Lista de găleți de câine: lucruri de făcut cu câinele dvs. De vârstă de îmbătrânire

Lista de găleți de câine: Lucruri de făcut cu câinele dvs. de vârstă de îmbătrânire

În afară de faptul că este unul dintre cele două cele mai populare animale domestice din lume, există un motiv pentru care câinii, un subspecii lupului gri, au fost numiți cel mai bun prieten al omului în ultimii 15000 de ani. Aceste motive variază de la capacitatea sa de a fi un tovarăș de încredere, tutore și joacă în același timp. În afară de funcțiile primare ale câinilor, oamenii de știință din ultima vreme au demonstrat că, de asemenea, contribuie la reducerea depresiei, îmbunătățirea sănătății cardiovasculare, scăderea posibilității de schizofrenie și alte boli mintale. Ca urmare a tuturor acestor factori, majoritatea oamenilor tind să fie mai puțin intimă cu câinii lor seniori, dar există modalități în care vă puteți distra cu ei înainte de a le respira ultima. Acestea fiind spuse, vă prezentăm zece activități distractive de a face cu câinele superior de îmbătrânire.

Ați putea dori, de asemenea: Senior Dog Alimente

Câine bătrân

Vizite frecvente la clinica veterinară

Este de așteptat ca animalele mai în vârstă să fie administrate mai intensive decât cele mai tinere, deoarece nu mai sunt la fel de puternice ca și ei. Această regulă se aplică câinilor și faptului că sunt foarte aproape de om o face și mai interesant. Potrivit Asociației Americane de Medicină Veterinară (AVMA), se spune că un câine este un câine senior odată ce este mai mare de 6-7 ani. Deși cu vârsta vine experiență, ea vine și cu o parcelă plină de probleme de sănătate cum ar fi Diabet, probleme comune, bolile cardiace, tulburări de viziune, oboseală și anxietate în rândul celorlalți.

Acest lucru ar putea să nu sune ca o activitate distractivă de a face cu câinele dvs. senior, dar vă poate surprinde să știți că acesta este cel mai important dintre toate activitățile. Pentru a avea mai multe activități distractive cu câinele dvs. sau cu orice activitate, trebuie să fie în stare bună de sănătate. De fapt, Câini mai în vârstă sunt obligați să marcheze deteriorarea sănătății, cum ar fi auzul sărac, slăbiciunea, tulburările de viziune și bolile de inimă etc.

Prin urmare, este imperativ să remediați o vizită la VET la fiecare 6 luni, astfel încât să se poată efectua o examinare completă pe câinele dvs. senior pentru a asigura wellness și detectarea precoce a oricărei boli. Acest lucru va asigura că tratamentul este administrat la timp pentru a aresta orice provocare de sănătate.

Du-te pe excursii speciale cu câinele tău senior

Câinii sunt cunoscuți că posedă trăsături asemănătoare cu cea a ființelor umane, unele dintre aceste trăsături implică capacitatea lor de a experimenta și discerne anumite emoții complexe, cum ar fi iubirea, stresul, gelozia, anticiparea, anxietatea și încântarea la nume, dar câteva. Fără îndoială, câinii, ca ființele umane și cu aceste emoții, cu siguranță vor aprecia că sunt într-un mediu nou pentru a ușura orice stres. Ca atare, mergeți la călătorii speciale cu câinele dvs. senior este întotdeauna o idee primitoare.

În ceea ce privește locurile de a merge cu animalul dvs. mai vechi, puteți merge la o plimbare sau o plimbare lungă în vecinătate; sau zone pe care pupul tău nu le cunoaște. De asemenea, puteți merge la un parc cu câinele dvs. senior, așa cum este cunoscut că îi face să se simtă fericiți și importanți.

