Puppy blues - cauze și cum să facă față acestui sentiment

Puppy Blues - Cauze și cum să facă față acestui sentiment

Ai intenționat să ai un câine și după o lungă perioadă de timp, visele tale au venit în cele din urmă. Cu toate acestea, în loc să se simtă emoționat, de ce este opusul? Ei bine, cel mai probabil suferă de blues de catelus sau, de asemenea, numit Puppy Depresiune. Asta e drept, așa cum ați citit, este ceva ce suferiți, nu animalul dvs. de companie. De cele mai multe ori vorbim despre un subiect interesant cu privire la animalul dvs. iubit. Cu toate acestea, de data aceasta vom vorbi despre dvs.

Puppy Blues sunt foarte asemanatoare depresie postpartum. Dificultățile de ridicare a unui câine pot duce la probleme emoționale grave. Deși aceasta nu este o condiție psihiatrică, vă poate face să vă simțiți foarte trist, obosiți și chiar anxios. Nimeni nu vrea să se simtă în acest fel, mult mai puțin, când aveau iluzia că un catelus ar însemna dulceață pură în viața lor. Prin urmare, în acest articol, vă vom anunța care sunt cauzele acestei probleme. În plus față de tehnicile de depășire a acestuia.

Cauzele de blues de catelus

Mai mulți factori pot duce la această stare. Este esențial să recunoașteți ceea ce a fost cauza sau cauzele care au condus la aceasta. Pentru a face acest lucru, aici sunt cinci dintre ei.

Problemele de instruire pot provoca blues de catelus

Deci, ați încercat Potty antrenează-ți catelul tău. Cu toate acestea, nu funcționează. Sau, ia mai mult decât te-ai așteptat să învețe.

Prin urmare, începeți să vedeți că catelul dvs. este peeing și să vă plimbați peste tot în casă. Curățarea întregii mizerie nu este cu siguranță o situație plăcută. Puteți face de câteva ori. Cu toate acestea, dacă se întâmplă întotdeauna, atunci răbdarea dvs. probabil se scurge.

Acest lucru poate provoca o mulțime de stres și supărare. În plus față de generarea anumitor sentimente negative și senzație de copleșit de noul dvs. catelus. Dimpotriva, Timpul de petrecere cu un câine instruit de casă pare să aibă efecte benefice asupra stării de spirit și anxietate a unei persoane.

Probleme comportamentale

Poate că catelul pe care l-ai avut în minte nu este nimic ca cel pe care îl ai. De obicei, vopsea în mintea noastră imaginea unui câine dulce, care este întotdeauna de partea noastră, delicată și iubitoare.

Din păcate, ca totul în viață, nimic nu este perfect. În procesul de a vă cunoaște noul animal de companie, puteți întâlni aspecte care nu vă place deloc despre el și începeți să spuneți: "Îmi urăsc catelul meu". Ați găsit animalul de companie și distrugeți toate lucrurile care vă plac? Acesta este unul dintre ei. Doriți să vă acordați întotdeauna atenție acestuia și dacă nu vă începeți să scrieți și să săriți? Acesta este alta.

Nu încearcă să nu mai laci și crezi că: Puppy-ul meu mă înnebunește?& # 8221; Încă o dată din listă. Este agresiv? Asta e mai rău. Dar puteți învăța cum să corectați acest comportament și să vă îmbunătățiți situația Cu ghidul nostru privind formarea catelului. Acestea nu sunt, cu siguranță, comportamentele pe care câinii intenționează intenționat să vă deranjeze. Cu toate acestea, ei vă pot provoca o mulțime de stres și frustrare, înțelegem acest lucru.

Angajamentul financiar poate provoca originea lui Puppy Blues

Poate că ai visat ziua când ai avea în sfârșit catelul pe care l-ai dorit în brațele tale. Excitat de faptul că ar fi partenerul avea nevoie atât de mult. De asemenea, vă place foarte mult animalele și le iubesc foarte mult. Credeți că nimic nu ar putea merge prost. Cu toate acestea, atunci realitatea aspră te lovește. Nimeni nu trăiește numai pe dragoste; banii sunt, de asemenea, necesari.

