17 Câini care sunt băieți foarte buni

Proprietarul câine de cuplare

Când câinii noștri nu sunt pe cel mai bun comportament, poate fi asa de greu de a le certa; Privind doar în ochii lor de cățeluș, trist, o fac prea ușor să uiți de acea pereche de au distrus pantofii pe care câinele a mestecat sau poopul de pe covorul camerei de zi.

Acest fenomen - lăsând câinii noștri să scape cu destul de mult - a dat naștere la tendința de Internet a descrierii fiecărui câine (indiferent de ceea ce fac) ca "un băiat foarte bun."Există chiar un cont de Twitter extrem de popular, care oferă evaluări acestor băieți foarte buni. Spoiler: Fiecare câine din cont este, de fapt, un băiat foarte bun și întotdeauna scoruri cel puțin 11 din 10 pe sistemul de rating de 10 puncte.

Încă nu sunt sigur ce face un băiat foarte bun? Noi primim - Internetul poate fi un loc ciudat și confuz. Dar acești 17 câini fiind băieți foarte buni (și fete!) poate face un pic mai ușor de înțeles.

01 din 17

Băieții buni sunt atenți

"Cât durează să devină un băiat cu adevărat bun?"Wonders Vincent, Vârsta 8 săptămâni. Vincent poate fi preocupat de statutul său bun de băiat, dar cu personalitatea lui grijuliu și cu fața dulce, el este în mod clar pe drumul său spre copilărie bună.

Continuați la 2 din 17 de mai jos.
  • 02 din 17

    Băieții buni se bucură de ei înșiși

    Charlie a petrecut mulți, mulți ani se comportă ca un băiat foarte bun. Acum, el se bucură de pensionarea lui Lounging în piscină și relaxându-se cu bere domestică preferată. Dar nu-ți face griji - este încă un băiat bun.

    Continuați până la 3 din 17 de mai jos.
  • 03 din 17

    Își fac locurile de muncă

    Cadența are A foarte important de locuri de muncă- Și, ca orice băiat sau o fată foarte bună, ea o face. Ca câine de serviciu în formare, acționează ca un tovarăș pentru membrii militari americani și veteranii. Vă mulțumim pentru serviciul dvs., Cadence!

    Continuați până la 4 din 17 de mai jos.
  • 04 din 17

    Face munca de curte

    Brodie nu poate părea întotdeauna ca un băiat foarte bun - el se sapa mult de plante la mânca noroi și apoi are nevoie de o baie lungă- Dar aveți încredere în noi: este un băiat foarte bun. Ce este atât de rău cu un catelus care dorește să-i ajute pe părinții săi cu îngrijirea gazonului, oricum?

    Continuați la 5 din 17 de mai jos.
  • 05 din 17

    Studiu greu

    Unele studii au arătat că câinii înțeleg ce lor Oamenii spun Când vorbesc limba câinilor, mai ales când le lăudăm. Winston, băiatul bun văzut aici, speră să dovedească aceste teorii chiar în "post-dogtroral " Teza.

    Continuați până la 6 din 17 de mai jos.
  • 06 din 17

    Băieții buni sunt aventuroși

    Max este un băiat foarte bun ale cărui hobby-uri includ Scalarea munților Prin drumeții cu proprietarul său și cucerirea peisajelor nu a cucerit pupurile înainte. În prezent se pregătește să devină un ghid de alpinism Munch Kilimanjaro.

    Continuați până la 7 din 17 de mai jos.
  • 07 din 17

    Protejați planeta

    Băieții buni se îngrijesc de protejarea mediului. De aceea Maggie, un avocat în aer liber în aer liber și un avocat de mediu, întotdeauna reciclează și folosește compostul uman în grădina ei de flori.

    Continuați la 8 din 17 de mai jos.
  • 08 din 17

    Băieții buni știu că sunt băieți buni

    Nu trebuie să-i spui lui Ava că e un băiat bun. Ea deja știe - și iubește să se bască în gloria sa. Te duci, fată.

    Continuați până la 9 din 17 de mai jos.
  • 09 din 17

    Obosiți să faceți lucruri bune

    Fiind un băiat bun poate fi atât de obositor. Uită-te la Roger, care abia își păstrează ochii deschiși după o zi lungă de a face aceste Bun băiat fapte Cu trucuri speciale de câine.

    Continuați până la 10 din 17 de mai jos.
  • 10 din 17

    Puneți pe alții mai întâi

    Chiar dacă e enervant și nu stilul ei, Daisy îi lasă pe mama ei Periați-o și puneți arcuri în părul ei. Fiind un băiat bun este totul despre sacrificiul de sine și a pune fericirea altora înaintea ta, la urma urmei.

    Continuați până la 11 din 17 de mai jos.
  • 11 din 17

    Împrumuta o laba de ajutor

    Coco face parte din colectarea lemnului de foc de familie Camping Trips. Cum ar toasta marshmallows fără ea? Fată bună, coco.

    Continuați până la 12 din 17 de mai jos.
  • 12 din 17

    Salvați Kitties

    Leo rulează pentru a ajuta la salvarea unui Kitty dintr-un copac. Din fericire, el a reușit să o aducă fără zgârieturi. Ești un erou, Leo!

    Continuați până la 13 din 17 de mai jos.
  • 13 din 17

    Prieteni buni

    Ce este un băiat bun fără ea cel mai bun prieten, un alt câine? Penny și Hank au fost beși de la puppyhood. Au luat acest Selfie dulce la ultima lor dată de joc în parc și apoi a mâncat o înghețată de vanilie.

    Continuați până la 14 din 17 de mai jos.
  • 14 din 17

    Niciodata nu inceta sa inveti

    În general, băieții buni nu își pun labele în mâncăruri altor câini, dar cu siguranță putem face o excepție pentru Bailey. Ea are doar câteva săptămâni, așa că ea este încă să fie instruiți despre comportamentele cheie bune băiete.

    Continuați până la 15 din 17 de mai jos.
  • 15 din 17

    Grija de comunitatea lor

    Ca un băiat foarte bun și membru în comunitatea sa, Fred lopeți căile de acces ale vecinilor săi gratuit ori de câte ori ninge. După o zi lungă de lopată, îi place încălzire de la frig cu un castron de bulion osos.

    Continuați până la 16 din 17 de mai jos.
  • 16 din 17

    Păstrați camerele curate

    Știm cu toții băieții foarte buni să-și păstreze dormitoarele spic-and-span. Uită-te doar la camera lui Belle - este complet fără pată! Se mândrește să-și păstreze spațiul ordonat (și mama ei fericită).

    Continuați la 17 din 17 de mai jos.
  • 17 din 17

    Băieții buni sunt doar băieți buni

    Romeo este un băiat foarte bun pur și simplu pentru că are un zâmbet adorabil și alte limbi drăguțe ale corpului și arată grozav într-o bandana. Chiar aveți nevoie de orice alt motiv?

  • ">
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 17 Câini care sunt băieți foarte buni