Asigurarea pentru animale de companie 101: cum să găsiți planul potrivit de asigurări de sănătate pentru câinele sau pisica dvs

Asigurarea de animale de companie a crescut în popularitate în ultimii ani, ca facturi veterinare, cum ar fi facturile medicale pentru oameni, cresc din ce în ce mai costisitoare. Dar ceea ce este exact asigurarea de companie și este ceva ce ar trebui să luați în considerare pentru animalul dvs. de companie?

Ce este asigurarea de companie?

Asigurarea pentru animale de companie este definită ca un plan de asigurare veterinară similar cu un plan de asigurări de sănătate pe care un om le poate avea prin angajator sau prin Sănătate.Gov Piața de asigurări de sănătate (Citiți mai multe despre asistența medicală PET în exclusivitatea noastră "Raportul de stat al asistenței medicale". Funcționează într-un mod similar cu planul de asigurări de sănătate al unei persoane: ca părinte de companie, plătiți o primă lunară și dacă animalul dvs. de companie se îmbolnăvește sau va fi rănit, o anumită îngrijire veterinară poate fi acoperită de furnizorul dvs. de asigurări de companie. Opțiuni de asigurare pentru animale de companie

Ca asigurări de sănătate umană, asigurarea de animale de companie nu va acoperi toate nevoile de sănătate veterinare a animalului dvs. de companie. În mod obișnuit, aceste planuri acoperă accidentele și bolile, în timp ce unele planuri vă vor permite să adăugați o acoperire pentru îngrijirea preventivă la un cost suplimentar. În caz contrar, totuși, sunteți pe cârlig pentru îngrijire preventivă obișnuită, cum ar fi vaccinări, verificări anuale și altele asemenea. Pentru condiții și tratamente acoperite, proprietarii de animale de companie sunt, în general, obligați să plătească în avans în avans și apoi să depună cereri de rambursare de la furnizorul de asigurări după furnizarea serviciului.

Cum funcționează asigurarea de companie?

Asigurarea pentru animale de companie este o modalitate excelentă de a vă proteja de facturile și cheltuielile veterinare neprevăzute și scumpe. Dar asigurarea animalelor de companie funcționează diferit decât asigurarea pentru oameni. Mulți furnizori de asigurări de companie și planuri au mult în comun, dar există și multe diferențe.

Află mai multe despre Cum funcționează asigurarea de companie?

Ce acoperă asigurarea de companie?

Asigurarea de sănătate a animalelor de companie vine cu o gură de vocabular pe care probabil o recunoașteți din propria politică de asigurări de sănătate, inclusiv prime, deductibile, niveluri și copays. Și la fel ca asigurarea de sănătate pentru oameni, asigurarea de sănătate pentru animalele de companie are, de asemenea, limitări asupra a ceea ce va și nu va acoperi.

Află mai multe despre Ce acoperă asigurarea de companie?

Este asigurarea de companie în valoare de cost?

Este asigurarea de animale de companie care merită costul și este ceva ce fiecare proprietar de animale de companie ar trebui să cumpere pentru animalele de companie? Am cerut 30 de experți pentru animale de companie din veterinarieni, la bloggerii PET, la profesioniștii din domeniul asigurărilor de companie, dacă asigurarea animalelor de companie merită cheltuială.

Vedeți ce spun ei: Este asigurarea de companie în valoare de cost?

Tipuri de polițe de asigurare pentru animale de companie

Un număr din ce în ce mai mare de companii oferă planuri de asigurare de companie, dar nu toate planurile sunt aceleași. Asta înseamnă că va trebui să faceți niște cumpărături de comparație pentru a găsi planul potrivit pentru nevoile dvs. de companie. În general, există câteva tipuri primare de planuri de asigurare pentru animale de companie disponibile:

  • Planuri numai pentru accident: Aceste planuri oferă acoperire pentru tratamentul necesar în cazul în care animalul dvs. are un accident și suferă un prejudiciu. De exemplu, aceste planuri pot acoperi tratamentul pentru arsuri sau oase rupte. Planuri numai pentru accident Cu toate acestea, nu acoperă tratamentul legat de boală.
  • Planuri de wellness PET: Aceste planuri oferă acoperire pentru Tratamente de rutină și prevenirea, inclusiv examenele anuale de wellness, vaccinări și purici și bifați preventivii.
  • Politici limitate de timp: Politicile de asigurare a timpului limitat de timp vor acoperi tratamentul până la o sumă maximă de dolar, cum ar fi 1.500 $, per condiție și acoperire pentru această stare se termină după o perioadă de timp specificată, cum ar fi 12 luni, după care condiția este exclusă din acoperire. De exemplu, dacă animalul dvs. de companie dezvoltă diabet, o politică limitată de timp va acoperi primele 1.500 de dolari de tratament sau tratament pentru primele 12 luni după diagnosticare, oricare dintre acestea provine mai întâi. Din cauza acestor limitări, planurile limitate de timp sunt adesea mai accesibile decât politici mai cuprinzătoare.
  • Politicile maxime-beneficii: Similar politicilor limitate de timp, politicile maxime-beneficii plata suma dolarului pe care planul o va acoperi pentru o condiție. Diferența principală dintre cele două este că nu există nicio limitare a timpului de acoperire pentru o condiție cu un plan maxim de beneficii - această politică va continua să acopere tratamentul pe o perioadă nedeterminată, până la atingerea sumei maxime ale dolarului.
  • Politici pe viață: De asemenea, cunoscut sub numele de politici acoperite pentru viață, Politici pe viață sunt printre cele mai cuprinzătoare planuri de asigurări de companie disponibile. Ca atare, sunt, de asemenea, cea mai scumpă opțiune. Pentru animalele de companie care necesită un tratament permanent pentru boli cronice sau proceduri chirurgicale scumpe, este o investiție demnă. Dar din nou, nimeni nu are o minge de cristal (cel puțin nu unul care de fapt ne permite să vedem în viitor).

