Câinii pot mânca marshmallows? 3 beneficii potențiale și 5 pericole

Toată lumea iubește Marshmallows. Fried sau nu, sunt o gustare dulce și gustoasă. Dar câinii pot mânca și Marshmallows și sunt marshmallows pentru câini total sigure să consume? Chiar mai mult, există vreun beneficiu sau efecte secundare de la dăruirea marshmallows la câini?

Dacă ați fi întrebat, "# 8220;Pot să-mi dau câinele marshmallows,& # 8221; Apoi, este un răspuns scurt Da - Câinii pot mânca marshmallows, dar numai în cantități mici și dat ca un tratament foarte ocazional.

Marshmallows nu sunt toxice pentru câini și nu vor face nici un rău atunci când îi dai câinelui doar o mică slujire. Cu toate acestea, mai mult de acest lucru, deci să aruncăm o privire la ceea ce Marshmallows sunt și cum să oferim marshmallows unui câine poate afecta animalul dvs. de companie.

Ce sunt marshmallows?

Un marshmallow este o confecționare foarte populară. Ele sunt adesea servite ca niște bomboane mici, moi, foarte dulci, cu aer.

Marshmallow-urile de astăzi se bazează pe vechiul confecție medicinală care a fost făcută dintr-o plantă de marshmallow numită Althaea officinalis.

Aceasta este ceea ce arată o zi modernă marshmallow-ului:

Cum arata un marshmallow

Zahăr, amidon, apă, culori artificiale și arome, precum și sirop de porumb (uneori), sunt amestecate cu gelatină pentru a crea marshmallow-uri moderne de consistență spongioasă. Unele dintre aceste ingrediente sunt motivul pentru care Marshmallows nu sunt bune pentru câini în cantități mari.

De asemenea, citiți: Pot câinii să mănânce cantaloupe?

Marshmallows pentru câini 101
Câinii pot mânca marshmallows?

da, Câinii pot mânca marshmallows în siguranță dar numai în cantități foarte mici.

Este puțin probabil ca un câine să experimenteze orice efecte negative asupra sănătății din tratamentul ocazional Marshmallow, dar oferind marshmallows pentru câini prea des sau în cantități mari nu este recomandată datorită unor ingrediente de marshmallows.

Marshmallows nu sunt o gustare sănătoasă în general, dar conțin cantități mici de substanțe nutritive. Iată câteva minerale pozitive care pot fi benefice pentru canini:

  • Seleniu
  • Fier
  • Cupru

Aceste trei minerale oferă câteva beneficii pentru sănătate câinilor, deși impactul acestora este destul de minim datorită cât de puțin din acești nutrienți sunt conținute în Marshmallows.

Mai mult, Marshmallows poate fi, de asemenea, foarte ridicat în calorii, ceea ce va determina rapid câinele dvs. să sufere și să interfereze cu regimul dietetic al câinelui altfel.

3 beneficii potențiale de sănătate ale marshmallows pentru câini

Pot să-mi dau câinele marshmallowsMarshmallows au unele minerale în ele care pot fi benefice în teorie; Cu toate acestea, sumele sunt atât de mici încât abia merită menționat.

Cu toate acestea, aici sunt cele trei beneficii potențiale de sănătate ale ofertei de marshmallow pentru câini.

1. Seleniul oferă antioxidanți pentru beneficii multiple de sănătate.

Seleniul poate împiedica cancerul canin și cancerul canin și protejează câinii de la boli gastrointestinale și probleme de piele.

Cu toate acestea, trebuie să se acorde cantități mult mai mari pentru a atinge acest rezultat, iar Marshmallows nu ar fi cel mai bun câine tratat pentru a vă oferi câinele cu o cantitate suficientă de seleniu.

2. Fierul ajută la îmbunătățirea funcției celulare și a tensiunii arteriale.

Fierul este esențial pentru câini. Creează hemoglobină, care transportă oxigen prin celulele roșii din sângele caninului. Ajută la anumite funcții ale enzimelor în corpul unui câine.

