Înțelegerea limbii corpului câinelui: play bow

Câine crouching pe picioarele din față ca și cum ar pleca

Un arc de joc este o formă de Limbajul corpului câinelui. Este o modalitate în care câinii comunică cu oamenii și cu alte animale. În esență, este calea câinelui tău să spună: "Să jucăm!"

Postură

Dacă ați fost în jur de câțiva câini în viața voastră, probabil ați asistat la arcul de joc. Este o postură pe care câinii de toate vârstele, rasele și dimensiunile iau atunci când vor să se distreze.

Arcul de joc este atunci când un câine își întinde picioarele din față în față, înclinându-se pe coatele sale. Acest lucru aduce pieptul scăzut la sol ca și cum câinele este pe cale să se culce, dar capătul din spate rămâne în aer. Destul de des, este însoțită de un mare doggie și poate o mică coajă.

Sens

Un arc de joc, așa cum sugerează și numele, este un mod de a invita un alt câine, animal sau companie uman să joace. Este modul lor de a vă lăsa să știți că ceea ce fac este doar distractiv și jocuri.

Arcul de joc este o parte importantă a interacțiunii sociale dintre câini. Când un câine întâlnește pentru prima dată un alt câine, el poate folosi un arc de joc pentru a lăsa celălalt câine să-și cunoască intențiile sunt prietenoase. După aceasta, câinii sunt susceptibili să se angajeze în joc. Uneori se vor pleca când un câine se obosesc de a juca, dar celălalt vrea să continue.

Mulți behaviori de câini cred că această acțiune este o modalitate de a semnala că orice acțiuni pe care le ia după arc sunt într-adevăr prietenoase. La urma urmei, jocul de câine poate obține puțin cam dur, cu o mulțime de zgomot, verificări ale corpului, ureche nibble și altele asemenea. Arcul iau orice agresiune din acțiunile care urmează.

Dacă nu sunteți sigur dacă câinii sunt jucăuși sau pe punctul de vedere Începeți o luptă, Căutați arcuri de joc. Dacă vedeți amândoi câini cu pieptul la pământ, iar spatele se termină în aer, sunt șanse să joace.

Vorbind limbajul câinilor

Proprietarii de câini pot să-și atingă animalele de companie Comunicare naturală folosind un joc de joc înșiși. Este o modalitate excelentă de a vă încânta pupii încântați de timpul de joc și să încurajați exerciții sănătoase și regulate. S-ar putea să crezi că te face să arăți prost, dar câinele tău o va iubi pentru că vorbești literalmente limba lui!

Există câteva moduri în care puteți juca arcul câinelui dvs. Cel mai evident este să coborâți pe toate patru, să vă întindeți brațele în fața voastră, să vă sprijiniți pe coate și să vă lipiți capătul din spate în aer. Aceasta este o modalitate excelentă de a atrage atenția unui câine în casă sau pe iarba moale în curte.

Puteți juca și arcul dintr-o poziție în picioare. Acest lucru poate fi mai ușor în anumite circumstanțe și pentru unii oameni, deși este, de asemenea, un pic mai puțin evident în setările publice ca și parcurile. Pur și simplu renunțați la piept, îndoiți-vă la șolduri și răspândiți-vă brațele. Dacă faceți o acțiune secundară, cum ar fi alerga pentru un joc de Chase sau arunca o minge, câinele dvs. va primi cu ușurință indicii.

Cheia pentru a trage cu succes un arc de joc, indiferent de modul în care o faci, trebuie să fii rapid și rapid în mișcările tale. Uita-te la câinele tău data viitoare când se apropie și vei observa mișcări ascuțite, hamei mici și o mulțime de emoție. Cu atât mai bine puteți imita acest lucru, cu atât mai clar "Să jucăm"Mesajul va fi.

3:03

Uita-te acum: cum să-ți antrenezi câinele să ia un arc

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Înțelegerea limbii corpului câinelui: play bow