Cum de a da un câine o pastilă: cele mai bune modalități de a da câine medicina orală

Cum să dați un câine o pastilă

Uneori, fiind a Proprietarul câinilor înseamnă îngrijirea pentru puii dvs. atunci când nu sunt bine - dacă aceasta este o problemă pe termen scurt sau o boală pe termen lung. Și adesea acest lucru înseamnă a da pastile de câine care au fost prescrise de vEt. Din păcate, nu vă puteți explica pooch-ului că luarea acestor pastile sunt în interesul lor. Mulți câini sunt avertizați pentru a-și lua medicamentul, ceea ce se poate dovedi a fi o provocare uriașă atunci când tot ce doriți să faceți este să ajutați câinele dvs. să se îmbunătățească din nou.

Pentru a vă ajuta să vă luați câinele să-și ia pastilele, am compilat o listă cu unele dintre cele mai comune strategii despre cum să obținem un câine pentru a lua o pastilă care s-au dovedit a fi eficientă în acest domeniu. Puteți încerca diferitele abordări pentru a găsi cel care funcționează cel mai bine pentru dvs. și pentru poochia dvs. S-ar putea dovedi că trebuie să utilizați mai multe strategii diferite, pe măsură ce câinele dvs. devine obișnuit cu unul și știe ce vine.

Veterinar profesionist care dă pastila

Strategia 1: Ascundeți pilula în alimente

Probabil cea mai frecvent utilizată strategia de a oferi pastile de câini este pur și simplu "truc" câinele dvs. să-și ia medicamentele prin ascunzându-l în mâncare. Cu toate acestea, trebuie să țineți cont de faptul că nu toate pastilele sunt sigure pentru a lua cu alimente, deci trebuie să vă asigurați că cele pe care le dați sunt înainte de a utiliza această tehnică. Dacă aveți un fel de câine care iubește să-și rămână mâncarea fără să se acorde prea multă atenție acestuia, aceasta este o strategie care ar putea funcționa bine. Riscul vine în cazul în care câinele dvs. este un consumator mai atent, deoarece este mai probabil să muște în pilulă și să gustați unele dintre medicamentele neplăcute conținute în interior.

Există o serie de alimente comune diferite pe care oamenii încearcă să le folosească, inclusiv unt de arahide chunky, iaurt simplu, sau piept de pui. Alegeți ceva pe care câinele dvs. se bucură de a mânca cel mai mult și este mai probabil să vă bucurați de un succes. Alternativ, aveți buzunarele de pilule ingenioase, care sunt un tratament moale cu o gaură în interiorul pilulei pentru a merge. Tratamentele sunt ușor de malleabile pentru a se asigura că pilula este ascunsă. În dezavantaj, acesta este un traseu mai scump pentru a merge în jos. De asemenea, dacă dvs Câinele suferă de alergii sau sensibilități alimentare, este posibil să fie nevoie să fiți mai atenți. Unii proprietari de câini au raportat succesul folosind marshmallows ca o alternativă bugetară la buzunarele de pilule, deoarece acestea sunt scăzute în calorii. Dar întotdeauna aveți grijă să nu oferiți pooch prea multe tratamente dulci.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru alergii

Strategia Două: Introduceți o anumită competiție

O strategie de a da comprimate câinilor care se pot dovedi eficiente dacă aveți mai mult de un câine în casa dvs. este acesta: puteți încerca să le adunați împreună și să vă oferiți câine tratează in acelasi timp. Spiritul competiției va face ca câinii tăi să mănânce mai repede într-un efort de a obține cât mai mult posibil. Odată ce se bucură de mâncarea lor, puteți aluneca un tratament cu pilula în interiorul câinelui bolnav. Cu toate acestea, trebuie să fiți deosebit de atenți că dați pilulei câinelui drept! Și dacă aveți un animal de companie mai agresiv cu obținerea mâncării, aceasta nu poate fi cea mai bună alegere a strategiilor.

Strategia Trei: Puneți pilula în spatele gurii câinelui tău

Înainte de a utiliza această metodă de a da medicamente câinilor oral, trebuie să fiți în mod special încrezători că nu sunteți în pericol de Intră de câinele tău. Va trebui să înțelegeți maxilarul inferior și superior al câinelui în spatele lor dinți canini. Când degetele și în poziție și nu sunteți în pericol de a fi mușcați, puteți să vă îndepărtați încet fălcile. De îndată ce le deschideți în jur de două sau trei centimetri, puteți pune pilula în spatele gurii lor. Dacă aveți pe altcineva să vă ajute, acest lucru va face probabil locul de muncă mai ușor. Ar trebui să simțiți câinele dvs. de câine imediat după. Dacă vă luptați pentru a vă înghiți câinele, ați putea încerca să vă masați zona gâtului. Uneori, suflarea aerului pe fața lor ajută, de asemenea. Fii atent cu punerea pilula pe limba câinelui tău, deoarece probabil vor încerca să o scuipă din nou.

