Recapitul de duminică: boli de sănătate mintală la câini

Bolile de sănătate mintală la câini

De multe ori când am aici termenul de probleme psihice canine, ne gândim la probleme de comportament. Asta pentru că cei doi termeni sunt utilizați în mod obișnuit interschimbabil. În timp ce este adevărat că Bolile de sănătate mintală la câini poate provoca probleme de comportament, ele pot duce, de asemenea, la alte probleme. Bolile de sănătate mintală și Problemele de comportament sunt două probleme foarte diferite, și fiecare are propriul tratament.

La fel ca oamenii, câinii pot fi diagnosticați cu probleme de sănătate mintală, cum ar fi depresia sau o tulburare de compulsiune. Partea grea se pare că problemele efectuează animalele de companie. Deoarece câinii nu pot comunica cu noi pentru a-și exprima sentimentele, este adesea dificil de diagnosticarea depresiei caninei sau a anxietății pentru anumite cazuri, cu excepția cazului în care cazul este sever.

Cu o observație atentă, puteți spune, de obicei, dacă aveți de-a face cu unul dintre numeroasele boli sau câini de sănătate mintală sau doar o problemă comună de comportament care ar putea fi corectată cu pregătirea și redirecționarea corespunzătoare. Anxietate și depresie canină sunt cele două boli cele mai frecvente de sănătate mintală la câini, dar există câteva altele pe care ar trebui să le aveți și de asemenea.

Clasat: Top 50 cele mai bune jucării de câine interactive pentru stimularea mentală

 Recapitul de duminică: Bolile de sănătate mintală la câini

Bolile de sănătate mintală la câini

În această săptămână am citit o mulțime de articole excelente și postări de blog despre bolile de sănătate mintală la câini. Dacă credeți că animalul dvs. poate avea o boală de sănătate mintală, trebuie să vorbiți imediat cu medicul veterinar. Deși aceste tipuri de boli nu sunt neobișnuite, simptomele câinelui dvs. ar putea fi, de asemenea, rezultatul unei stări de sănătate subiacente.

LEGATE DE: 25 cele mai grave simptome de sănătate a câinelui care nu pot fi ignorate

1. Câine zilnic zilnic

Cel mai important lucru de a ține cont de discutarea bolilor de sănătate mintală la câini este că pot duce la agresiune. Este cel mai bine să aveți câinele dvs. examinat de un specialist de comportament medicul veterinar sau canin de îndată ce observați simptome comune sau modificări ale comportamentului câinelui.

Ca aceasta Blog postați de la Câine zilnic zilnic explică, este mai puțin frecventă, dar uneori o sănătate mintală a câinelui se deteriorează atât de repede încât conduce la agresiune incontrolabilă. Uneori, un câine poate deveni chiar autodistructiv. În aceste cazuri rare, câinele ar trebui să fie eutanasiat ca măsură de siguranță.

  • Întotdeauna recomand cel puțin o secundă, dacă nu o a treia opinie înainte de euthanizare și aș vrea NU recomandă eutanasia fără a manipula mai întâi câinele în persoană. În unul dintre cazurile cele mai severe și nesolicitate, medicul veterinar a făcut o necropsie și mi-a confirmat suspiciunea și # 8212; Câinele avea mai multe leziuni pe creier.

2. Animal Wellness Magazine

Dar, cum spui dacă câinele tău are o problemă de comportament sau o boală de sănătate mintală? Nu este ușor, deoarece multe dintre simptome sunt similare. Acest Articolul de la Animal Wellness Magazine discută două cazuri diferite în care câinii aveau probleme medicale care au condus la schimbări de comportament. Oferă o mare parte de primă mână despre ceea ce puteți vedea dacă câinele dvs. este experimentat același tip de simptome.

  • Boala mintală la câini pot apărea ca o extensie a bolii fizice (o progresie a bolii de la psihic la psihic) sau poate apărea efectiv în psihic ca răspuns la factori externi, cum ar fi durerea persistentă, furia, umilirea sau frică. De asemenea, trebuie să luăm în considerare animalele care au suferit un prejudiciu traumatic creier în trecut. Problema cu diagnosticarea bolilor psihice în animalele de companie este că simptomele sunt atât de variate încât face ca acestea să le clasifice dificile.

3. VETINFO acționează informații despre simptome comune

Dacă vă întrebați ce simptome de căutare, VETINFO.COM a împărtășit acest articol interesant care explică tot ce va trebui să știți. Aceasta explică unele dintre cele mai frecvente cauze ale bolilor mintale la câini. După cum am menționat, aceste simptome nu sunt concludente doar pe baza observațiilor dvs. Câinele dvs. va trebui să fie examinat temeinic de medicul veterinar înainte ca orice sugestii de tratament să fie discutate.

  • Depresiunea câinilor se caracterizează prin lipsa de interes în joc, apatie, comportament recurent al căutării și sniffing, izolare, lipsă de apetit, și în unele cazuri, constipație. Câine anxietate se caracterizează prin comportament distructiv, urinând sau defecând în interior, diaree și vărsături. În unele cazuri, cum ar fi în cazul anxietății de separare, câinele ar putea să vărsăm în pantofii proprietarilor sau alt element pe care îl poate asocia cu proprietarul său, lăsându-l singur.

