Să vorbim: asigurarea de sănătate a animalelor de companie

Top Sfaturi pentru câini - Asigurări de sănătate a animalelor de companieCititorii de dimineață bună! Sperăm că toți mi-ai plăcut coloana săptămâna trecută Diete alimentare brute și schimbările pe care le fac la dieta câinelui meu chiar acum. Este minunat să auziți feedbackul dvs. și să aflați despre ceea ce are sau nu a lucrat cu pachetul dvs. Ca întotdeauna, vă salut contribuția și așteptăm cu nerăbdare să vă citiți comentariile, întrebările, sfaturile și trucurile.

În această săptămână am avut ocazia să vorbesc cu Justin Lyon, Director național de vânzări la Figo Pet Asigurări Pentru câini și pisici.

Ca majoritatea dintre voi, am urmat tendința de creștere a asigurărilor de animale de companie și am vrut cu adevărat să vă dau seama ce era vorba. De asemenea, am citit pe Figo și, pentru mine, se pare că oferă o mulțime de servicii suplimentare care le-au pus în afară de restul pachetului de asigurări de companie.

Înainte de discuția mea cu Justin nu mi-am dat seama cât de mult timp de asigurare de companie a fost în jur. Am auzit doar despre el pentru ultimii 5 sau 6 ani, dar este de fapt o opțiune pentru părinții de companie din 1980. Cu mai mult de 35 de ani în urmă, prima asigurare de companie a fost oferită de BPI, care a fost cumpărată acum la nivel național.

Infographic: 19 sfaturi pentru a alege cel mai bun plan de asigurare pentru animale de companie

Justin a informat, de asemenea, că mai puțin de 1% din animalele de companie din America de Nord sunt asigurate. Industria asigurărilor de animale de companie a înregistrat o creștere de aproximativ 18% pe an pentru ultimii ani, iar încă 1% din animalele de companie din America de Nord sunt asigurați. Asta e nebun! Asigurarea pentru animale de companie este deja o industrie de 700 milioane dolari dolar, deci imaginați posibilitățile de creștere!

Doar așa știți, animalele mele nu fac parte din 1%. Aceasta este o parte a motivului pentru care am fost atât de interesat de industria asigurărilor de companie în ultima vreme. După cum știți, am avut boxeri de mulți ani și nu sunt Cea mai sănătoasă rasă. Am avut cota noastră echitabilă a vizitelor VET, iar cu aceste vizite au venit câteva facturi astronomice VET.

Asigurarea de sănătate a animalelor de companie

De ce Figo? Ei bine & # 8230;

Cu ani în urmă, fondatorul companiei Rusty Sprroat, care este, de asemenea, CEO și președinte al companiei, au aflat despre asigurarea de companie prin intermediul unui prieten al lui care la achiziționat pentru câinii săi. După o conversație aprofundată, sproat a făcut o mică cercetare. El și-a dat seama repede că toate companiile de asigurări de companie au arătat foarte mult. În afară de câteva variații ușoare de politică, aceștia au oferit aceleași opțiuni și chiar site-urile lor au arătat similare.

Sproat a vrut să ofere consumatorilor ceva diferit și de aceea asigurarea Figo Pet se ridică din mulțime. Figo este unică în sensul că acestea sunt o companie de tehnologie în plus față de o companie de asigurări de companie. Figo a început în centrul tehnologiei din Chicago din Chicago 1871. Numai facilitatea de membru a fost creată pentru cultivarea și creșterea ideilor pentru întreprinderile bazate pe tehnologie.

LEGATE DE: Dog Health Asigurări - Are FIDO dvs. are nevoie de ea?

La 1871 mentorii de la tehnologia giganți precum Microsoft ar veni și vor vorbi cu membrii. A fost o oportunitate uimitoare. Sproat știa deja că dorește să ofere un produs excelent, site-ul web, experiența mobilă și orice altceva pe care ar putea să-l satisfacă nevoile de asigurări ale clienților săi, făcând totuși întregul experiment prietenos. Posibilitățile de la 1871 l-au ajutat să atingă acest obiectiv.

Când am întrebat-o pe Justin despre Figo, el a descris compania ca marcă de stil de viață. Site-ul este ușor de utilizat și prietenos pentru consumatori. Am verificat-o pe mine însumi și, deși Figo Pet Asigurări nu este disponibilă încă în Maine, am folosit câteva informații false pentru a vedea cât de repede am putut obține un citat. Mi-a luat doar aproximativ 6 minute de momentul în care am început până când am avut un citat și nu sunt cu siguranță cea mai avansată persoană din punct de vedere tehnologic.

