Beneficiile hidroterapiei și a benzilor de alergare subacvatice pentru câini

Hidroterapia devine tot mai frecventă în industria animalelor de companie, bazată pe succesul și popularitatea sa în fizioterapia și recuperarea umană. Industria veterinară a evoluat în a ajuta câinii obezi să piardă în greutate, reabilitați ușor câinii răniți și artritici și oferiți o activitate distractivă care păstrează câinii de rang înalt, fără a fi prea greu pe articulațiile lor.

A fost dovedit că înotul poate ajuta cu artrita și studii recente a demonstrat același cu câinii osteoartritici. Există, de asemenea, o serie de studii efectuate cu privire la beneficiile hidroterapiei pentru câini. De exemplu, un studiu 2011 a arătat că hidroterapia nu numai că ajută la OA, ci ajută și câinii cu ligament cruciat cranian și displazie de șold.

Alte studii a arătat rezultate pozitive pentru displazia coturilor canine și îmbunătățiri pentru mersul și gama de mișcare în rândul câinilor sănătoși. Un alt studiu 2011 Cu 13 câini obezi au arătat modul în care regimul de exerciții fizice cu banda de bandă subacvatică a fost util pentru gestionarea în greutate sigură.

În prezent, treadmill subacvatice pentru câini este cel mai popular tip de hidroterapie. Și dacă doriți să începeți să lucrați la îngrijirea preventivă cu animalul dvs. de companie, căutați modalități de a le ajuta să rămână în formă sau să se recupereze de la un prejudiciu sau să se ocupe de artrită, de mai jos sunt câteva lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți despre banda de alergare câine subacvatică.

Îmbătrânirea este dureroasă

Câinii noștri trec prin aceeași deteriorare fizică pe care o facem în timp; ochii lor devine puțin mai rău, ei se învârte mai repede în timpul preluării, iar articulațiile lor încep să dureze. ITT se întâmplă la o rată mult mai rapidă pentru animalele de companie, motiv pentru care veterinienii prescriu adesea suplimente ca glucozamina chondroitină și o varietate de rutine de exerciții.

Schimbările și suplimentele dietetice nu sunt întotdeauna suficiente și ceea ce un pup rigid are nevoie cu adevărat este o oportunitate de a-și întinde picioarele fără a adăuga insultă la rănire. Aici se înmoaie într-o piscină sau o cadă mare, iar banda de alergare subacvatică de animale vin.

Fluxul liniștitor al apei asigură rezistență care poate fi crescută sau scăzută manual, iar fluiditatea vă permite să se deplaseze cu puțin mai puțin efort, pe măsură ce picioarele lor plutesc prin apă. Flotabilitatea ia și greutatea trunchiului lor de pe coate, șolduri și glezne.

Hidroterapia este un instrument bun pentru câinii atletici

Sunt un instrument bun pentru câinii atletici

Athletic canini care sunt competitivi în agilitate, forță și altele Dog sport nevoie de o terapie fizică extinsă pentru a-și păstra corpurile în bine. Probabil ați văzut cum jucătorii NFL, alergătorii de lungă distanță și triatleții ca să stea într-o găleată de gheață și să înghețe apă rece după un eveniment. Ajută la reducerea inflamației și a absorbției acidului lactic în mușchii lor; Practic, le păstrează să devină durere.

Din moment ce, evident, nu puteți pune un câine într-o baie de gheață fără o mare parte de primejdie, treadmillurile subacvatice sunt următorul cel mai bun lucru. După ce a tras anvelopele în jurul valorii, curse sau herding bovine, câinii atletici care au nevoie de muncă zilnică au nevoie, de asemenea, de recuperare zilnică.

Chiar și o plimbare lentă și ușoară prin apă pentru a întinde șoldurile și coapsele face ca o banda de alergare subacvatică să fie utilă puii care se luptă cu displazia șoldului sau problemele de sănătate asemănătoare.

Hidroterapie alternativă

Deși este foarte recomandat și a făcut viața mai ușoară pentru sute de câini, banda de alergare subacvatică poate să nu fie opțiunea potrivită pentru fiecare animal de companie. Ca orice altceva, acest dispozitiv de terapie are argumentele sale și contra, una fiind că o pui înfricoșătoare ar putea refuza să se deplaseze sau să se miște deloc odată ce banda transportoare începe să se rotească sub picioarele lor.

Unii proprietari aleg să utilizeze dispozitive de flotație cum ar fi veste de salvare și să-și permită ca câinii să se deplaseze liber prin piscină, precum și să le dea mai multă încredere. În acest fel, există mai puțină forță implicată și canina dvs. se poate mișca în propriul ritm și confort. Deși această metodă nu va ajuta la fel de mult cu menținerea masei musculare pe măsură ce câinele devine mai în vârstă, acesta va ajuta în continuare cu genunchii răniți și șoldurile rigide.

