Scoaterea câinilor: de ce se întâmplă și ce să faceți despre asta

Scoaterea câinilor: De ce se întâmplă și ce să faceți despre asta

Dacă v-ați prins vreodată câinele să-și frece fundul pe pământ, ați putea să vă întrebați dacă este un semn al ceva mai sinistru. Vestea bună este că scootarea câinilor, în special scotajul câinilor pe covor, nu necesită întotdeauna o excursie imediată la veterinar. Într-adevăr, există multe lucruri pe care le puteți face acasă când vă prindeți scootarea câinilor.

Deci, dacă vă întrebați de ce câinii își trag buturile pe podea și ce puteți face acest lucru, acesta este articolul pentru dvs. Mai jos, vom discuta principalele cauze ale fundului câinelui ITChy și ce puteți face în legătură cu fiecare dintre ele, precum și gama de simptome pe care vă puteți aștepta să găsiți în jurul fiecărei cauze.

De ce câinii scot?

În timp ce uneori, s-ar putea să-ți găsești excluderea câinelui tău pentru că au o mâncărime în urmă, alte motive pot varia sălbatic. Din fericire, majoritatea motivelor pentru catul dvs. de frezare a câinelui dvs. pe masă pot fi ușor rectificate cu puțină verificare de la dvs., alături de medicamentele sau acțiunea potrivită. Acestea fiind spuse, scotajarea câinilor este aproape întotdeauna cauzată de o iritare în jurul anusului lor și, dacă sunteți deosebit de îngrijorat, un apel rapid la veterinarul dvs. nu va merge niciodată amiss.

  • Anal sacul sacului

Glandele anale sunt prezenți atât la câinii de sex feminin, cât și la bărbați, iar slujba lor este să vă ajute puicul să comunice cu alte animale prin eliberarea mirosurilor. Ei fac acest lucru prin eliberarea unui lichid de fiecare dată când vă Câine poops. Din păcate, ele pot fi predispuse la blocaje.

Când se întâmplă acest lucru, este posibil ca câinele dvs. să scot de-a lungul podelei și puteți observa, de asemenea, că lingerile lor se termină mai regulat decât de obicei. Dacă fac numai acest lucru de câteva ori, înainte de a opri, atunci este probabil ca ei să fi fost capabili să transfere blocarea lor prin excreție sau eliberarea manuală a blocajului prin scotajarea și lingerea lor. Cu toate acestea, odată blocată, este puțin probabil ca ei să poată rezolva problemele în sine.

În aceste cazuri, o expresie manuală a glandelor anale este esențială, deoarece glandele blocate pot duce la infecție, precum și umflături și febră. În timp ce unii groomers vor oferi serviciul de exprimare manuală a glandelor anale în timpul unui mirelă completă, alții pot prefera să vă îndreptați spre veterinar după ce glandele anale sacului s-au blocat.

  • Viermi

Viermii sunt una dintre cele mai frecvente și cunoscute cauze ale scoicării câinilor pe covor. Există trei tipuri de vierme care afectează în mod regulat câinele dvs., fiind viermii rotunzi, viermii și lungi lungi. În timp ce viermii și viermii rotunzi pot fi condiții foarte grave, cele mai frecvente și cele mai susceptibile de a provoca mâncărime rectală este tapeturile.

Viermii sunt paraziți lungi, plați care trăiesc în intestinul subțire. Cu toate acestea, din când în când, pot să se desprindă și să facă drumul prin anus, făcând mâncărimi ca și părăsirea corpului. Segmentele sunt, de asemenea, vărsate prin excreții, astfel încât să observați piese mici în fecalele câinelui dvs., dacă suferă de vierme.

Tapewormul este trecut prin ingerarea cărnii subestime, îngrijirea unui alt animal de companie sau pur și simplu prin ingerarea accidentală a puricilor, dintre care acesta este cea mai frecventă cauză a viermei. Ele pot crește până la 28 de centimetri în lungime și pot provoca supărat stomacul până când parazitul este purjat. Din fericire, tratamentul pentru vierme și purici este extrem de eficient și pur și simplu de administrare. Puteți achiziționa acest lucru peste tejghea la cele mai multe magazine de companie sau prin veterinarul dvs. local.

