Luând o privire foarte apropiată la cauzele de vierme de inimă la câini

Heartworm. Este exact ceea ce sună ca: viermi paraziți care se hrănesc cu inima câinelui tău. Sunt dezgustătoare, morți, găsite în întreaga lume și sunt răspândite de țânțarii. Am primit personal o introducere foarte intimă Heartworm la câini Când mi-am adoptat puii, skittles, un supraviețuitor al Herican Katrina, care ma făcut să cercetez această zonă mult mai aproape.

O privire atentă la cauzele de peworm de la câiniHeartworms sunt paraziți iubiți de câine care pot, de asemenea, infecta oamenii. Heartworms Baby Hearts o plimbare în gura de țânțarii. Când un țânțar infectat mușcă câinele, viermii pentru copii sunt injectați în sângele său. Ele cresc, zăvor pe organe pentru a hrăni, au mai mulți copii care sunt aspirați de țânțari și apoi răspândiți la mai mulți câini.

Situația lui Skittles nu a fost rară. În Statele Unite se estimează că 1 din 76 de câini au de-aworm, aproape 50% din salvarea Katrina au fost infectate cu viermi. După adoptarea de skittles, am devenit obsedat de înțelegerea cât de mulți câini au ajuns atât de bolnavi.

Din fericire pentru mine, un grup de cercetători a dorit, de asemenea, să înțeleagă condițiile ideale pentru boala de vierme. Au calculat ce tipuri de modele sau schimbări ar putea crește șansele unui câine de a obține viermii de inimă.

Cercetatorii au găsit zece factori că, atunci când este combinat, faceți un mediu ideal pentru viermii de inimă. Speranța lor era că cunoașterea acelor zece factori ar putea contribui la crearea mai bună "hărți de risc spațiale", numite și predicții pentru unde focarele de inimă ar fi cel mai rău.

Astăzi, voi explora această cercetare și voi spune tuturor celor zece factori care s-au dovedit a face un mediu ideal pentru a prospera.

Cauze de vierme în câini

Cauze de vierme în câini

Fiecare dintre factorii găsiți de cercetători a fost ca un ingredient într-o rețetă de tort. Cu doar câteva dintre ingrediente, este greu să faci un tort adecvat. Dar, dacă adăugați fiecare ingredient din rețetă în cantități adecvate și coaceți-l pentru momentul potrivit, veți obține un tort perfect. Cu excepția, în acest caz, tortul este boală de vierme.

Acele "ingrediente" de inimă se încadrează în trei grupuri largi:

  • Factori vectoriali - Condiții care ușurează să se dezvolte țânțarii
  • Factori de paraziți - Cât de ușor este pentru viermii de inimă să crească și să se înmulțească
  • Factori gazdă - Cât de bine protejează populația de câine este de la viermi

Factorul vectorial - țânțarii

Locul # 1 pe lista de ingrediente a medicului aparține țânțarilor. Numit cel mai letal animal Pe planetă, țânțarii sunt vectorii care alimentează motorul de infectare a inimii. Gândiți-vă la țânțari ca tigaie de tort în care toate celelalte ingrediente de inimă sunt aruncate.

Cauze de vierme în câiniFără acea tigaie, nu există tort. De asemenea, fără țânțari, nu ar exista niciun vierme la câini. Cercetătorii au știut că prin identificarea în cazul în care țânțarii au fost cei mai activi, ei au fost deja pe drum spre prezicerea focarelor de inimă.

Din nefericire pentru noi, există cel puțin nouă specii de țânțari care sunt minunați la transportul de vierme și 60 de ani, care sunt decente la ea. Acele nouă gamă de super-skeeters in toata tara (PDF), ceea ce înseamnă că fiecare câine este în pericol.

Da, chiar și câini din Alaskan.

Are sens, atunci că alte ingrediente importante sunt ceea ce afectează capacitatea țânțarilor de a supraviețui, rasa și mușca. De unde sunt, mi-am pus alarma mea "este summertime" de câte mușcături de țânțari am ajuns când mă duc afară. Asta pentru că țânțarii sunt mai activi în timpul verii. Au nevoie de un climat cald și de apă în picioare pentru a face bebelușii.

Cercetătorii au descoperit că, urmărind schimbările în anotimpuri și precipitații pe teritoriul țânțarului, au putut prezice un boom pentru copii. Astfel, ei ar putea ghici când vor exista mai multe bug-uri pentru a transporta viermii.

LEGATE DE: Oamenii pot obține viermi de la câini?