Beneficiile asigurării de sănătate a animalelor de companie

Ca un părinte de companie devotat, vrei ca prietenul tău iubit cu patru picioare să trăiască o viață lungă și sănătoasă. Dar este imposibil să preziceți viitorul și, din păcate, multe animale de companie dezvoltă în cele din urmă condiții cronice sau se termină cu leziuni accidentale. Tratarea acestor condiții și rănile pot fi destul de costisitoare, mai ales dacă PET dvs. necesită medicamente regulate, chirurgie sau alte tratamente în curs de desfășurare.

Este o realitate nefericită pe care mulți proprietari de animale de companie se confruntă atunci când un animal iubit are un accident sau dezvoltă o boală care necesită un tratament costisitor. În unele cazuri, părinții de companie se pot confrunta cu o alegere dificilă de a-și pune animalele în jos dacă nu pot permite o intervenție chirurgicală sau o procedură care costă mii de dolari. În aceste situații, asigurarea de companie este cu adevărat un salvator, dar poate fi, de asemenea, un economizor de buget pentru nevoile mai puțin grave, dar încă costisitoare, veterinare.

Spre deosebire de asigurarea de sănătate umană, care limitează în mod obișnuit alegerea beneficiarului de furnizori de asistență medicală, beneficiarii de asigurări de animale de companie pot vedea Veterinar de alegere În majoritatea cazurilor, atâta timp cât furnizorul este licențiat în mod corespunzător.

Provocări ale asigurării de animale de companie

Părinții PET cu animale de companie care au condiții preexistente se pot confrunta cu provocări care găsesc un plan de asigurări de companie pentru animalele de companie. De cele mai multe ori, o politică va exclude acoperirea pentru condițiile pe care animalul dvs. le-a fost deja tratat (sau este în curs de desfășurare) pentru. În timp ce ar trebui să fiți în stare să obțineți acoperire de asigurare, fiți conștienți de faptul că este puțin probabil să găsiți o politică care să acopere orice costuri legate de condițiile preexistente.

Asigurarea animalelor de companie mai vechi se poate dovedi, de asemenea, provocatoare. În lumea veterinară, animalele de companie sunt de obicei considerate "geriatrice" atunci când ajung la șapte sau opt ani de vârstă. Deoarece animalele de companie mai vechi sunt mai susceptibile de a dezvolta boli cronice care necesită tratament pe termen lung, primele de asigurare vor fi, în general, mai mari decât ar fi pentru animale mai tinere. De asemenea, puteți plăti o deductibilă mai mare.

Asigurarea PET este rar cuprinzătoare, ceea ce înseamnă că proprietarii de animale de companie sunt încă responsabili pentru unele costuri, inclusiv co-plătește, deductibile și orice costuri care depășesc maximumele anuale sau de viață sau limitele maxime de acoperire pentru condiții specifice. De asemenea, veți fi în continuare responsabil pentru un procent din costurile acumulate după îndeplinirea unui deductibil pentru majoritatea planurilor de asigurare pentru animale de companie. Acest procent este, de obicei, scăzut, în jur de 10-30%, totuși.

Cum de a alege planul de asigurare a animalelor de companie drept

Selectarea planului de asigurare a PET drept poate fi complexă. Cum ar fi dacă ați alege propriul plan de asigurări de sănătate, va trebui să aveți grijă examinați acoperirea oferită precum și să înțeleagă limitările. De exemplu, veți dori să știți dacă politica acoperă lucruri precum:

  • Consultări și examinări
  • Analize de laborator
  • X-Rays, RMN și alte imagini
  • Chirurgie și spitalizări
  • Medicamente și alte consumabile, cum ar fi bandaje
  • Tratamente dentare

Unele planuri cuprinzătoare de asigurări de companie pot oferi chiar și acoperire pentru consultările comportamentale sau alimentele necesare pentru o dietă specială, cu condiția ca acesta să fie recomandat de medicul veterinar ca parte a unui plan de tratament pentru o condiție acoperită. Terapiile alternative, cum ar fi acupunctura sau terapia de masaj, sunt, de asemenea, o opțiune în cadrul unor planuri de asigurări de companie. Tratamentele dentare non-rutine pot fi acoperite în anumite politici sau este posibil să fie necesar să achiziționați o politică separată sau un "călăreț" (un add-on de acoperire pentru o taxă suplimentară) pentru acoperirea dentară. Cele mai multe dintre aceste planuri nu acoperă curățarea de rutină, dar pot acoperi serviciile non-rutină, cum ar fi extracțiile.

