Protecția labei câinelui: 5 moduri de a proteja labele de câine în timpul iernii

Labele câinilor sunt mai utili decât picioarele noastre - sunt concepute pentru a rezista condițiilor frigidete, cum ar fi gheața și zăpada. Tampoanele de labe acționează ca Cizme de zăpadă izolate. Pielea exterioară groasă, țesutul gras și rețele de venă complexă diminuează vremea rece, păstrând labele în siguranță de la pericolele temperaturilor de îngheț.

Protecția câinilor labe - 5 moduri de a proteja labele de câine în timpul iernii

Protecția labelor de câine este necesară numai în circumstanțe rare, deoarece fiecare labară acționează ca a ei Răcire și regulator de încălzire. Un sistem circulator procesează temperaturile reci de la sol, încălzind sângele apoi răspândindu-l prin corpul câinelui. Această contribuție a sângelui cald ajută la menținerea o temperatură de bază sigură.

Cu toate acestea, în ciuda acestui sistem circulator superior, timpul extins sau frecvent petrecut în aer liber în vreme rece poate mânca la labele câinelui dvs. altfel sănătos, ceea ce înseamnă că trebuie să găsiți modalități de a proteja labele de câine în timpul iernii.

Cel mai mare pericol pentru câinele dvs Labele

Adevăratul vinovat al sănătății de la paw de degradare în timpul iernii nu este vreme rece, gheață sau zăpadă, ci mai degrabă Fluide chimice de dezghețare și Produsele degustare a solului. Chiar și unele dintre cele mai sigure și Pet-prietenos gheață se topește poate fi periculos pentru câine.

Sărurile anti-gheață sunt toxice pentru câini și pot provoca reactii adverse pe piele, intoxicaţie Când a fost consumat (care apare atunci când un câine își îngrijește labele prin lins sau gnawing). O laba poate, de asemenea, să se rătăcească peste cioburi ascuțite de gheață sau de sare de dezghețare, creând un rană deschisă Asta e dureros, greu de vindecat și foarte predispus la infecție.

Din fericire, puteți evita degradarea labei câinelui în timpul iernii, folosind o combinație de sfaturi de mai jos pentru protejarea labei de câine în timpul iernii și câteva produse de protecție la câini.

5 moduri de a proteja labele de câine în timpul iernii

Modalități de protejare a labelor de câine în timpul iernii

1. Cunoașteți toleranța la rece a animalului dvs. de companie

Temperaturile frigidete pentru câinii dublu acoperiți, mare, adulți, sănătoși și activi nu este ceva de îngrijorat, ci pentru câinii mai în vârstă, mai mici, subțiri sau cei care suferă de afecțiuni medicale (e.G. artrita), vremea rece poate fi problematică.

Rase ca Husky Siberian, câinele de munte Bernese, sau Akita au o toleranță mai mare pentru vremea rece decât Chihuahuas sau Basenjis, ambele fiind grindină din deșert, regiuni aride. În mod similar, câinii cu puțin până la nici o blană, cum ar fi chineză crescută, gardele elegante, și loviturile scheletice au mai multă dificultate în zăpadă și ploaie înghețată.

Este ușor să spui o toleranță la rece a unui câine de la comportamentul lor în aer liber. Ei probabil că le-au exprimat să răcească Împingeți coada lor, tremurând, și refuzând a merge afara. A tras urechile din spate și a Coada scăzută, lentă poate reprezenta și anxietatea și / sau un sentiment de a fi nesigur cu privire la temperaturile reci.

Fiți atenți la semnele nonverbale ale câinelui dvs., cum ar fi acestea când sunt în afara iernii.

2. Modificați rutina de mers pe jos

În timpul iernii, soarele se fixează mai devreme, oferind zilele noastre mai puțin lumina soarelui și mai puțină căldură. O modalitate de a proteja labele de câine în timpul iernii este să vă plimbați animalul în timpul ore mai calde ale zilei mai degrabă decât devreme dimineața sau noaptea târziu.

