Cele mai bune oferte ale produselor de câini

Ianuarie sa încheiat, luând unele dintre cele mai bune oferte pe consumabilele de câini cu ea. Am găsit o mulțime de oferte bune pe hrana pentru câini, desigur, dar asta nu este totul. Dacă membrul familiei dvs. de blană are nevoie de o nouă haină, cușcă, pat sau jucării, nu veți dori să pierdeți aceste vânzări. Va trebui să fii rapid, totuși, pentru că destul de multe dintre aceste oferte se vor termina în doar câteva zile.

Cele mai bune oferte ale produselor de câini

ianuarie

Deals Amazon

Amazon are cele mai bune oferte pe hrana pentru câini în această lună, dar asta nu este tot ce veți găsi acolo. Lista continuă cu prețuri scăzute pe haine, tratamente și protecția la labe.

Purina One Smartblend Chicken & Rice și Lamb & Rice este de numai 11 USD.88 Pentru sacul de 8 lire, puteți lua încă 15% reducere atunci când utilizați cuponul. Care aduce prețul până la doar 10 $.09. Prețul obișnuit pentru această geantă de dimensiune este de 15 USD.00.

Purina un catelus sănătos smartblend este, de asemenea, doar 10 dolari.09 pentru sacul de 8 lire, când utilizați cuponul. Această mâncare vinde de obicei pentru 15 USD.00 la $ 18.00.

Purina One Smartblend True Instinct Turcia și Formula de Venison este doar 29 de dolari.99 pentru cei 27.Pungă de 5 lire și puteți utiliza cuponul de 15% pentru a aduce prețul în jos chiar și la 25 USD.49.

Purina o maturitate vibrantă smartblend este de $ 11.99 pentru sacul de 8 lire. Există, de asemenea, un cupon de 15% -Off pentru această formulă care aduce prețul până la 10 USD.19.

Purina Pro Plan Plan Focus sensibil la piele și stomac este doar 42 dolari.99 Pentru sacul de 33 de lire sterline, puteți utiliza cuponul de 10% -Off pentru a aduce prețul până la doar 38 USD.69. Această pungă de dimensiune a acestei alimente vinde în mod obișnuit pentru 46 USD.00. Dar așteptați, asta nu este totul - Transportul este gratuit.

Varietatea naturii Instincte Fără mâncare uscată fără cereale este doar 14 USD.99 pentru un 4.Pungă de 4 lire și puteți folosi un cupon de 20% -Off pentru a aduce prețul în jos chiar și la 11 USD.99. Aceasta este o mâncare bună pentru câinii cu sensibilități alimentare. Primele patru ingrediente sunt făină de pui, pui, grăsimi de pui și ouă de pui. Are și alte ingrediente bune, cum ar fi mazăre, morcovi, mere și cranberries.

Wellness TruFood Bed Beat Amestecuri de cereale naturale Free Sommon & Turcia Flavatorul ficat este doar 59 USD.98, care este de aproximativ 10 USD.00 mai ieftin decât prețul obișnuit. Ca bonus adăugat, obțineți încă 10 $.00 OFF când cumperi 75 de dolari.00 În valoare de anumite wellness și obiecte de mâncare pentru mamei vechi Hubbard. Acest lucru aduce prețul până la doar 50 de dolari.00 Pentru acest produs alimentar, care este o mâncare destul de bună, apropo. Este gratuit cereale și are o mulțime de ingrediente delicioase, cum ar fi afine, mazăre și morcovi. Primele patru ingrediente sunt somon, făină de somon, mazăre și făină de tapioca. De asemenea, conține ficat de curcan și inima de curcan.

Trebuie să vă grăbiți să obțineți aceste oferte ca Amazon să le tragă în curând.

Arunca într-un cuplu de pungi de Mama Hubbard tratează pentru a vă aduce ordinea de mâncare wellness până la 75 USD.00 și obțineți 10 USD.00 OFF. Cockerul meu spaniel a iubit aceste tratamente. Preferatul ei a fost aroma char-tar. Câinii mari au fost mulțumiți de orice tip de biscuit, dar cocoșul meu vechi a avut alergii alimentare. Ea și-a luat propriile tratamente speciale din afacere, totuși, așa că a fost bine cu ea.

