Ce tip de câine este snoopy?

Ce tip de câine este Snoopy?

El este însoțitorul venerabil al caracterului cel mai iconic al lui Arahat, Charlie Brown. El a avut numărate mijloace de înțeles încă de la creația sa în octombrie 1950. De fapt, el este și mai popular decât maestrul său uman, Charlie, în alte părți ale lumii, cu mulți credincioși că este de fapt steaua spectacolului. Cu urechile sale minunate, o expresie adorabilă și o loialitate incontestabilă față de Charlie Brown, Snoopy este Beagle-ul dvs. Quintessential: amiabil, chiar temperat, iubitor și blând, cu o dungă de determinare a scenariului și o inteligență răutăcioasă de încăpățânarea ocazională. Da, snoopy Beagle poate fi plin de bucurie uneori, dar, de asemenea, letargic în alte momente.

Snoopy - rasa Beagle

Originile lui Snoopy

Snoopy și-a făcut debutul pe benzi comice populare pe 4a din octombrie 1950. El a fost creat de Charles M. Schultz, inspirație de la unul dintre câinii din copilărie al Creatorului, Spike. Interesant, snoopia originală nu a arătat niciodată ca un beagle, deoarece are un nas destul de ascuțit, mai degrabă decât cel de acum iconic rotunjit. El a fost, de asemenea, descris ca orice alt câine normal, mersul pe toate patru.

Fanii seriei de benzi desenate au primit o privire la gândurile lui Snoopy cu introducerea unui balon de gândire pentru a descrie ceea ce a avut în minte acest animal iubitor Charlie Brown în martie 1952. Înainte de aproximativ 4 ani mai târziu în ianuarie 1956, Snoopy a transformat cu siguranță dintr-un câine quad pedale la un câine de patinaj bi-pedaled. De atunci, snoopy a fost întotdeauna descrisă ca un câine cu caracter uman, inclusiv abilitatea de a se deplasa mai mult ca oamenii, având gânduri și de a putea comunica (nu verbal, totuși) cu prietenul său uman, Charlie Brown.

Caracterul lui snoopy

Loial, bun-naturat și nevinovat. Acestea sunt lucrurile care au îndrăznit snoopy la mulți. Cu toate acestea, dacă există un lucru pe care snoopy îl iubește, își imaginează lucrurile. Din toate imaginațiile sale, fiind un aviator este foarte puternic. El iubește purtarea eșarfă a unui aviator, precum și a ochelarilor și casca din acele tipuri purtate de piloți de biplane de cockpit deschis.

S-ar putea întreba de ce snoopy iubește să se retragă într-o lume destul de fantezistă. În timp ce Creatorul său a explicat odată într-un interviu, Snoopy se întoarce la imaginație ca o modalitate de a scăpa de plictiseală. Din punct de vedere tehnic, este simbolul a ceea ce câinii trec prin fiecare zi. Din păcate, de multe ori nu ne gândim prea multe despre asta pentru că există această convingere că câinii nu își imaginează lucrurile. În timp ce acest lucru este adevărat, ceea ce trebuie să ne dăm seama este că sunt foarte predispuși la plictiseală. Dacă nu reușim să le oferim stimularea mentală de care au nevoie, câinii noștri vor prezenta, de obicei, o varietate de probleme comportamentale care decurg din plictiseală.

Interesant, imaginația a fost întotdeauna echivalată cu inteligența ca parte a procesului complex de cunoaștere. Din păcate, nimeni dintre prietenii lui Snoopy nu știe exact ce are în minte. Nimeni dintre prietenii săi umani nu este pe deplin conștient de mucile intelectuale ale lui Snoopy. Da, putem citi bulele de gândire, dar personajele umane din poveste nu pot.

Snoopy în viața reală

Beagle Știm în viața reală nu este de fapt foarte diferită de snoopy. Iată câteva trăsături ale beaglei pe care le puteți vedea într-un fel în Snoopy.

  • Sentimentul acut de miros

Fiind scenarii, beagles pot merge pe tot parcursul zilei încercând să identifice unde vine acel "miros interesant". La urma urmei, acești câini au fost în mod specific cresc pentru a ajuta vânătorii În urmărirea jocului lor. În timp ce simțul mirosului nu este la fel de acut ca sângele de sânge, Beagle este totuși numărul 3 în cei mai buni snifferni de câini din lume. Este acuta lor simtul mirosului care de fapt le conduce să exploreze. La fel ca snoopy, beaglele din viața reală nu se vor opri niciodată după traseul mirosului, chiar dacă înseamnă că vor ateriza pe partea de sus a casei de câine.

