Top 7 cei mai buni de câine de câine

Oamenii folosesc plăcuțe de încălzire pentru a ajuta ușurează durerea mușchilor sau cramperii. Căldura poate fi benefică pentru multe afecțiuni diferite de sănătate la om, iar același lucru se poate spune pentru tovarășii noștri canini. Puteți utiliza Cel mai bun cald de câine pentru a vă ajuta FIDO atunci când suferă de condiții dureroase de sănătate, cum ar fi artrita sau doar pentru a oferi o căldură mai necesară în nopțile de iarnă rece.

Cel mai bun cald de câineCăldura îmbunătățește circulația în zona din jurul mușchilor și ajutoarelor dureroase în reducerea durerii asociate cu rănirea. Căldura poate ajuta, de asemenea, ameliorarea durerii mușchilor rigizi în câinii suprasolicitați sau în vârstă. Cei mai buni încălzirii paturilor de câine sunt deosebit de convenabili, deoarece oferă câinelui dvs. ajutorul terapiei termice în timp ce se odihnește în spațiul său confortabil.

Ca și în cazul celor mai multe produse de câine, există mulți încălzitoare de câine pe piață pe piață. Toți au avantajele și contra și am făcut cercetarea pentru a afla care încălzitoare se remarcă ca fiind mai bune decât restul. Iată o privire la lista noastră de top 10:

Câine cald cald Preț Calitate Rating
K & H PET Produse Pet Microwvable Pet Halmer $$. $ B+ 4.3/5
K & H Producția de pat mai cald $$ B 4.3/5
Snuggle Safe PET PET PAD de încălzire cu microunde $$ A 4.6/5
Mota, tamponul original de căldură Mywarmpet $$ A 4.6/5
Miliard de animale de companie cald $ A+ 4.6/5
Pălării pufoase Păduri electrice încălzite $$ C 4.0/5
Asigurați-vă că mat de căldură generic pentru câini $ C- 4.0/5

* Faceți clic pe cel mai bun cald de câine pentru mai multe informații, prețuri și detalii. Derulați mai jos pentru a citi recenzii.

Motive pentru a folosi încălzitoare de pat de câini

Potrivit Dr. Phil Zeltzman, DVM, căldură poate fi deosebit de benefică pentru câinii care suferă de durere artrită cronică sau probleme comune. Dr. Zeltzman spune:

Terapia termică poate fi utilizată și pentru condiții în curs de desfășurare, cum ar fi artrita.Prin reducerea rigidității, terapia termică ajută la îmbunătățirea gamei comune de mișcare în timpul și după exercițiu. În plus față de aceste beneficii vindecătoare, terapia termică oferă confort, relaxare și reducere anxietate. [Sursă]

Utilizarea terapiei termice pentru câinii cu artrită și problemele comune sunt atât de benefice Școala medicală Harvard sugerează că acestea sunt una dintre cele mai eficiente soluții Pentru tratarea acestor tulburări. În timp ce puteți cumpăra plăcuțe de încălzire pentru ca câinele dvs. să se odihnească, ar putea fi dificil să-l facă să stea încă pe ei timp de 20-30 de minute la un moment dat.

Care este în cazul în care vine cel mai bun cald de câine. Vedeți, aceste produse vor încălzi patul lui Fido în timp ce doarme. Nu numai că ele pot fi benefice dacă animalul dvs. de companie are nevoie de ei să ajute la durerea anumitor condiții de sănătate, ei vor face și patul său și mai cald și mai strâns.

Există o mulțime de dovezi și cercetări care se concentrează pe Eficacitatea utilizării terapiei termice Pentru a trata artrita și alte probleme legate de sănătatea articulațiilor și musculare. Dar acest lucru nu este singurul motiv pentru care animalul dvs. de companie poate beneficia de cel mai bun cald de câine.

Mai mult decât atât, un cald de câine cald poate fi, de asemenea, de ajutor pentru mici rase sau câini cu puțin până la nici o blană care se răcește ușor. Câinii cu alte condiții de sănătate pot beneficia, de asemenea, de un pat suplimentar cald.

Aceste condiții de sănătate includ:Cel mai bun cald de câine

  • Condiții de inimă
  • anumite tipuri de cancer
  • Boala hipotalamică
  • Boala tiroidiană

Iarna se apropie repede, ceea ce poate fi unul dintre principalele motive pe care le gândiți la investirea celui mai bun cald de câine pentru tovarășul tău canin. Indiferent de motivul, trebuie să fiți sigur că veți găsi un cald de pat care va fi Eficace și sigure pentru pooch.

