Aplicația pet dezvoltată pentru studenți ajută la menținerea câinilor sănătoși

Aplicația dezvoltată a studenților ajută la menținerea câinilor sănătoși

Obezitatea animalelor este o epidemie în Statele Unite. De fapt, potrivit Asociației pentru prevenirea obezității pentru animale de companie, 54% dintre câinii și pisicile din Statele Unite sunt supraponderali sau obezi. Un grup de studenți de la Universitatea Cornell știu cât de gravă este o problemă de obezitate de companie și au decis să creeze o aplicație pentru a ajuta proprietarii de pisici și câini să controleze problema.

Obezitatea este comună în animalele de companie de toate vârstele, dar are loc de obicei la vârsta de vârstă mijlocie și în cea superioară. Poate duce la multe probleme serioase de sănătate și este o problemă că proprietarii de pisici și câini trebuie să ia foarte serios. Obezitatea poate duce la probleme cardiace, probleme respiratorii și, în cele din urmă, pot reduce durata de viață a animalului de companie.

LEGATE DE: Dog Nutriție 101: Cum să hrăniți un câine

Majoritatea medicilor veterinari vor vorbi cu pacienții cu privire la dieta potrivită pentru animalul lor de companie. Ei le vor da sfaturi despre cele mai bune alimente și tratează și, de asemenea, să explice porțiunile pe care câinele lor ar trebui servite. Cu toate acestea, mulți proprietari de companie nu solicită aceste informații deoarece nu își dau seama ei depășesc.

Aplicația iPhone a fost dezvoltată de studenți pentru a ajuta la luarea presupunerii de la controlul porțiunilor și obținerea animalelor de companie la greutatea lor ideală. Ei o numesc Cupethealth, și este disponibil pentru $ 3.99 în magazinul iTunes. Este distribuit de Colegiul Medicine Veterinare de la Cornell și aplicația permite proprietarilor de animale de companie și îngrijitorilor să urmărească ceea ce hrănesc animalul și cât de mult.

Aplicația dezvoltată a studenților ajută la menținerea câinilor sănătoși

Utilizatorii introduc pur și simplu dieta zilnică a animalului de companie și notă mai multe variabile de stil de viață necesare pentru ca sistemul să-și dea seama Numărul adecvat de calorii că pisica sau câinele ar trebui să mănânce în fiecare zi. După introducerea tuturor datelor, aplicația va spune proprietarului de companie dacă acestea depășesc, subestimarea sau servesc cantitatea corespunzătoare de alimente.

LEGATE DE: Cât timp trăiesc câinii?

Aplicația vine cu o bază de date gata de produse alimentare și alimente de masă. Utilizatorii pot introduce și elemente alimentare suplimentare care nu sunt listate și ele. De asemenea, cu ajutorul unui buton de proprietari de animale de companie pot vedea sugestii de dietă că aplicația consideră adecvată pentru rasa, dimensiunea și vârsta câinelui.

Șapte studenți dintr-o clasă de informatică la universitate au dezvoltat aplicația care este compatibilă cu iPod Touch, iPhone sau iPad. Este nevoie de iOS 3.1.3 sau mai mare. Grupul a colaborat cu dr. Joe Wakshlag, profesor asistent la Colegiul Veterinar, pentru a vă asigura că toate informațiile medicale furnizate în aplicație au fost corecte.

Nu numai că elevii primesc credit de curs pentru munca lor, dar și ei ajung să împărtășească veniturile generate de aplicație.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Aplicația pet dezvoltată pentru studenți ajută la menținerea câinilor sănătoși