Cunoscut sub numele de "nasul cu picioare", beagle nu poate fi deranjat niciodată odată ce cei 220 de milioane de receptori mirosi pe nas au început să se hrănească pe mirosul sau mirosul care și-a atras atenția. Oamenii de știință spun că aceasta este o formă de surditate selectivă. Odată ce ceva își capturează simțul mirosului, nu există nimic care să-i poate descuraja să-și urmeze acel miros. Beagles Will Ignorați-vă apelurile sau chiar fluierele tale. Ei au acest comportament unic pentru a urmări mirosul că sunt deosebit de curioși.

De fapt, puteți să scoateți o beagle din transă indusă de mirosuri. Puteți folosi un miros cu adevărat atrăgător, cum ar fi într-adevăr Delicious doggie trata Pentru a pune Beagle-ul înapoi pe drumul cel bun - de partea ta, înțelegem. În retrospectivă, Snoopy are această abilitate ciudată de a discerne dacă ușa frigiderului este deschisă sau nu. Acum, aceasta este puterea unui simț al mirosului unui beagle.

  • Tare și mândru

Bine, așa că Snoopy nu este într-adevăr deosebit de tare. Dar dacă ați fi dați voce acelor bule de gândire pe care le are întotdeauna, atunci știți despre ce vorbim.

Beagles sunt tare și mândri. Ei nu s-au supărat neapărat să te enerveze sau să-ți faci vecinul înfricoșător, dar mai degrabă să anunțe ceva interesant. Când urmează un interesant "miros", singura modalitate prin care poate comunica înapoi la maestrul său de vânător pe care l-a găsit ceva cu adevărat interesant lătrat. Deci, nu vă opriți la beagle atunci când are tendința de a obține tare. Doar vă spun că au găsit ceva și că vor să vă verificați. Tipul de coajă pe care îl dezvăluie de obicei în astfel de cazuri este o jumătate de howl care este undeva între o coajă frenetică și un Baying Howl. Desigur, le veți auzi, de asemenea, pe jumătate howl la tine când ați depășit ceasul cu alarmă.

Cum ar fi snoopy, woodstock și charlie maro urlă La Lună, vă puteți alătura, de asemenea, Beagle Lip-Sync la melodiile preferate sau poate încercați chestia dvs. ca un vârcolac. Dar dacă nu este pentru tine, atunci o beagle nu este cu siguranță o idee bună pentru un animal de companie.

  • Energetic

Dacă snoopy și-a arătat competența în fotbal sau orice altă activitate, imaginativă sau altfel, beagle-ul real este la fel de energic. Beagles pot fi mici, dar corpurile lor sunt construite pentru lumea accidentată. Au mușchi care le fac mai mult ca niște pitbulli miniaturali decât adorabili Chihuahuas. Ca atare, au nevoie o mulțime de exerciții fizice și activități fizice pentru a vă asigura că acești mușchi rămân toniși și puternici; altfel, ei atrofie și poate provoca mai multe probleme pe termen lung. Ca și snoopy, beagle-ul are nevoie de exercițiu pentru a ajuta la eliberarea acelei energii.

Beagle Puppy pe iarbă

Ei pot juca toată ziua, la fel ca și snoopyul jucând cu Charlie Brown și restul gangului de arahide. Doar asigurați-vă că nu există mirosuri distractive în apropiere, ca să nu-ți pui șuruburile de beagle în afara gardului pentru a urmări mirosul.

Redarea fechetă cu Beagle pare o mulțime de distracție în timp ce și-a cheltuit de asemenea tone de energie. Snoopy, pentru partea lui, este bine cunoscută pentru capacitatea sa de neclannie de a prelua bulele. Acestea fiind spuse, nu ar face rău dacă veți juca bule cu beagle. Frisbees și bile de tenis de lucru, de asemenea.

În legătură cu o postare: Launcher automat cu bile

  • Inteligent, dar încăpățânat

Snoopy are întotdeauna aceste întrebări, declarații și fraze provocate de gândire, toate descrise prin intermediul bubble-ului său de gândire. Dar în viața reală, beagle-ul tău nu va avea acele bule de gândire să-ți transmită exact ceea ce are în mintea lui. În schimb, te va uita la tine cu ochii ei suflete. Da, ei pot arăta foarte melancolici uneori, dar nu lasă-l pe acest prost.

Beagles sunt cunoscuți că au inteligența care ar trebui să o facă foarte ușor pentru oricine să-i antreneze. Din păcate, acest lucru nu este neapărat cazul. Pe măsură ce mulți proprietari de beagle au aflat, acești câini sunt altceva decât ușor de antrenat. Ei au această lovitură încăpățânată care provine din atitudinea lor "ceea ce`s-in-pentru-me". Dacă simțin că antrenamentul va fi o tragere, ei nu-i pasă foarte mult de plăcut. Sunt mai mulți câini centrați.