Faptul că sunt animale nu înseamnă că nu au nevoie de îngrijire. Așa cum are un copil implică faptul că va trebui să-i oferiți o mulțime de îngrijire, un animal de companie îi cere, de asemenea. Să-l păstreze sănătoși, Va trebui să plătiți pentru vizite regulate la veterinar și ei Vaccinări. De asemenea, dacă doriți să o hrăniți cu alimente de calitate, va trebui să cheltuiți o sumă semnificativă de bani. Să nu mai vorbim de jucăriile și alte implementări pe care le va avea nevoie.

Deci, dacă vă dați seama că nu ați avut aceste cheltuieli planificate și că ei înseamnă o mare parte a banilor. În plus față de faptul că nu a avut un astfel de flux de numerar stabil, deoarece încă construiești un viitor pentru tine, poate însemna o mare problemă. Acest lucru poate fi atât de complicat, până la punctul în care vă puteți simți o presiune foarte intensă și tristețe dacă știți că nu veți putea acoperi toate aceste nevoi.

Lipsa de somn

Nimănui nu-i place să doarmă prost. Cu toții vrem să obținem o cantitate adecvată de somn odihnitor care să rămână productiv și energic pe tot parcursul zilei. Cu toate acestea, la fel ca un copil ar fi, un catelus poate lua multe ore de somn. Aceasta este o cauză comună a bluesului catelului pentru că provoacă anxietate și ar putea deteriora relația cu animalul dvs. de companie.

Nu-mi pasă ce moment al zilei este și Dacă au nevoie de ajutorul dvs., ei vă vor informa întotdeauna. De asemenea, ei nu pot să-și țină veziculele pentru mult timp, așa că trebuie să țineți un ochi asupra asta.

Prin urmare, este posibil ca calitatea de somn să nu ocupe un loc privilegiat pe lista dvs. Se întâmplă așa de săptămâni. Și, prin urmare, vă simțiți din ce în ce mai obosiți și plictisiți de a face munca zilnică și de a avea grijă de ea. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care mulți proprietari suferă de depresie de catelus. Lipsa somnului vă deteriorează sănătatea mentală și fizică.

General Cuppy Care Work Work

Având un cățeluș este obositor deoarece implică responsabilități. De acum înainte, veți fi ocupat de o viață mai mare.

Va trebui să decideți cum să o hrăniți. În plus, trebuie să o oferiți cu exercițiul necesar. Tu trebuie să o luați pentru plimbări. Antrenează-l. Ia-o la controale regulate. De asemenea, va trebui să aveți grijă să menținem o bună igienă. În cazul în care animalul dvs. de companie frecvent, ar trebui să vă curățați casa mai meticulos.

Suntem siguri că tocmai le-am citit totul epuizat. Ei bine, dacă trăiți în carne, suntem siguri că veți fi și mai mult. Dacă vă iubești animalul de companie și ați fost gata să luați această provocare, atunci nu va fi un motiv pentru a fi deprimat. Cu toate acestea, dacă nu v-ați aștepta, sau nu ați planificat-o, și acum nu aveți energia să faceți nimic, atunci poate dăuna sănătății mintale.

având blues de catelus
Fiind un proprietar de catelus este obositor.

Cum se face față cu blues de catelus?

Să spunem că pari că suferiți de acest sindrom după ce ați realizat că "câinele meu mă face să fiu deprimat". Ești disperată și nu știi ce să faci. Se pare că trăiești în chinul constant. Nu pierdeți speranța, există întotdeauna modalități de a rezolva aceste situații. Apoi, vă vom arăta patru dintre ele.

