Îmbrățișați revizuirea asigurărilor de animale de companie: beneficii, acoperire, costuri și valoare globală

Având un animal de companie bolnav poate fi o experiență de inimă, iar facturile VET de montare se adaugă doar la anxietatea unui proprietar de animale de companie. Având în vedere că 50% din toți câinii cu vârsta de 10 ani vor dezvolta cancer și 60% dintre câini peste 9 vor dezvolta probleme cardiace, este probabil ca tovarășul dvs. canin să aibă nevoie de îngrijire veterinară la un moment dat. In acest Îmbrățișează recenzii de asigurare de companie Round-up vom acoperi beneficiile, acoperirea și costul acestui plan de asigurare pentru animale de companie.

Având asigurarea pentru câinele dvs. vă poate oferi o liniște suplimentară a minții în timpul încetării timpului. Deși un nou concept către proprietarii de câini americani (numai 1% au în prezent asigurare Pentru animalul lor de companie), asigurarea a devenit din ce în ce mai frecventă, deoarece opțiunile pentru tratamente, intervenții chirurgicale și medicamente au continuat să se extindă.

Pe măsură ce tehnologia medicală crește, la fel și facturile veterinare. Din acest motiv, asigurarea de companie a început să devină indispensabilă pentru proprietarii de îngrijire.

Îmbrățișați asigurarea de companie este o modalitate de a vă menține câinele protejat în caz de accident sau de boală. Acest lucru îmbrățișează recenzii de asigurare pentru animalele de companie vă va arăta că planurile lor sunt personalizabile, astfel încât să puteți alege ceea ce este mai bine pentru nevoile și bugetul animalului dvs. Îmbrățișarea face asigurarea de companie mai accesibilă decât oricând pentru fiecare părinte câine și continuă să-și extindă atât ofertele, cât și ușurința de utilizare.

Am declanșat prin sute de evaluări cu îmbrățișări pentru animale de companie pentru a afla ce proprietari de câini într-adevăr lucru despre acoperirea lor, planurile și valoarea totală a acestei asigurări. Este în valoare de primele lunare? Să aflăm afară!

LEGATE DE: 19 sfaturi pentru alegerea celui mai bun plan de asigurare pentru animale de companie [Infographic]

Îmbrățișează recenzii de asigurare de companie
Beneficii, acoperire, costuri și valoare

Îmbrățișați revizuirea asigurărilor de companie

O imagine de ansamblu

Embrace a fost înființată în 2003 de Laura Bennett (care se întâmplă, de asemenea, să fie primul actuar de Pet din America) și Alex Krooglik cu o idee premiată la concursul Planului Business Wharton. Atât Bennett, cât și Krooglik sunt imigranți din Marea Britanie și Australia, respectiv, în cazul în care asigurarea de companie este mult mai frecventă (aproape de 25% din proprietarii de animale de companie din Marea Britanie au asigurare, prin comparație).

Văzând ocazia aici în America, au început să-și construiască propria companie de asigurări de companie. Până în 2006, îmbrățișarea sa vândut prima politică. Îmbrățișarea a continuat să crească exponențial și, începând cu iunie 2017, acoperă 100.000 de câini și pisici, făcându-l una dintre cele mai mari companii de asigurări de companie din Statele Unite.

Îmbrățișarea este subscrisă de către American Modern Home Insurance Company și compania americană de asigurări de origine Southern din Florida. De asemenea, a colaborat cu forțele armate pentru a acoperi animalele de companie militare. Pe măsură ce continuă să se extindă, la fel și ofertele, reduceri și beneficii.

Planuri flexibile pentru nevoile dvs

Informațiile de la Embrace Pet Asigurari recenzii sunt minunate, dar dacă compania nu oferă un plan care să vă satisfacă nevoile, nu contează cât de bună este valoarea. Principala rezistență a Asigurării Embrace este flexibilitatea sa în acoperire.

Acestea oferă un pachet principal pentru accident, boală, iar proprietarii pot alege între diferite maxime și deductibile pentru a se potrivi cu bugetul dvs. Există un maxim de 5.000 $, 10.000 $ și 100.000 de dolari și 100 de dolari, $ 200, $ 500, $ 500, și deductibil anual de 1000 $. De asemenea, rambursările variază în funcție de ceea ce alegeți, de la 65%, 80% și 90%.

Embrace Planul de bază Include o varietate impresionantă de cheltuieli, inclusiv:

  • CONDIȚII SPECIFICE SPECIFICE
  • Testarea diagnosticului
  • Spitalizare
  • Interventie chirurgicala
  • Taxe de examen
  • Îngrijire de urgență și specializată
  • X-raze și ultrasunete
  • Terapie comportamentală
  • Terapii alternative
  • Condiții cronice și congenitale

Nu numai că această politică nu acoperă tratamentul medical tradițional, dar și pe cei holistici. Mai ales atunci când vine vorba de gestionarea durerii, ar putea fi necesar să avem tratamente holistice care pot fi costisitoare. Fiind capabil să aibă flexibilitate în tratament, face să îmbrățișeze o alegere atractivă.

