Pot câinii să mănânce carne de curcan?

Turcia este o carne slabă și cu conținut scăzut de grăsimi care este cel mai adesea consumat de oameni în timpul meselor de mulțumire, dar este, de asemenea, o opțiune preferată de curcan și carne de sandwich de prânz, de asemenea. Această carne este plină de vitamine și minerale esențiale, dar conține mai puține calorii și grăsimi decât alte carne tradiționale. Dar câinii pot mânca carne de curcan exact așa cum putem, sau este Turcia rău pentru câini?

Dacă ați fi întrebat, "# 8220;pot da câinele meu Turcia,& # 8221; raspunsul este Da - Câinii pot mânca Turcia, nu este toxic pentru ei și este, de fapt, o opțiune de alimente foarte sănătoasă și nutritivă. Există mai multe beneficii câinii pot profita de la consumarea acestei carne cu conținut scăzut de calorii.

În acest articol vom discuta despre carnea de curcan în detaliu, câinii pot mânca Turcia și cum ar trebui să o pregătiți și Turcia este rău pentru câini în vreun fel.

De asemenea, citiți: Câinii pot mânca carne de bologna?

Ce este Turcia?

Turcia este o carne alb cea mai slabă decât carnea roșie și care este cel mai adesea asociată și frecvent consumată în jurul sărbătorilor de Ziua Recunostintei.

Mulți oameni se întorc în Turcia nu numai pentru conținutul său scăzut de grăsimi și calorii scăzute, ci și pentru nenumăratele minerale și vitamine pe care le conține, multe dintre care ajută la furnizarea de proteine ​​slabe, precum și eventual prevenirea bolilor cum ar fi diabetul și cancerul.

Aceasta este ceea ce arată carne de Deli Turcia:

Turcia pentru câini

Este important să rețineți că numai porțiunea de carne albă a Turciei este slabă și cu calorii scăzute. Orice carne de curcan care include carnea întunecată este la fel de mare în grăsimi și calorii ca orice alt fel de carne întunecată. Dar câinii pot mânca Turcia și ce tip este bun pentru ei? Turcia este rău pentru câini în anumite circumstanțe și când ar trebui evitată?

LEGATE DE: 15 moduri de a vă asigura că câinele dvs. primește suficientă carne de calitate bună

Turcia pentru câini 101
Pot câinii să mănânce curcan?

Cainii pot avea carne de curcanAstfel încât câinii pot mânca carne de curcan exact așa cum putem? Da, absolut - câinele dvs. poate mânca Turcia, deoarece această carne pe cont propriu este non-toxică și nutritivă. Cu toate acestea, singura cursă dată câinilor ar trebui să fie bine gatit sau în Forma brută corespunzătoare (vid vid, vândut comercial) fără aditivi cum ar fi sodiu sau conservanți.

Hrănirea Turciei la un câine trebuie făcută cu grijă. Adesea, magazinul cumpărat Turcia este combinat cu alte alimente sau mirodenii care pot fi toxice pentru un câine, astfel încât orice curcan alimentat la o canină trebuie să fie bine gătit și simplu. În caz contrar, pot apărea complicații grave de sănătate.

Turcia a fost bine studiată în studiile umane, iar carnea de curcan alb este una dintre cele mai sănătoase opțiuni de carne de acolo, o mulțime de care se referă la raportul său foarte ridicat de proteine ​​la carb la grăsime. Iată câteva fapte dovedite despre care știm despre el:

  • Turcia ajută la șederea mai lungă și păstrează masa musculară (1, 2, 3)
  • Turcia este înalte multe substanțe nutritive, minerale și vitamine vitale (4)
  • Turcia poate ajuta la pierderea în greutate (5, 6, 7)
  • Turcia este una dintre cele mai sănătoase feluri de păsări de curte de consum (8)

Carnea de curcan nu este la fel de populară ca și alte carne de păsări de curte sau carne roșie și nu a fost studiată bine la câini. Un studiu cu canini, totuși, a constatat că este unul dintre cele mai puțin contaminate pentru câini să consume în Statele Unite (Workman și colab. 2005). Dar câinii pot mânca în orice moment Turcia sau există măsuri de precauție? Turcia este rău pentru câini în anumite circumstanțe?

5 Beneficiile Turciei pentru câini

Poate un câine să mănânce carne de curcan1. Carnea de curcan alb este foarte mare în proteina slabă.

Proteina este necesară pentru o varietate de funcții semnificative ale corpului, iar carnea de curcan alb îi oferă în cantități mari. La câini, proteina este necesară pentru toate componentele dezvoltării și creșterii pe parcursul unei durate de viață a caninului.

Proteina este arsă ca calorii și poate fi, de asemenea, convertită și stocată ca molecule de grăsime. Este, de asemenea, un jucător critic în dezvoltarea și sănătatea sistemului imunitar.

2. Turcia conține porțiuni semnificative de riboflavină.

Riboflavina, cunoscută și sub numele de vitamina B2, face parte dintr-o serie de complexe B Vitamine B. Vitamina B2 este o vitamină solubilă în apă, care, împreună cu vitamina B1 și B3, joacă un rol major în producerea de energie în celule.

Suficientă riboflavină trebuie să fie în dieta unui câine pentru a preveni formarea pietrei vezicii urinare.

3. Fosfor în Turcia ajută la funcții multiple ale corpului cheie la câini.

Fosforul promovează un metabolism funcțional și reglementat în mod normal și are un rol vital în integritatea membranei. Combinate cu calciu, fosforul ajută la dezvoltarea unor structuri osoase solide, cum ar fi dinții, iar Turcia oferă o cantitate decentă de acest mineral pentru ao face benefică pentru sănătatea câinilor.