Lista de ingrediente "factor vectorial" rezolvă în mod convenabil prima bucată de puzzle-uri de boală de salvare a câinelui de salvare a lui Katrina. Sud, cu mai multă ploaie și un climat mai cald, rase mai multe țânțari.

După Katrina, când era apă în picioare luni și temperaturile de peste 80 de grade, bug-urile au aruncat o petrecere de bloc.

Pentru a obține viermi în câini, aveți nevoie de țânțari. Noi stim aia. Dar, de asemenea, aveți nevoie de viermi de inimă. Următorul ingredient al cercetătorului a trebuit să facă cu ce fel de lucruri încurajează viermii de inimă pentru a supraviețui și a reproduce - "factorii de paraziți."

Factori de paraziți - Heartworms

Heartworms au, de asemenea, condiții ideale de mediu pentru creșterea și reproducerea, dar mediul lor este interior țânțari și, eventual, câinele dvs. Ca și alte tipuri de paraziți, viermii de inimă au etape de dezvoltare diferite.

Vă puteți gândi la ele ca fiind un nou-născut față de un copil mic, față de un adolescent față de adulți. Newborn Heartworms (numit Microfilaria) sunt ceea ce trăiesc în țânțari. Dacă țânțarul se descurcă bine, agățându-se la o temperatură frumoasă și hrănire, viermii de la nou-născută este capabilă să crească într-un adolescent.

Ceea ce este cu adevărat nebun este că pentru a crește, viermii de inimă au nevoie de mediul gazdei lor de țânțari să fie de cel puțin 57 de grade. Dacă temperatura scade sub asta, viermele de inimă pot Întrerupeți dezvoltarea lor și reporniți odată ce se încălzește din nou. Dacă țânțarii pot să o supună, pot că viermii.

În medie, este nevoie de aproximativ patru luni pentru caworm de nou-născut pentru a deveni adolescent. La fel ca adolescenții umani, viermii de inimă adolescentă sunt îngrozitoare! Este în această etapă devin infecțioase și pot sări de la țânțar la câinele dvs.

Cauze de vierme în câini

Prin cunoașterea modelelor de creștere a inimii, cercetătorii ar putea folosi numărul de zile cu condiții bune de creștere a inimii pentru a prognoza infecțiile inițiale.

Eu spun "inițial", deoarece testul de detectare a inimii în câini nu este eficient până când viermii să ajungă la etapa adultă. Care nu se întâmplă încă șase sau nouă luni după ce au intrat pe câine.

De exemplu, să spunem că un câine apare la o clinică Vet în noiembrie și are un test pozitiv de viermi. Știm că cel târziu, un țânțar de inimă care transportă un pic câine în luna mai. Dar ar fi putut fi încă din februarie. Faptul, s-ar fi putut întâmpla în anul precedent dacă temperatura nu era ideală și viermele de inimă au durat mai mult decât media pentru a se dezvolta.

De ce contează asta?

Pentru cercetători, această întârziere între infecție și diagnostic a fost într-adevăr, foarte importantă pentru a ține seama. Pentru orice caz diagnosticat de vierme de inimă la câini, medicii trebuiau să ia în considerare ce condiții au fost prezente șapte luni până la doi ani înainte. Acest lucru a făcut ca întregul proces de predicție a riscului să fie mult mai dificil.

Pentru a fi exacte, trebuie să fie tratate o mulțime de date pe o perioadă mai lungă de timp.

Pentru puii de la Katrina, acel decalaj între infecție, testare și tratament probabil s-ar fi întâmplat oricum. Serviciile orașului, cum ar fi clinicile VET și adăposturile, au fost atât de inexistente încât au durat luni și luni pentru a obține o mulțime de câini de pe străzi pentru a testa testarea.

Skittlele au avut o duză deosebit de dur. Veterinarii au crezut că a fost un cățeluș când a lovit furtuna, a primit seama aproape imediat și apoi nu a fost dus la un adăpost pentru o lungă perioadă de timp. În momentul în care am adoptat-o, ea a avut loc de inimă pentru o vreme.

Acest lucru ne conduce în al treilea grup de ingrediente - "factori gazdă" sau cât de bine protejează populația de câine este împotriva viermei de inimă.

RECOMANDAT: 15 moduri ieftine de a preveni cele mai frecvente probleme de sănătate la câini

Cauze de vierme în câini

Factori gazdă - Protecție împotriva viermei de inimă la câini

Dacă aveți un câine, sunteți fără îndoială familiarizat cu preventivii de vierme - cel puțin sper că sunteți familiarizați! Dacă nu sunteți, mă bucur că citiți asta!