  • Mama Old Hubbard Crunchy Classic natural natural sunt doar 11 dolari.35 pentru cele 3.Sac de 8 lire de biscuiți mini sau 9 dolari.26 pentru sacul de 3-lire de biscuiți mici. Asta e vorba de 2 dolari.00 În afara prețului obișnuit.
  • Old Mama Hubbard Fruit`ins sunt doar 5 dolari.71 pentru geanta de 6 uncii, care este de peste $ 1.00 OFF.
  • Coacerea moale a mamei Hubbard sunt de 5 USD.99 Pentru un sac de 6 uncii de aromă de morcovi și dovleac.

Outward Hound Kyjen Câine Rucsacuri sunt de 10 USD.00 la $ 20.00 Dezactivat prețul regulat. Acestea sunt rucsaci pe care câinii îl poartă pentru a purta lucruri pentru dvs. Chiar dacă nu aveți nevoie de câine pentru a purta ceva, el sau ea poate beneficia. Strapping un rucsac pe prietenul tău blană și pune o sticlă de apă sau două în buzunare și poate că unele tratamente pentru a lua pe o plimbare îl face să se simtă utile. De asemenea, este adorabil.

  • Dimensiunea mică este de $ 14.99 la 19 dolari.42, în funcție de culoare. Albastru este cel mai ieftin și verde este cel mai scump.
  • Dimensiunea medie medie este de numai 26 USD.18. Mediul verde este de 69 USD.99.
  • Rucsacul mare este de 32 USD.45 la 54 USD.99, în funcție de culoare.
  • Dimensiunea extra-mare este de 49 USD.49 la 70 de dolari.00.

Amazon are câteva oferte frumoase pe curățătorii de labe. Păstrați unul dintre aceștia lângă ușă pentru a curăța murdăria de pe labele prietenului tău blană după ce a făcut apă și tratează în jur pentru tine.

  • Plungerul Paw este o ceașcă cu părul înăuntru și un mâner pentru a face mai ușor de ținut în timp ce îl folosiți. Cel negru este de 19 USD.99, care este de 10 USD.00 În afara prețului obișnuit. Modelele verzi și albastre sunt de 22 USD.99, care este de 7 USD.00 OFF.
  • Pet Head Dirty Paws Footbat nu are peri sau un mâner, dar vine cu un prosop de microfibră pentru a usca labele câinelui după ce le clătiți. Este de 7 USD.99, care este de 4 USD.00 OFF.

Dacă nu doriți să vă deranjați cu spălarea labei de câini murdare, ridicați niște cizme de câine pentru membrul familiei dvs. blande. Ei își vor păstra labele curate și calde.

  • Cizmele de câine HIWARES sunt 19 USD.99 pentru dimensiunea mare. Asta e 12 dolari.00 În afara prețului obișnuit. Dimensiunea mică este de 17 USD.99 Și mediul este de 18 USD.99. Aceste cizme sunt impermeabile și au o căptușeală fleece.
  • Colorfulhouse cizme pentru animale de companie pentru câinii medii și mari sunt mai mult de jumătate din prețurile variind de la $ 15.00 la $ 20.00, în funcție de dimensiune. Cea mai mică dimensiune este de 18 USD.98, care este prețul obișnuit. Acestea sunt cizme grele, cu o curea de cauciuc, cu o curea suplimentară pentru a le ajuta să le mențină ferm în loc.
  • Colorfulhouse Cute Bood Bood Snow sunt doar 11 dolari.99, indiferent de mărime. Ele sunt de obicei 19 $.99. Acestea arata ca niște cizme cu o talpă de cauciuc, suede și manșetă de blană faux. Foarte drăguț.

Există o mulțime de oferte bune care trebuie avut pe haine pentru a-ți păstra prietenul tău cald și impermeabil pentru a-l păstra pe el sau să se usuce.

