Top # 21: telemedicină veterinară pentru câini

Telemedicina pentru oameni au fost în jur pentru o vreme, Dar recent veterinarii au început să o adopte pentru clienții lor cu câini și pisici, de asemenea. Dar este veterinar telemedicină o modalitate fiabilă de a căuta ajutor pentru câinele dvs. și cum funcționează exact?

Pentru acest episod podcast, am fost fericit să am James Andrews, DVM De la compania VET Tech Felcana Înapoi la spectacol și răspundeți la câteva întrebări importante pentru noi. Înapoi în decembrie, am vorbit cu James despre Pro și contra de trackere de sănătate pentru câini, Și de data aceasta am discutat ce este telemedicina veterinară și cum poate beneficia de proprietarii de câini.

În acest episod, vom obține niște sfaturi despre cum să folosim telemedicina veterinară pentru animalele noastre și de ce nu ar trebui să ne bazăm complet pe ea. Vom discuta cum veterinarii și proprietarii de animale de companie lucrează împreună cu această metodă și care sunt avantajele și dezavantajele.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod pe teoria oficială a site-ului web al animalelor de companie.

Telemedicină veterinară pentru câini
(transcrierea podcast brut)

Telemedicină veterinară pentru câini

* Derulați în jos de mai jos pentru a citi interviul cu James Andrews, DVM.

[00:00:19] În această săptămână pe teoria animalelor de companie, vreau să vorbesc despre telemedicină. Am auzit multe lucruri diferite despre telemedicină. Avem prieteni și membri ai familiei care au menționat-o. Au auzit despre asta sau se întreabă despre asta. Am avut ascultătorii să-mi trimită mesaje care întreabă despre telemedicină și, în principiu, că este vorba despre faptul că oamenii vor să știe este dacă este tot ce este crăpat să fie.

Se pare că va fi un avantaj atât de mare pentru ca proprietarii de animale de companie să poată comunica cu vedeteori, ori de câte ori trebuie să fie. Nu putem ajunge întotdeauna la veterinar când trebuie, nu puteți intra întotdeauna pentru o întâlnire. Uneori, nu sunteți sigur că ar trebui să vă aduceți câinele, dacă nu vă aduceți câinele. Merită o taxă de 100 de dolari pentru a intra și a le spune că este o erupție cutanată care va pleca în câteva zile. Sau câinele dvs. tocmai a tras un mușchi și trebuie doar să se odihnească câteva zile și va fi bine.

Deci, telemedicina aduce acest mod de a comunica cu medicul veterinar pentru un preț mult mai ieftin și pentru a obține un pic de informații și sfaturi înainte de a face de fapt această vizită VET. Nu cred că suntem destul de acolo în acel moment în care putem folosi cu strictețe telemedicină. Și am vorbit de fapt săptămâna asta cu James Andrews, care este un medic veterinar. Și dacă vă amintiți înapoi în decembrie, am vorbit cu el despre trackerele de sănătate pentru câini. James este fondatorul unei companii numită Felcana. Compania se concentrează asupra tehnologiei PET și, bineînțeles, este, de asemenea, un medic veterinar. Deci, el are câteva perspective mari în domeniul veterinar, dar el conduce și Felcana care sa concentrat asupra tehnologiei PET. Practic, ceea ce sa întâmplat a fost că a început să devină frustrat de a vedea toate aceste animale de companie care au intrat în biroul său pentru tratamente pentru bolile care ar fi putut fi prinse mult mai devreme dacă proprietarii de animale de companie au cunoscut semnele, simptomele să caute.

De multe ori ceea ce se reduce este costul. Ne iubim câinii noștri și vrem să luăm cea mai bună grijă de ei. Dar știi când te uiți la o factură de două trei sute de dolari și poate că este ceva ce poți aștepta. Așteptați afară și va pleca sau va fi mai bine. Lucruri de genul acela. Deci, a început să devină foarte frustrat cu asta și a început Felcana. Desigur, au un tracker pentru animale de companie. Care este ceea ce am vorbit cu el despre ultima dată; Dar acum începe să vadă telemedicina să devină mai importantă și în domeniul veterinar.

