Motive comune câinii se îndepărtează de acasă

motive comune câinii se îndepărtează de acasă

Având un câine care îi place să fugă de acasă poate fi frustrant pentru proprietari, deoarece niciodată nu știți ce s-ar putea întâmpla cu animalul tău iubit dacă nu sunteți în jur pentru a vă asigura că el sau ea nu intră în necazuri. Bineînțeles că puteți fi mai atenți atunci când părăsiți casa pentru a vă asigura că câinele dvs. nu se învârte în stradă și da un gard mai mare ar putea face truc, dar în majoritatea cazurilor, câinii sunt ca artiști de evacuare și vor găsi o cale să ieșiți și să explorați indiferent de ceea ce faceți pentru a încerca să le opriți.

Dacă aveți un câine care are o tendință de a călca, nu înseamnă neapărat că nu vă iubesc sau cum ar fi petrecerea timpului cu dvs., ar putea fi doar o chestiune de plictiseală sau de faptul că caută un partener. În acest articol, vom examina cele mai frecvente motive ca câinii să fugă de acasă și cum le putem opri prin înțelegerea a ceea ce este ceea ce îi face să vrea să meargă pe o plimbare de mers pe jos.

Fugiți câini

De ce câinii fuge de acasă

În timp ce diferite rase de câini se comportă în moduri diferite, toți împărtășesc trăsături similare care le pot determina să fugă. Pentru unii, poate fi doar un lucru obișnuit sau un fapt pe care îi place să plece și să exploreze, în timp ce pentru alții ar putea fi un fel de declanșare care le stabilește.

Face ca câinele dvs. să plângă sau să urle când părăsiți casa sau aveți accidente, chiar dacă el sau ea este pregătită în casă? Vii acasă și găsești că casa a fost trasată? Dacă da, animalul dvs. poate suferi de anxietate de separare. Dacă acesta este cazul, animalul dvs. de companie este cel mai probabil să fugă de îndată ce părăsiți casa, dar vestea bună este că sunt, de asemenea, probabil să rămână aproape de casă.

Dacă ale tale Câinele este plictisit sau lăsat singur pentru perioade lungi de timp, poate deveni frustrat și du-te în căutarea de aventură. Vecinul tău are un câine sau copii care îi place să se joace cu câinele tău? Dacă da, animalul dvs. de companie poate căuta doar pe cineva să se joace.

Un declanșator uriaș care reprezintă 1 din 5 câini pierduți este zgomot puternic, cum ar fi o furtună sau focuri de artificii. Câinii se tem de zgomot și vor ieși în căutarea unui loc unde să se ascundă.

Câinii devin maturizați sexual la vârsta de șase luni și dacă nu au fost neterate, vor pleca în căutarea unui partener. Acest lucru trebuie să găsească un alt câine pentru a se împerechea cu atât de puternic încât poate fi aproape imposibil să vă păstrați câinele acasă, indiferent de măsurile de precauție pe care le luați.

În legătură cu o postare: Suplimente de calmare pentru câini

Motivele unui câine se îndepărtează de acasă

  • Anxietate de separare.
  • Frustrare sau plictiseală.
  • Furtuni, focuri de artificii sau zgomote puternice.
  • Sex Drive.

Acum știm ce poate provoca un câine să fugă de acasă Să analizăm modalitățile de a împiedica să se întâmple. În cazul anxietății de separare, depinde de cât de severă este. Dacă problema este doar un caz blând de anxietate, dați câinii dvs. un unt de tratament sau de arahide într-un Cauciuc Kong, Acest lucru va lua mintea lor de pe faptul că părăsiți casa și are bonusul suplimentar de a le menține ocupați pentru o vreme. Dacă anxietatea de separare are o natură mai gravă, este posibil să trebuiască să încercați și să vă condiționați câinele. Pentru a începe cu Puneți pe pantofi și ridicați-vă cheile, dar nu lăsați imediat casa. Faceți acest lucru din nou și din nou, scăzând treptat durata de timp înainte de a părăsi casa până când animalul dvs. devine obișnuit cu acest lucru și nu mai este subliniat. O altă soluție angajează un antrenor pentru a ajuta câinele dvs. să depășească frica de a fi separat de dvs.

Pentru a combate tunetul, focurile de artificii și zgomotele puternice Păstrați animalul dvs. în interiorul casei cu ferestrele închise și cât mai departe de zgomot posibil. Mulți câini vor căuta instinctiv să se târască sub un pat pentru a se simți în siguranță de la zgomot. Luând animalul dvs. de companie cu dvs. într-un subsol fără ferestre, poate ajuta, dar nu reușește să pornească un ventilator sau ceva care face un zgomot pe care câinele dvs. este folosit pentru a auzi. Dacă acest lucru nu vă ajută, adresați-vă medicului veterinar despre suplimentele anti-anxietate, genul adesea prescris când trebuie să vă puneți câinele pe un avion.

Dacă problema este cauzată de câinele dvs. care caută să se împerecheze, să-l fixeze cât mai curând posibil pentru a opri problema în calea ei. Majoritatea veterinarilor recomandă ca câinele dvs. să fie sterilat la vârsta de șase luni.

În legătură cu o postare: Câine unt de arahide

Moduri în care puteți opri câinele de la fugă de acasă

  • Treceți treptat casa sau dați câinii dvs. un trata într-o jucărie de joc.
  • Închideți ferestrele și porniți un ventilator pentru a atenua zgomotul în aer liber.
  • Aveți cainele dvs. de câine cât mai repede posibil.

În legătură cu o postare: Jucării pentru câini și Câine tratează

Sfaturi de top pentru a vă menține câinele în siguranță

Asigurați-vă că ați făcut-o Câinele a fost microcippat și că el sau ea poartă un guler care are o etichetă de identitate cu numele și numărul dvs. de telefon pe el. Nu lăsați ușile exterioare deschise și asigurați-vă că verificați că este închis corect după ce ați avut un vizitator sau un reparator vine în casă. Nu lăsați niciodată câinele dvs. de pe lesa atunci când o plimbare. Mulți câini vor pleca să alerge dacă văd un iepure sau o veveriță și dacă vă urmăriți după ce ați crezut că jucați un joc.

câine care fuge de acasă

În legătură cu o postare: Cele mai bune gulere de câineși ID-uri de câine

Modalități de a vă menține câinele în siguranță

  • Dă-ți câinele cioplit.
  • Verificați ușile și porțile.
  • Mereu Ține-ți câinele pe o lesa.

Ca proprietari de animale de companie, cu toții vrem să ne asigurăm că animalele noastre sunt îngrijite și în siguranță. Instinctul poate alimenta bine dorința unui câine de a fugi de casă, dar urmând sfatul de mai sus, putem ajuta la prevenire a acestui lucru să se întâmple și, sperăm, nu trebuie să mergem în căutarea animalului nostru lipsă.

Surse:

  1. Flori Amy, DVM, De ce cainele meu vrea sa fugi?, WebMD
  2. Adam Holmes, 3 pași pentru a împiedica să fugă câinele, Michelson a găsit animale
  3. Linda Fiorella, De ce câinele meu încearcă să fugă?, Vetstreet
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Motive comune câinii se îndepărtează de acasă