Cum ar putea un câine să supraviețuiască unei ferme de carne fără bfff?

Cum ar putea un câine să supraviețuiască unei ferme de carne fără BFFF

În ciuda faptului că a mii de iubitori de animale interesați și vărsarea în petiții pentru a opri această practică crudă și barbară, consumul de festivaluri de carne de câine și de câine continuă să ruleze în părțile din Asia. Dar pentru două lovituri norocoase, călătoria lor oribilă prin comerțul cu carne de câine și eventualul sacrificat a fost oprit și li sa dat un nou contract de închiriere.

Faceți cunoștință cu Cedric și Mendy (așa cum sunt numiți acum), care au fost o dată doar două fețe triste printre cuștile aglomerate ale unei ferme de carne de câine în Coreea. Aici caniurile brute au fost umplute pline de canini care așteaptă soarta lor oribilă fără atât de mult ca o băutură rece de apă pentru a-și stinge setea dureroasă. Whepher Whimpers și Whines au umplut aerul ca câini disperați au încercat să se elibereze de constrângerile lor, în cele din urmă dându-și durerii și neglijării lor.

Cum ar putea un câine să supraviețuiască unei ferme de carne fără BFFF

Cu toate acestea, a fost pe cale să se schimbe. Datorită unor oameni dedicați, acești câini erau despre A fi eliberat din această situație inimaginabilă. Dar câinii nu erau singurii care urma să facă o descoperire uimitoare și au fost salvatorii lor.

A fost ceva special și diferit de Cedric și Mendy. Din cei 169 de câini, această pereche amândoi sărind pe ușa cuștii pentru a-și saluta salvatorii.

În comparație cu celelalte materii de celule de celule de celule de celule de celule de celule de celule de celule spulbere spulberate, respirat,.

Rebecca Burton, vicepreședinte al parteneriatelor directe de îngrijire și salvare a vieții Sf. Centrul de bunăstare a animalelor Hubert În New Jersey, a fost încântată să vadă acești câini atât de aparent neatinsă de cruzimea împrejurimilor lor. Ar putea fi că au format o legătură specială care le-a văzut prin ororile vieții de zi cu zi în comerțul cu carne de câine?

LEGATE DE: Adoptarea unui al doilea câine

Chiar și după ce au fost separate doar pentru o perioadă scurtă de timp când sunt transferate în noul adăpost din Jersey, Huskies s-au sărit peste tot în bucurie pură când au fost reunite. Personalul adăpostului raportează, de asemenea, că Cedric este foarte protector de Mendy și se va întoarce adesea la ea când se joacă, doar pentru a fi sigur că este în regulă.

Cum ar putea un câine să supraviețuiască unei ferme de carne fără BFFF

Acest canin-duo iubitor au fost foarte norocoși să se aibă unul pe altul. Ei au reușit să găsească cel mai mic strălucitor de speranță și fericire în cea mai brutală a circumstanțelor. Poate că această iubire a catelusului era forța lor de salvare.

Deși, doar 12-16 câini vor ajunge la un moment dat, adăpostul intenționează să obțină toate aceste pooches din această situație teribilă. Și cu timpul, răbdarea și o mulțime de dragoste, ei speră să fie capabili Plasați toate aceste suflete slabe în casele noi pentru totdeauna.

În ceea ce privește Cedric și Mendy? Adăpostul sa asigurat că au fost vaccinați, modificați și au o factură curată de sănătate. Chiar au învățat cum să meargă pe o leșie și să socializeze cu alți câini. Acum, tot ce a plecat de făcut este să găsească casa perfectă în care această pereche devotată își poate petrece restul zilelor împreună învățând ceea ce este cu adevărat ca tovarășii lui Canine.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum ar putea un câine să supraviețuiască unei ferme de carne fără bfff?