Dar ceea ce am vrut să știu de la Justin a fost De ce părinții de companie ar trebui să ia chiar în considerare cumpărarea de asigurări de animale de companie. Vreau să spun, știu că toate animalele de companie se îmbolnăvesc la un moment dat sau altul, dar merită să cheltuiți banii pe asigurare plus plătiți copays și deductibile?

El a explicat că este foarte bine și nu mă pot gândi la o modalitate mai bună de a vă explica decât să regurgați ceea ce mi-a spus el. Politica medie de asigurare a FIGO costă aproximativ 30 de dolari pe lună. Chiar dacă nu depuneți niciodată o cerere, merită să vă cheltuiți 30 $ / lună pentru sănătatea perfectă a câinelui? Absolut! N-am avut niciodată un câine care nu a fost niciodată bolnav sau nu a avut nevoie de un fel de îngrijire de urgență și toți câinii pe care îi știu au a fost bolnav sau au nevoie de un fel de îngrijire de urgență la un moment dat. Șansele sunt ale tale.

Deci, acum permiteți-mi să vă întreb asta. Dacă ați fi cheltuiți 30 de dolari în fiecare lună pe asigurarea de sănătate a animalelor de companie și câinele dvs. a avut o urgență medicală majoră, inclusiv un copay $ 200- $ 500 ar merita să vă ofere câinelui dvs. cea mai bună îngrijire? Raspunsul meu? Absolut! Și nu numai că asigurarea de companie vă protejează de la aceste costuri de îngrijire de urgență (uneori astronomice), dar Figo vă permite să obțineți servicii la orice veterinar dorit.

Aceasta este una dintre cele mai mari diferențe ale celorlalte companii de asigurări de companie. Ei nu au restricții asupra veterinarilor pe care le puteți utiliza. Nu trebuie să selectați un veterinar care să fie în rețeaua lor și dacă alegeți o metodă alternativă de vindecare, cum ar fi vindecarea holistică, ei o vor acoperi încă atâta timp cât veterinarul dvs. este licențiat. Ei chiar acoperă specialiștii! Ele permit părinților de companie să aleagă orice medic veterinar licențiat în Canada, Puerto Rico sau Statele Unite.

Nu am putut să cred. Pentru mine, acea opțiune mi-ar lua decizia. Ne-am ocupat de starea inimii lui Chloe de aproape un an și să avem mintea să știe că ne putem permite să o aducem la un specialist cardiac ar fi fost uimitor. Ne-am străduit să decidem dacă ar trebui să o luăm sau nu, dar cel mai apropiat specialist pentru noi este la mai mult de 3 ore distanță. Nu numai că ar fi trebuit să plătim pentru taxele și tratamentul examenului, dar ar fi trebuit, de asemenea, să plătim costuri de călătorie și să rămânem într-un hotel de cel puțin o noapte.

Dacă am avut o acoperire din Figo, atunci nu ar fi trebuit să ne punem la îndoială deloc. Din fericire, veterinarul nostru uimitor a fost capabil să vină cu un plan de tratament pentru Chloe după consultarea cu specialiștii la telefon, dar nu fiecare părinte de companie este suficient de norocos pentru a avea îngrijirea veterinară remarcabilă pe care o facem.

După cum ați adunat din coloana de săptămâna trecută despre dietele alimentare crude, sunt interesat și de tratamente alternative pentru animalele de companie, dar și ele sunt foarte scumpe. Ar fi cu siguranță plăcut să aveți opțiunea de a găsi un medic veterinar holistic pe care îl va plăti asigurarea noastră de animale de companie.

Asigurarea de sănătate a animalelor de companie

Principalul lucru pe care vreau să-l transmit pe toți după conversația mea cu Justin, este că asigurarea pentru animale de companie poate să nu fie benefică în special părinților de companie care își iau doar animalele la medicul veterinar pentru îngrijirea preventivă, cum ar fi fotografii și check-up-uri. Asigurarea pentru animale de companie este pentru urgențele care sunt obligate să pop în toată viața animalului dvs. de companie. Este pentru acele accidente neașteptate (și extrem de costisitoare) care se întâmplă sau atunci când animalul dvs. de companie este diagnosticat cu un anumit tip de boală sau condiție care va fi costisitoare pentru a trata.

