Câinii pot mânca muraturi? 6 beneficii potențiale și 5 efecte secundare

Datorită popularității lor ca un fel de mâncare laterală, nu mulți știu că murături sunt considerate mâncare de sănătate. Dar câinii pot mânca muraturi felul în care oamenii pot, și sunt muraturi în condiții de siguranță pentru caini să consume? Care sunt beneficiile pentru sănătate ale murăturilor pentru câini și există efecte secundare? Să luăm un aspect extins.

Dacă v-ați întrebat, pot să-mi dau murături de câini, "# 8221; raspunsul este - depinde. Murături (sau castraveți murat) nu sunt toxici pentru câini, dar nu sunt, de asemenea, cel mai sigur tratament.

În general, murături nu sunt dăunătoare pentru câini, dar nu sunt necesare pentru caini să mănânce. Și în timp ce ei pot avea unele beneficii pentru sănătate, există mai mult să ofere murături pentru câini că fiecare proprietar de companie ar trebui să fie conștient de.

RECOMANDAT: Câinii pot mânca castraveți?

Ce sunt murături?

Mugles sunt legume care au fost păstrate în saramură de apă cu apă sărată sau lichide acide pentru conservarea pe termen lung din partea defectuoasă.

Termenul "Mickles # 8221; se poate referi la mai multe legume diferite care au fost murat. Cu toate acestea, cele mai frecvente legume asociate cu decaparea este castravetele, care este adesea murat în saramură, usturoi și condimente.

Ca atare, majoritatea oamenilor se referă la castraveții tăiate și # 8221; când menționează murături. Asta vom acoperi în acest articol cu ​​privire la beneficiile și efectele secundare ale murăților pentru câini.

Aceasta arată murături (sau, castravete murături):

Cum arată murături

Acest lucru minunat datează din nou 2030 b.C. În cazul în care primii călători au descoperit castraveții de decapare cu doar două ingrediente: sare și apă.

Murături pentru câini 101
Câinii pot mânca muraturi?

Murături nu sunt toxice pentru câini. Cu toate acestea, ele nu sunt un tratament recomandat pentru canina dvs. și există câteva motive pentru care.

Acestea fiind spuse, murături au unele beneficii nutriționale sănătoase pentru ei. Ele sunt o sursă excelentă de mai multe vitamine și minerale:

  • Vitamina A
  • Vitamina K
  • Potasiu
  • Magneziu
  • Calciu
  • Fier
  • Fibră

În teorie, aceste vitamine și minerale ar face de mâncare câinilor un mare tratament. Deci, să explorăm câteva dintre beneficiile potențiale ale murăților pentru câini în primul rând.

6 beneficii potențiale de sănătate ale murăturilor pentru câini

Pot să-mi dau murături de câini?1. Vitaminele A și K.

Vitamina A promovează sănătatea ochilor la câini, în timp ce vitamina K ajută la reglarea funcțiilor normale a sângelui și întărirea oaselor în corpul câinelui.

2. Potasiu.

Potasiul este un important mineral electrolitic care ajută la menținerea funcției cardiace, a sănătății digestive și a bunăstării generale la câini.

3. Magneziu.

Magneziul este un alt mineral vital necesar pentru funcția de inimă adecvată, sănătatea osoasă, absorbția calciului și reglarea sistemului nervos într-un corp canin.

4. Calciu.

La fel ca pentru oameni, calciul este, de asemenea, esențial pentru caini să întărească oasele și dinții, precum și să păstreze și haina câinelui și unghiile sănătoase. Acest mineral promovează, de asemenea, funcția nervului, digestia, eliberarea hormonală și funcția inimii sănătoase în canini.

5. Fier.

Pentru câini, fierul combinat cu consumul de proteine ​​creează hemoglobină, care transportă oxigen prin celulele roșii din sângele canin. De asemenea, este necesar pentru a ajuta anumite enzime să funcționeze corect la câini.

6. Fibră.

Fibrele reglează sistemul digestiv la câini, ceea ce, la rândul său, face pentru un sistem imunitar mai puternic. Se poate preveni câștigul de grăsime, constipația și înflorirea în canini.

Beneficiile de sănătate ale murăților pentru câini
UPMC.COM

# 8220; Deci, pot să-mi dau murături de câine atunci?& # 8221;

Tehnic, poti, dar nu vă grăbiți să vă transformați masa câinelui într-o fest.

În teorie, acest lucru arată bine. Cu toate acestea, odată ce castravetele a fost "murat", legumele pierde de fapt o mulțime de ea (deși nu toți) nutrienții săi. Pentru a oferi câinelui dvs. majoritatea acestor substanțe nutritive, este întotdeauna mai bine pentru a da castraveți fără macoperiți.

De ce nu sunt murate o gustare bună pentru câini? Deoarece acestea pot conține alte ingrediente care va fi toxică sau nesănătoasă pentru caini să mănânce. Să aruncăm o privire mai atentă.

De asemenea, citiți: Câinii pot mânca cartofi?

