Un câine de serviciu primește caricatura desenată la disneyland și se topește inimile din întreaga lume

Un câine de serviciu primește caricatura desenată la Disneyland și se topește inimile din întreaga lume

O fotografie postată a unui câine care prezintă un desen de caricatură la Disneyland a plecat viral, provocând întreaga lume să se bucure de toată această drăguță. Katie, a cărui mâner Twitter este @cutieChaser, a primit imaginea de la părinții ei într-un text. Ea a crezut că a fost atât de adorabilă încât ea a tuns imediat cu titlul "Părinții mei sunt la Disneyland și tocmai mi-au trimis acest lucru."

Fotografia a fost de când a explodat practic, fiind împărtășită de peste 56.000 de ori și "a plăcut" mai mult de 140.000 de ori. Nimeni nu știe ce era mai drăguț; câinele care stătea cu răbdare așteaptă ca portretul său să fie făcut sau imaginea caricaturii câinelui pe o placă de surf.

Câinele adorabil, al cărui nume este Yahoo, este un animal de serviciu. Locuiește în San Marcos, California cu un voluntar care îl învață ascultarea și socializarea de bază. După aceea, el va continua să primească formare pentru a ajuta o persoană care are dizabilități.

Este membru al organizației nonprofit Canine însoțitori pentru independență, Un grup care ridică și antrenează câinii de serviciu și apoi le oferă persoanelor cu dizabilități - fără costuri.

Un câine de serviciu își atrage caricatura desenată la Disneyland

LEGATE DE: Formarea câinilor de terapie - Cum să vă certificați câinele

Voluntarul lui Yahoo la dus la Disneyland pentru al ajuta să învețe socializarea, răbdarea și concentrarea distragerii în mijlocul. Caricatura a servit să-l ajute să învețe și să expună porțiunea de răbdare. Această abilitate îl va servi bine când devine a Animalul serviciului cu normă întreagă.

Practici, cum ar fi aceasta, dau câinilor ca Yahoo încrederea de care au nevoie pentru a-și îndeplini bine îndatoririle de serviciu. Yahoo intenționează să se deschidă ușile, să transforme comutatoarele ușoare și să tragă un scaun cu rotile până în februarie 2017, potrivit voluntarului său.

Acesta este un prim exemplu despre cum o imagine, postată pe Twitter, poate fi în valoare de o mie de cuvinte. Actul simplu al unui câine care stă pentru o portret de caricatură dezvăluie povestea de ce există el. Yahoo a fost destul de literalmente născut pentru a ajuta oamenii, și cred că conexiunea instantanee a oamenilor cu acest fapt este ceea ce a provocat fotografia tweetă să meargă complet virală.

Animalele de serviciu găsesc mai multă valoare în societate, deoarece este determinată din nou și din nou că sunt cu adevărat fundamentale pentru a ajuta oamenii cu dizabilități să trăiască o viață mai independentă și mai fericită. Câinii au fost întotdeauna semnificativi ca tovarășii noștri iubitoare, dar în vremurile moderne devin esențiale.

Câinii de serviciu îi ajută pe oameni în nenumărate moduri, inclusiv:

  • ghidând orbul
  • alergând surd
  • asistarea cu mobilitatea
  • Alerting diabetici la spikes de zahăr din sânge
  • Ajutarea veteranilor traumatizați acceleră înapoi la viața civilă
Un câine de serviciu primește caricatura desenată la Disneyland și se topește inimile din întreaga lume

RECOMANDAT: Câinii de serviciu - Ce trebuie să știți

Câinii au fost întotdeauna aici pentru a fi tovarășii noștri și pentru a ne proteja. Ei ne servesc cu umilință și sunt fericiți să o fac. Oamenii pot învăța cum să fie cei mai buni în căutarea la câini pentru îndrumare.

Dragostea și slujirea tovarășilor noștri canini au capacitatea de a schimba lumea. Am lucrat la o salvare de câini în Midwest, care au trimis ocazional câini tulburi într-un program uimitor numit Amestecate cu mutts. Acest program a împerecheat câini care se luptă cu prizonierii din Indiana, care le-ar instrui.

Amestecurile mixte au realizat atât de multe lucruri - câinii adăpostiți au primit o pregătire unică și atenția pe care au avut nevoie atât de disperată, prizonierii au câștigat o abilitate practică și valoroasă, iar ambele părți au avut să experimenteze dragostea și compania că au fost atât de disperați in vietile lor. Abandonatul a salvat abandonat, iar viețile au fost îmbunătățite și salvate prin acest program.

În timp ce eram implicat, un prizonier chiar a ieșit din închisoare și a devenit un antrenor profesionist de câini - un membru sănătos și fericit și util al societății. Mai important decât asta, iubirea a fost dată pentru a părăsi animalele și a părăsit oamenii și a oprit ciclurile rele în pistele lor.

Animalele de serviciu fac din lume un loc mai bun prin dedicarea întregii vieți pentru a iubi și servi tovarășii lor umani, iar Yahoo este chipul acelei chiar acum. Voluntarul lui Yahoo a fost într-o misiune în acea zi, dar a vrut să se asigure că Yahoo se distrează în timp ce lucra și cred că oamenii au fost imediat indicați în acest sens atunci când au văzut fotografia caricaturii.

Citiți următorul: 12 câini care sunt cele mai mari stele sociale media

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Un câine de serviciu primește caricatura desenată la disneyland și se topește inimile din întreaga lume