4. Carnea de curcan alb este o sursă moderată de acizi grași omega-3.

Câinii au nevoie de acizi grași omega-3 pentru anumite procese sănătoase ale corpului să se întâmple. Ca grăsimi funcționale pe care un câine nu le poate produce pe cont propriu, acizii grași omega-3 ajută la gestionarea alergiilor și a sistemelor imune sensibile, întărirea vederii și reglează coagularea sângelui în interiorul corpului.

Acizii grași Omega-3 ajută, de asemenea, la prevenirea sau gestionarea bolilor și a bolilor, cum ar fi cancerul, bolile cardiovasculare, funcția cognitivă și osteoartrita. În timp ce puteți obține cel mai mult de la hrănire Suplimente de ulei de pește, carne naturală ca Turcia poate fi o opțiune mai bună.

5. Turcia oferă seleniu, un mineral pentru mintea ascuțită și corpurile sănătoase.

Seleniul este un mineral esențial în dieta unui câine. Contribuie la construirea și asigurarea unui sistem imunitar puternic și stabil, care contribuie la bunăstarea generală a caninei. Acest mineral sporește, de asemenea, funcția cognitivă, ajutând câinii să rămână ascuțiți și să lupte cu un proces de îmbătrânire timpurie.

Seleniul este, de asemenea, benefic pentru sinteza ADN-ului câinelui, metabolismul hormonului tiroidian și protejarea împotriva deteriorării oxidative care duce adesea la dezvoltarea cancerului.

Beneficiile de sănătate ale Turciei pentru câini

Astfel încât câinii pot mânca să aibă Turcia atunci?

Da, absolut - câinii pot mânca Turcia și este sigur pentru ei, cu condiția ca curcanul simplu și / sau bine gătit. Magazinul a cumpărat carnea de curcan poate conține o varietate de mirodenii, sare și alte aditivi care pot fi dăunătoare câinilor, deci asigurați-vă că știți exact tipul de curcan pe care îl dați câinele.

LEGATE DE: Câinii pot mânca pizza?

3 efecte secundare potențiale ale Turciei

Turcia este rău pentru caini să mănânceTurcia este rău pentru câini în unele moduri și când ar trebui evitată? Deși curcanul pentru câini, în general, atât timp cât este bine gătit, există și alte forme și combinații cu carne de curcan care poate provoca problemele de sănătate serioase.

1. Turcia brută poate provoca otrăvirea Salmonella.

Carnea brută ca Turcia nu ar trebui să fie hrănită la câini decât dacă este efectuată de un profesionist sau prin intermediul companiilor comerciale comerciale proaspete special concepute și ambalate. Din păcate, hrănirea unui câine Rake Turcia, în general, vă poate expune câinele la Salmonella, o bacterie zoonotică transferabilă de la animale la oameni care pot duce la o boală violentă și durere abdominală.

2. Deli și carnea congelată Turcia sunt pline de aditivi nesănătoși.

Câinii nu ar trebui să fie hrăniți prea multe felii de carne de Deli din Turcia. Această varietate prelucrată de Turcia este adesea umplută cu niveluri ridicate de sodiu, condimente și conservanți care nu sunt sănătoși pentru câinele dvs.

Burgeri sau mese de curcan înghețate pre-ambalate sunt, de asemenea, periculoase din cauza acelorași preocupări: prea multă sare adăugată, zahăr și alți aditivi. De-a lungul timpului, un câine a hrănit aceste tipuri de Turcia poate dezvolta toxicitate sărată, ceea ce poate duce la moarte.

3. Ai grijă de Turcia asociată cu usturoi și ceapă.

Prea des, în special pentru mese și sărbători de vacanță, Turcia este gătită în combinație cu o varietate de alte condimente, legume și arome. Turcia care este combinată cu ceapă și usturoi poate fi mortal la câini.

Ceapa conține N-propil disulfură, care este toxică pentru câini, deoarece provoacă că celulele roșii din sânge să se descompună, rezultând anemie. Doar o cantitate mică de ceapă este necesară pentru ca acest pericol să apară.

Usturoiul este, de asemenea, toxic pentru câini, dar va trebui să fie consumat în cantități mari pentru a avea un impact asupra sănătății caninei. Similar cu ceapă, toxicitatea de usturoi afectează celulele roșii din sânge și funcția cardiovasculară și ar trebui evitată cu orice preț.

rezumat
Pot câinii să mănânce curcan?

Pot câinii să mănânce carne de curcanAstfel încât câinii pot mânca curcan în siguranță atunci? Da, carnea de curcan alb este complet sigură și chiar foarte hrănitoare pentru caini să consume. Cu toate acestea, ei ar trebui să mănânce numai carne de curcan alb care a fost bine gătit și este clar. În această formă, Turcia poate fi o sursă slabă și sănătoasă de proteine ​​și o adăugare nutritivă a dietei unui câine.

Turcia este rău pentru câini în orice fel, formă sau formă? Există cazuri în care alegerea dvs. de carne de curcan nu poate fi bună pentru caini să mănânce. Carnea cu condimente și aditivi pot fi dăunătoare câinilor și, în special, dacă acestea sunt legume toxice cum ar fi usturoiul sau ceapa.

Citiți următorul: 7 cele mai grave alimente umane pentru câini (pe baza studiilor)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pot câinii să mănânce carne de curcan?