Justin a făcut, de asemenea, un punct minunat în conversația noastră că mă gândesc rar pentru că sunt un proprietar de animale de companie veteran. El ma făcut să-mi dau seama că, de multe ori, părinții de companie noi nu realizează costurile pe termen lung ale deținerii unui animal de companie. Ei nu se gândesc la ceea ce va costa să-i scoată din câinele lor sau cât de scump ar fi dacă pisica lor a fost lovită de o mașină și ia rupt piciorul.

Pentru a fi sincer, am avut animale de companie toată viața mea și înțeleg că pot fi scumpe, dar încă nu am nimic Bani retrași deoparte pentru urgențele PET. De fapt, majoritatea opțiunilor de tratament pentru boli sau condiții majore, cum ar fi cancerul sau cardiomiopatia, pot costa mii de dolari. Nu cunosc proprietarii de animale de companie care au mii de dolari ascunse în cazul în care animalul lor are o urgență.

Cu cele mai multe companii de asigurări de companie, puteți alege deductibile și cantitatea de acoperire. Evident, mai multă acoperire pe care o doriți, cu atât mai mare premiumul dvs. în fiecare lună și cu cât este mai mică deductibilă, cu atât va fi mai mare prima dvs. Un alt lucru care ma impresionat despre Figo este că deductibilul lor este colectat anual, nu pe condiție.

Asta înseamnă că, dacă deductibilul dvs. este de 200 de dolari, de îndată ce v-ați întâlnit într-un an, chiar dacă îl întâlniți în prima lună, ați făcut plătit deductibilul până în anul următor. O mulțime de companii de asigurări de companie percep o deductibilă pentru fiecare condiție. Înseamnă că, dacă vă îndepliniți deductibilă de pe 200 de dolari atunci când câinele dvs. primește o față plină de quill-uri Porcupine, ar trebui să plătiți încă o deductibilă de 1 $ dacă a fost lovit de o mașină și și-a rupt piciorul trei săptămâni mai târziu. Asta e ridicol pentru mine și mă simt, de asemenea, ca un fel de înșelător pe partea companiilor de asigurări.

Alte lucruri care mi-au impresionat cu adevărat despre Figo că majoritatea celorlalte companii de asigurări de companie nu oferă:

Ei vor val de copay și deductibile dacă VET-ul dvs. consideră procedura de a fi "salvarea vieții.& # 8221;

Condițiile congenitale și ereditare sunt acoperite, atâta timp cât nu au fost prezente semne înainte de acoperire și animalul nu a fost tratat pentru starea înainte de a începe acoperirea.

Dacă animalul dvs. de companie a avut cancer înainte, orice formă de cancer care nu este direct legată de forma anterioară este încă acoperită. De exemplu, dacă câinele dvs. a fost tratat pentru cancerul de stomac înainte de a avea acoperire din Figo și apoi după ce ați avut acoperire, el a fost diagnosticat cu cancer cerebral, tratamentul său pentru cancerul creier ar fi acoperit deoarece nu este direct legat de cancerul de stomac el a avut anterior.

Dacă câinele dvs. a avut anterior o condiție tratabilă, ca o infecție a urechii, Figo va acoperi în continuare problemele urechii atâta timp cât animalul dvs. nu a suferit niciun infecții ale urechii în ultimele 12 luni. Acest lucru este valabil pentru toate condițiile tratabile. Atâta timp cât nu au avut loc în termen de 12 luni, vor fi acoperite pentru viața politicii dvs.

Prescripțiile sunt acoperite 100%.

Cu planul lor preferat Proprietarii de animale de companie primesc 500 de dolari pentru a oferi o recompensă pentru a vă ajuta să găsiți o acoperire pierdută de animale de companie, de urgență O caracteristică frumoasă pe care majoritatea proprietarilor de animale de companie ar aprecia). Toate acestea sunt oferite cu planul final, plus, de asemenea, obțineți o acoperire neașteptată a morții, iar acoperirea anulării vacanței dacă trebuie să anulați din cauza animalelor de companie care necesită tratament de salvare a vieții.

De departe cea mai bună ofertă de la Figo este norul lor de animale de companie. Justin mi-a explicat că atunci când mă gândesc la asigurarea de companie și ceea ce ar trebui să ofere compania, au început să se concentreze asupra lucrurilor care stresează părinții de companie majoritatea animalelor de companie care se îmbolnăvesc, organizarea de înregistrări de animale de companie, iar animalele de companie se pierd. Ei știau că, oferind o mare asigurări de animale de companie pe care le-au ajutat proprietarii atunci când animalele lor erau bolnavi, dar ce zici de celelalte două?