Deci, am vrut să vorbesc cu el pentru a-și obține opinia. Ca proprietari de animale de companie, ar trebui să folosim telemedicina chiar acum? Trebuie să așteptăm până când lucrurile sunt dezvoltate puțin mai mult? Unde va vedea acest lucru în viitor? Și, bineînțeles, este Felcana să facă parte din acest lucru? Sunt o companie pe care o avem deja încredere în ceea ce privește gulerul inteligent - trackerul de sănătate pe care l-au dezvoltat. Vor face parte din acest lucru? Ce ar trebui să căutăm ca părinți? Și din nou, ar trebui să folosim această tehnologie chiar acum, ce ar trebui să fim o folosim, ce fel de lucruri ar trebui să nu o folosim? James mi-a dat niște informații minunate și sunt încântat să o împărtășesc cu voi, astfel încât să ascultați interviul.

Interviu cu James Andrews, DVM

Samantha: Ultima dată când am vorbit cu tine am vorbit mai ales despre Felcana, și știți diferite trackere de activitate și lucruri care se aprind; Îi vedem pe piața animalelor de companie în ceea ce privește tehnologia. Și astăzi am vrut să vorbim despre telemedicină și cum este și un fel de creștere în popularitate.

James: [00:03:59] Da, asta e corect, cred că telemedicina este o zonă cu adevărat interesantă a medicinei veterinare în acest moment. Da, cred că există câteva lucruri noi care vin la piață pe măsură ce vorbim. Care este foarte interesant și cred că există o mulțime de oportunități în următorii 10 ani. Este într-adevăr să transformați modul în care oamenii interacționează cu medicul veterinar.

Samantha: [00:04:26] Da, sunt de acord că se pare că acum suntem doar un fel de zgâriere de suprafața telemedicinei și știu și pentru oameni. Este un fel de a începe să vină că vă puteți contacta furnizorii de asistență medicală pentru dvs. și pentru animalele de companie, online prin intermediul aplicațiilor pe smartphone-uri și lucruri de genul asta. Deci, este foarte interesant și sunt încântat să văd unde se îndreaptă în viitor.

James: [00:04:49] Da, cred că acum vorbești de la lumea telemedicină umană și cred că telemedicina veterinar este în jur de 10 ani în urmă și în ceea ce privește sofisticarea și tehnologia pe care o folosesc. Și cred că motivele pentru care animalele de companie nu pot vorbi, pentru că ar fi atât de multe informații pe care le puteți aduna. Ca o teleconferință cu un animal de companie și proprietarul său. Deci, este încă foarte, foarte embrionar în lumea veche față de lumea umană.

Samantha: Da, sunt de acord cu asta; Se pare că este cu totul în industria animalelor de companie; o facem mai întâi la om și apoi transmitem aceste informații la animalele noastre de companie. Deci, este greu cred. Unul dintre lucrurile pe care le aud cel mai mult de la proprietarii de animale de companie, când câinii lor nu se simt bine sau dacă au vreun fel de problemă de sănătate, alergii, lucruri de genul asta, nu puteți pune întrebări și obțineți câinele dvs. Răspuns. Nu vă pot spune cum se simt. Deci, este dificil să adunați acele informații pentru a transmite prin telemedicină, dar, desigur, așa cum ați spus că știți că există cu siguranță o avansare acolo în următorul deceniu sau așa. Deci, va fi interesant să vezi ce direcție merge.

James: [00:06:12] Da, exact, și de exemplu: dacă ești uman, ai o teleconferință cu medicul tău. Că este destul de ușor să-i spui medicului dumneavoastră că aveți o durere de cap sau că aveți un genunchi dureros sau vă simțiți puțin febril sau indiferent de simptomele dvs. Este foarte ușor să comunicați medicului dumneavoastră. Cu toate acestea, dacă sunteți proprietar de animale de companie, trebuie să traduceți ceea ce credeți că este în neregulă cu câinele dvs. sau cu pisicile dvs. și traduceți că la medicul veterinar. Și asta este foarte greu de făcut ca un animal de companie, deoarece nu cunoașteți toate semnele și simptomele și tehnicile de examinare clinică și medicul veterinar știți. Și așa, este dificil pentru proprietarul dvs. de animale de companie să le dea suficiente informații despre un telefon sau o conferință Skype pentru a face cu adevărat telemedicina funcționează bine astăzi.