4. Câini nsw

Deoarece există atât de multe opțiuni, este probabil cel mai bine să obțineți un diagnostic înainte de scufundări în prea multe cercetări pe cont propriu. Veți fi copleșiți repede cu toate informațiile disponibile despre numeroasele boli de sănătate mintală la câini. Este mai bine să vă restrângeți atenția și apoi să faceți propriile dvs. cercetări dacă doriți.

Dacă sunteți interesat doar de subiect sau curios despre cele mai frecvente boli de sănătate mintală la câini, verificați acest lucru Articol informativ la Câinesw.Org. Aceasta explică unele dintre cele mai frecvente condiții văzute, inclusiv tulburarea compulsivă canină, anxietatea de separare și alte temeri și fobii.

  • În sălbăticie, frica de zgomote ciudate și de animale este o adaptare evolutivă, deoarece aceste lucruri ar putea reprezenta un risc de rănire sau de moarte. Pentru puii din mediul de origine, frica inițială a stimulilor noi este normală. După expunerea repetată la acești stimuli de teamă, puii de obicei obișnuiți și reacțiile de frică sunt reduse sau eliminate.Răspunsul proprietarului la frica inițială a câinelui poate provoca frică sau fobii excesive. Unii proprietari întăresc din greșeală comportamentul de frică prin mângâierea câinelui atunci când este frică, de exemplu, în timpul unei furtuni.

5. WebMD explică cicatricile emoționale în canini

După cum probabil ați ghicit, abuzul și neglijarea pot avea efecte negative asupra unui câine. Deși acest lucru poate duce la probleme de comportament sau la boli de sănătate mintală, uneori se lasă doar la cicatricile emoționale care pot fi ajutate cu o mică dragoste și răbdare. Am fost surprins să găsesc Acest articol bine scris despre cicatricile emoționale la câinii de la WebMD.

  • Este adevărat că mulți oameni cred că câinii înfricoșători sau agresivi au fost rătăciți emoțional de abuzul trecut sau de maltratare? "Ocazional, dar rareori", spune Bonnie Beaver, DVM, DACVB, MS, trecut președinte al Asociației Medicale Veterinare Americane și profesor de medicină veterinară la Universitatea Texas A & M din Gara Colegiului, Texas.

6. Dr. Becker vorbește despre TOC la câini

Dacă mi-ai citit coloanele în fiecare săptămână, atunci știi deja că dr. Karen Becker scrie un blog minunat pentru Mercola. Aceste coloane sunt întotdeauna ușor de citit și de înțeles. Ea ignoră jargonul veterinar confuz și explică lucruri astfel încât persoana de zi cu zi să înțeleagă despre ce vorbește despre ea.

Una dintre cele mai frecvente boli de sănătate mintală la câini este tulburarea compulsivă obsesivă (OCD). Aceste comportamente apar efectiv în multe tipuri de animale, inclusiv oameni (desigur), cai, porci, păsări exotice, pisici și câini. Lingerea și urmărirea coastei sunt două dintre cele mai frecvente comportamente expuse de câini cu această condiție.

  • Animalele cu tulburări compulsive tind să fie relativ anxioase și înalte. Nu este obișnuit să găsiți un comportament tip OCD în animalele de lades. O natură anxioasă poate fi moștenită, cu toate acestea, cercetarea indică o componentă de "hrănire", de exemplu, o situație ridicată a conflictelor, este necesară pentru exprimarea unui comportament compulsiv.

7. Video Laurel Braitman pe Ted.COM

Dacă sunteți mai mult decât un cititor, puteți verifica acest excelent Videoclipul unui discurs al lui Laurel Braitman pe Ted.COM. Este un videoclip foarte informativ care împărtășește o mulțime de informații minunate despre depresia caninei și OCD. Videoclipul este la doar mai puțin de 20 de minute și este bine în valoare de ceas!

  • În spatele acestor videoclipuri amuzante de animale, uneori sunt ciudate probleme asemănătoare oamenilor. Laurel Braitman studiază animalele non-umane care prezintă semne de probleme de sănătate mintală - de la urșii compulsivi la șobolani autodistructivi la maimuțe cu prietenii puțin probabil.

8. Psihologia afirmă că rasele mici sunt mai susceptibile de a dezvolta probleme de sănătate mintală

Există anumite rase care au mai multe șanse de a avea probleme de sănătate mintală? Conform Acest articol de la Psihologie astăzi, Aceste probleme sunt mai frecvente în rasele mai mici și au știință pe partea lor.

  • Linia de jos este că, pentru aproape toate comportamentele C-Barq legate de dimensiunea corpului, rasele mici au fost raportate de proprietarii lor pentru a avea mai multe probleme decât rasele mari. Autorii au rezumat concluziile lor elegant: "În general, comportamentele nedorite devin mai frecvente sau pronunțate ca o scădere a înălțimii și a greutății."În sumă, câinii mici tind să aibă probleme psihologice.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Recapitul de duminică: boli de sănătate mintală la câini