Ce este asigurarea de companie?

În plus, unele planuri de asigurare pentru animale de companie pot acoperi daune accidentale - daune cauzate de animalul dvs. de companie la casa sau proprietatea unei alte persoane. Aceste politici, în general, nu vor acoperi daunele ta acasă sau proprietate, totuși, există de obicei alte excluderi, deci asigurați-vă că înțelegeți exact ceea ce este și nu este acoperit dacă aveți în vedere un astfel de plan.

În plus față de determinarea opțiunilor de acoperire pe care doriți să le aveți și găsiți politici care oferă aceste opțiuni, ar trebui, de asemenea, să luați în considerare co-plătiți (o sumă care trebuie să plătească în afara buzunarului pentru o consultare sau examen sau pentru o examinare proceduri mai scumpe) și deductibile (o parte din costul pe care trebuie să-l plătiți în afara buzunarului înainte de polița de asigurare va acoperi costurile rămase), precum și Cum se determină rambursarea. Optând pentru o deductibilă mai mare va duce adesea la o primă lunară mai mică, deci merită cântărirea finanțelor dvs. pentru a determina suma maximă pe care ați putea plăti confortabil.

Cel mai bine este să obțineți asigurarea de companie pentru un animal de companie la o vârstă fragedă. Acest lucru are ca rezultat mai mici primele și deductibilele și scade șansele pe care PET dvs. va avea condiții preexistente care vor fi excluse din acoperire. Dacă aveți asigurări de animale de companie și animalul dvs. de companie crește mai în vârstă, asigurați-vă că veți reînnoi politica existentă înainte de expirarea acestuia. În caz contrar, vă puteți confrunta cu primele mai mari și alte costuri atunci când încercați să obțineți o acoperire nouă.

Care este cea mai bună asigurare pentru animale de companie?

După efectuarea cercetării extinse, iată cea mai bună alegere pentru cea mai bună companie de asigurări de companie:


Îmbrățișați revizuirea asigurărilor de companie
Aflați mai multe
pe site-ul securizat al Asigurărilor de Asigurare al Pet

Evaluarea medie a clienților

4.6

Ce ne place:
Planul de wellness opțional

Premium lunarLa fel de scăzut ca $ 10 pentru pisici și 16 dolari pentru câini
Deductibilă$ 200, $ 300, 500 $, 750 USD sau $ 1.000
Beneficii Limite70%, 80% sau 90% din costurile anuale
Restrictii de varstaLa fel de tineri ca 6 săptămâni și la vârsta de 14 ani

Vizitați site-ul de asigurare cu îmbrățișări pentru animale de companie sau obțineți un citat pentru asigurarea de companie

Vizitați site-ul asigurătoruluiObțineți citat

Noi am ales Îmbrățișează asigurarea de companie Din mai multe motive. Pentru a afla mai multe și a citi recenzia completă Aici.

De asemenea, puteți vedea lista completă a noastră Cele mai bune 5 companii de asigurări de companie.

Pentru mai multe asigurări de companie de top, verificați:

  • Cea mai accesibilă asigurări de animale de companie 
  • Cea mai bună asigurare de companie din New York City
  • Cea mai bună asigurare de companie din Massachusetts

Pet Asigurări Companie Recenzii

Am creat comentarii în profunzime, informative pentru cei mai renumiți furnizori de asigurări de companie, care explorează totul, de la primele lunare la informațiile totale de acoperire.

Vedeți fiecare dintre recenzii aprofundate ale tuturor companiilor de asigurări de companie de mai jos:

Opinii populare despre produse din Pet Life Astăzi:

Dr. Chyrle Bonk

Recenzie medicală

Dr. Chyrle Bonk

Dr. Chyrle Bonk a câștigat medicul ei de medicină veterinară de la Universitatea de Stat din Oregon. Chyler a practicat medicina veterinară din 2010. Ea lucrează în prezent ca un veterinar de animale mixte și fermier într-un oraș rural din Idaho. Când nu practicați, fermecați sau scrieți, ea își petrece timpul liber cu soțul ei și cu doi băieți mici undeva în sălbăticia Idaho.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Asigurarea pentru animale de companie 101: cum să găsiți planul potrivit de asigurări de sănătate pentru câinele sau pisica dvs