Următoarele produse vă vor menține câinele cald fără a adăuga riscuri suplimentare pentru sănătatea sau siguranța sa. Acestea variază în preț și au caracteristici diferite care le-au separat unul de celălalt. Vom trece la avantajele și dezavantajele fiecărui produs, astfel încât să puteți alege mai cald care va fi potrivit pentru câinele dvs. și nevoile sale.

Ceea ce este cel mai bun cald de pat de câine?
Top 7 opțiuni care sunt sigure și eficiente

1K & H PET Produse Microwvable Pet Halmer

K & H PET Produse Pet Microwvable Pet HalmerAcest halder de pat cu animale de companie microunde este opțiunea perfectă dacă doriți cel mai bun cald de pat de câine care nu trebuie să fie conectat la o sursă de alimentare. Acest incalzitor de la K & H Pet produse are o acoperire de neopren durabilă care măsoară 9 "x9", are o curea ușor de transport și este netoxică. Să o folosească, trebuie să o așezi într-un cuptor cu microunde și să o încălzi până când materialul interior devine squishy. Care durează aproximativ 8 minute.

  • Câine Bed Warmer Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

După încălzirea adecvată din cuptorul cu microunde, puteți plasa acest lucru sub covorașul de dormit al animalului sau de așternut. În mod ideal, animalul dvs. de companie ar trebui să fie într-o casă sau o cameră închisă și protejată de pescajul rece. În condiții ideale, K & H PET Produse Pet Microwvable Pet Halmer ar trebui să fie bun timp de 8-12 ore după care se transformă rece și greu.

Dacă este utilizat de către animalul dvs. de companie după încălzire cu microunde, căldura din tampon ar rămâne mult mai mult. Căldura se va disipa în aer rece și se va răci în mod natural mai repede când nu există un animal de companie care să ajute la menținerea temperaturii. Pentru a preveni supraîncălzirea și alte accidente, nu lăsați niciodată acest tampon nesupravegheat în timp ce este în interiorul cuptorului cu microunde. Capacul neopren poate fi spălat manual folosind săpun și apă.

Pro:
  • Dimensiunea este 9 și # 8243; X 9 & # 8243;
  • Non-toxic
  • Echipat cu o curea ușor de transportat
  • Vine cu o acoperire de neopren durabilă
  • Pur și simplu cuptor cu microunde când sunteți gata să-l utilizați, și acest cel mai bun cald de pat de câine va rămâne cald timp de până la 12 ore
Contra:
  • Unii proprietari de animale de companie s-au plâns că acest tampon trebuie să fie microunded timp de 8 minute înainte de a fi suficient de cald pentru a fi folosit
  • Cumpărătorii nesatisfăcuți spun că acest încălzitor se răcește după mai puțin de 2 ore
  • Când gelul din interiorul acestui tampon se răcește, devine foarte greu, făcându-l inconfortabil ca câinele să se afle pe

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): Folosesc acest pad zilnic în timpul iernii, pe măsură ce câinele meu este adesea cu mine în mașină în timp ce eu sunt la locul de muncă. Este capacitatea de a păstra căldura depinde de condițiile în care este utilizat. Dacă o încălziți și puneți-o în frig, va radia și # 8221;

2K & H Producția de pat mai cald

K & H Producția de pat mai caldSpre deosebire de patul cu microunde de mai sus, acest pat de companie mai cald de la K & H Pet produse are nevoie de energie electrică pentru a începe încălzirea patului animalului. La 13 wați, este foarte rentabil, deci nu vă faceți griji că vă rupeți portofelul. Aceasta este dimensiunea mare și este de 11 "lide și 24". Dimensiunile mai mici consumă o putere mai mică. Funcționează pentru aproape orice tip de pat de companie interior și încălzește suprafața patului la temperatura prestabilită de 102 grade Fahrenheit când animalul dvs. se află pe pat. În caz contrar, se va încălzi doar până la 12-15 grade peste temperatura camerei.

  • Câine Bed Warmer Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Avantajul K & H Producția de pat mai cald peste oricare dintre celelalte produse cele mai calde de câine de câine este versatilitatea sa. Acesta poate fi folosit pe orice pat animalul dvs. de companie deja are. Costă doar o fracțiune din prețul altor produse similare, precum și utilizează mai puțin de un sfert din energia electrică consumată de obicei de cele mai multe tampoane încălzite.