Samantha: [00:07:13] Acesta este un punct interesant. Pentru cititorii noștri care sunt proprietari de animale de companie, puteți să vă atingeți lucrurile ca proprietar de animale de companie pe care nu l-ați fi "# 8230; Evident, există câteva lucruri serioase pe care nu ați dori să le încercați să încercați telemedicină și poate mergeți la veterinar. Dar unele lucruri în care telemedicina ar putea beneficia cu adevărat și să vă economisească ceva timp și poate niște bani pe o vizită la medicul veterinar?

James: [00:07:39] Cred că beneficiile foarte evidente pentru proprietarii de telemedicină și de animale de companie și veterinarii de astăzi sunt într-adevăr pentru vizite repetate, sau pentru post-chirurgicale, controale și lucruri ca și în cazul în care VET a examinat deja pisica sau câinele tău. Ei înțeleg deja ce au fost problemele pe care le-au tratat acum. Și vor să se verifice cu dvs., astfel încât să se poată asigura că totul progresează în mod corespunzător. Cred că este într-adevăr cazul de utilizare primară a momentului pentru telemedicină. Cred că în timp, care se va deplasa de la un fel de monitorizare și verificări mai mult spre diagnosticare. Dar cred că suntem puțin departe de asta astăzi.

Samantha: Da, știu că sunt niște, cum aș fi menționat aplicațiile și există câteva site-uri care vor permite telemedicina acum. Unele dintre aceste aplicații vă vor permite să faceți fotografii, să împărtășiți fotografii cu veterinarul câinelui dvs. Este cu siguranță greu să diagnosticați ceva mai ales ca și cum ați spus cu animalele în care nu puteți spune toate simptomele. Deci, pentru a diagnostica prin telemedicină este într-adevăr dificil.

James: [Exact, exact, exact. Și, în unele, cheia este istoria sau tehnicile de examinare clinică, medicul veterinar va folosi în biroul lor. Pur și simplu nu poți face un apel Skype. Deci, de exemplu, nu puteți examina pieptul unui câine cu stetoscoape pentru a asculta plămânii câinelui sau a inimii câinelui. Dacă sunteți la distanță, nu puteți lua temperatura câinelui foarte ușor. Da, ați putea avea o conversație cu proprietarii de animale de companie să le întrebe. Ei spun că câinele este mai fierbinte și are o conversație destul de subiectivă pe Skype, dar într-adevăr este ceva în care acesta poate fi inexact și foarte, foarte judecat.

Deci, cred că acesta este ceea ce vor vedea oamenii în viitor - soluțiile la aceste probleme. Soluții pentru a putea obține o lectură exactă la distanță a temperaturii câinelui sau chiar posibilitatea de a asculta ritmul cardiac al câinelui utilizând un stetoscop. Cred că vom vedea o mulțime de soluții; lucruri precum dispozitivele conectate care pot monitoriza temperatura câinelui în timp real. Și hrăniți-vă că înapoi la VET de telemedicină. Și când au o conferință telemedicină cu un proprietar de animale de companie, ei pot obține o citire precisă chiar atunci și acolo. Cred că în cele din urmă vom vedea soluții la aceste probleme, dar nu este ceva disponibil astăzi.

Samantha: [00:10:36] Asta e interesant, pentru că acum știi destul de mult
ceea ce avem este aproape ca un mesager instant sau ca un serviciu de mesagerie text cu medicul veterinar. Asta ne vedem acum. Deci, credeți că vom intra într-un dispozitiv complet separat care ar putea monitoriza. Știu ultima oară când am vorbit cu tine Am vorbit despre Felcana și Collars Smart. Și așa, ceea ce gândești este că poate că vom vedea ceva complet diferit ca un guler inteligent care să monitorizeze aceste semne vitale și să hrănească aceste informații înapoi la medicul veterinar?