Flexibilitatea îmbrățișării pentru mai multă acoperire înseamnă că puteți obține mai mult de folosință din asigurare și economisiți bani.

Dacă animalul dvs. de companie necesită mai multă acoperire, îmbrățișarea oferă pachete suplimentare, cum ar fi acoperirea wellness. În plus Recompense de wellness, poti avea:

  • Vaccinări
  • SPAYING / NEATING
  • Verificări de wellness
  • Microcipping
  • Dieta de prescripție alimentară
  • Suplimente nutritive
  • Instruirea cu ascultare
  • Anestezic de curățare a dinților
  • Îngrijirea
  • Clipping de unghii
  • Monitoare de activitate a animalelor de companie
  • Cremation / Burial

Recompensa de wellness acoperă diferite proceduri de prevenire, intervenții chirurgicale și medicamente în plus față de serviciile de mai sus. Multe dintre procedurile acoperite, cum ar fi curățarea dinților, vă vor ajuta să vă protejați sănătatea animalului de companie pe termen lung. Majoritatea proprietarilor sunt ezitanți să le facă, totuși, din cauza costului inițial.

Mulți cuprinde recenzii de asigurare a animalelor de companie, afirmă că proprietarii au reușit doar să aibă aceste proceduri de wellness, deoarece au avut asigurare pentru a acoperi costurile. Având aceasta acoperită într-o poliță de asigurare nu numai că înseamnă un animal de companie mai sănătos, mai fericit, dar economisește și un tratament costisitor pe termen lung.

RECOMANDAT: Ghidul final pentru asigurarea de companie

Reduceri și recompense

Un alt aspect pozitiv menționat în Embrace Pet Asigurari de asigurări este diferitele lor reduceri și recompense. Embrace oferă un credit de 50 USD față de deductibilul dvs. pentru fiecare an că nu este nevoie să utilizați asigurarea. Ei vă vor renunța la deductibilul dacă vă dați destui ani fără a depune o cerere, iar această reducere este recompensată tuturor membrilor indiferent de politică.

Embrame oferă, de asemenea, reduceri, inclusiv o reducere de 5% pentru spargerea sau neuterizarea animalului dvs. de companie (chiar ați aplicat după ce ați pornit politica dvs. dacă spultați sau neutrui-vă animalul ulterior), plătiți anual, pentru animale de companie și membri ai militarilor și Veteranii.

Există, de asemenea, o reducere de 5% oferită în programul lor de pennhip. Ei verifică pentru displazia de șold și oferă reducerea la câini care își întâlnesc cutoff-ul bilateral.

Este posibil ca angajatorii să ofere îmbrățișări de asigurare angajaților lor la o reducere. Embrace oferă mai multe reduceri decât compania tipică de asigurări de companie, deci merită luată în considerare.

Gestionarea politicii dvs

Din cauza dimensiunii și inovării îmbrățișării, au făcut, de asemenea, gestionarea asigurărilor de companie mai ușor decât oricând. În 2015, au lansat Myembrace. Este un portal de clienți online care permite proprietarilor să își schimbe și să își actualizeze politica, să prezinte și să verifice cererile și să-și gestioneze plățile și să-și administreze plățile.

De asemenea, oferă un serviciu numit Vetlive, În cazul în care orice deținător de poliță poate cere unul dintre veterinarii lor licențiați orice întrebare 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Este gratuit pentru oricine și poate fi accesat și online. Prezența online a lui Embrace face politicile lor și mai atrag pentru ușurința lor de utilizare.

Obținerea unui citat de la îmbrățișare este, de asemenea, un proces ușor de utilizat. Se poate face online sau prin telefon și se termină în câteva minute. Tot ce este nevoie este completarea informațiilor despre animalul dvs. de companie (cum ar fi numele, rasa, sexul și data nașterii) și răspund la câteva întrebări pentru a vedea dacă vă calificați pentru oricare dintre reducerile lor.

De acolo, selectați numărul de animale de companie pe care doriți să le acoperiți (plus aceleași informații despre orice PET suplimentar) și nivelul de acoperire pe care doriți să-l doriți pentru fiecare. După completarea de facturare și informații personale, ați terminat.

Există reprezentanți pentru a vorbi dacă aveți nevoie de ajutor în orice moment, iar informațiile dvs. pot fi salvate dacă vă decideți să obțineți o asigurare mai târziu. Cu cât de simplu este să obțineți o ofertă exactă, într-adevăr nu există nici un motiv să nu vă uitați cel puțin să îmbrățișați asigurarea.

În cele din urmă, nu există o limită de viață pentru cât de mult vor acoperi. De asemenea, acestea nu percep taxe unice sau de serviciu, deci știți exact ce plătiți înainte de timp fără surprize.

