Boerboel cresterea cu kerri dale (american boerboel club)

Boerboel Cresterea cu Kerri Dale (American Boerboel Club)

Boerboelul de reproducere primește o mulțime de iubire în ultima vreme cu o creștere a popularității pentru această rasă incredibilă. Boerboelii sunt cunoscuți că sunt cunoscuți pentru a fi protejați atunci când este necesar, fără a fi agresivi în interacțiunile normale.

Clubul american Boerboel

Inițial, Africa de Sud, rasa sa răspândit rapid peste lume și mai multe linii de sânge sunt acum prezente în America de Nord și Europa. Clubul american Kennel a recunoscut Boerboelul ca o rasă oficială în 2015 și are Clubul american Boerboel ca asociație națională de rasă națională.

Am contactat clubul și Kerri Dale, președintele Clubului American Boerboel, a acceptat să răspundă la câteva întrebări despre rasa Boerboel, creșterea și viitorul său.

Descrieți Boerboelul pentru noi toți, știind foarte puțin despre asta!

Boerboelul este a Câine mare, puternic și atletic. Bine echilibrat cu Bună dezvoltare musculară, ei ar trebui să se deplaseze rapid și puternic cu o expresie impresionantă și impunătoare. Ei sunt auto-asigurați, ascultători și inteligenți, cu un instinct puternic de supraveghere. Datorită naturii emoționale a legăturii lor, Boerboels se confruntă cu cea mai bună viață ca parte a familiei. Stânga pentru a trăi complet în afara și departe de oamenii lor, ei se pot plictisi, deprimat și probabil se ocupă de indulgând în comportamente nedorite sau distructive.

Cand Jan van Riebeeck a venit la Capul în 1652, El și-a adus propriul câine pentru a-l proteja și familia în această țară sălbatică și necunoscută. Acest câine a fost cunoscut ca A & # 8220; Bullenbijter & # 8221; un mare, greu Mastiff-tip câine. Coloniștii, din multe țări diferite, care au venit după Jan Van Riebeeck, au adus și cei mai puternici câini pentru a le proteja.

Bullmastiful care a adus pentru a proteja minele de diamant, precum și Rhodesian Ridgeback, Joacă un rol proeminent în dezvoltarea Boerboels, de asemenea. Proprietarul său de pionierat ia cerut să fie un prieten al familiei, un lucrător și să ofere protecție.

Ca multe alte rase, din cauza urbanizării și a exportului, Boerboelul va evolua în scopul său. Pentru a păstra trăsăturile care o fac un boerboel, vor trebui să continue să fie identificați și crescuți.

Herding Boerboel Dog
Marlo, un câine de boerboel care face să-i rămână. Boerboels sunt câini de lucru versatil.

Boerboels au un temperament protector și sunt interzise în mai multe țări din întreaga lume, inclusiv Danemarca, Frank și Qatar; Credeți că sunt o rasă de familie bună?

Boerboelii sunt dominanți, câini puternici trebuie să fie ridicate cu disciplină, formare și o mulțime de socializare începând cu puppyhood.

Nu toate liniile de sânge sunt potrivite pentru un câine de familie, astfel încât cercetarea dvs. Care a spus, cel mai responsabil în mod responsabil, Boerboels bine socializați sunt de obicei foarte bune cu copiii, în special cei care își împărtășesc casa cu.

Întreaga familie ar trebui să participe la exerciții de formare pentru a se asigura că câinele înțelege că copiii ocupă o stație superioară în ierarhia familiei. Copiii ar trebui să fie învățați să respecte și să trateze câinii cu bunătate și nu ar trebui lăsați nesupravegheați cu vreun câine, indiferent cât de încredere credeți că sunt.

Rasa Boerboel a fost recunoscută oficial de AKC în 2015.

Standardul utilizat de AKC a fost derivat din standardul SABT (acum înlocuit cu Sabbs) care a existat în acel moment, precum și o anumită formulare din standardele Ebassa și Kusa.

Scopul a fost întotdeauna la Păstrați și protejați booboelul istoric. Cu toate răsturnările din comunitatea Boerboel în ultimii ani, peste standardul de rasă în continuă schimbare, veți descoperi că standardul american Kennel Club Boerboel și standardul internațional Boerboel nu a deviat și va fi cel mai apropiat de standardul inițial de către fondatorii rasei.

Nu avem legături oficiale cu Boerboel International, dar suntem conștienți de ei Schema de îmbunătățire a rasei, Sprijină-l 100 la sută și cred că sunt cu ani lumină înaintea tuturor celorlalte organizații din acest domeniu.

Boerboels sunt o rasă de câine foarte mare, se spune adesea că au nevoie de un exercițiu foarte mic.

Considerăm că Boerboelul este mare, nu FOARTE Rasa mare. De asemenea, credem asta Boerboelii au nevoie de exerciții pentru a se dezvolta corect și pentru a fi potrivite.

Au fost o mulțime de cercetări care indică faptul că o afacere bună Sănătatea și structura osoasă vor fi mai puțin genetice și mai medii. Totuși, aș căuta să cumpăr puii de la crescători care sunt testarea sănătății.

Cu asta în minte, aș hrăni și cele mai bune alimente pe care le-aș putea permite, unii ar sugera crud, Păstrați-le la o greutate sănătoasă, potrivită, exercițiu, dar Evitați activitățile cu impact ridicat, Evitați să le ridicați pe suprafețe alunecoase.

Ce zici de epilepsia juvenilă?

Nu știu că aceasta este o problemă larg răspândită în cadrul rasei. Cu toate acestea, dacă este disponibil, atunci puteți face a Testul ADN Pentru a vedea dacă stocul de reproducere sunt transportatori.

jucând Boerboel
Boerboels sunt jucaus și iubesc alți câini. Asigurați-vă că sunt socializați în mod corespunzător pe tot parcursul tineretului lor.

Care sunt greșelile de top Boerboel crescători fac cel mai mult?

  1. Eșecul de a ridica și de a deține un boerboel în maturitate completă, mult mai puțin de vârsta de cinci ani înainte de a decide că vor fi crescători.
  2. Puțin sau deloc cercetări pentru a determina dacă bărbatul și femeia sunt un meci bun
  3. Reproducerea cu o conformare de calitate slabă și sănătate pentru a obține banii înapoi și sau reproducerea "a face bani"
  4. Rasă cu câini cu defecțiuni genetice cunoscute și sau fără rezultate de testare a sănătății.
  5. Nu faceti perechi adecvate pentru a corecta defectele fizice si / temperamente.
  6. Reproducerea în afara standardului

Orice sfaturi pentru noii veniți care doresc să crească Boerboels?

Trebuie să faceți ani de cercetare Înainte de a decide o linie de sânge pentru a începe să reproduceți Boerboels cu. Asigurați-vă că știți cât mai mult posibil despre toate problemele genetice cu linia pe care o alegeți. Reproducerea nu este a Schema de fabricare a banilor și puteți rula rapid o mulțime de facturi medicale și alte facturi.

Răbdarea și cercetarea sunt de o importanță capitală. După ce se educă pe deplin asupra cerințelor și cheltuielilor de a deține această rasă, înainte de a vă cumpăra vreodată primul dvs. Boerboel, Găsiți un bun mentor.

Un mentor care este membru al clubului părinte părinte afiliat AKC (American Boerboel Club) și a fost de acord să respecte codul de etică al clubului și să adere la standardul de rasă. Unul care are ani de experiență cu rasa, are cunoștințe extinse despre istoria, trăsăturile, temperamentul și conformația.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Boerboel cresterea cu kerri dale (american boerboel club)