Ca și alte accesorii pe bază de energie electrică, luați măsurile de precauție obișnuite pentru a evita problemele cu acest produs. Asigurați cablul de alimentare, mai ales dacă animalul dvs. are obiceiul de a mesteca lucrurile. Testul pentru performanță în primele câteva săptămâni de utilizare a calatorului de pat și o verifică în mod regulat după aceea. Și țineți cont de faptul că nu este un pad de pat încălzit, așa că asigurați-vă că puneți o pătură sau o pătură groasă peste ea, deoarece ar fi prea fierbinte pentru un animal de companie să stea direct.

Pro:
  • Disponibil în 4 dimensiuni
  • Se încălzește până la 102 ° F când câinele dvs. se află pe el
  • Pot fi utilizate cu aproape orice pat de companie interior
  • Vine cu o garanție limitată de 1 an
Contra:
  • Necesită electricitate
  • Nu se oprește automat, pe care unii cumpărători au considerat că sunt destul de periculoși
  • Nu este potrivit pentru utilizarea în aer liber

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): Am ales unul dintre acestea pentru câinele meu. Ea călătorește cu mine foarte mult și am vrut ceva care ar funcționa într-o mașină, precum și acasă. Deoarece acest lucru este evaluat la 13W, funcționează excelent pe un invertor auto. Am lăsat-o pe & # 8221;

3SNUGLAȚI SIGURANȚĂ PET PET PET CU MICROWAVE Pad

Snuggle Safe PET PET PAD de încălzire cu microunde Sigur în siguranță PET PET WARMER utilizează același principiu ca și încălzirea patului K & H Microwvable. Îl puneți într-un cuptor cu microunde pentru 2.5-8 minute în funcție de puterea de ieșire a cuptorului cu microunde. Placa de căldură are o formă rotundă plană și este fabricată din plastic microunde. Acest disc conține un compus netoxic numit Thermapol care păstrează căldură timp de aproximativ 8-10 ore. O țesătură imprimată fuzzy acoperă discul. Ați găsi acest lucru foarte util pentru transportul animalelor de companie în vreme rece și în timpul când nu aveți acces sau nu preferați să nu utilizați electricitate.

  • Câine Bed Warmer Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

În afară de utilitatea sa în timpul transportului animalelor de companie, Snuggle Safe PET PET PAD de încălzire cu microunde va fi cu siguranță o opțiune mai sigură pentru puii cu o încântare pentru firele electrice. Veți avea mai puține lucruri de a vă îngrijora când vă lăsați animalele de companie în urmă - Animalele dvs. de companie vor fi calde și toastive și vă permite să renunțați la gândurile accidentelor electrice imediat.

Cel mai bun cald de câineSpre deosebire de K & H Microwvable, cu toate acestea, cel mai bun cald al patului de câine rămâne greu chiar și atunci când a fost încălzit, deci nu poate fi atât de confortabil. Capacul de pluș nu este suficient pentru a compensa rigiditatea suprafeței. Paturile mai groase ar trebui să facă truc, și destul de posibil, chiar ar prelungi timpul în care se încadrează în siguranță cald.

Pro:
  • Nu necesită energie electrică
  • Din plastic microunde și umplut cu termopol non-toxic
  • Rămâne cald timp de până la 10 ore
  • Vine cu un capac confortabil și moale
Contra:
  • Unii consumatori furioși spun că acest cel mai bun pat mai cald de câine a explodat în timp ce în cuptorul cu microunde, a prins foc și / sau a scurtat cuptorul cu microunde
  • Când termapolul se răcește, se întărește, făcând tamponul incomod să doarmă

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): # 8220; acest produs nu este sigur. Am cumpărat 2 din aceste elemente în același timp pentru animalele mele în aer liber, deoarece trebuia să fie mai sigură decât utilizarea unui plăcuță de încălzire sau lampă de încălzire care se conectează. Ambele microundele mele sunt "# 8221;

4 Padul original de căldură Mywarmpet

Mota, tamponul original de căldură MywarmpetMywarmpetul de pat mai cald de la Mota utilizează același compus numit Thermapol care se aplecă utilizări sigure pentru a reține căldura absorbită de a fi în interiorul unui cuptor cu microunde. Are aceeași formă de disc ca sârmă în siguranță și are o jachetă de flanel detașabilă, care poate fi înlocuită sau spălată. Trebuie doar să-l încălziți în interiorul cuptorului de cuptor timp de aproximativ 5 minute, în funcție de puterea de ieșire a cuptorului, iar căldura va fi răspândită uniform pe disc, oferind animal de companie 8- 12 ore de căldură.

