Acest astronaut trebuie să-i iubească cu adevărat câinii!

Acest astronaut trebuie să-i iubească cu adevărat câinii

Leland Melvin trăiește visul fiecărui tânăr ca astronaut și fostul jucător de fotbal profesionist. În plus, el se asigură că oamenii știu cine sunt cei doi prieteni cei doi prieteni - câinii lui. El chiar sa asigurat că tovarășii lui canini erau în el Oficial NASA Portret!

Melvin a trăit visul, iar acum își împărtășește succesul prin încurajarea și predarea copiilor să studieze matematica și știința. El a pus recent fotografia oficială a astronautului pentru NASA cu cei doi cei mai buni prieteni, tovarășii lui canini.

Povestea lui Leland este inspirată pentru toată lumea și după ce a obținut atât de mult succes, el îi ajută în continuare pe oameni. Câinii lui par să aibă și un pic de faimă. Aparent, Leland simți că câinii lui aveau nevoie de formare pentru că erau devenind prea protective de el. Erau pe spectacolul Cesar Chavez Șaiba de câine. Ei au învățat cum să fie mai puțin agresivi față de străini, deoarece erau foarte protejați.

Acest astronaut trebuie să-i iubească cu adevărat câinii

Dacă această imagine a unui astronaut și a câinilor săi nu te face să zâmbești și să fugi la cel mai apropiat centru de adopție pentru a obține un câine, nu știm ce va! Dragostea dintre oameni și câini este atât de inspirată și autentică, o face cu adevărat lumea un loc mai bun.

LEGATE DE: Câinele meu mă iubește? Mituri și fapte despre emoțiile de câine

Dacă există ceva ce putem învăța din povestea lui Leland, este modul în care își folosește succesul pentru a ajuta copiii și pentru a-și arăta dragostea pentru animale. El a jucat pentru cowboy-urile Dallas și leii detroit, dar nu a fost suficient pentru el.

El știa că poate face orice și-a pus mintea și și-a pus mintea să devină un astronaut. A început să zboare în spațiu în Shuttle Atlantis. După aceea, a devenit șeful educației pentru programul de copii al NASA.

Pentru mai multe informații, puteți urma LEAND MELVIN pe Facebook.

Melvin cu siguranță a trăit o viață interesantă și interesantă pe care majoritatea oamenilor nu le-ar putea visa. Sperăm că povestea lui vă inspiră să lucrați din greu pentru visele voastre și să credeți în voi înșivă. Dacă omul ăsta poate face acest lucru, deci poți!

Acest astronaut trebuie să-i iubească cu adevărat câinii

Câinii lui Leland sunt o mare parte din viața lui și nu se teme să-l arate. Leland este doar un tip rece. El este inspirat și învățat copii, și în mod clar el este un proprietar de animale de companie responsabil și iubitor. Dacă câinele dvs. este având probleme de comportament, Luați în considerare apelarea unui antrenor de câini pentru a vă ajuta ca Melvin.

Dacă câinele dvs. este agresiv, scade prea mult sau nu vă va asculta, un antrenor care înțelege cu adevărat cainii vă poate ajuta să aveți o legătură mai bună cu animalul dvs. de companie. Nu renunta la el, comportamentele lui se pot schimba si prietenia ta cu el poate deveni mult mai pace si plina de satisfactii la fel ca Melvin.

Luând timp pentru a vă instrui câinele și pentru a înțelege cele mai bune modalități de ao ajuta să învețe comportamentele bune pot face o proprietate de companie mult mai plăcută. În loc să curățați după Messele câinelui dvs., veți avea o legătură sănătoasă cu el în care știe cum să vă mulțumească și să vă bucurați de recompensele pe care le dați pentru un comportament bun. Câinii au nevoie de instruire pentru a trăi o viață fericită și, din fericire, există mulți profesioniști gata să vă ajute să învățați modalități simple de a vă asculta câinele.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Acest astronaut trebuie să-i iubească cu adevărat câinii!