  • Fashion PET Zilele ploioase Slicker Dog Dog Raincoat în galben este de numai 9 dolari.78. Este aproape 50% reducere. Are o curea de burtă frumoasă, o deschidere de leșie și o capotă. Ei au în alte dimensiuni și în portocaliu, de asemenea. Prețurile variază, în funcție de dimensiune și culoare.
  • Gooby în fiecare zi Vestii de fleece sunt disponibile pentru un preț rezonabil. Unele dimensiuni și culori sunt mai ieftine decât altele. Vesta verde mare este de numai 9 USD.31, care este mai mult de 5 dolari.00 OFF. Celelalte culori și dimensiuni nu sunt oferite la o rată de actualizare. Acestea costă între 11 $.00 și 17 dolari.00, care cred că este încă o afacere destul de bună. Ele sunt disponibile în 9 culori diferite. Aceasta este o vestă frumoasă care este perfectă pentru acele zile când temperatura nu este frigidă rece, dar încă suficient de rece pentru a avea nevoie de o jachetă ușoară.
  • Jacheta reversibilă reversibilă a rețelei impermeabile la soare este disponibilă pentru aproximativ 5 USD.00 OFF. Din nou, reducerile variază, în funcție de dimensiune și culoare, dar este încă o afacere bună. Este nylon matlasat pe o parte și pe partea celuilalt. Prețurile variază de la 9 USD.50 la 18 dolari.00. Bejul mediu este de 11 USD.59, care este de 32% din prețul obișnuit. Bejul mare este de 12 USD.60, care este mai mult de 5 dolari.00 OFF.
  • Jacheta Fitwarm Faux Shearling este de 14 USD.99, care este de 9 USD.00 OFF. Aceasta este o jachetă de căprioară Faux cu o căptușeală de fleece și guler de blană faux. Prețul este același pentru toate dimensiunile de la X-mic până la mare. Cizmele de culoare drăguțe de culoare se vor potrivi perfect.

Chewy.com descoperite

Chewy termină luna puternică cu oferte excelente pe alimente, tratează și mai mult. Se livrează gratuit când comanda dvs. este de 49 de dolari.00 sau mai mult.

Protecția vieții Bufalo Blue Pui și orez brun Adult Dog Food este în vânzare pentru doar 46 de dolari.99 pentru sacul de 30 de lire. Este de 10 USD.00 la $ 20.00 În afara prețului obișnuit și, dacă adăugați unele tratamente la comandă, transportul este gratuit.

Orijen tundra înghețată Dog alimente este în vânzare pentru 33 de dolari.99 pentru sacul de 16 uncii. Aceasta este o hrană excepțională pentru câinii care au sensibilități alimentare sau alergii și trebuie să fie pe o dietă brută. Fiecare pungă conține 30 de medalioane care sunt reconstituite cu apă caldă înainte de hrănire. Primele patru ingrediente din acest produs sunt vânnatul, rața, păstrăvul și bizonul, dar producătorul nu sa oprit acolo. De asemenea, include prepeliță și elk printre alte ingrediente de calitate, cum ar fi merele, prune, dovleac și cranberries.

Midwest Icerate Double Door Cage cu câini de sârmă este în vânzare pentru aproximativ jumătate off.

  • Cutia de 24 de inchi este de doar 23 de dolari.50.
  • Cutia de 36 de inch este de 37 USD.75
  • Cutia de 48 de inch este de 56 USD.99.

Nu uitați să obțineți un pat frumos, confortabil pentru a intra în noua cușcă. Chewy are Midwest Quiet Time Natural Fleece Crate Mat la vânzare pentru aproximativ jumătate off, de asemenea. Aceste covoare de cutie sunt căptușite, mașini lavabile, piele de oaie sintetică.

  • Mat de 24 de inchi este de 10 USD.51.
  • Mat de 36 inch Crate este de 18 USD.85.
  • Mat de 48 de inch Crate este de 29 USD.99.

PET PET NATURAL SNOOZZY SLEEPER Mat cu Crate este, de asemenea, în vânzare pentru aproximativ 30% reducere. Acesta este un covor de tip covor de tip covor de tip covor.