Întărirea inimii la câini este scumpă și periculoasă. Vă voi spune despre tratamentul lui Skittles într-un pic pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine. Preventivii sunt foarte blând și eficienți, deci nu există nici un motiv să le răniți.

Din păcate, când cercetătorii au analizat datele lor, se pare că doar aproximativ 75% dintre proprietarii de câini aveau câinele lor pe preventiv de vierme. Aceasta este o mare problemă din două motive. În primul rând, câinii mor de la boala de vierme. De asemenea, câinii infectați cu viermii de inimă îl pot răspândi la alți câini.

Odată ce acele vierme pentru adulți preiau reședința în arterele pulmonare ale câinelui dvs. și încep să hrănească, ele cresc într-o revoltare absolut 11 inci lungime. In acest punct. ei pot să-i scoată nou-născuții care sunt aspirați de țânțari.

Cauze de vierme în câiniȘtiind că unii câini sunt neprotejați este bine și bine, dar pentru a picta o imagine clară a zonelor cu risc ridicat, cercetătorii au vrut, de asemenea, să știe De ce Oamenii au renunțat la prevenire.

Ei au descoperit că proprietarii care nu au avut mulți bani au fost mai puțin probabil să-și pună câinii pe medicamente. Interesant, totuși, proprietarii de câini super-bogați au fost, de asemenea, mai puțin probabil să aibă câinii lor asupra preventivilor!

Încă o dată, când priviți la skittles și la viața celorlalți câini de sud, constatările lor au fost surprinzătoare. Mississippi este cel mai sărac stăut în țară, cu Louisiana și Alabama nu sunt departe. Proprietarii care sunt cel mai puțin probabil să-și permită preventivii pentru vieți în câini trăiesc, de asemenea, în locurile cu cele mai bune condiții pentru parazitul de răspândire.

Ce înseamnă acest lucru pentru proprietarii câinilor

Acești cercetători mi-au arătat că erau patru greve masive împotriva acestor supraviețuitori de la Katrina Canine:

  1. au trăit într-o parte bogată în țânțari a lumii
  2. Au existat condiții bune pentru a crește
  3. Au fost mulți proprietari care nu și-au putut permite preventivii de vierme
  4. o furtună istorică a separat animale de îngrijitori de luni de zile sau ani

Privind de toate acestea, de fapt, sunt surprins că doar 50% dintre aceștia au fost pozitivi pentru viermii de inimă la câini.

Îmi pare rău dacă credeai că a fost sfârșitul veștilor proaste, pentru că nu este.

Nu Doar câinii pot obține viermii de inimă, Dar pisici, sigilii, dihori, pandele roșii și coioții pot. Deci, chiar dacă ar putea obține 100% din proprietarii de câini pentru a-și pune pooch-ul asupra preventivilor, ar exista în continuare țânțari care poartă viermii de inimă datorită rudelor de câini mușcate de bug-uri în sălbăticie.

Ca și cum nu ar fi fost destul de rău, acești cercetători au subliniat că există mulți alți factori importanți de a privi. Acești factori includ cât de des se răspândește viermii de inimă după o singură mușcătură, cât de departe pot zbura țânții și cât de mare de viermi de dezvoltare pot supraviețui.

Din păcate, nu au fost suficiente răspunsuri la aceste întrebări pentru a le conecta la predicțiile lor.

În plus, în timp ce cercetătorii au ales ingrediente care au fost, în general, ușor de găsit peste tot (ca precipitațiile medii - toată lumea ține evidența acestora), pentru anumite condiții, informațiile ar putea fi un pic wonkky.

Luați testarea pentru viermii de inimă la câini, de exemplu. Nu toată lumea își face ca câinele să fie testat pentru vieți de inimă, iar unele clinici VET nu raportează numărul total de teste pe care le fac - doar numărul de teste pozitive. Într-o întreagă stare, fiecare oraș diferit ar putea avea un mod ușor diferit de testare și înregistrare a informațiilor despre viermii de inimă.

Din fericire, știința are un răspuns la informații wonkyky. Când aveți o mulțime de date care nu sunt la fel, puteți stivui informațiile comune și puteți crea un dop pentru piesele lipsă cu matematică.

Cercetătorii au folosit un echivalent matematic pentru a umple orice lacune de date în lista de ingrediente pentru a calcula cât de probabil a fost un loc de a avea un test pozitiv pentru viermii de inimă la câini. Dacă doriți să vedeți ecuațiile exacte, uitați-vă la secțiunea "# 8216; metode" din lucrarea lor legată la începutul acestui articol.