Terapia prin piscină pentru câini este, de asemenea, puțin mai puțin costisitoare la $ 20 la $ 30 o sesiune.

Cât de mult este terapia cu banda de apă cu apă

Cât de mult este terapia cu banda de apă cu apă?

În timp ce un tip de benzi de alergare subacvatic oferă beneficii serioase, costă, de obicei, un pic mai mult decât luați câinele la plajă, lacul sau Piscina Doggy. Nu lăsați acest lucru să vă descurajeze să încercați, totuși, deoarece există câteva opțiuni disponibile proprietarilor care sunt încă puțin îngrijorați de utilizarea unei benzi de alergare subacvatice pentru câini.

Prima opțiune ar fi să mergeți la o unitate specializată de reabilitare a animalelor și să vedeți dacă oferă vreun specialist sau perioade de probă pentru clienții noi. De obicei, atunci când implementați o nouă tehnică pentru Rehab, un specialist vă va pune întrebări despre puii dvs., eventual cereți înregistrări veterinare la referință și vă vor sfătui cu privire la ceea ce ar trebui făcut de acolo.

Cele mai multe clinici oferă terapie de alergare acvatică pentru câinii care încep în jur 50 $ la 100 $ Dolari. De exemplu, aici sunt câteva clinici de reabilitare a animalelor care îl oferă:

Notă: Unele locuri pot fi necesare pentru a plăti pentru consultarea inițială de reabilitare ($ 100-200) înainte ca câinele să permită efectuarea tratamentului cu hidroterapie.

A doua opțiune este să cumpărați unul pentru casa dvs

Achiziționarea propriului câine de treadmill subacvatice ar costa, desigur, mai mult în față, împreună cu costul de reparații și întreținere. În comparație, totuși, ați economisi destul de mulți bani la întâlniri și probabil că ați putea lucra mai des cu câinele dvs., deoarece nu ați plăti din buzunar la fiecare dată când îl porniți.

Prețul inițial al benzii de alergare ar putea fi oriunde de la $ 1000 la 2500 $ la care se adauga, În funcție de caracteristicile incluse. Preocuparea reală pentru stabilirea prețurilor este cantitatea de apă și electricitate pe care o veți folosi în mod regulat, împreună cu curățarea acesteia la fiecare astfel de.

Unele dintre cele mai populare vanzatori de benzi de hidroterapie canin sunt:

Hidroterapie de alergare pentru câini
Hidroterapie personalizată pentru câini. Credit: H2O pentru fitness

După cum puteți vedea, în general, cumpărarea propriului dvs. de treadmill subacvatice poate fi inaccesibil pentru majoritatea proprietarilor de animale de companie și pur și simplu nu are prea multă sens în majoritatea cazurilor. Și dacă vă simțiți ca cerințele pentru o alergare sub apă subacvatică ar putea fi prea multă utilizare a puterii pentru casa dvs., plătind o facilitate de reabilitare de câteva ori pe săptămână ar putea funcționa mai bine în favoarea ta. Unele locuri acceptă, de asemenea, asigurare de companie, deci asigurați-vă că întrebați când programați o consultare pentru puii dvs.

Sfaturi pentru utilizarea unei benzi de alergare sub apă pentru câini

În timp ce nu trebuie să fie scăldate de fiecare dată când o folosiți, câinele dvs. ar trebui să fie relativ curat înainte de a ajunge în apă la locul de dezintoxicare a animalelor. Dacă este necesar, clătiți labele lor înainte de a intra în cameră.

În plus, asigurați-vă că au folosit toaleta în ultimele ore; Este probabil mai bine să le luați încă o dată înainte de sesiunea lor de terapie fizică. Dacă câinele dvs. se potrivește în cameră la o instalație, aceștia pot percepe suplimentar pentru curățenie.

Când au terminat, câinele dvs. ar putea fi însetat după testarea gustului clorului. Asigurați-vă că sunt bine hidratați înainte și după terapie. Dacă poochează pees, nu este la fel de mare de o afacere, deoarece urina este mult mai ușor de curățat decât materia fecală care a căzut sub părțile în mișcare ale unei benzi de alergare acvatică.

Dacă FIDO are nevoie de hidroterapie, înainte de a începe să vă uitați pe cont propriu pentru o alergare subacvatică, încercați câteva sesiuni la o facilitate de reabilitare a animalelor. De asemenea, verificați cu medicul veterinar în prealabil pentru a găsi cele mai bune locuri pentru canina dvs. Ele vă pot oferi, de obicei, o sesizare sau o recomandare într-o locație fiabilă cu membrii personalului cu experiență, precum și recomandările bune pentru a vă cumpăra singur.

Citiți următorul: Atrofia musculară la câini - Cauze, prevenire și tratamente

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Beneficiile superioare ale hidroterapiei și a benzilor de alergare subacvatice pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Beneficiile hidroterapiei și a benzilor de alergare subacvatice pentru câini