  • Câine Bed Warmer Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Animalele de companie, în special cele care suferă de probleme comune, ar găsi scutire în acest disc cald Frisbee, sub ele sau lângă ei. Căldura durează mult într-o casă de companie închisă, dar numai timp de 4-5 ore într-o zonă deschisă, cum ar fi un patio sau briză. Ca și sigură în siguranță, acest cel mai bun cald de câine de câine este fabricat din plastic dur, astfel încât să nu puteți înfășura în jurul unui șold artritic ca un tampon pliabil. Padul original de căldură Mywarmpet nu este conceput în acest scop.

Cel mai bun cald de câineAcest lucru este mai pricier decât s-ar fi în siguranță și acesta este un dezavantaj, fiind de aceeași dimensiune și toate. În principiu, acesta este un produs excelent pentru toate motivele declarate. Doar asigurați-vă că ați verificat imediat defectele. Căutați semne de plastic care dau drumul la încălzire sau dentare după mai multe utilizări pentru a preveni vărsarea accidentală a lichidului fierbinte din interior.

Pro:
  • Nu necesită energie electrică
  • Din plastic microunde și umplut cu termopol non-toxic
  • Rămâne cald timp de până la 8-12 ore
  • Vine cu o capac confortabilă și moale flanel, care este detașabilă și lavabilă a mașinii
Contra:
  • Există recenzii de la mai mulți cumpărători care spun că capacul de plastic se topește în cuptorul cu microunde, provocând tamponul pentru a scurge termopanul
  • Când termapolul se răcește, se întărește, făcând tamponul incomod să doarmă

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): Am două dintre acestea. Unul pentru pisica mea de interior de utilizat în zilele de iarnă în ea și # 8221; și una pentru pisica mea în aer liber noaptea (da, are cazare în interior în timpul iernii). Amândoi iubesc acest produs. Se rătăcește călduros și # 8221;

5miliard de animale de companie cald cald

Miliard de animale de companie caldVă puteți baza pe cel mai bun cald de câine de câine de la Miliard Pentru a oferi o sursă de căldură constantă pentru animalul dvs. de companie în vremea extrem de rece. Este un tampon pătrat care măsoară 10 "x10" și este înfășurat într-o capac de plastic pentru ao proteja de urină de umiditate sau de companie. O altă foaie, o acoperire de fleecy cu fermoar, este prevăzută pentru a menține plușul și confortabil. Bobinele de încălzire internă sunt moi, menținând tamponul confortabil. Un cablu acoperit cu 6 metri rezistente la mestecare conectează pad-ul la priza de perete și un termostat intern își păstrează constanta de temperatură.

  • Câine Bed Warmer Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Dacă vrei Miliard de animale de companie cald Pentru a opri după un timp stabilit, va trebui să cumpărați separat un cronometru extern. Acest produs nu are o caracteristică de oprire automată și va continua să-și păstreze căldura atâta timp cât este conectat la priza de alimentare.

Miliard de animale de companie caldCurățarea este o briză, deoarece plasticul se șterge cu ușurință cu o cârpă umedă. Capacul fuzzy colectează părul, deci este bine că este detașabil și lavabil. Puteți adăuga mai multe pături peste tampon dacă simțiți că este mai cald decât ceea ce are nevoie de animalele dvs. de companie și apoi reducerea ulterior a numărului de pături ca temperatura ambiantă devine mai rece.

Pro:
  • Măsuri 10 și # 8243; lung cu 10 și # 8243; larg
  • Capacul de plastic protejează acest cel mai bun cald de câine de câine din urină sau umiditate
  • Vine cu un capac de fleece cu fermoar pentru confort
  • Echipat cu un cablu rezistent la mestecat cu 6 metri
  • Controlat termostatic
Contra:
  • Unii proprietari de animale de companie care au cumpărat acest cel mai bun cald de câine de câine au iubit-o în timp ce au durat, dar s-au plâns că a încetat să mai lucreze după doar câteva luni
  • Există câteva recenzii ale proprietarilor de câini care spun că acest tampon de încălzire nu sa oprit așa cum se presupune că și câinele lor a fost ars de ea

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): Poodle-ul meu de 15 ani de 15 ani suferă de artrită, iar unele dimineții arătau mai mult ca un cămilă de cămilă (soțul meu spune Halloween Cat & # 8230;. Cartof potaato) Am tras tamponul peste jumătate din ea și # 8221;

6 fluffy labe interior animal de companie cald încălzite electric încălzite

Pălării pufoase Păduri electrice încălziteCum ar fi caldura de pat miliard, asta de la Paws puffy este, de asemenea, un tampon încălzit electric subțire. Spre deosebire de toate încălzitoarele de pat pe care le-am menționat, acest cel mai bun cald de câine de câine oferă două temperaturi pentru ca câinele dvs. să se bucure. O parte are o etichetă roșie care indică temperatura ridicată de 100 de grade, în timp ce cealaltă parte are o etichetă albastră care indică temperatura scăzută de 82. Pur și simplu flip pe partea cu cea mai favorabilă căldură. Unitatea de încălzire măsoară 12.3 "x18" și este rezistent la apă. Acesta este dotat cu un capac de detașabil de fleece din material poliester pe partea superioară și nylon Nonskid în partea de jos.