În mod similar cu seleniul, există doar urme de fier găsite în Marshmallows, care nu merită conținutul de calorii când hrănește marshmallows câinii.

3. Cuprul oferă beneficii multiple de sănătate.

Cuprul este un alt mineral esențial pe care câinii au solicitat. Ajută la absorbția de fier a corpului canin, dezvoltarea celulelor roșii din sânge și formarea țesutului conjunctiv și a osului. Acest mineral servește, de asemenea, ca antioxidant.

Dar, încă o dată, cantitatea de cupru găsită în Marshmallows nu justifică hrănirea marshmallows pentru câini datorită cantității mari de calorii, precum și ingredientelor găsite în Marshmallows care nu sunt deosebit de utile sau sănătoase pentru câini (chiar dacă acestea nu pot fi toxice).

"Deci pot să-mi dau câinii marshmallow?"

Tehnic, da - puteți da câinelui dvs. un tratat de marshmallow ocazional. Acestea fiind spuse, nu este recomandat să faceți acest lucru o gustare regulată în dieta câinelui tău.

În general, există multe alte tratamente gustoase pentru câinii care pot fi administrați în locul Marshmallows, majoritatea pot oferi cel puțin beneficii reale pentru sănătate câinilor.

Linia de fund: În cantități foarte mici, Marshmallows sunt în siguranță pentru caini să mănânce. Pentru că sunt gustoase, trebuie să fie ținute departe de câini și doar hrăniți în mod strict.

Efectele secundare ale marshmallows pentru câini

Siguranța marshmallows pentru câini
5 Pericole potențiale de a oferi marshmallows la câini

Chiar dacă marshmallows pentru câini sunt salvați, orice diete grele de zahăr poate duce la mai multe condiții de sănătate imediate și pe termen lung în canini. Să ne uităm la unele dintre aceste probleme.

1. Excesul de zahăr în dieta unui câine duce la obezitate.

În timp ce câinii pot mânca marshmallows, proprietarii trebuie să evite acest lucru un tratament de câine comună, deoarece făcând zahăr o parte obișnuită a dietei câinelui dvs. va duce la creșterea în greutate și la obezitate.

Zahărul este Nu este necesar pentru câini să consume și este mai bine să o eviți.

2. Consumul alimentelor zaharoase cauzează spikes în zahăr din sânge.

Marshmallows sunt bogate în conținutul de zahăr care mănâncă în jurul nivelurilor de zahăr din sânge la câini.

Spiicele de zahăr din sânge sunt urmate de o creștere a nivelurilor de insulină care duc la o scădere bruscă semnificativă și bruscă a nivelurilor de zahăr din sângele caninului. Câinii care experimentează acest lucru se pot simți bolnavi, foame sau letargici. Acest lucru poate duce, de asemenea, la diabetul canin, Potrivit studiilor.

3. Marshmallows poate duce la boala gingiilor și decăderea dinților.

Încă o dată, conținutul ridicat de zahăr din Marshmallows poate provoca mai multe probleme la câini.

Bolile de gumă pot să apară de la acordarea prea multor marshmallows pentru câini. Aceasta include canin parodontită, În cazul în care acumularea calculului și a plăcii se scurge sub linia gingiilor câinelui și dăunează țesutului din jurul dinților, ducând în cele din urmă la pierderea dinților.

O inflamație a gingiilor, cunoscută sub numele de gingivită canin, poate duce la o circulație redusă în gură și poate deveni o infecție gravă și răspândită din prea multe zici de zaharuri.

4. Prea multe marshmallows pot provoca tulburări gastrointestinale.

Zahărul este complet inutil în dieta caninei și este cel mai bine pentru a evita totul.

Câini " Sisteme digestive nu sunt menite să digere alimente bazate pe zahăr la toate. Diareea se poate dezvolta și va trece după ce zaharurile și-au făcut drumul prin sistemul câinelui.