Dacă programul permite, Anticipați vremea. Dacă ar trebui să înceapă să dați drumul la ora 10 dimineața, planificați timpul în aer liber pentru mai devreme dimineața pentru a avansa vremea.

Păstrați plimbări mai scurte. Pentru rasele mici, este Sub 15 minute pentru temperaturi sub 30 de grade Fahrenheit. Pentru câinii sănătoși cu dublă acoperire, limitarea plimbări și a timpului de joc la 15-20 de minute când temperaturile scade sub 20 de grade Fahrenheit.

Rețineți că temperaturile se înrăutățesc Când sunt prezente umiditate și / sau vânt. O regulă bună este deduce 5 până la 10 grade Din ceea ce rapoartele de resurse meteorologice pentru fiecare element suplimentar (fie gheață, ploaie sau vânt dur, rapid).

3. Monitorizați în mod obișnuit labele

Monitorizați în mod obișnuit labele În timp ce este puțin probabil ca labele câinelui tău suferă grav de expunerea de iarnă, este comună pentru pielea padului de labe pentru a începe uscata si crack. În mod moderat, acest lucru este pur și simplu normal, dar fără îngrijire, labele crăpate pot duce la infecții și disconfort.

Poti cumpara Creme de labe de câine, Loțiuni și hidratante pentru o rutină zilnică de protecție la apă. Păstrează labele hidratate și umede, împiedicând crăparea și împărțirea.

Un alt pericol în timpul iernii sunt obiecte ascuțite ascuns sub pături de zăpadă. Monitorizarea în mod obișnuit a labelor ca resturi străine pot fi depuse între degetele de la picioare, unde pielea este vulnerabilă, rezultând nu numai în disconfort, ci vânătăi și infecții.

4. Modificați viața de casă a animalului dvs. de companie

Câinii care petrec mai mult timp în afara timpului rece ar trebui să fie Fed ușor mai mult. Corpurile lor lucrează ore suplimentare pentru a păstra cald, arzând mai multe calorii.

Ușa din față sau din spate ar trebui să devină a stații de ștergere a labe. Păstrați a câine labe de spălare și un prosop lângă ușă când te întorci înăuntru. Mai mult pentru păstrarea locului, luați în considerare utilizarea unui a Câine de câine Pentru a preveni mesele în casă.

Câinii sunt sensibili la labele lor. Când le spălați, utilizați afirmații verbale și laudă. În cele din urmă, aceasta va deveni rutină, iar câinele dvs. poate începe să-și ridice laba pentru dvs., mai ales când vi se solicită verbal sau cu o pasire moale a mâinii tale.

5. Modifică rutina îngrijirii

Nu se recomandă niciodată să se rade Câini dublu acoperite, dar tăierea oricărui lucru Trendle cu agățare scăzută sau firele este o idee bună - acestea sunt cele mai vulnerabile la colectarea umidității și a gheții. De asemenea, părul de păr pe labele câinelui și între degetele de la picioare înainte de seturi de iarnă.

Asigurați-vă animalul unghiile sunt tăiate la o lungime adecvată. Unghiile îngroșate reduc capacitatea câinelui de a fi stabil pe suprafețe alunecoase, cum ar fi gheața.

Permițând părului unui câine să crească gros și lung va păstra mai cald, dar trebuie să o spălați în mod regulat. Blana mată se află prea aproape și groasă până la piele, reducând capacitatea corpului de a-și reglementa temperatura și de a expune câinele la mai multe pericole.

Îngrijirea consecventă va ajuta la răspândirea uleiurilor naturale printr-o blană de câine, oferind alt corp general și protecția labei câinelui.

3 cele mai bune produse de protecție la câini pentru iarnă

Protecția labei de câine pentru iarnă

În ceea ce privește protecția labelor de câine în timpul iernii, există două produse cele mai frecvente (1) balsamuri de laba care acționează ca "scuturi" atunci când sunt aplicate și (2) pantofi de câine sau șosete, numite uneori papuci, care sunt purtate. Trebuie să utilizați doar unul dintre acestea la un moment dat.

