Câinii pot mânca tort?

Tortul este un desert delicios care este adesea parte a părților de naștere, Nunți și alte sărbători de familie. Această bunătate de desert de desert face ca modalitatea perfectă de a încheia o seară. Este bine cunoscut faptul că tortul nu este cel mai nutritiv al opțiunilor de alimente pentru oameni, dar cu ocazia și moderată, majoritatea oamenilor vor participa la o felie sau două. Dar câinii pot mânca tort?

Dacă ați fi întrebat, "# 8220;Pot să-mi dau tortul de câine,& # 8221; raspunsul este Nu - nu ar trebui să hrănești niciun fel de tort la câinele tău. Datorită multor varietăți de tort acolo, și câte ingrediente intră în ele, este cel mai bine să evitați hrănirea oricărui tort la câini din cauza unor ingrediente toxice potențiale sau a altor alimente nesănătoase pe care câinele dvs. le-ar consuma.

În acest articol, vom avea o privire mai atentă la tort, pot câinii să mănânce tort în cantități mici sau este răul rău pentru câini în orice moment și ce altceva ar trebui să știți.

De asemenea, citiți: Câinii pot mânca marshmallows?

Ce este tortul?

Tortul este un tip de desert dulce care este de obicei coapte. Acesta include ingrediente asociate în mod obișnuit cu acest tip de tratament dulce, inclusiv zahăr, ouă, făină, sodă de coacere și ulei, margarină sau unt.

Acesta este ceea ce poate arăta un tort:

Tort și câini

Adesea dulciuri suplimentare sunt amestecate în batterul de tort sau folosite pentru a decora tortul după ce a fost coaptă. Icoane, fructe uscate sau proaspete, cacao, ciocolată, Conservarea fructelor, iar nuci sunt doar câteva exemple de elemente care pot fi în sau pe prăjituri.

LEGATE DE: 50 cele mai bune rețete de alimente pentru câini de casă

Tort pentru câini 101
Câinii pot mânca tort?

Este tortul rău pentru câiniDeci, câinii pot mânca tort cel puțin în cantități mici? Notisardiv, câinele dvs. nu trebuie să mănânce tort. O mușcătură sau două ocazii rare este puțin probabil să vă rănească câinele, dar indiferent, nu este un obicei pe care doriți să îl creați.

În plus, unele elemente coapte în tort sau utilizate pentru a decora partea superioară a acesteia pot fi toxici pentru canini, cum ar fi nuci de macadamia sau ciocolată. Prin urmare, este mai bine să vă păstrați câinele clar de sărbătorile tortului în timpul petrecerilor, mai ales dacă nu cunoașteți toate ingredientele din tort.

Nu există beneficii de tort pentru câini.

Cantitatea minimă de fructe pe o prăjitură - proaspătă, confundată, uscată sau altfel - nu constituie un avantaj pentru un corp de canin pentru a justifica eventualele pagube care pot apărea. În general, tortul nu este o alegere sănătoasă a alimentelor datorită conținutului ridicat de zahăr, dar hrănirea în mod regulat la câinele dvs. va avea ca rezultat probleme serioase de sănătate în viitor.

Tortul poate avea, de asemenea, unele ingrediente dăunătoare și periculoase care nu numai că vă pot afecta câinele, dar pot provoca toxicoza și moartea. Este cel mai bine să evitați hrănirea la câini în orice moment și optați pentru alegerile mai sănătoase.

LEGATE DE: Cainii pot avea Jell-O?

Câinii pot avea prăjituri

5 efecte secundare potențiale ale tortului la câini

1. Conținutul excesiv de zahăr poate duce la creșterea în greutate și la obezitate.

Din cauza ingredientelor sale, tortul este încărcat cu zahăr care nu este sănătos pentru cainele dvs. să mănânce. Dacă vă dați tortul de câine în mod regulat, în timp câinele dvs. va câștiga greutate și poate deveni obeză. Creșterea în greutate și obezitatea conduc la alte complicații grave de sănătate, cum ar fi artrita, boli de inimă și diabet zaharat.

2. Prea multă tort are un impact negativ asupra sănătății dentare canine.

Tort pentru câiniChiar dacă vă periați dinții câinelui zilnic, consumând obiecte grele de zahăr cum ar fi tortul poate afecta sănătatea orală a unui câine. Respirația urâtă, infecțiile bacteriene, dinții putrezi și cavitățile nu sunt doar probleme serioase de a lupta, dar pot încuraja, de asemenea, dezvoltarea unor preocupări de sănătate suplimentare în corpul câinelui tău.

Infecțiile bacteriene din gură pot intra în sânge și se răspândesc în tot corpul. De acolo, infecția poate deteriora semnificativ inima, creierul, plămânii, ficatul și rinichii. În cazuri extreme, infecția poate duce la fatalitate.

3.  Unele ingrediente de tort și toppings sunt periculoase pentru câini.

Ingredientele care sunt adesea folosite într-o varietate de prăjituri pot fi toxice pentru câini, chiar și în cantități mici. Iată câteva elemente pentru a căuta în tort înainte de ao hrăni cu câinele dvs .:

  • Ciocolată
  • Stafidele
  • Cafea
  • Nuci de macadamia
  • Struguri
  • Extract de vanilie
  • Nucşoară
  • Bomboane

Datorită acestor pericole inerente în tort, cel mai bine nu este de făcut o parte regulată a dietei câinelui dvs.

4. Tortul fără zahăr nu este o soluție sănătoasă.

Unii proprietari de câini ar putea crede că este acceptabil să-și hrănească câinele o bucată de tort fără zahăr. La urma urmei, nu are zaharurile adăugate, dreapta? Adevărat, dar înlocuirea zahărului este un pericol grav pentru câini și de la sine.

Xylitol este un îndulcitor comun folosit pentru a înlocui zahărul într-o varietate de alimente. Ca un alcool de zahăr și înlocuitor de zahăr natural, Xylitol a devenit mai popular în special în alimentele cu conținut scăzut de calorii, fără zahăr. Din păcate, acest îndulcitor este toxic pentru câini și nu ia prea mult pentru a provoca probleme medicale grave.

Chiar și o cantitate mică de xilitol ingerate poate stimula o eliberare de insulină într-un câine, provocând o scădere rapidă a zahărului din sânge sau hipoglicemia. Rezultatul va fi un câine care are o lipsă de coordonare, slăbiciune, comă, convulsii și în cele mai grave cazuri, moarte.

rezumat
Câinii pot mânca tort?

Câinii pot mânca tortÎn concluzie, câinii pot mânca tort sau este răul rău pentru câini în orice moment? Știți deja că tortul nu este un aliment nutritiv sau sănătos pentru nimeni și nu este un tratament pe care ar trebui să-l dați câinilor.

Un pic de tort ocazional acum și din nou, într-o probabilitate, nu dăunează unui câine, totuși, deoarece fiecare câin are sensibilități diferite și individuale, cel mai bine nu este de a lua șanse.

Evitați să vă dați câinelui orice parte a tortului destinat oamenilor. În schimb, cumpărați sau coaceți un tort prietenos cu câine cu ingrediente adecvate, care sunt în siguranță pentru ca puștii să mănânce.

Citiți următorul: Motivul pentru care câinii nu pot mânca ceapa

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinii pot mânca tort?