Este asigurarea animalelor de companie o investiție înțeleaptă pentru crescătorii de câini?

Este asigurarea animalelor de companie o investiție înțeleaptă pentru crescătorii de câini?

"Ce idee buna!"Exclamă fiecare crescător de câini care a venit peste ideea de asigurare de companie pentru prima dată. Întrebarea aici este; Acești crescători de animale de companie cumpără asigurări pentru animalele de companie? Sunt asigurări cu adevărat funcționale și intenționate, și, cel mai important, este înțelept să investească în ele?

Să înțelegem istoria asigurărilor de animale de companie și a factorilor care influențează nevoia.

De ce crescătorii de câini au nevoie de asigurare de companie?

Asigurarea pentru animale de companie a văzut lumina zilei pentru prima dată În SUA în anul 1982, când a fost oferit televizorului Star Lassie (câinele). În curând a devenit foarte popular și aproape toate animalele pe ecran au fost asigurate. Asigurarea pentru casa de casă nu a fost atunci la fel de popularizată, dar scena sa schimbat masiv acum. Planurile de asigurare desfășurate apoi pentru proprietarii de animale de companie și crescătorii.

Unele dintre motivele care influențează tot mai mulți crescători pentru a obține asigurarea de companie pentru câinii lor sunt enumerați mai jos.

Evoluția tratamentului

Faptul că tratamentele veterinare au diversificat și extins în domeniul de aplicare este un mare deget mare pentru toți crescătorii de animale de companie acolo. Dar faptul că costurile acestor tratamente sunt înalte, ceea ce le face necesar să opteze pentru asigurarea de companie.

Mai multă importanță pentru animalele de companie

Spre deosebire de momente înainte, crescătorii de animale de companie sunt mult mai conștienți de sănătatea animalelor de companie, care le-a influențat cu ușurință să se stabilească pentru polițele de asigurare. Crescătorii de animale de companie tind să crească câini sănătoși cu un temperament bun. Creșterea câinilor sănătoși va duce la cățeluși sănătoși. De fapt, crescătorii ridică puii pentru a le pregăti pentru a fi un animal de companie de familie.

Industria revoluționării asigurărilor de animale de companie

Lansarea regulată a unor politici și propuneri mai bune de către companiile reputate au convins mulți crescători de animale de companie că asigurarea de companie este calea de urmat. Asigurările păstrează viața puilor securizate pentru o viață.

Creșterea gradului de conștientizare

Cu mai mulți crescători de animale de companie care se angajează să asigure sănătatea animalelor de companie în cel mai bun mod posibil, o conștientizare generală pentru asigurarea de animale de companie se răspândește în întreaga lume.

Marketingul major

Marketingul are un rol important în a juca în creșterea gradului de conștientizare a crescătorilor de animale de companie. Acesta este unul dintre cei mai influenți factori pentru creșterea politicilor de asigurare pentru animale de companie și ridică animale de companie mai sănătoase.

În ciuda acestor influențe majore, doar o parte mai slabă a populației totale de animale de companie din lumea occidentală este asigurată. Întrebarea persistă - faceți sau nu aveți nevoie de asigurare pentru animale de companie?

O mică evaluare a pro și contra de a opta pentru asigurarea de companie vă va ajuta să găsiți răspunsul dvs. Dar înainte de a vă scufunda într-un dialog cu dvs, Comparați planurile de asigurare a câinelui.

Infografica de asigurare a câinilor
Asigurări de îngrijire a câinilor minunate!

Profesioniștii de a cumpăra asigurări de animale de companie

Există o serie de beneficii pe care le-ați putea pune pe dvs. și pe animalul dvs. de companie la sfârșitul primului opt pentru asigurarea de companie.

Vă permite să optați pentru tratamente pricier

În cazul în care câinele dvs. are nevoie brusc de un tratament crucial care costă mult, asigurarea de companie este o pătură care vă protejează finanțele? Terapiile costisitoare, cum ar fi chimioterapia, chirurgia, terapia medicamentoasă etc., pot arde o gaură uriașă în buzunar. Cu ajutorul asigurărilor de companie, puteți opta pentru toate aceste tratamente și altele care sunt acoperite de politică, instantaneu. În cazul în care o familie se aprinde pentru a achiziționa un pui de la un crescător, crescătorul de animale de companie se poate ocupa de toate planurile de asigurare și de lucrări familiei.

Plătiți doar pentru ceea ce aveți nevoie

Nu toți crescătorii de animale de companie au nevoie de aceeași politică, deoarece nu toate animalele de companie se află în aceeași stare de sănătate. Pentru un animal de companie mai mic, care este potrivit și activ, puteți opta întotdeauna pentru o primă mai mică, în timp ce un animal de companie mai vechi ar putea necesita o politică mai mare premium. Având asigurări pentru animalele de companie de la început va asigura toate problemele, mai degrabă decât să aștepte timpul corect pentru a le asigura. Asigurarea târzie ar putea să nu susțină bolile anterioare ale animalelor de companie.

Deductibile și coincidență

Spre deosebire de mai devreme, apariția deductibilelor și a co-asigurărilor permite crescătorilor de animale de companie să personalizeze asigurarea de companie deținută de ei. Acest lucru vă permite să vă mulțumiți numai pentru o acoperire specifică. Pe măsură ce animalul devine mai în vârstă, frecvența revendicărilor va crește. Unii furnizori de asigurări de companie oferă o opțiune de creștere a deductibilelor. Costurile aprobate de tratament ar putea, de asemenea, să scadă întreaga valoare a tratamentului într-o oarecare măsură.

Contra de a cumpăra asigurare pentru animale de companie

La fel ca profesioniștii, există și câteva constă pe piața asigurărilor de animale de companie, cum ar fi - Dacă nu alegeți cu înțelepciune, s-ar putea să urmați să cheltuiți mai mult pe prima, decât să vă întoarceți pentru tratament; De asemenea, unele companii de asigurări ar putea refuza asigurarea la animale de companie grav.

Este important ca tu Utilizați propria judecată în această privință. Băierii de animale de companie sunt conștienți de starea de sănătate a câinelui înainte de a decide să obțină asigurarea de viață. Îi ajută să economisească bani și să o folosească cu înțelepciune, plus că va ajuta animalul să conducă o viață mai sănătoasă și mai prosperă.

Despre Denise Walton

Deține expertiză în domeniul formării animalelor de companie, sănătății și bunăstării. În prezent, lucrez în Spitalul Animal Pet Vet din Houston, Texas. Îmi place să lucrez cu animalele de companie, de a le instrui pentru a face orice de la trucuri, agilitate, ascultare și herding. Îmi place să-i ajut pe alții să învețe să-și antreneze câinii și să dezvolte o relație pozitivă între ei.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Este asigurarea animalelor de companie o investiție înțeleaptă pentru crescătorii de câini?