  • Câine Bed Warmer Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Foarte câțiva încălzitoare de pat sunt disponibile în dimensiuni mari și ați fi bucuroși să știți că labele pufoase oferă acest tampon încălzit în două dimensiuni mai mari. Dimensiunea mare este de 20.9 "x 28.4 "și ar fi perfect pentru un câine mediu și mare. Pălării pufoase Păduri electrice încălzite foarte bine construit și vă veți simți în siguranță în legătură cu cablul său de alimentare, deoarece este înfășurat în bobină de plastic foarte tare.

Cel mai bun cald de câineUnitatea de încălzire, totuși, este, de asemenea, un somn greu, nu foarte confortabil pentru câinii obișnuiți să doarmă pe lenjerie de pat moale. Capacul catifelat este moale la atingere, dar pentru cainii cu probleme ortopedice, pur si simplu nu va face. Puteți încerca înmuierea cu câteva straturi de pătură sau prosop, dar care ar afecta cu siguranță căldura care ajunge la animalul dvs. de companie.

Pro:
  • Disponibil în 3 dimensiuni - cele mai mari măsuri de dimensiune 20.9 "x 28.4 "
  • Oferă două temperaturi - 100 ° și 82 °
  • Acest cel mai bun cald de pat de câine este rezistent la apă
  • Vine cu un capac de detașabil de fleece care are un fund nylon nylon
Contra:
  • Unii cumpărători spun că câinele lor nu s-ar afla pe acest cel mai bun cald de pat de câine, deoarece părea prea tare
  • Au fost făcute câteva plângeri care au afirmat că acest tampon nu se încălzește suficient pentru a fi eficient prin copertă

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): & # 8220; perfect! Am folosit acest lucru pentru puii mei nou-născuți, iar temperatura este perfectă pentru ei să rămână caldă. Folosesc roșu și # 8221; Partea de conectare pentru încă câteva zile. După aceea, vom folosi Blue & # 8221; lateral la & # 8221;

7- Viața generică de căldură generică pentru câini

Asigurați-vă că mat de căldură generic pentru câiniAsigurați-vă viața lui Pet de animale de companie cald este un alt tampon încălzit electric pentru câini și animale mici. Este o formă pătrată cu aproximativ 17.5 "lungimea pe laturile sale. Spre deosebire de labele pufoase și de calatorie miliard, cordonul său de alimentare nu este încase într-o bobină protectoare. Are o cutie de control care comută temperatura la înălțime sau scăzută și pornește unitatea. Padul este impermeabil și este o remiză imensă dacă o cumpărați pentru animalele de companie neinstruite.

  • Câine Bed Warmer Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Cea mai mare temperatură este un fel de scăzut în comparație cu celelalte dispozitive mai calde de câine pe această listă. Asigurați-vă că mat de căldură generic pentru câini Foarte constant, totuși, și credem că este minunat pentru animalele mici care vor prospera mai bine pe paturi care nu sunt foarte calde sau fierbinți.

De fapt, recomandăm acest lucru pentru cutiile de ieșire din cauza acestei calde caracteristice scăzute, dar constante. Dacă este folosit în acest scop, vă sugerăm cu tărie că plasați tampoane de pipi și potty sau pături suplimentare, nu numai pentru a menține unitatea mai ușoară de curățat, dar pentru a face nou-născuții mai confortabili.

Pro:
  • Măsuri aproximativ 17.5 & ​​# 8243; X 17.5 & ​​# 8243;
  • Oferă setări ridicate și joase în funcție de nevoile dvs
  • Acest cel mai bun cald de pat de câine este impermeabil
Contra:
  • Necesită electricitate, iar cablul nu este încadrat într-un material de mestecat
  • Cumpărătorii s-au plâns că cel mai înalt nivel de căldură nu era încă suficient pentru a fi eficient pentru animalele de companie

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): & A cumpărat acest tampon de încălzire pentru puii așteptați. Îmi place că este impermeabil și temperatura nu este atât de fierbinte încât trebuie să-mi fac griji pentru că puiul a fost ars. Ca alții, aș fi plăcut și # 8221;

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Top 7 cei mai buni de câine de câine


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 7 cei mai buni de câine de câine