3 Limba corpului câinelui indică că câinele dvs. Vrea să joace!

câine-corp-limbă

Notă: Acest articol a fost scris de John Woods de Toate lucrurile câine - Sperăm că vă bucurați de ea. Mulțumesc lui John pentru piesa informativă!

Fiind un câine-părinte poate fi un cadou recompensitor, distractiv și excepțional pentru mulți. Din Socializarea câinelui, introducând-o în toată lumea să ofere, să o pregătească să stea și să învățând încrederea ei.

Această călătorie iubitoare are multe aventuri și călătorii care sunt adesea pline de dragoste și bucurie. Uneori, însă, există acele comportamente misterioase.

Știi pe cei, de ce este Rover Sniffing asta?! De ce a făcut Fido asta?! Aceste acțiuni, că numai câinii pot lua, ceea ce ne poate distruge cu râs sau zgârierea capului nostru cu confuzie.

Limbajul corpului câinelui face parte din acest comportament, care poate fi adesea confuz sau neînțeles de către părinții câinelui.

Așa că astăzi, vom împărtăși cu dvs Câteva exemple de limbaj al corpului câinelui pentru că sunt gata să joace!

# 8220; hai să Chase & # 8221 ;: Play Bow

Pentru orice câine-părinte, care a experimentat bucuriile de yoga, veți auzi cu siguranță de câinele descendent. O postură simplă care a fost numită după arcul de joc al câinelui tău.

Play-Bow-Dog-Language

Un arc de joc este o comunicare foarte clară și evidentă între câinele dvs. și orice încearcă să se joace. Când ne gândim înapoi la catelul nostru în lunile lor formative, îi amintesc adesea să-i plătească și sărind pe articolele de uz casnic. Acest comportament rămâne cu ei pentru întreaga lor viață; Bow Bow este o postură similară cu sfârșitul acestei puști.

Pentru a începe cu, câinele dvs. va reduce trimestrul lor la podea. Aceasta va face parte din arcul lor. Ei vor împinge apoi cartierele lor din spate în aer și coada lor va fi în sus, adesea învârtiți vertical.

Expresiile lor faciale vor reflecta celui corpul lor, cu o față relaxată și, de obicei, urechi floppy. Uneori, gura lor poate părea ușor deschisă, cu toate acestea, buzele lor nu vor fi urmărite sau lagărul dinților.

Odată ajuns în arcul de joc, câinele dvs. poate să se uite la rock sau să sară în sus și în jos, într-o încercare de a începe sau de a încuraja jocul între ei și un alt animal, animal de companie sau chiar obiecte! Acesta este un limbaj de corp foarte comun afișat de câini și este sigur să continuați să le permiteți Jucați corespunzător sau să-și continue acțiunile fără intervenție.

Arcul de joc nu ar trebui să fie confundat cu urmărirea (o altă formă de limbaj al corpului câinelui), unde atât cartierele din față, cât și cele din spate sunt pe teren. Cu un joc de joc numai trimestrele lor sunt la podea și în fața locului în aer!

Dă-mi o burtă Rub & # 8221 ;: buric expus

Cu siguranță am avut toate acele zile când venim acasă și dorim să se prăbușească pe cel mai apropiat obiect care ne poate susține greutatea ... doar pentru a fi întâmpinat de prietenul nostru iubit cu patru picioare.

buric-freca-câine-limbă-corp

Acest limbaj corporal este aproape la fel de ușor de văzut ca și arcul de joc, trebuie să fim atenți să luăm în considerare mai mult decât un câine care se află pe spatele lor atunci când analizăm acest limbaj al corpului. pentru că, Un câine se poate rostogoli pe podea pe spate din mai multe motive.