Aflați ce să vă așteptați

Dacă nu sunteți sigur de ce să vă așteptați sau mai rău, dacă aveți așteptări care nu se adaptează la realitate, acest lucru poate fi cu adevărat aspru. Configurați-vă mintea la ceea ce trebuie să vă așteptați cu un caz de blues de catelus. Se crede adesea că, din momentul în care un catelus intră în viața ta, va fi magnific. Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna cazul. Câinii ne dau într-adevăr o iubire necondiționată, loialitate, o companie și protecție, dar sunt, de asemenea, o muncă grea.

Lucrul de a ține minte este că ei aduc și o mare responsabilitate. Aceste ființe vii au multe nevoi emoționale și fizice care trebuie îndeplinite. Nu trebuie să vedeți toate acestea ca o pedeapsă, la fel ca ceva natural. Dacă vă antrenați animalul de companie, atunci nu va dezvolta atitudini negative și va ști cum să se comporte.

Desigur, ar trebui să investiți timpul și banii. Cu toate acestea, deoarece v-ați angajat să aveți grijă de ea, atunci trebuie să continuați. Vă va ajuta foarte mult să găsiți cât mai multe informații posibil. Încercați să cereți sfaturi și salvați ceva timp pentru a cerceta câțiva.

Încercați noi strategii cu pooch-ul tău

Poate că sunteți un proprietar pentru prima dată și; Prin urmare, nu știți ce să faceți pentru a vă face să vă acordați animalului de companie. Chiar și în ciuda faptului că au mai multe animale de companie în trecut, Instruire Dă-ți câinele nu pare să lucreze deloc. Ce trebuie să faceți despre noul sindrom de stres de catelus?

Acest lucru, după cum am menționat mai sus, pot crea o mulțime de sentimente negative. S-ar putea să vă simțiți nemotivați și să credeți că nu veți ieși niciodată din acel moment teribil. in orice caz, nu disperați, pentru că există modalități de îmbunătățire a acestei situații.

Relaxați-vă mai întâi. După aceea, petreceți o parte din timpul dvs. căutând noi strategii pentru a încerca cu catelul dvs. Unele dintre acestea includ antrenament cu crate, exerciții sporite, formare de clocker și îngrijirea copiilor Doggie. Puteți găsi multe pe internet. Desigur, există unul pe care nu l-ați încercat și acesta este cel perfect pentru câinele dvs.

Ajungeți la cineva pentru a vă procesa sentimentele

De asemenea, este important să aveți grijă de dvs. Toată această grămadă de emoții vă poate afecta foarte mult sănătatea mintală.

Prin urmare, este recomandabil ca tu Comunicați cu oamenii cu care puteți împărți ceea ce simțiți astfel încât să vă simțiți ușurat într-un fel. Indiferent dacă vorbiți cu un prieten pe care îl cunoașteți este foarte bun la ascultare. Sau te duci la un terapeut pentru a căuta ajutor profesional.

De asemenea, este necesar să aveți timp doar pentru dvs., fără animalul dvs. de companie. Lăsați-vă rudele sau cineva apropiat de tine să aibă grijă de ea pentru câteva ore. Dedicați-vă să faceți o anumită activitate pe care vă bucurați în acel moment pentru a vă șterge gândurile.

Nu luați-o pe catelus

Chiar dacă treceți prin anxietatea proprietarului de catelus, animalele de companie nu sunt de vina pentru el. La urma urmei, ele sunt animale, și tu ești uman. Tu ești gândirea și ființa rezonabilă. Prin urmare, Întotdeauna rețineți că nu trebuie să luați personal comportamentul câinelui.

Pot fi de mai multe ori când a fost peed pe mobilierul tău sau ți-a mușcat pantofii preferați și asta te-a deranjat. Cu toate acestea, amintiți-vă că acest lucru nu se face cu intenție. Este normal să vă pierdeți răbdarea și să vă simțiți frustrați. Dar asta nu înseamnă că ar trebui să-l scoateți pe animalul tău de companie. Strigând la ea, intimidarea acestuia sau chiar abuzul fizic este un mare nu. Acest lucru nu ar trebui să devină niciodată o rutină.