Au vrut să găsească o modalitate de a folosi tehnologia și acoperirea și de unde intră norul lor de animale de companie. Cloud-ul permite utilizatorilor să încarce și să păstreze toate documentele medicale importante ale animalelor de companie. În acest fel, dacă trebuie să meargă la o clinică de urgență sau să viziteze un veterinar în afara orașului, ei încă mai au toate documentele necesare, astfel încât noul veterinar să cunoască istoria animalelor.

Cloud-ul reamintește, de asemenea, proprietarii atunci când fotografiile și examenele sunt datorate și le arată unități prietenoase de câine, cum ar fi parcurile de câine și Hoteluri de companie prietenoase, în zona lor. Cloud-ul permite utilizatorilor să încarce o factură și să depună o reclamație chiar de la telefonul lor inteligent. Nu știu despre tine, dar asta este un avantaj imens pentru mine. Cu cât pot să fac mai multe lucruri de la telefonul meu, cu atât mai bine.

Începutul anului viitor, Figo intenționează chiar să direcționeze bani de depozit în conturile bancare ale clienților lor, în loc să trimită verificări prin poștă, astfel încât, în esență, ați putea avea asigurări de companie și faceți totul fără hârtie.

Asigurarea de sănătate a animalelor de companie

Justin mi-a explicat, de asemenea, că Figo îi pasă cu adevărat de clienții lor și de animalele de companie. Ei știu că un animal se pierde este înfricoșător și stresant pentru proprietarii de animale de companie. De aceea oferă fiecăruia dintre clienții lor cu o etichetă de identificare unică (prezentată în imagine la începutul acestei coloane). Fiecare etichetă are propriul număr de identificare, iar când cineva găsește animalul dvs., ele poate fi simplă ID-ul online sau prin aplicație, iar un e-mail și un text vor fi trimise fiecărui membru înregistrat al familiei animalului pierdut.

Deci, până acum, probabil că vă gândiți că această coloană este vorba despre încercarea de a vă face să ieșiți și să vă înscrieți pentru asigurarea Figo Pet și că nu este cazul deloc.

Voiam doar să vă exprim importanța asigurărilor de animale de companie și ce un mare beneficiu este dacă îl puteți lucra în bugetul dvs. Am petrecut ultimele săptămâni de cercetare de cercetare și Figo tocmai a ieșit la mine ca o companie care a mers mai sus și dincolo de un simplu furnizor de asigurări.

Am vrut să vorbesc cu Justin și să învăț puțin mai multe despre companie și odată am realizat toate beneficiile pe care le oferă și toate lucrurile mici pe care le fac pentru a face asigurarea de companie mai ușoară pentru proprietarii de animale de companie, mi-am dat seama cât de diferite sunt. A trebuit să împărtășesc cercetarea cu voi toți.

Dacă sunteți interesat de asigurarea de companie, vă rugăm să faceți propriile cercetări; Nu-mi lua cuvântul pentru asta. Cu toate acestea, nu voi fi surprins dacă realizați multe dintre aceleași lucruri pe care le-am făcut. Figo este o companie nouă, deci nu sunt încă la nivel național, dar am întrebat-o pe Justin să mă trimită prin e-mail atunci când sunt disponibile în Maine. Există multe alte companii acolo, deci este important să vă uitați să găsiți cea mai bună opțiune pentru dvs. și pentru animalele de companie.

Verifică Site-ul Figo Pentru mai multe informații și pentru a obține o ofertă pentru animalul dvs. de companie. De asemenea, puteți să căutați alți furnizori de asigurări de companie de top, inclusiv:

& Puteți verifica, de asemenea, compania de asigurări pe care o aveți pentru asigurarea dvs. auto, acasă sau de sănătate. Unele companii oferă acum pachete suplimentare pentru animalele de companie și vă pot oferi o înțelegere dacă împuterniciți mai multe politici împreună.

Citiți următorul: Ghidul final pentru asigurarea de companie - tot ce trebuie să știți

Acum este rândul tău.

Aveți asigurări de animale de companie? Ați cercetat companiile de asigurări? Orice informație, sfaturi, trucuri sau experiențe pe care le-ați avut pot beneficia de alți proprietari de animale de companie și ne-ar plăcea să auzim despre ei. Să cunoaștem și să vorbim!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Să vorbim: asigurarea de sănătate a animalelor de companie