cea a unui kole (chirurg de ochi galbeni), este numit Kole Negru Hawaiian. Diferențele sunt că nu are inelul galben în jurul ochiului, corpul este mai întunecat în culoare, iar aripioarele sale pectorale transformă o culoare maro închis, unde aripioarele pectorale ale lui Kole sunt aproape transparente.

    Continuați până la 15 din 20 de mai jos.
  • 15 din 20

    Goldrim (Whitecheek) Tang (Acanthurus Nigricans)

    Este un pește foarte timid, dar odată aclimatizați împrejurimile sale devine foarte activ. Este cel mai bine menținut singular. Dacă insistați să aveți mai mult de unul din aceste pești, acestea ar trebui păstrate numai într-un rezervor foarte mare, cu o acoperire amplă și nu se păstrează cu alte specii de acanthurus mai agresive. În general, acest pește se va alătura cu alți pești independenți, dar poate deveni agresiv față de alte specii similare din specii de aspect sau alimentare.

    Continuați până la 16 din 20 de mai jos.
  • 16 din 20

    Pulbere maro Tang (acanthurus japonicus)

    Pulberea maro Tang este, de asemenea, cunoscută sub numele de chirurgul maro, japonia, chirurghiul și chirurgul cu fața albă. Locuiește zona Oceanului Indian și va ajunge la o dimensiune maximă de 8 ".

    Continuați la 17 din 20 de mai jos.
  • 17 din 20

    Desjardini Sailfin Tang (Zebrasoma Desjardini)

    Desjardini Sailfin Tang este, de asemenea, cunoscut sub numele de Oceanul Indian Sailfin Tang, Sailfin Tang Desjardin sau Marea Red Sea Sailfin Tang și poate fi găsit în apele Africii, Maldive și Sri Lanka.

    Continuați până la 18 din 20 de mai jos.
  • 18 din 20

    Orangebar Tang (acanthurus olivaceus)

    Orange umăr tang este un pește foarte trecut. Culorile sale nu sunt foarte luminoase, dar cu colorarea cu două tonuri maronii, accentuată de bara portocalie strălucitoare pe umăr, este de fapt un pește foarte frumos să aibă într-un acvariu. Corpul acestui pește în timpul etapei sale juvenile este galben strălucitor, lipsit de locul portocaliu care se dezvoltă în timp ce se maturizează.

    Continuați până la 19 din 20 de mai jos.
  • 19 din 20

    Pulbere albastră Tang (ACANTHURUS LEUCOSTERON)

    Pulberea Blue Tang (ACANTURUS LEUCOSTERNON) este un pește foarte popular cu acvaristici, dar unul care nu este ușor de îngrijit deoarece pulberea albastră Tang necesită multă atenție. Este foarte sensibil la contractarea lui ICH și poate avea probleme cu Hlle. Poate fi agresiv față de alte chirurgi, în special cele ale aceleiași forme și culoare. Este cel mai bine găzduit ca singurul Tang prezent într-un acvariu, cu posibila excepție a unui sistem mai mare. Cele mai multe "case" sau ascunderea locurilor pe care acest pește le are într-un rezervor, cu atât mai bine va face cu alți colegi de rezervoare. Femelele sunt considerabil mai mari decât bărbații. Poate fi adesea delicată pentru a se accentua. Acest pește este foarte susceptibil la arsurile de amoniac în branhiile sale și pe aripioarele sale. Atunci când achiziționați acest pește, examinați-l îndeaproape pentru aripioarele "arse" (Ragged) și Gilling Rapid, care este un semn al daunelor potențiale ale Gill.

    Continuați până la 20 din 20 de mai jos.
  • 20 din 20

    Tang galben (Flavescens Zebrasoma)

    Galben tang (Zebrasoma Flavescens) este unul dintre cele mai populare pești dintr-o Aquarium de apă sărată. Culorile lor galbene strălucitoare și natura ușoară cu alte pești le fac o alegere ușoară pentru începutul acvariștilor.

    O marea majoritate a tancilor galbeni colectați pentru utilizarea acvariului sunt recoltate de pe coasta Kona (West) de pe insula mare din Hawaii. Curenții de est care curg în sus partea de vest a insulei mari din adâncurile bogate în nutrienți ale Oceanului Pacific oferă mediul perfect pentru reproducerea și creșterea acestui pește pelagic.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Saltwater tang sau chirurghihă fotografii