Câini pentru studenți: 6 lucruri pe care trebuie să le luați în considerare

Dacă situația dvs. permite, adoptarea unui câine În calitate de student colegiu poate fi o experiență foarte plină de satisfacții. Acest lucru este valabil mai ales pentru noile cercetări care arată cum Câinii beneficiază de studenți. Dar devenind un proprietar de câine în timp ce încercarea de a obține o diplomă poate fi, de asemenea, provocator, deci aici sunt câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare în prealabil.

Bugetul tău

Bugetul dvs. pentru câineAvând un câine este scump. Potrivit unui A Numărul de surse, Cumpărarea unui catelus și îngrijirea pentru el în primul an al vieții sale vă va costa până la 5.270 $. Desigur, puteți alege să adoptați un catelus sau chiar un câine adult, care va reduce costul inițial. Dar încă mai aveți nevoie de bani pentru cheltuielile de trai și lucrurile de bază pentru FIDO.

Cumpărarea unui câine. Achiziționarea unui animal de companie de la un crescător probabil vă va costa mai mult de 1000 $. Adoptarea unui câine vine cu o taxă de adopție, care este diferită în funcție de adăpost și de locația dvs. Cu toate acestea, taxa de adopție variază de obicei de la 50 la 100 de dolari.

Cheltuielile inițiale. Va trebui să cumpărați alimente și consumabile pentru animalul de companie, ca un crate de câine, kibble și trated, și boluri de alimentare / apă, un guler, o lesa, jucării și multe altele. Costul acestor lucruri va depinde de calitate, dar puteți conta pe cheltuirea a cel puțin 150 de dolari.

Cheltuieli în curs de desfășurare. Mâncare și verificări regulate VET vor necesita cel puțin 200 de dolari pentru un an. Adăugați îngrijirea pentru unele rase, vizite de VET neașteptate, instruire, vaccinări și așa mai departe. Veți avea cu siguranță nevoie de un buget de cel puțin 500 de dolari pentru un an pentru nevoile de bunăstare a câinelui.

Aranjamentele voastre de viață

Dacă locuiți într-o cămin, trebuie să verificați care sunt regulile despre animalele de companie din campusul dvs. Chiar dacă majoritatea colegiilor din SUA nu sunt prietenoase cu animalele de companie, care începe să se schimbe și ați putea să vă aduceți un câine în dormitorul vostru. Cu toate acestea, doar pentru că puteți obține un animal de companie în dormitor nu înseamnă că ar trebui. Trebuie să vă gândiți cât de mult spațiu puteți oferi pentru această canină.

Dacă locuiți într-un apartament, verificați Cu proprietarul tău Dacă vi se permite să aveți un câine. Chiar dacă contractul de leasing spune că este prietenos cu animalele, confirmați acest lucru cu proprietarul dacă există restricții atunci când vine vorba de rasă sau dimensiune a câinelui. Dacă aveți colegi de cameră, asigurați-vă că sunt de acord cu obținerea unui câine.

Viața și timpul tău social

Viața și timpul tău socialAvând un câine este o responsabilitate care va dura mult timp. Câinele trebuie să obțină suficient exercițiu și are nevoie de timp de joc și de joc. Din moment ce probabil că aveți cursuri în timpul zilei, asta înseamnă să vă dedicați pooch-ul dvs. în seara. Ești pregătit să-ți pui câinele în fața vieții tale sociale și de miss, ieșind sau excursii de weekend?

Îngrijirea pentru un cățeluș va necesita și mai mult timp. Puii trebuie luați pentru o plimbare mai des pentru pauzele lor de baie. Câinii adulți pot aștepta cu 8 ore înainte de a trebui să-și facă afacerea, dar puii tineri nu pot deține mai mult de 2 ore. De asemenea, puii necesită instruire și care uneori poate dura mai mult decât vă așteptați, chiar luni în unele cazuri.

Colegiul este un timp stresant pentru mulți studenți, dar câinele dvs. nu va avea grijă de finalele sau proiectele dvs. Trebuie să fii pregătit să-ți iei câinele pentru o plimbare, chiar dacă nu simți că o faci.

Urgențe

Luați în considerare vizitele de urgență. Aveți o modalitate de a vă transporta câinele la veterinar în cazul în care ceva nu merge bine? Transportul public nu poate permite câinilor sau nu poate fi suficient timp pentru a aștepta acest lucru; Dacă nu aveți o mașină, trebuie să faceți alte aranjamente. Aveți întotdeauna un plan în loc de cum să obțineți animalul dvs. la veterinar rapid.

Călătoriți și rupe

Călătoriți și rupeElevii iubesc adesea fiind spontan și călătoresc foarte mult. Dacă doriți să o faceți, trebuie să găsiți o persoană fiabilă care să aibă grijă de animalul dvs. de companie în acest caz. Alte situații, cum ar fi misiunile de stagiu, de exemplu, necesită, de asemenea, un îngrijitor.

Cu toate acestea, dacă intenționați să călătoriți destul de puțin în timpul pauzelor școlare sau doriți să studiați în străinătate, așteptați să obțineți un câine. Având un plan nu este suficient, lucrurile adesea pot și vor merge prost. Au mai multe planuri și opțiuni de rezervă atunci când lăsați pooch-ul dvs. în îngrijirea cuiva de mult timp.

Rasa de câine

Toate lucrurile luate în considerare, dacă tot doriți să adoptați o canină și sunteți pozitiv, nici unul dintre cele de mai sus va deveni o problemă, trebuie să alegeți cea mai bună rasă pentru dvs. și viața colegiului dvs. Acest lucru depinde de mulți factori, cum ar fi situația dvs. de viață și bugetul dvs., dar dacă sunteți liber să alegeți orice rasă, Iată câteva sfaturi Pentru a vă considera stilul de viață și ce se potrivește cu rasa dvs. pe baza personalității rasei, nivelul de întreținere necesară și dimensiunea.

Citiți următorul: 50 de întrebări de adopție a câinelui pe care le vor întreba

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câini pentru studenți: 6 lucruri pe care trebuie să le luați în considerare