Joacă jocuri prietenoase cu câine cu el

În general, câinii iubesc jocurile și acest fapt nu se schimbă odată cu vârsta. Cu toate acestea, vârsta este un determinant în tipul de joc este de așteptat să se joace cu câinele lor senior. Care nu înseamnă că un câine senior este scutit de a juca tipul de jocuri mai mici câini iubesc, cum ar fi Fetch sau fotbal. Ceea ce înseamnă înseamnă că ar trebui să fie o limită a acestuia. Prin urmare, este, de asemenea, preferabil să jucați jocuri de stimulare mentală cu câinii dvs. seniori, cum ar fi Găsirea, Snuggle Mat, și The Cupcake Tava tratați jocul.

Hidroterapie

Hidroterapia este cea mai bine definită ca utilizarea apei la temperaturi diferite în tratamentul mai multor condiții. Aceasta este o activitate foarte importantă de a face cu un câine senior, deoarece îi ajută să-și consolideze oasele; De asemenea, ajută la echilibrarea mișcărilor sale. Ceea ce este mai mult, hidroterapie canină este cel mai bine realizat într-o piscină caldă la domiciliu sau la un centru de sala de gimnastică și este cel mai bine realizat pe un senior câine care știe cum să înoate.

Un studiu arată că hidroterapia este un instrument util care ajută la relaxarea câinilor seniori care sunt incapabili de mers pe jos de o distanță lungă și de la o înot de 5 minute este oarecum echivalentă cu o plimbare de 5 mile; Fără îndoială, pentru câinii de rang înalt, hidroterapia este cea mai bună modalitate de a merge. Cu toate acestea, este, totuși, German să știe că, în nici o condiție, un câine senior să fie singur într-o piscină, deoarece ar putea duce la panică care ar putea, la rândul lor, să provoace înec sau traume.

Veterinar și câine

Joacă Dress-up cu câinele în mod regulat

Un câine într-un costum este întotdeauna o vedere de a privi și partea bună este că de fapt seamănă cu jocul dress-up. Această activitate implică îmbrăcarea câinelui tău senior în costume care nu numai că o face să arate îndrăznețe și daptrice, dar ajută, de asemenea, să o protejeze de condițiile meteorologice dure.

În legătură cu o postare: Costum de câine

Giugiuleală

Giugiuleală, De la vremea imemorială, a fost întotdeauna un semn de dragoste și afecțiune; un act pe care câinii sunt obișnuiți din timpul nașterii lor atunci când au nevoie de căldură corporală pentru a se încălzi. Pe măsură ce îmbătrânesc, nevoia lor de cuddling crește, deoarece îi face să se simtă iubiți și îi ajută, de asemenea, să elibereze substanțe chimice care le fac să se simtă bine pe plan intern.

Participați împreună la un program de câine

Programele ca acestea sunt adesea efectuate într-un mediu deschis, cu o mulțime de spațiu, situată atât pentru câini, cât și pentru proprietarii de câini. La un astfel de eveniment, este mai bine să se angajeze în activități care ajută la promovarea legăturii între dvs. și câinele dvs. senior, făcând cainele să se simtă tânăr la inimă. Acest lucru se situează pe lista de găleți pentru câinii de rang înalt, deoarece oferă și câini de rang înalt, cu o șansă de a se amesteca cu alți câini în jurul brațului său de vârstă, ridicându-și spiritele.

Încercări de ascultare

Oamenii sunt spectacole naturale și ceea ce modalitate mai bună de a arăta nivelul de ascultare al câinelui superior decât angajarea într-un studiu vechi de ascultare a modului. Având în vedere acest lucru, un proces de ascultare implică pur și simplu judecători, câini și câini de prieteni. Procesul este simplu, pe măsură ce proprietarii de câini își iau câinii să efectueze rutine specificate într-un inel de ascultare în prezența altor câini, judecători și o audiență vastă.

