Cum să faci un câine urât pe comandă

Ai urât vreodată de câinele tău în speranța că el ar ridica capul și urât înapoi? Dacă da, nu ești singur. Unele rase sunt mai predispuse la urlă decât alții, cum ar fi Huskies și Hounds. În timp ce poate fi mai ușor să instruiți aceste rase în Howl, puteți învăța Cum să faci un câine urât Indiferent de dimensiunea sau rasa, sunt.

Câinii sălbatici utilizează urlă din mai multe motive, inclusiv:

  • comunicând cu pachetul lor
  • protejând teritoriul lor
  • Ambalarea legăturii
  • Ca semnal de alertă
  • când sunt în primejdie

Câinii noștri nu sunt urși, așa cum veți observa în ghidul meu video de mai sus. Dacă câinele dvs. nu urâtă pe cont propriu din când în când, va dura mai mult timp pentru a-l duce la Howl On Command. Dacă câinele dvs. este mai apt în Howl din când în când, ar trebui să fie destul de ușor de învățat cum să faceți un câine urât.

VEZI SI: 20 cele mai multe rase de câine de vorbă pe care le coacă foarte mult

Cum să faci un câine urât pe comandă

Cum să faci un câine urâtDestul de des un câine va urca dacă este stimulat într-un fel sau altul. Pentru câțiva câini, ascultând alți câini Howl va face truc. Sirenele sunt, de asemenea, un alt sunet comun care va încuraja un câine lui Howl. S-ar putea chiar să încercați să vă urlați.

Printr-un pic de încercare și eroare, ar trebui să găsiți un sunet care vă va atrage pupul lui Howl. Când găsiți un sunet de declanșare, permiteți câinelui să asculte și să urce câteva minute.

Faceți acest lucru de mai multe ori pe zi pentru primele zile. De fiecare dată când jucați sunetul de declanșare dați o comandă verbală ca & # 8220; Howl.& # 8221; După câinele tău urle, dă-i o recompensă. Aceasta ar putea fi o recompensă de mâncare sau o afecțiune fizică.

Continuați acest model timp de mai multe zile. Va trebui să o faceți de mai multe ori pe zi pentru ca câinele dvs. să înțeleagă conceptul de urlă pe comanda cât mai repede posibil. Începe treptat închiderea sunetului de declanșare atunci când câinele începe să urce.

Dacă se oprește urlă de îndată ce sunetul se oprește, nu-l răsplătești. Redați sunetul din nou și lăsați-l în timp ce Howls. Recompensa-l După ce Howls. Acesta este un semn pe care trebuie să-l încetini procesul de învățare cum să faci un câine urât.

Acesta este modul de a face un câine urât pe comandăCând sunteți în măsură să transformați sunetul de declanșare și câinele dvs. continuă să urce, știți că faceți progrese. Acum, încercați să oferiți Howl & # 8221; comanda și întârzierea sunetului de declanșare cu câteva secunde. Sperăm că câinele dvs. va începe urlă înainte de a audea sunetul.

Luați lucrurile încet și aveți o mulțime de răbdare. Asigurați-vă că vă recompensați câinele pentru un loc de muncă bine făcut. Așa cum am spus, unii câini vor învăța cum să cumpere mai repede decât alții. Atâta timp cât câinele tău face progrese, trebuie doar să rămâi cu ea. El va prinde conceptul destul de repede, și veți putea să arătați tuturor prietenilor dvs. Cool New Trick Pup Puțin!

Citiți următorul: 25 cele mai dificile trucuri și comenzi pentru a instrui câinii (de la cea mai ușoară la cea mai grea)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să faci un câine urât pe comandă