Pentru a începe cu, câinele dvs. va fi pe spate, cu ochii largi (adesea într-o formă de migdale), cu gura deschisă. Dacă gura lor este deschisă uneori limbajul lor va flop și. Fiți atenți la urechile lor, deoarece acestea ar trebui să fie relaxate și dischete, cum ar fi limba lor, nu alertă și percepută. În cele din urmă, corpul lor va fi relaxat și drept, fără a curăța partea la alta ca și zgârierea unui mâncărime!

Dacă vezi Fido în burta freca Puneți, asigurați-vă că îi dați niște agitație și atenție! Mai ales în timpul unei vârste tinere, este o poziție foarte încrezătoare pentru ca câinele dvs. să fie în, arătându-și încrederea și dragostea pentru afecțiune. Asigurați-vă că l-ați lăuda în timp ce își frecați burta.

Nu fi confuz, acest lucru nu este un semn de supunere cu un câine, dar, un semn de fericire și bucurie. O formă similară de limbaj corporal, una care este asociată cu frică, ar fi câinele tău care expune stomacul lor, totuși, limbajul corpului ar fi foarte diferit. Capul lor va fi întors, ochii lor închise sau înfloriți, iar coada lor va fi ascunsă.

Asigurați-vă că înțelegeți diferența pe care o caută joc și atenție, cealaltă, evitarea.

# 8220; Să explorăm & # 8221;: Postura înclinată

Exemplul final trebuie să împărtășim cu dvs. despre indicii că câinele dvs. vrea să joace este poziția înclinată. Acest exemplu necesită o mai mică identificare a celor două anterioare, deoarece există cinci semne de căutat.

A începe cu Poziția câinelui dvs. ar trebui să se sprijine înainte, cu mai mult din greutatea sa în trimestrele sale decât trimestrele posterioare. Capul lui va fi drept și mândru, cu o gură închisă și urechi perked. Ochii lui vor fi deschisi și fixați pe obiect, dar elevii nu vor fi dilatați (eu.E. Nu trebuie să vezi albii ochilor lui). În cele din urmă, coada lui va fi învârtită orizontal în mișcări mici.

permite-explora-o limbă de câine

Odată ce combinați toate aceste semnale, observați câinele dvs. explorând ceva cu un interes deosebit! Amintiți-vă acronimul la îndemână atunci când încercați să înțelegeți limba corpului în viitorul "Temp":

  • Coadă
  • Ochi
  • Gură
  • Postură

Asigurați-vă că acordați o atenție deosebită coastei sale, Dacă acest lucru începe să stea pe verticală și se oprește când această postură poate deveni agresivă. Urmăriți gura lui, ar trebui să fie închisă, Dacă buzele pungă sau dinții sunt bare, din nou, acest lucru devine din ce în ce mai agresiv.

În timp ce acest lucru nu este un semn clar câinele dvs. vrea să joace, este clar un semn ca câinele dvs. este interesat să exploreze obiectul, persoana sau animalul. Atâta timp cât limbajul corpului său rămâne relaxat, sunteți mai mult decât în ​​siguranță pentru a permite Fido să exploreze.

Concluzie la limbajul corpului câinelui

Deci, dacă atunci când veniți acasă la Rover în această seară, vedeți un arc de joc sau o postură de frecare de burtă Asigurați-vă că ați început să jucați!

Este important să ne amintim că limbajul corpului câinelui ar trebui studiat în întregime. Nu te uita doar la coada, ochii, gura sau postura în izolare. Uită-te la ele împreună, în ansamblu, deoarece acest lucru vă va oferi o înțelegere mult mai clară și mai profundă despre intențiile câinelui tău.

Sper că exemplele partajate v-au încurajat să începeți să explorați mai departe limba corpului câinilor și comunicarea.

Înțelegerea chiar și elementele de bază vă vor ajuta să vă faceți un câine mai bun și mult mai confortabil atunci când câinele dvs. interacționează cu medii noi și diferite. Deci, când a fost ultima dată când câinele dvs. a lovit un arc de joc? Spuneți-ne cu un comentariu de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 3 Limba corpului câinelui indică că câinele dvs. Vrea să joace!