Bărbați oală de descărcare penis de porcină

Un porc burtă

Deci, tu porc cu burtă Părăsește niște pete umede, pe mochetă pe mochetă. Nu este nimic de alarmat, și există o soluție ușoară: obțineți animalul dvs. de companie neutered, sau fixat. Până când porcul dvs. de două luni, ar trebui să faceți o întâlnire cu un veterinar de animale de companie de exotice pentru ca el să-l scape. Veterinarienii vă recomandă să aveți porcul dvs. burtă, nu mai târziu atunci când se întoarce de trei luni.

Porci burduși deveniți maturi sexual și începeți să umbli, să ejaculați și să emită acel miros neplăcut la o vârstă fragedă. Este, de asemenea, important să alegeți un veterinar care este familiarizat cu porcii burduși și că nu încercați să rezolvați singuri problema. Până când animalul dvs. de companie este fixat, va trebui să vă confruntați cu el transformându-l agresiv și umblând tot ce poate, inclusiv pantofi, mobilier, picioarele și chiar alte animale de companie.

Cum să evitați și să curățați descărcarea

Din păcate, acele lucruri umede urâte pe care le curățați este cel mai probabil ejacularea porcului sau materialul seminal, uneori amestecat cu urină. Când porcul tău devine emoționat sexual, penisul său, care este în formă de tirbușon, iese din preputul său și porcul își ejaculează materialul seminal.

Odată ce materialul seminal ajunge pe țesătură, îl puteți scoate prin blotând-l cu un prosop de hârtie sau o cârpă umedă. Apoi frecați ușor zona afectată cu o mașină de foc care a fost tratată cu detergent de rufe. Blocați petele cu o cârpă curată și uscată și repetați procesul, dacă este necesar.

Oprirea comportamentului sexual

Porcul tău burât-bellut va opri ejacularea și humping odată ce el este netered. Când un porc este castrat, testiculele sale sunt îndepărtate, îndepărtând astfel impulsul pentru comportamentul și excrețiile bazate pe hormonale. Poate dura o lună după intervenția chirurgicală pentru a opri complet ejaculațiile și a umflat dacă cocoasa a devenit un comportament învățat în acest moment.

Dacă humpingul persistă după ce porcul este neterat, încercați să-l împingeți din umeri sau prin crearea zgomotului puternic care indică faptul că comportamentul nu este acceptabil. Porcii bellieți sunt animale relativ inteligente, deci uneori o firmă "nu" este tot ce este nevoie.

Beneficiile neuteringului

În afară de efectele comportamentale ale neuterizării porcului dvs. de sex masculin, veți ajuta, de asemenea, la prevenirea cancerelor testiculare și prostatice, precum și a infecțiilor și extinderii prostatice. Odată ce animalul dvs. de companie este neterat, el este mai puțin probabil să se plimbe în căutarea unui partener. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la viitorul populației de porcină burtă - există o mulțime de acești porci disponibili în adăposturi și prin crescători licențiați.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Bărbați oală de descărcare penis de porcină