Cel mai bun lucru despre această activitate este că un câine senior este cel mai probabil să iasă un victor într-o astfel de competiție decât câinii mai tineri, deoarece trebuie să fi stăpânit arta lui ascultare în zilele tineretului său. De asemenea, câinii sunt în mod natural competitivi, prin urmare, o victorie pentru câinele dvs. senior este cel mai probabil să Îmbunătățiți încrederea lor. O recompensă după o astfel de activitate nu este o idee proastă.

Truc instruire

Spunul popular că nu puteți învăța câini vechi noi trucuri nu numai că a fost denunțat pentru că eroarea este, dar a continuat să dea argumentul că majoritatea proprietarilor de câini sunt reticenți în petrecerea timpului cu câinii lor seniori sau ajutați-i achiziționarea de noi competențe. Cu toate acestea, câinii seniori sunt mai mult decât capabili să învețe trucuri noi, tot ceea ce este necesar este utilizarea de metode intensive de formare pozitivă, care ajută la îmbunătățirea abilităților lor mentale și există mai multe platforme online care oferă modele de trick care se pot alege. O bună calificare și un model de formare este, de asemenea, de așteptat să consolideze legătura care există între dvs. și câinele dvs. senior.

Oferiți câinilor de rang înalt cu o dietă strictă sănătoasă și exerciții regulate

Câinii ca mâncarea și această caracteristică sunt obligați să devină mai puternici cu vârsta. Ca urmare a acestui rezultat, este normal ca câinii de rang înalt să consume mai multă mâncare decât atunci când au fost mult mai tineri decât dacă au unele provocări de sănătate care le pot face altfel. Prin urmare, hrănirea câinelui dvs. senior este întotdeauna o activitate importantă care necesită o îngrijire și o precizie specială. Și deoarece câinii de rang înalt sunt mai puțin activi, este cel mai probabil ca ei să adauge tone de greutate datorită alimentelor pe care le consumă.

În consecință, este de așteptat ca dvs. ca proprietar de câine, vă va asigura că plasați câinele dvs. senior pe o dietă echilibrată, oferindu-i alimente bogate în Omega 3, cum ar fi gălbenușurile de ou și peștii. De asemenea, alimentele bogate în vitamine precum broccoli, spanac, bulion și probiotice sunt foarte acceptate.

În legătură cu o postare: Probiotice pentru câini

În plus, sport regulat Cu câinele dvs. de îmbătrânire este, de asemenea, o activitate foarte distractivă, deoarece face ca câinele să mențină fitness, să scadă excesul de greutate și să promoveze nivelul de intimitate între un câine senior și proprietarul acestuia, care se întâmplă să fie un factor foarte important pentru a avea un câine fericit.

Concluzie

Relația care există între câini și proprietarii de câini poate fi cea mai bună descriere ca o relație inter-personală la cea mai bună. Această relație poate fi astfel asemănătoare cu Tit proverbial pentru Tat, ceea ce înseamnă că pentru un proprietar de câine să se bucure de numeroasele beneficii pe care un câine este capabil să-și aducă viața, trebuie să meargă la extra mile pentru a se asigura că câinele lor este fericit toate timpurile. O metodă care sa dovedit a fi relativ de succes timp de câteva decenii atunci când vine vorba de stabilirea unor obiective realiste despre anumite lucruri importante este crearea unei liste de găleți. De aceea, de ce crearea unei liste de găleți pentru câinii seniori nu este în nici un fel o idee proastă atunci când vine vorba de păstrarea câinelui tău fericit. Acestea fiind spuse, sperăm că activitățile de mai sus sunt deosebit de utile și perfecte pentru câinele dvs. senior.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Bretele de genunchi de câine
Protecția solară pentru câini
Dog Pill Shooter
Bandaj lichid pentru câini
Ulei de somon pentru câini
Câini termometre
Dog Flea Placi
Dușuri de îndepărtare a câinelui
Ulei de cânepă CBD pentru câini
Ceara de protecție la labe pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Lista de găleți de câine: lucruri de făcut cu câinele dvs. De vârstă de îmbătrânire