Piscinele kiddie fac playpens guineea de guineea

Porc alb și roșu de guinee pe fundal alb

porcușori de Guineea și alte animale mici, cum ar fi iepurii și dirale, au nevoie de "timp de podea" pentru a obține un exercițiu suplimentar și pentru a-și ușura plictiseala. Aceste două specii pot fi adesea bine pregătiți, dar porcii Guineei se îndreaptă, de obicei, atunci când și unde vă place. De aceea este cel mai bine să ai ceva carcasă Când le-ai lăsat afară.

Puteți cumpăra PlayPens pentru animale mici, dar o piscină Kiddie funcționează la fel de bine pentru o fracțiune din preț. Iată patru motive pentru care este recomandat să utilizați o piscină pentru proprietarii de porci Guineea.

01 din 04

Ieftine și ușor de găsit

Greu Piscine de răsturnare Pentru copii sunt ușor disponibile la magazinele de jucărie și comercianții cu amănuntul big, cum ar fi țintă și Walmart.

Verificați anunțurile ziarelor pentru vânzări sau cumpărați o piscină Kiddie la sfârșitul sezonului când veți găsi cea mai bună afacere. Acordat, selecția ar putea fi subțire, dar porcii dvs. de guinee nu vă vor deranja dacă obțineți o culoare sau un model ciudat.

  • 02 din 04

    Este ușor de curățat

    Curățarea piscinei de la Guineea Picts Playpen este la fel de ușoară ca îndepărtarea așternutului, luându-l în curtea din spate și a aliniat-o bine. Dacă există o acumulare de urină, pur și simplu utilizați oțet pentru a scăpa de ea.

    Piscina dvs. nu va fi prea murdară dacă vă aliniați cu un strat gros de ziar, apoi adăugați așternut cum ar fi Carefresh sau Kayee Clean și confortabil pe partea de sus. Scapa de orice ziar umed și așternut după curățarea spoturilor în fiecare zi, apoi îndepărtați totul în fiecare săptămână, în funcție de cât timp petrec porcii dvs. Guineea în Playpen.

  • 03 din 04

    Vine pre-asamblat

    Când primiți mai întâi un cobai, poate fi o provocare pentru a-și asambla cusca. Poate dura destul de mult pentru a face ca noua casă a porcului să semene cu imaginea frumoasă pe cutie, deoarece vine într-o masă de bucăți confuze.

    Dar o piscină din plastic este pregătită pentru porcii de la Guineea de îndată ce o primești acasă. Doar adăuga paturi, și voila! Au un jucător instantaneu.

    Desigur, trebuie să adăugați câteva accesorii pentru a le menține fericiți și angajați. Încercați igloos și altele locuri de ascuns precum și unele tuneluri și o grămadă de fân. Fixați o rețea în interiorul piscinei, astfel încât să puteți monta o sticlă de apă, dacă lăsați Guineea porci în piscină timp de câteva ore la un moment dat.

    Deoarece piscina este un Playpen, cuvântul operativ este "Joacă."Îmbogățiți mediul pentru a obține porcii dvs. cel puțin puțin activ. Mulți îi place să stea în locurile lor ascunse, dar tunelurile și jucăriile ar putea să-i atragă pentru a obține un exercițiu.

  • 04 din 04

    Este ușor să vă mișcați

    Păstrați piscina Playpen pe podea în camera de familie în timp ce lucrați sau vizionați TV. Când doriți să curățați piscina, este suficient de ușoară pentru a pur și simplu să rulați ușa odată ce ați eliminat toate așternuturile. Când trebuie să o stocați, luați-o la garaj.

    Chiar dacă puteți ridica cu ușurință și mutați o piscină, păstrați-o întotdeauna pe podea când porcii dvs. de guinei sunt plecați în el. Deși pereții sunt suficient de mare, animalele de companie pot sări dacă sunt surprinși, poate dacă au auzit un zgomot puternic. Dacă stiloul este deal de la sol, un porc de guinee ar putea muri dacă sare și lovește podeaua.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Piscinele kiddie fac playpens guineea de guineea