5. Marshmallows poate fi un pericol de sufocare.

Chiar dacă marshmallows sunt moi și spongioase, consistența lor (în funcție de mărimea marshmallow-ului) poate fi totuși periculoasă pentru câini.

Mulți câini au adesea tind să înghită mai degrabă decât să mestece, și care pot face marshmallows mare pentru câini un tratament periculos dacă marshmallow-ul se depune în gâtul câinelui tău. Fii deosebit de atent hrănirea marshmallows mare la câini de rasă mai mici.

Efectele secundare ale hrănirii marshmallows la câini

Beneficiile marshmallows pentru câiniDacă nu sunt ingerate în cantități mari, Marshmallows nu au efecte secundare la câini.

Cu toate acestea, mulți proprietari de câini pot presupune că, dacă Marshmallows sunt rele pentru câini datorită conținutului ridicat de zahăr, pot încerca să dea marshmallows fără zahăr la câini.

Oferind un marshmallows fără zahăr de câine este periculos.

Acest lucru se datorează faptului că cele mai multe marshmallow-uri fără zahăr (și alte tratamente fără zahăr) conțin xylitol, un alcool natural de zahăr folosit ca îndulcitor în multe tratamente pentru oameni.

Xylitolul este toxic pentru câini. Studiile științifice au arătat că contribuie la dezvoltarea coagulopatiei, hipoglicemiei și a bolilor hepatice care pun viața în pericol în canini, precum și multe alte probleme de sănătate.

Xylitol contribuie, de asemenea, la boala hepatică acută și la insuficiența hepatică la câini, deoarece distruge celulele hepatice critice necesare pentru ca organul să funcționeze în corpul caninului.

LEGATE DE: Pot câinii să mănânce banane?

Mai multe despre marshmallows pentru câini
Un asistent de pilula

Chiar dacă există într-adevăr nici un motiv bun pentru a da marshmallows câinilor, într-un mod în care marshmallows poate beneficia câinii este utilitatea lor ca un sistem de livrare pilulelor pentru câini (cum ar fi celebrele buzunare / pungi de pastilă, care sunt de obicei mai scumpe).

Știm cu toții că poate fi dificil de dus să dea pastile unui câine, deoarece acestea pot adesea să miroasă medicamentele, în ciuda celei mai bune încercări de ao ascunde într-un tip de tratament sau alimente.

Proprietarii de animale de companie folosesc adesea Marshmallows ca un instrument simplu pentru a-ți face ca câinele să-și ia medicamentele. Pilula poate fi plasată în centrul marshmallow-ului și ușor ascuns în textura sa.

Pentru a evita pericolele potențiale de sufocare de la utilizarea marshmallows pentru câini, încercați întotdeauna să utilizați doar atât de mult marshmallow, așa cum este necesar pentru a ascunde pilula și pentru a păstra un ceas apropiat. Iată videoclipul nostru despre cum să dați un câine o pastilă în cazul în care nu ați făcut-o niciodată înainte.

Rezumat:
Câinii pot mânca marshmallows?

Câinii pot mânca marshmallowsDa, câinii pot mânca marshmallows în cantități mici. Fed ca un tratament la ocazii rare, Marshmallows pentru câini sunt în siguranță pentru a consuma.

Cu toate acestea, Marshmallows nu sunt un tratament adecvat pentru câinii care sunt omnivori prin natură și este mai bine să evitați hrănirea câinelui dvs. orice plin de atât de mult zahăr. În general, nu există niciun motiv bun pentru a oferi câinilor marshmallows.

Dacă hrăniți în mod regulat câinele dvs., Marshmallows au potențialul de a provoca probleme multiple de sănătate care variază de la ușoară la foarte gravă. Există opțiuni de gustare mai sănătoase, disponibile pentru câinele dvs., care nu-i vor determina disconfort sau impact permanent asupra sănătății sale.

Citiți următorul: Top 7 Best Dog Bully Buts & Chews

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinii pot mânca marshmallows? 3 beneficii potențiale și 5 pericole