Nu ne îndoim că vă place animalul dvs. de companie. Și suntem siguri că această iubire vă va duce să alegeți măsurile adecvate, astfel încât prezența sa înseamnă doar lucruri bune. Cu toate acestea, dacă încă nu aveți timp să aveți grijă de ea, uneori cea mai bună decizie este să-i dați o familie care să aibă grijă de ea cu dragoste.

Puppy Blues - FAQ

Aici vom rezolva toate îndoielile cu privire la blues de catelus, pentru a vă permite să vedeți ce puteți face cu răspunsurile și soluțiile eficiente.

Este normal să se simtă trist după ce a primit un catelus?

Ei bine, acest lucru nu este sentimentul pe care v-ați aștepta după obținerea unui animal de companie. De obicei, o persoană este încântată și fericită. in orice caz, Nu putem spune că depresia catelului este mai puțin frecventă. De fapt, mulți oameni trec prin ea.

De asemenea, deși este destul de frecvent în timpul inițial după obținerea unui catelus, în procesul de adaptare la acesta. Este, de asemenea, adevărat că poate să apară luni sau ani mai târziu. Senzație de în jos, plângând, dormind mai puțin, mâncând mai puțin, și a avea probleme cu concentrarea pot fi unele dintre semnele care vă pot arăta că suferiți de ea.

Toată lumea trece prin situații dificile în procesul de reproducere a unui câine. Pentru unii oameni, aceasta nu este o mare provocare și știu cum să o ia ușor. Pentru alții, în special cei care au o istorie de depresie sau trăiesc cu ceva care îi determină mult stres, ceea ce înseamnă ceva mult mai mare și supărător.

Poți obține blues catelus?

După cum am spus înainte, Dacă aveți o istorie a depresiei, atunci sunteți mai probabil să o dezvoltați. Cu toate acestea, poate fi, de asemenea, suferit de oameni sănătoși din punct de vedere mental. Acest lucru poate fi pentru că doar trece prin situații rele, cum ar fi pierderea unui loc de muncă sau o luptă cu un iubit.

În plus, nu a acceptat responsabilitățile care vin cu un câine înainte, poate provoca imaginea perfectă pe care ați avut-o în mintea voastră, pentru a se deteriora puțin câte puțin. Acest lucru poate duce la tristețe adâncă, anxietate și chiar regret.

Cum pot reduce stresul meu de catelus?

Primul, Trebuie să vă relaxați și să acceptați realitatea. Acum sunteți proprietarul unui animal de companie care are nevoie, care poate avea unele comportamente enervante, dar care are o soluție. Apoi, ar trebui să căutați informații utile pentru a vă ajuta să știți cum să o gestionați și să începeți să lucrați cu ea. Dacă acest lucru nu funcționează, atunci puteți solicita ajutor profesional pentru a vă ajuta să îl instruiți sau să căutați noi tehnici. Pe internet există multe.

În cele din urmă, nu uitați să aveți timp pentru dvs., fără animalul dvs. de companie. Relaxați-vă, discutați cu un prieten și bucurați-vă de hobby-ul preferat.

Ce vârstă sunt cei mai dificili pui?

La fel ca oamenii, câinii trec, de asemenea, prin multe etape în timpul dezvoltării lor. Probabil cel mai greu de rezolvat este în anii lor adolescenți. Se întâmplă de obicei când au vârsta de 5 până la 18 luni.

În acest timp, ei cu siguranță pot deveni oarecum răzvrătiți. Ei vor dori întotdeauna să te testeze și vor afișa multe comportamente care vă vor face să vă bucurați. Cu toate acestea, cheia aici este să fie ferm și să fie răbdător.

nu o lua personal
Nu luați personal comportamentul copilului.

Dacă simți că ai blues catelus, fii bun cu tine însuți. Nu sunteți dramatic, aceste lucruri se întâmplă. Dar tu și catelul tău poți să iei timp și să crești împreună, cu răbdare și grijă, te vei simți mai bine în curând.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Puppy blues - cauze și cum să facă față acestui sentiment