Reteta: unt de arahide de dovleac de casă de casă tratează

Dovleacul este un superfood pentru tovarășii noștri canini. Este un ingredient benefic pentru a adăuga la oricare dintre alimentele de casă de casă sau tratează și majoritatea câinilor consideră că este delicios. Indiferent dacă alegeți să gătiți și să vă pregătiți propriul dovleac sau achiziționați soiul conservat, acest fruct (da, dovleacul este considerat un fruct) este sigur și sănătos pentru FIDO.

Carnea și semințele unui dovleac sunt cunoscute pentru a ajuta la sănătatea tractului urinar. Dacă animalul dvs. de companie suferă de incontinență urinară sau de infecții frecvente ale tractului urinar, adăugarea de dovleac la dieta obișnuită este o modalitate naturală de a ajuta.

Cel mai bun câine de la unt de arahide de dovleac de casă tratează rețetaDesigur, nu doriți să încercați să tratați probleme de sănătate pe cont propriu fără a vă consulta medicul veterinar.

Dovleacul este, de asemenea, a Sursa mare de fibre, care este benefic pentru sănătatea digestivă. Doar o lingură de dovleac adăugată în dieta animalului dvs. de companie în fiecare zi vă poate ajuta cu constipație, diaree și doar păstrarea dvs. în mod regulat. Poate, de asemenea, să ușureze problemele de stomac dacă puii dvs. nu se simte bine.

Știați că dovleacul este scăzut și în calorii? Este minunat să adăugați la Homemade tratează, Ca și aceste biscuiți de câine, deoarece adaugă aromă fără calorii inutile. De asemenea, adaug unt de arahide la aceste tratamente, deoarece este o mare sursa de proteine ​​si va atrage, de obicei, cei mai buni eaters.

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Unt de unt de arahide de dovleac de casă tratează

Dovleac de unt unt de arahide tratați rețeta

Ingrediente

  • 3 cani de orez brun (sau făină fără gluten dacă câinele dvs. are alergii)
  • 1/2 cupă de ovăz (puteți înlocui o ceașcă suplimentară de 1/4 de făină fără cereale în schimb)
  • 1/2 lingurita. scorţişoară
  • 1 cană de piure de dovleac
  • 2 oua
  • 3 lingurite. Toate untul natural de arahide

Directii

Preîncălziți cuptorul la 350 °.

Într-un castron mic, combinați făina, ovăzul și scorțișoară. Într-un castron separat, amestecați împreună dovleacul, ouăle și untul de arahide. Când ambele sunt bine amestecate, amestecați încet ingredientele uscate în ingredientele umede.

După cum veți vedea în videoclipul meu, am adăugat aproximativ 1/4 din ingredientele uscate și amestecați bine. Apoi adăugați un alt cartier și amestecați până când este complet amestecat. Continuați până când ați creat o minge mare de aluat uscat.

Dovleac de unt unt de arahide tratați rețetaPe o suprafață flourat, scoateți aluatul până când acesta este de aproximativ 1/4 și # 8243; gros. Puteți folosi tăietorii de cookie pentru a tăia forme distractive sau pentru a folosi un cuțit de unt sau un tăietor de pizza, cum am făcut, pentru a tăia pătrate mici.

Avem un laborator de ciocolată și un amestec de beagle. Îmi place să taie mici tratate pentru beagle și mai mari tratamente pentru labradorul nostru. Acesta este cel mai bun lucru despre a face tratamentele de câine de casă - le puteți satisface nevoilor câinelui tău.

Odată ce ați tăiat tratamentele, plasați-le pe o foaie de cookie bine lubrifiată și coaceți-le în cuptorul de 350 ° timp de aproximativ 30-35 de minute. Veți ști când vor fi terminate, pentru că vor transforma o nuanță frumoasă de maro de aur.

Când tratamentele sunt cool, le puteți hrăni cu pooch-ul dvs. Stocați orice stânga peste tratate într-un recipient etanș pentru aproximativ 7-10 zile. De asemenea, puteți stoca aluatul sau tratamentele coapte într-un recipient etanș în congelator timp de până la 3 luni.

Citiți următorul: 11 cele mai bune superfood-uri pentru câini care își pot îmbunătăți sănătatea

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Reteta: unt de arahide de dovleac de casă de casă tratează