Cadouri de top din 2021 pentru puii tăi

Câine purtând o jachetă de câini de câine roz

Sărbătorile sunt chiar în colț, ceea ce înseamnă că este timpul să începeți la cumpărăturile cadou de vacanță. Găsirea cadoului perfect poate fi stresantă, în special pentru câinele care are totul. Nu aveți teamă, suntem aici pentru a ne ajuta. Verificați câteva dintre darurile noastre preferate, care vor face ca orice pupa de coada lui Wag cu bucurie!

1. Un guler de turnare a capului

Muttropolis Multi Cristale pe guler de câine din piele roz rozUn guler care va transforma capetele (sau nasurile)! Fiecare pui lustruit are nevoie de o piesă de declarație și pe noi Coliere de stras niciodată nu dezamăgește. Făcut în SUA cu piele de vițel de înaltă calitate, aceste gulere sunt perfecte pentru cei care îi plac strălucirea (cum ar fi Cristale multiple pe guler de piele roz roz) sau cele care preferă un aspect clasic cu o răsucire adăugată (iubim Turcoaz cu un singur rând pe gulerul de câine din piele roșie). Nu uitați potrivirea Leash!

2. O etichetă unică de gravabilă

Muttropolis atât de extra Guacamol gravat etichetă pentru animale de companieO etichetă care spune totul. Sunt lungi zilele unei etichete simple vechi. Găsiți adevărata dvs. identitate cu colecția noastră unică Etichete gravabile. Dacă puiul tău este puțin "suplimentar", Iubește jocul cu mingea, sau este doar cutest în oraș, Suntem siguri că veți găsi potrivirea perfectă

3. O cutie de câini elegantă și practică

Muttropolis Dog Crate Dog

Ulti-mutt în viața modernă. Moderno Dog Crate aspectul elegant este suficient de elegant pentru a fi în orice cameră a casei! Acest design a transformat un element de zi cu zi într-o piesă arhitecturală funcțională, care va aduce viața în orice cameră.

4. O jucărie interactivă angajată

Muttropolis Hot cacao și marshmallows Burrow câine jucărieBineînțeles că nu poți merge prost cu o jucărie, dar face ceva neașteptat. Jucării interactive au jucării mai mici de scânteie ascunse în interior, cum ar fi Hot cacao și marshmallows Burrow câine jucărie. Acestea sunt perfecte pentru câinii care iubesc jucăriile, dar se plictisesc ușor, deoarece aceste jucării ajută la dezvoltarea inteligenței câinelui și păstrați-i distanțați.

5. O jachetă de câine ultra-la modă

Muttropolis City Parka Dog Jacket

Nu vă îngrijorați Fashionistas, nu v-am uitat! City Parka Dog Jacket este esențial pentru orice puști care dorește să facă o declarație de modă în plimbarea lor zilnică. Capota căptușită Faux-blană este menită să fie purtată în centrul orașului!

Cumpărăturile de Crăciun este greu, dar cumpărăturile pentru câinele dvs. nu ar trebui să fie. Vizitați Muttropolis Pentru mai multe idei de cadouri!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cadouri de top din 2021 pentru puii tăi