1. Bulme de labe și ceară

De protecţie Bulme de camioane și Ceara de laba (aplicat inainte de O plimbare) sunt nu e la fel ca loțiuni de hidratare menționate mai sus (aplicate după O plimbare, acasă).

Balsii / ceară de laba sunt populare în regiunile cu ierni dure. Aceste creme topice fac o treabă excelentă de protejare a tampoanelor de la sărurile de decănțuire care acoperă trotuarele după o furtună de zăpadă. Aceste produse conțin, de asemenea, elemente de calmare a pielii pentru a ajuta la menținerea labei de la Hiperkeratoză și devenind crăpate.

Bulme de laba și cremele topice utilizează ingrediente non-toxice și non-alergene, deci chiar dacă un câine linge la labele lor, vor rămâne în siguranță. Balsii pe bază de ceară acționează, de asemenea, ca soluții topice anti-alunecare, ajutând câinii să-și păstreze mâna pe suprafețe alunecoase, unde este greu să găsești tracțiune.

2. Bulme naturale de laba de casă

Chiar dacă produsele de mai sus sunt complet naturale și sigure, puteți să faceți un pas mai departe și să alegeți să faceți propriile lucruri de casă. Este ușor și ingredientele nu sunt greu de găsit. Aveți nevoie doar de o oală pentru a fierbe conținutul împreună.

O simplă rețetă de camioane de câine de casă:

  • 2 linguri de ulei de cocos
  • 1 lingură de shea, mango sau unt de avocado
  • 4 lingurițe de albine necunoscute
  • 2 linguri de ulei de măsline sau semințe de struguri (Notă: În timp ce strugurii sunt toxici pentru câini, acest ulei pe bază de semințe este sigur)

Acest balsam simplu de câine DIY poate fi stocat și folosit pentru Până la 2 ani. Beneficiile sale nu se limitează la doar un sezon din anul. Veți găsi căderea ceară și calitățile hidratante ale uleiurilor Ajutați labele câinelui să rămână sănătoși în timp ce mergeți pe trotuar fierbinte în timpul verii.

3. Câine și șosete

Câine și șoseteBalsii și ceara pot fi dezordonate și este nevoie de mai mult timp pentru a le pune și apoi spălați-le. Pantofi de câine poate fi o soluție mai convenabilă, dar nu toți câinii ca ei.

Alternativ, puteți ridica șosete de câine - animalul dvs. de companie poate fi mai deschis pentru a le purta și unii pot fi mai calmi. Dezavantajul este ei Nu oferi multă tracțiune sau protecție ca pui de câine.

Beneficiile purtării uneltelor de protecție a câinilor este că există Nu este nevoie să curățați labele off după aceea, nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la orice substanțe chimice dăunătoare de zăpadă care mănâncă la pielea de la labe sau de a fi mâncat, nu trebuie să se întrebe dacă gheața sau obiectele ascuțite au devenit depuse. În general, papucii de câine sunt una dintre cele mai bune modalități de a proteja labele de câine în timpul iernii, iar unele sunt făcute pentru timpul de iarnă în mod specific.

Cum să puneți papucii de câine pe animalul dvs. de companie

Rasele mici sunt mai tolerante la purtarea pantofilor; Majoritatea câinilor nu le plac. Dar orice câine poate fi instruit să accepte purtarea papucilor, așa cum au fost instruiți să-și accepte lesa sau hamul.

În medie, un câine se va obișnui cu papucile de câine în aproximativ 5 zile, Dar introducerea corectă este crucială. Nu puneți toate cele patru crăciuni pe toate cele patru labe toate simultan. Acest lucru va fi copleșitoare, iar animalul dvs. de companie este probabil să nu mai aibă încredere în tine, făcând procesul mai greu în viitor.