MAI MULT: 3 furnizori de cele mai bune planuri de asigurare pentru câini

Lucruri de ținut în minte înainte de a cumpăra un plan

Unul dintre principalele dezavantaje remarcat în Embrace Pet Asigurari Reviews este lipsa de acoperire cu prescripție medicală. În mod obișnuit, majoritatea companiilor de asigurări de animale de companie acoperă prescripțiile, care este o cheltuială costisitoare, majoritatea proprietarilor de animale de companie vor suporta într-un anumit moment în timpul vieții animalelor de companie. Care nu au acest lucru acoperit va fi probabil o povară financiară suplimentară asupra proprietarilor care plătesc deja pentru asigurare.

Îmbrățișarea oferă acoperire cu prescripție la un cost suplimentar. Deoarece nu este automată, proprietarii pot constata că au ajuns să plătească mai mult decât se aștepta să adauge această acoperire, pe care majoritatea companiilor de asigurări le consideră o cheltuială de bază. Cu toate acestea, există unii proprietari care nu au nevoie sau doresc medicamente pentru animalele lor de companie, cum ar fi cei care îi plac mai mult Alternative holistice pentru animalele lor de companie, ca să nu fie un dezavantaj pentru ei.

Deși acoperirea vă protejează animalul pentru o sumă nelimitată în timpul vieții sale, nu există nici o opțiune pentru acoperire nelimitată în nici un anumit an. Cea mai mare cantitate de acoperire este de 15.000 de dolari, care este de obicei mai mult decât suficient pentru un câine. Deci, pentru majoritatea proprietarilor care nu este o problemă.

Un alt dezavantaj pe care unii consumatori le-am remarcat în Embrace Pet Asigurari Reviews este orele de telefon ale serviciului clienți. Cu sediul în Ohio, acestea nu sunt întotdeauna disponibile pentru proprietari în diferite zone de timp și cu ore limitate.

Nu există, de asemenea, chat live online, deci dacă nu puteți contacta telefonic, va trebui să le atingeți prin e-mail. Majoritatea informațiilor (și chiar serviciul clienți în sine) pot fi accesate online, totuși, astfel încât acest inconvenient poate fi adesea evitat pentru majoritatea proprietarilor de animale de companie.

Țineți cont de faptul că îmbrățișează acoperă doar câinii cu vârsta de 14 ani și sub. Se pare că există o plângere comună de la proprietari asupra a ceea ce se califică ca o condiție preexistentă în animalele de companie. De exemplu, dacă un animal de companie are un prejudiciu genunchi înainte de acoperire, atunci orice complicație viitoare a genunchiului, chiar dacă era un genunchi care nu avea probleme prealabile, nu va fi acoperită.

Este important, atunci, ca un proprietar să acceseze nevoile câinelui lor înainte de a obține asigurare. Dacă câinele dvs. este mai în vârstă și are deja numeroase probleme de sănătate, acestea nu pot fi acoperite pentru un câine mai tânăr sau un cățeluș.

În ceea ce privește comparația prețurilor, îmbrățișarea are mai mult o etichetă de preț premium decât alte asigurări de companie. Cu toate acestea, îmbrățișarea oferă mai multă acoperire și pace a minții pentru proprietari. Pentru mulți proprietari, ei găsesc extra-ul petrecut în fiecare lună, merită să se asigure că animalul lor de companie este îngrijit de bine când au nevoie de ea.

Îmbrățișează recenzii de asigurare de companie
Merita?

Embramează recenzii de asigurare a animalelor de companieOrice asigurare de companie este o opțiune inteligentă pentru un proprietar de îngrijire, modern, conștient de buget. Nu este capabil să aibă grijă de animalul dvs. de companie în mod corespunzător din cauza finanțelor sau de a vă găsi în datorii datorită unui accident sau unei boli neașteptate pot cântări foarte mult pe majoritatea proprietarilor de câini. Cumpărarea de asigurare pentru animalul dvs. de companie este o modalitate excelentă de a spori sănătatea pe termen lung și de a vă proteja financiar.

Când vine vorba de asigurări de animale de companie diferite, îmbrățișarea este o companie de renume cu opțiuni valoroase, costuri accesibile și planuri prietenoase cu animalele de companie. Alte revizuiri de asigurare a animalelor de companie sunt destul de clare când spun că este o opțiune excelentă pentru majoritatea proprietarilor de animale de companie. Acoperirea cuprinzătoare a companiei oferă proprietarilor mai multe reduceri decât planul tipic și nu numai că vă ajută atunci când animalul dvs. este bolnav, dar are opțiuni pentru păstrarea sănătății animalelor de companie pentru a preveni o boală gravă.

Citiți următorul: 19 sfaturi pentru alegerea celui mai bun plan de asigurare pentru animale de companie [Infographic]

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Îmbrățișați revizuirea asigurărilor de animale de companie: beneficii, acoperire, costuri și valoare globală