LEGATE DE: Cel mai bun câine Dewormer Review

Cauze de vierme în câini

Acum că au creat aceste ecuații, este într-adevăr posibil să construim o hartă a locurilor în U.S. În cazul în care există mai multă probabilitate de boală de vierme. Atâta timp cât puteți urmări elementele de pe lista lor (tipuri de țânțari? Climat? Umiditatea și apa în picioare? Zile peste 57 de grade? Câini pe preventiv? O mulțime de animale sălbatice?) Puteți să-l amestecați împreună și să vedeți ce iese.

Poate că dacă am fi avut acest instrument mai devreme, mai puține pui de katrina ar fi fost bolnav și au murit. Acum, însă, cel puțin veterinari pot folosi informațiile cercetătorului pentru a găsi Zonele cu risc crescut și să învețe proprietarii cât de importante sunt preventivii în jurul anului sau să încurajeze anumite orașe să pulverizeze mai des pentru țânțari.

Știi ce a spus Bun Ben Franklin: "O uncie de prevenire merită o jumătate de kilogram de vindecare", ceea ce este cu adevărat adevărat atunci când vine vorba de tratarea viermei. În cazul lui Skittles, ea a fost prea departe să beneficieze de preventivități, așa că a trebuit să folosească tratamentul cu vindecare.

Tratament pentru viermii de inimă la câini

Odată ce un câine are un caz stabilit de vierme de inimă, există o singură modalitate de a evacua adulții - cu un compus arsenic. În plus față de a fi otrăvit medicamentul (cunoscut sub numele de Melarsomine) este, de asemenea, foarte scump.

Tratamentul de trei luni al lui Skittles la nord de 700 de dolari, care nu include plățile de vizită la VET și sejururile spitalului. Deoarece organizația pe care o am primit de la ea este minunată, m-au ajutat cu taxele, iar VET mi-a dat o reducere.

Dar 700 de dolari vor literalmente Cumpărați 10 ani " în valoare de medicamente de prevenire a inimii.

Meds de vindecare nu sunt nici una-and-făcută ". Există mai multe injecții. Odată ce viermii încep să moară, ei încalcă fragmente. De obicei, corpul unui câine este capabil să proceseze încet biții de vierme, dar dacă puii devin supraexcitați sau exerciții prea mult, bucățile de vierme pot să se desprindă și să depună în plămâni, provocând un embolism care îi va ucide.

Cauze de vierme în câiniȘtii ce dau câini? Răciți toată ziua în cutii și nu se mișcă mult. Chiar dacă a fost pentru binele ei și știam că, în curând, s-ar fi terminat, inima mea a izbucnit să-și vadă că s-au înclinat și deznădăjdânde în adăpost pentru a se înclina și deznădejde în canisa Posh la care am luat-o.

Din fericire pentru skittles și cu mine, cinci luni mai târziu, testele ei s-au întors curat și era liberă de închisoare. Am sărbătorit prin a obține câine de câine și am depășit conul cu o mestecare preventivă a inimii cu aromă cu carne de vită.

Acum, la fiecare treizeci de zile, cum ar fi ceasul, eu dau skittles ei preventiv. Chiar dacă ne-am îndepărtat de Louisiana într-un loc care nu a fost considerat un risc ridicat, ea încă primește doza lunară. Așa cum o urmăresc mestecul, îmi amintesc că listele cercetătorilor de ingrediente au avut doar un element asupra căruia am avut orice control - păstrarea câinelui meu de a fi o gazdă prin protejarea ei.

Dacă dețineți un câine și trăiți într-un climat cald cu o mulțime de precipitații sau o mulțime de vegetație, asigurați-vă că câinele dvs. este întotdeauna pe o prevenire a inimii, și dacă nu sunt sau ați pierdut doze, luați-le testate imediat. Dacă locuiți într-un climat rece, uscat, ar trebui să vă puneți câinele pe preventivii de vierme.

Urmați ghidul de dozare inclus în medicamente, dar, în general, fiecare doză trebuie administrată nu mai mult de 30 de zile distanță.

Dacă vă gândiți la adoptarea unui câine, luați în considerare una care este vierme. Heartworms sunt tratabile, curabile și nu trebuie să fie o sentință de moarte. Multe clinici VET și adăposturi vor renunța la taxe de adopție și vor ajuta la costurile de tratament cutworm.

Dacă dragostea adevărată Doggy are câțiva squatters interni suplimentari, forjați! Există ceva special în legătură cu legătura pe care o veți face și câinele dvs. după ce ați terminat să vină paraziți.

Citiți următorul: Pachetele de urechi la câini - simptome, tratamente naturale și veterinare, prevenirea

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Luând o privire foarte apropiată la cauzele de vierme de inimă la câini