James: [00:11:09] Cred ca in viitor vom vedea ce descriem este o coliziune
Între tehnologie și biologie. Unde totul va veni împreună, astfel încât să putem folosi dispozitive conectate care pot fi conectate la un guler. Poate fi chiar un dispozitiv implantabil care se află pe pielea câinelui sau al pisicii și aceste dispozitive vor putea măsura datele biometrice în timp real; Poate fi temperatura, ar putea fi nivele de glucoză din sânge, ar putea fi nivele de potasiu, orice putem dezvolta în mod realist și măsoară cu exactitate. Cred că vom ajunge cu tehnologia de a face acest lucru. Și apoi această tehnologie să se conecteze eficient prin nor. Astfel încât veterinarii oriunde s-au aflat în lume pot obține acea informații exacte în timp real.

Samantha: [00:12:06] Asta e interesant. Ar fi cu siguranță un avantaj imens pentru proprietarii de animale de companie, dacă ar putea avea acea pace a minții tot timpul că animalul lor a fost monitorizat. Știu că avem un boxer care are o condiție de inimă, a diagnosticat cu aproximativ doi ani și jumătate în urmă, inima nu este așa de afară. Nu ar fi o minte imensă pentru familia noastră dacă știm că ea a fost monitorizată pe tot ceea ce știi în jurul ceasului cu un dispozitiv implantat sau un guler inteligent de un fel care să urmărească asta pentru noi?

James: [00:12:36] Exact, ar fi fantastic pentru proprietarul animalului. Și de asemenea
Fantastic pentru medicii veterinari, deoarece ei vor putea să se angajeze cu pacienții lor și de proprietarii pacientului pe o bază mult mai potrivită și nu s-ar fi învârtit în jurul numirii în biroul unui medic veterinar. Se poate întâmpla ori de câte ori este necesar și oriunde este proprietarul de companie sau medicul veterinar în lume. Deci, cred că va fi destul de revoluționară pentru proprietarii de animale de companie și pentru sănătatea animală și veterinarii. Și cred că vom vedea că acest început să iasă. Ei bine, deja vedem că începe astăzi. Cred că este vorba de câțiva ani înainte de a fi într-adevăr, totul vine împreună și vedem această coliziune așa cum o descriem de tehnologie și biologie.

Samantha: [00:13:24] Deci, acum pentru proprietarii de animale de companie care se poate căuta - avem o mulțime de proprietari de animale de companie atât de savvy acum - care doresc să-și dau degetele de la picioare în zona telemedicină. Ați recomanda destul de mult doar pentru câinii care au fost deja văzuți de un medic veterinar? Pentru fiecare intervenție chirurgicală, fie pentru un tratament pentru ceva și folosind telemedicina ca mai mult de un fel post-aplicație..?

James: [00:13:52] Absolut, da absolut. Sau alternativ dacă este vorba de un sfat
care nu este deosebit de urgentă. De exemplu, dacă ați vrut să întrebați medicul veterinar dacă știți dacă este adecvat să utilizați un anumit medicament de lucru sau dacă este necesar să vă luați câinele într-o anumită parte a lumii. Ce boli ar trebui să știți. Pentru că un fel de călătorie și # 8230; Atunci cred că acest tip de consultare are o mulțime de sens pentru a face telemedicină veterinară. Dar cred că dacă doriți să aveți într-adevăr un examen clinic care ar putea duce la un diagnostic, astăzi nu cred că tehnologia o permite destul de mult, va fi în viitor, dar nu chiar astăzi.

Samantha: [00:14:43] Asta e sfaturi excelente, cred ca stii unii proprietari de animale de companie
ar putea crede că telemedicina este o modalitate excelentă de a nu trebuie să-și ia câinele în veterinar pe care tot timpul sau pisica lor la asta tot timpul. Dar cred că avem nevoie să educăm proprietarii de animale de companie că telemedicina nu este ceva ce ne putem baza pe 100% chiar acum.