Cum să puneți cizme pe un câine

Cum să puneți cizme pe un câine

Utilizați un tratament care motivează la pooch (în mod ideal, ceva rar mănâncă, cum ar fi puiul tocat, tăiat câini calzi sau bacon). Cu atât mai interesant și delicios tratamentul, cu atât mai multe dintre ele vor veni în jur la ideea de a purta cizme de câini.

Există un ghid complet Cum să puneți pantofii de câine, Dar toate se reduce la acești cinci pași:

1. Introduceți pantofii. Arătați puii dvs. Booties cu o mână întinsă. Când s-au mutat la ei sau merg în direcția lor, dau mai multe tratamente. Faceți acest lucru de câteva ori pe parcursul unei zile, până când încep să asocieze însăși prezența papișelor cu un tratat delicios și laudă de la dvs.

2. Atingeți labele câinelui. Aceasta este o pregătire importantă de sensibilitate pe care ar trebui să o începeți când sunt un cățeluși, deoarece vizitele VET și îngrijirea sunt mult mai plăcute și mai ușoare. Multe animale se simt foarte vulnerabile atunci când labele lor sunt atinse și, astfel încât petrecând ceva timp obținerea de animale de companie familiarizați cu senzația de a fi atins acolo va beneficia de amândoi. La început, atingeți doar o laba pentru câteva secunde și continuați întotdeauna cu un tratament. Construi timpul. După ce a lucrat la două labe, treceți la spate două. Spatele două labe sunt de obicei mai sensibile, iar câinii sunt, în general, mai protejați dintre acestea, astfel încât poate fi necesară o răbdare suplimentară atunci când se antrenează antrenamentul de sensibilitate aici.

3. Atingeți cizmele la laba câinelui. Tratați-le atunci când văd că aveți papucile și tratați-le imediat după ce este atins la laba lor. Unii câini își pot trage laba departe de ea; E în regulă, merită să merit un tratament. Încet, dar sigur, îi condiționați să asociați cizmele cu pozitivitate.

4. Începe foarte încet. Doar câteva secunde, puneți o bootie pe o laba din față, fără a-l fixa. Luați rapid bootie-ul și tratați animalul de companie. Dacă ei protestează imediat acest lucru, încercați să nu deveniți frustrați. Vă spun că procesul se mișcă prea repede pentru ei, caz în care răspunsul dvs. ar trebui să vă deplasați înapoi un pas și să lucrați la asta pentru mai mult timp. Dacă câinele dvs. este pregătit pentru acest pas, repetați-l pe parcursul zilei în intervale scurte. Acest lucru îi va păstra să se simtă copleșiți și vă simțiți nerăbdători. Odată ce câinele dvs. este în regulă, cu papucile fiind pe fruntea lor două labe, urmați aceiași pași cu spatele două labe.

5. Îmbracă-le. Ghidul pentru cea mai bună protecție la labele de câine în timpul ierniiPasul final este de a pune toate cele patru crăciuni la o dată și de a face o rutină. Câinele dvs. este probabil să arate mult mai mult ca un nou născut în pașii lor inițial, ciudați, dar ei vor crește cu ea. Lăsați câinele dvs. să devină mai obișnuit cu noua declarație de modă în confortul casei sau curții dvs. înainte de a le lua pe o plimbare sau o excursie în zăpadă. Odată ce merg relativ bine în ei și răspund în mod corespunzător atunci când le scoateți să fie pusi, sunt gata să se bucure de o nenorocire în zăpadă.

Cu sfaturile de mai sus privind protejarea labei de câine în timpul iernii și folosirea oricărei angrenaje de protecție a labei câinelui (balsamuri / ceară, papucii etc.) Veți fi gata să intrați în vremea dură de iarnă fără repercusiuni care pot costa mai mult dacă nu reușiți să preveniți rănile, infecțiile, pielea uscată sau hiperkeratoza.

Citiți următorul: Cele 5 cele mai bune remedii pentru pielea uscată sau mâncărime a câinelui, labele și nasul

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Protecția labei câinelui: 5 moduri de a proteja labele de câine în timpul iernii