  • Dimensiunea mică este de 23 "cu 17" și costă 5 USD.99.
  • Dimensiunea intermediară este de 35 "cu 23" și costă 14 $.99.
  • Dimensiunea X-mare este de 49 "cu 30" și costă 23 de dolari.99.

Veți dori să ridicați o nouă jucărie sau două pentru a vă menține prietenul dvs. de blană ocupat și fericit în noua lui cușcă sau în timp ce tocmai a atârnat în jurul casei în timpul acestei meteo reci și de iarnă. Chewy are oferte bune pe acestea, de asemenea.

  • Kong Bună oase este în vânzare pentru 30% până la 40% reducere. Acesta este un os din cauciuc cu găuri în capete pentru tine la lucruri tratate în. Este, de asemenea, destul de greu să luați mestecarea după ce tratamentele au dispărut. Dimensiunea mare este de 8 USD.72, mediul este de 7 USD.79 și micul este de 4 USD.99.
  • Nylabone durachew big chew nod este în vânzare pentru 11 dolari.77, care este de 41% reducere. Aceasta este o jucărie dură de mestecat pentru câinii mari, care este în formă de mestecați de cruste de crustă cu capetele noduri.

Dacă un catelus sa alăturat familiei dvs. recent sau dacă aveți un câine matur care nu poate întotdeauna să o facă afară, veți dori să sari pe această afacere.

  • Clearquest Super-absorbant Puppy Pads sunt doar 23 de dolari.20 pentru pachetul de 100 de numări. Care este jumătate din prețul obișnuit.
  • Pachetul de 30 de numărători de Puppy Pads este de numai 9 USD.70.

Coupaw.com descoperite

Coupaw oferă câteva oferte serioase pentru a termina luna ianuarie și dau 6 mese la animalele de companie fără adăpost cu fiecare comandă. Aceste prețuri de vânzare sunt bune pentru încă 3 sau 4 zile, astfel încât va trebui să vă grăbiți dacă doriți să profitați de ele.

  • Loungee Heaproof Auto PET PET capacul scaunului este în vânzare pentru doar 9 dolari.95, care este de 10 USD. Va trebui să vă grăbiți pe acesta.
  • Un pachet de 2 Himalayan Brânză mare mestecă este de numai 12 USD.95. Care este aproape jumătate.
  • Microcynah răni și îngrijire a pielii Lichid și Microcynah Piele hidrogel sunt în vânzare pentru 12 dolari.95 pentru sticla de 8 uncii. Prețul regulat pe aceste articole este de 31 USD.00.
  • Vintage Jacheta Bomber este doar $ 24.95. Acest jachetă de câine vinde de obicei pentru 74 USD.00. Este adorabil cu un exterior din piele tensionată de faux, căptușeală fleece și capota detașabilă. Ei au în 5 dimensiuni de la 2xsmaall la mare.
  • Raincoat ușor pentru $ 10.95 care vinde în mod regulat pentru 29 de dolari.99. Acest impermeabil are o căptușeală ușoară de fleece pentru a adăuga o căldură mică în zilele reci, ploioase. Ei au în 8 culori diferite.

Câine.com descoperite

Câine.COM termină luna ianuarie cu prețurile la subsol de chilipiruri pe multe articole, inclusiv tratate și mestecați.

  • Nylabone Flexi mestecat câine de pui mestecat este în vânzare pentru $ 2.99 pentru dimensiunea regulată. Trebuie să fii foarte rapid pentru această afacere. Prețul de vânzare este bun până la sfârșitul lunii, dar ei merg ca niște hotcakes!
  • Smartfillets Chews de legume și pui de pui sunt în vânzare pentru 7 dolari.82 pentru ambalajul de 30 de mestecători. Acest lucru este aproape jumătate.
  • Pet N formă de pui Jerky Stix Câinele tratează jumătate off. 8-pachetul de bastoane de dimensiuni medii este de numai 2 USD.09. Pachetul de 8-pachet de bastoane mari este doar 4 $.21.
"">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune oferte ale produselor de câini