Terrierii sunt cunoscuți ca fiind extrem de independenți, dar Beagles au o predispoziție puternică că foarte puțini din lumea câinelui se pot potrivi. Corectați acțiunile sau comportamentele sale, iar Beagle poate merge la defensivă. Acesta este motivul pentru care Beagles nu răspund cu adevărat bunelor metodologii de formare aversive, unde veți provoca dureri sau o altă formă de pedeapsă.

Cea mai bună modalitate de a merge în jurul acestei tendințe de beagles este să-i antrenezi mai devreme. Dar nu este doar o pregătire care să funcționeze. Trebuie să vă arătați Beagle că sunteți alfa în pachetul dvs. Persistența, fermitatea și răbdarea sunt ingredientele cheie pentru a vă lăsa snoopy-ul știți că sunteți șeful. Dacă nu, atunci nu acționați surprins dacă Beagle va cere cina - o trăsătură care este destul de asemănătoare cu Snoopy.

Iată chestia. Beagles iubesc alimentele. Utilizați acest lucru în avantajul dvs. în același mod ca și Charlie Brown să facă snoopy.

  • Iubește mâncarea

Snoopy iubește absolut pizza și bere rădăcină, dar acest lucru nu înseamnă automat că ar trebui să-ți dai beagle aceleași tipuri de alimente. Pizza este un mod prea uleios pentru beagle dvs. și poate conține unele ingrediente care sunt absolute no-nos pentru câini. Dar ceea ce am dori să subliniem aici este că beaglele, în viața reală, dragostea de a mânca. Amintiți-vă puterea cea mai mare? Este sentimentul lor de miros. Și mâncarea miroase într-adevăr bine că pot spune literalmente "nu" unui castron umplut cu lucrurile lor preferate. Dacă ați văzut Snoopy să vă îngrijorați de cina, ați văzut beagles în viața reală.

Snoopy poate auzi de fapt pe cineva care deschide a pachetul de marshmallows sau poate chiar cookie-uri de la distanță, datorită sentimentului său acut de miros. Acest lucru este adesea suficient pentru a inunda creierul său ideea de hrană. Același lucru este adevărat cu beagle-ul tău. Orice sursă potențială de alimente poate fi urmărită literalmente. Plăcuța alimentelor pe dvs blat, Funcțiile de mâncare în coșul de gunoi sau chiar resturi pe podea. Acestea sunt adesea suficiente pentru a vă trimite beagle pe o frenezie de hrănire.

Ca atare, copiii ar trebui să fie învățați să nu tachinească niciodată Beagles Pet cu mâncare. Mirosul indiferent de produsul alimentar este încurcat în fața nasului său este adesea suficient pentru a declanșa unitatea de ruinare. Copiii care au tendința de a-și tachina câinii cu mâncăruri vor afla în curând că Beagle nu-i ia prea amabil la nimeni să se încurce cu chow. Se poate fixa cu ușurință dacă știe că altcineva se apropie de mâncarea sa. Mai mult decât atât, este posibil să doriți să căutați modalități mai bune de a vă asigura că coșul de gunoi, deoarece Beagle-ul dvs. poate să-l răstoarne, așa că poate accesa orice miroase înăuntru.

  • Foarte loial

În ciuda deficiențelor lor, Beagles sunt foarte loiali maeștrilor lor umani, la fel ca Snoopy să fie la Charlie Brown. Nu apare în mod natural; Spre deosebire de benzi desenate unde totul a fost predestinat pentru că face parte din complot. În viața reală, beagles trebuie să fie instruiți și socializați mai devreme, ca să știe cine să-și pună încrederea pe. Acesta este locul în care adevăratul pachet lider poate fi discernat de la proprietarul de animale de companie Wannabe.

Beagle joc

La fel ca Charlie Brown, propria dvs. snoopie reală va necesita persistență și coerență în formarea și socializarea sa. Acest lucru înseamnă, de asemenea, oferind oportunități ample de legare și de a tendința nevoilor sale mentale. Pentru ca acesta să fie loial pentru tine, ar trebui să fii pregătit să-ți arăți beagle cât de bun este un alfa cu adevărat. Dacă sunteți mai mult de tipul de proprietar de pedepsire, nu vă așteptați ca beagle-ul dvs. să-și arate loialitatea față de dvs. Duș cu grijă și afecțiune, împreună cu fermitate și consistență și ați fi înzestrat cu un câine care nu este doar adorabil și iubitor, dar poate fi, de asemenea, un partener loial pentru totdeauna.

Snoopy are o personalitate bitterweet, la fel ca beagle în viața reală. Poate fi adorabil de cele mai multe ori, deși poate fi, de asemenea, încăpățânat și foarte puternic în alte momente. Beagles pot fi eroi și merele ochiului tău sau pot fi destul de enervant și hounds încăpățânat Unii părinți de companie le găsesc să fie. Dar, la fel ca și snoopy, beagles au acest personaj care este unic al lor.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce tip de câine este snoopy?