James: Nu, este o mare adăugire a portofoliului de opțiuni pentru a putea
Contactați-vă, veterinar. Este o comunicare fantastică, dar nu este o soluție astăzi pentru a nu trebuie să călătorești la medicul veterinar.

Samantha: Ultima dată când ați fost cu noi ați vorbit mai mult despre Felcana și am vorbit despre unele dintre produsele pe care le oferiți. Deci, voi lega asta pentru cititorii noștri, astfel încât să poată asculta acea podcast anterioară dacă nu au ascultat deja acest lucru. Asta va fi acolo, dar cum sunteți voi? Ce se întâmplă acum cu Felcana pe care ne-ați putea spune?

James: Da, bine că continuăm să construim cu adevărat tehnologia noastră la
moment. Dimensiunea Monte continuă să crească, de asemenea. Acum am primit doi oameni de știință de date în casă, ajutându-ne să analizăm o mulțime de informații pe care le adunăm despre câini și pisici și am descoperit acea experiență la Crugs, unde am avut sute și sute de proprietari de animale de companie, iar proprietarii de câini în primul rând, veniți și vizitați-ne și discutați prin intermediul tehnologiei noastre de băutură a apelantului conectat. Și am avut feedback extraordinar de la proprietarii de animale de companie. Deci, acum încorporăm o parte din feedbackul de la Crugs, conducem un exercițiu de testare beta în acest moment pentru a vă asigura că tehnologia noastră a fost foarte frumoasă. Citim aceste intrări pentru a dezvolta un produs final. Și, mai întâi, produsul nostru de a lovi piața va lansa în vara târzie a acestui an și totul merge foarte, foarte bine. Căutăm să oferim o nouă tehnologie proprietarilor și medicilor veterinari ai animalului. Pentru a-și ajuta în cele din urmă câinii și pisicile lor să trăiască mai fericiți, mai sănătoși, mai lungi.

Samantha: [00:17:00] Felicitări. Asta e interesant. Mai târziu în această vară.

James: [00:17:03] Absolut, da absolut. Este o cale lungă de a merge în termeni de a
Finalizarea produsului și asigurați-vă că știți absolut perfect, dar toate progresează foarte, foarte frumos. Facem procesul de construire a unor runde de finanțare pe care le cunoașteți ca fiind noul stat și ca un nou început o afacere ca noi înșine. Trebuie să continuăm să ridicăm finanțarea, deci în cazul în care există conversații cu investitorii atât în ​​Marea Britanie, cât și în Statele Unite ale Americii în acest moment despre o forajizare viitoare.

Samantha: [00:17:37] Asta e foarte interesant și îl vezi pe Felcana în viitor
poate intra în partea telemedicină a tehnologiei?

James: [00:17:44] Ei bine, așa cum am spus înainte de a crede că este probabil o coliziune
Tehnologie și biologie la un moment dat în viitor. Și Felcana este poziționată în mod unic pentru că este singura companie de tehnologie veterană cu adevărat în lume. Așa că este o parte din oriunde se întâmplă inovația tehnologică este ceva în care vrem să fim în. Deci, ne păstrăm ochii strâns atașați la telemedicină și cine știe, urmăresc spațiul - poate fi viitorul pe care vrem să-l asiguram că conducem.

Samantha: [00:18:22] Nu știu despre tine, dar cu siguranță mă voi păstra
un ochi pe telemedicină și vezi unde se află că capul. Sunt încântat să aud ce spune James despre creșterea și dezvoltarea acesteia în următorul deceniu sau așa. Deci, cu siguranță, ceva pentru a vă ține ochii. Dar știi din nou așa cum a spus cu siguranță nimic pe care doriți să îl folosiți 100% din timp chiar acum.

Podcast anterior: Top # 20 - Ce este medicina veterinară holistică pentru câini?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 21: telemedicină veterinară pentru câini