Mai multe despre murături pentru câini
4 Precauții importante privind siguranța

Murături pot să nu fie toxice pentru câini, dar asta nu înseamnă că sunt complet sigure.

Din cauza procesului de decapare După cum se arată în studii, Iar produsele alimentare incluse în decapare, castraveți balustrași pot deveni o detrire a sănătății câinelui.

Iată motivele pentru care:

1. Mickles conțin cantități mari de sodiu.

Murături sunt extrem de sărate, deoarece sunt păstrate într-o soluție salină acră care constă aproape în întregime de sare. Sarea nu adaugă nimic benefică pentru dieta câinelui dvs.

De fapt, promovează sarea (sau sodiu) deshidratarea și setea excesivă la câini la fel ca la om, ceea ce poate duce la urinare frecventă.

Tensiunea arterială ridicată poate rezulta, de asemenea, din alimentarea câinelui prea multor muraturi, deci dacă trebuie să vă dați murături de câine ca un tratament, să le hrăniți într-o sumă foarte controlată.

2. Sarea excesivă poate provoca pancreatită.

Există mai multe probleme asociate cu murături și sare pentru câini.

Câinii care mănâncă în mod regulat alimente care sunt ridicate în sodiu, cum ar fi murături, pot dezvolta pancreatită, care este o inflamație a pancreasului canin. Pancreasul devine incapabil să funcționeze corect și să se descompună de sodiu și grăsimi.

Această condiție este foarte dureroasă pentru un câine. Stomacul devine dureros și delicat, iar câinele poate merge într-o manieră ascunsă sau poate refuza să se miște cu totul. Vărsăturile pot apărea dacă câinele încearcă să mănânce.

Pancreatită canină este foarte obișnuită, și de multe ori este un rezultat al alegeri dietetice slabe.

Un câine cu pancreatită trebuie să fie spitalizat și dat fluide IV, medicamente pentru durere și antibiotice pentru a trata starea. Tratamentul rapid al pancreatitei canine duce, în general, la o recuperare completă, deși câinele va trebui să evite alimentele bogate în sodiu în dieta sa pentru a preveni reapariția bolii.

3. Mugles pot conține mirodenii care sunt în afara limitelor pentru câini.

Procesul de decapare de astăzi a îmbunătățit și # 8221; și conține mai mult decât cele trei ingrediente. Se poate adesea să includă usturoiul, oțetul alb și ceapă, toate că acestea nu ar trebui să fie în mâncarea câinelui dvs. deoarece sunt toxice pentru câini.

  • Usturoi este toxic pentru câini. Provoacă vărsături, gâtuire, ritm cardiac ridicat, sânge în urină și slăbiciune în canini atunci când sunt consumate chiar și în cantități mici.
  • oțet alb poate provoca tulburări gastrointestinale la câini, inclusiv diaree, gaz și vărsături.
  • Ceapă sunt toxice pentru câini și pot duce la o condiție cunoscută sub numele de anemie hemolitică. Celulele roșii din sânge sunt deteriorate de toxicitatea de ceapă și de spargere. Dacă starea este foarte avansată, câinele va necesita spitalizare și transfuzii de sânge.

Evident, uitați-vă la lista de ingrediente înainte de a alege murături pentru câini. În mod ideal, este mai bine să le evitați cu totul, dar dacă trebuie, să alegeți mereu murături care nu au altceva în alte persoane decât cele trei ingrediente principale.

4. Chiar dacă este neînsoțit de condimente, murături pot provoca tulburări digestive.

Condimentele nu sunt singurul motiv pentru care hrănirea murăturilor la câini poate provoca tulburări de stomac.

Cu cât hrănești mai mult murături de câine, cu atât vor fi mai probabil că vor provoca tulburări gastrointestinale la câini, inclusiv diaree, constipație și disconfort la stomac.

În cele din urmă, nu merită riscul de a da murături câinilor.

Există efecte secundare actuale de a oferi murături pentru câini?

Nu - mă murături nu au efecte secundare La câini, altele decât precauțiile menționate mai sus, dacă nu sunt hrănite în exces față de un câine. Cu toate acestea, este întotdeauna mai bine să vă oferiți câinelui castraveți proaspeți în schimb și să evitați murături cu totul.

Rezumat:
Pot da muraturi la câini?

Câinii pot mânca muraturiTehnic, Puteți da mureri la câini Dacă nu conțin ingrediente suplimentare.

in orice caz, este Nu se recomandă Și este mai bine să optați pentru castraveți în schimb.

În timp ce murături singure nu sunt toxice pentru câini, ceea ce sunt murate pot fi periculoase. Niveluri ridicate de sodiu și ingrediente precum ceapă, oțet și usturoi, care sunt adesea folosite în decapare, pot avea un impact dezastruos asupra sănătății câinelui dvs.

Există alternative mai bune dacă doriți să oferiți câinelui dvs. o gustare sănătoasă.

Citiți următorul: 11 cele mai bune superfood-uri pentru câini care își pot îmbunătăți sănătatea

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinii pot mânca muraturi? 6 beneficii potențiale și 5 efecte secundare