Strategia Four: momeala și comutatorul

Unii câini nu-i place să-și ia medicamentele și vor deveni înțelepți să-l puneți în mâncare. Pentru ei, trebuie să faceți un efort suplimentar deosebit. Ar trebui să începeți în mod obișnuit prin ascunderea tratamentului în alimentele din vederea câinelui dvs. Spălați-vă mâinile după aceea pentru a împiedica holierul să miroasă medicamentele reziduale pe degete. Apucați câteva alte tratamente care nu conțin pastilele. Acum, în succesiune rapidă, puteți da câinelui dvs. un tratament fără pilule, înainte de a oferi un alt tratament care conține pilula și finalizând cu un alt tratament "pur". Când utilizați o strategie ca aceasta, este important ca câinele dvs. să nu bănuiască că ceva este în sus. Vorbiți câinele dvs. într-un ton fericit și încântat de voce, oferindu-i o mulțime de laudă și iubire.

O altă posibilitate într-un stil similar de modalități ușoare de a da pastile de câini este să-ți ispitească câinele în a lua pilula prin îmbrăcarea lui ca fructe interzise. Mulți câini doresc adesea să încerce să mănânce de pe farfurie, astfel încât să puteți pune tratarea pilulelor perfuzate pe o farfurie și lăsați-o accidental pe podea. Câinele dvs. poate ajunge să ia medicamentul fără să se gândească prea mult despre asta.

Strategia Cinci: transformați-o într-un joc

Una dintre cele mai bune modalități de a da un câine o pastilă este de a transforma totul într-un joc. Unii câini iubesc să prindă lucruri pe care le aruncați în aer, astfel încât să puteți încerca acest lucru cu tratamente. După ce ați făcut acest lucru cu câteva tratamente regulate, le veți obține într-un ritm. Le puteți oferi apoi tratamentul cu medicamentul din interior. Ideea este că sunt atât de distrași de jocul pe care nu îl vor observa nici măcar când le aruncați tratamentul cu pastila înăuntru. Alternativ, ați putea încerca să practicați câteva comenzi de bază cum ar fi "Sit" și "Stay" folosind tratamente. Din nou, începeți-le cu câteva tratamente regulate, înainte de a introduce cel cu pilula din interior.

Jack Dog Jack Russell și Tablete

Strategie șase: încercați medicamente compuse sau lichide

Dacă aveți un câine care se luptă cu adevărat cu preluarea pastilelor, puteți alege uneori pentru medicamente care apar sub forma unui format complicat sau tratat mesteabil. Cu toate acestea, ar trebui să țineți cont de faptul că medicamentul care vine în acest formular este adesea mai scump. Vorbiți către medicul dumneavoastră ca computare a anumitor medicamente pot ajunge la reducerea eficacității acestuia. Dar puteți găsi că obținerea câinilor de a lua pilule în acest mod se dovedește a fi eficientă. Există o mulțime de farmacii care vor compune medicamentul pentru dvs. dacă aceasta este calea pe care o alegeți să coborâți.

Strategia șapte: Utilizați un pistol de pilule

O bucată de echipament care vă poate ajuta în căutarea dvs. de a vă da câinele medicației lor este un pistol de pilule. În esență, aceasta constă în cilindrul armei care este o paie de plastic unde puteți încărca o pastilă. Va trebui să deschideți gura animalului dvs. folosind o metodă similară pe care am discutat în strategia trei. Odată ce este în poziție, puteți apoi "trage" pilula în spatele gâtului animalului dvs. de companie. Unul dintre principalele avantaje ale acestei metode este că înseamnă că nu trebuie să vă puneți mâna direct în gura câinelui dvs. și riscul de a fi mușcat. De asemenea, poate oferi acea picătură suplimentară de putere de foc, dacă găsiți că scăderea pilulei în gură nu funcționează și ei continuă să o scoată din nou.

În legătură cu o postare: Cel mai bun shooter pilula pentru câini

Gândurile finale

Obținerea câinelui tău să-și ia pastilele este o sarcină dificilă, dar necesară. În cele din urmă, ajută la obținerea unui mic creativ în abordarea dvs. Puteți constata că o singură strategie dă rezultate pozitive sau trebuie să continuați să vă schimbați pentru a vă menține pooch-ul pe degetele de la picioare. Încercați unele dintre diferitele metode de mai sus cum să dea un câine o pastilă. Dacă nimic nu pare să funcționeze, să vorbești cu veterinarul tău pentru a vedea dacă pot veni cu ceva sau de a vă da niște indicatori utili. De asemenea, uneori ajută să aibă o altă persoană prezentă în sarcină. Ele vă pot ajuta în moduri diferite, cum ar fi ținându-vă câinele în jos sau distragându-le. Acest lucru poate ajunge să fie un pic de situație stresantă pentru câinele dvs., astfel încât să le dați o recompensă după ce au luat cu succes medicamentele.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Suplimente pentru câinii mai în vârstă
Suplimente pentru creșterea în greutate pentru câini
Suplimente de calciu pentru câini
Suplimente pentru câinii gravide
Suplimente de calmare pentru câini
Suplimente de afine pentru câini
Probiotice pentru câini
Suplimente comune de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a da un câine o pastilă: cele mai bune modalități de a da câine medicina orală