Ați putea dori, de asemenea: Dewrermers pentru câini

  • Contaminarea fecală

Contaminarea fecală este pur și simplu o modalitate fantezistă de a spune că câinele dvs. se poate lupta cu rămășițe de poop în blană în jurul anusului lor și în jurul anusului în sine. După ce a suferit de un meci de diaree sau de o constipație, ați putea găsi unele fecale devenind în jurul acestei zone și acest lucru poate provoca mâncărime și iritare pentru puii dvs.

Această problemă poate fi rezolvată rapid cu o curățare simplă utilizând apă caldă și o cârpă moale. De asemenea, puteți solicita groomerul câinelui tăiat cu atenție blănia în jurul acestei zone, pentru a opri problema de la apărus, din nou.

  • Prolaps rectal

O prolapsă rectală poate fi ușor vindecată, dar poate deveni și mai gravă mai gravă dacă nu se rezolvă în timp util. Prolapsul în sine se referă pur și simplu la o parte interioară a anusului - partea finală a intestinului gros - proeminent până la exteriorul sfincterului. De obicei, puteți vedea o extrudare mică, cilindrică prin anus în aceste cazuri, care este cel mai spune semn după scotajul câinilor și câinele dvs. lins în jurul zonei.

Deoarece cauzele unei prolapte rectale pot fi diferite în funcție de severitate, trebuie să vă apelați întotdeauna pentru aceste cazuri. În timp ce sunt rare, ele pot fi un semn de probleme de-a lungul tractului digestiv și tratamentul poate varia de la o schimbare a medicamentelor sau a medicamentelor de înmuiere a scaunelor prin intervenția chirurgicală.

  • Rănile

Ca orice rană, o durere deschisă în jurul anusului poate deveni mâncărime în timpul procesului de vindecare. Dacă câinele dvs. a avut recent o intervenție chirurgicală în jurul zonei, este probabil ca acestea să fie dureroase și pot dori să se zgârie în zonă în timp ce se vindecă. În aceste cazuri, este important să încercați să vă distrageți câinele de zgâriere și scotaj, deoarece acest lucru poate duce la alte probleme.

În mod similar, ați putea observa scootarea câinilor dacă au suferit recent de la constipație. Uneori, constipație poate duce la pășunat mici în întreaga zonă, care poate deveni mâncărime și poate duce la scotajarea câinilor. Dacă observați acest lucru frecvent, solicitați sfaturi de la medicul veterinar despre îndoalele scaunului și schimbarea dietei câinelui dvs. pentru a se potrivi mai bine nevoilor lor digestive.

  • Tumorile

Deși rare, tumorile pot deveni mâncărime și dureri - indiferent dacă sunt benigne sau maligne. Dacă câinele dvs. este scos peste covor și nu puteți vedea nici o dovadă tangibilă cu privire la motivul pentru care este important să căutați mai multe sfaturi de la VET dvs. Ei vor putea să ruleze testele necesare pentru a exclude ceva sinistru și pentru a vă pune mintea la ușurință.

Simptome ale glandelor anale anale blocate

Dacă observați un miros murdar emanând de la capătul spate al câinelui dvs., ați observat mâncărimi bruște și scoțând, alături de puștii tăi și lingerii în mod regulat în spate, atunci ar trebui să Contactați-vă pe veterinarul dvs sau groomer local. Vestea bună este că, odată exprimată, blocajul este de obicei ușurat rapid, iar câinele dvs. ar trebui să se întoarcă foarte repede, fericiți, fericiți.

Fiți conștienți de faptul că rasele mai mici sunt mai predispuse la problemele glande anale, deși câinii de rasă mare pot suferi încă din când în când. Chihuahuas, miniatural și Poodle de jucărie, Pe lângă APS-urile Lhasa, sunt cele mai frecvente rase pentru problemele anale ale glandei.

În timp ce unele scotajare pot apărea în curând după ce câinele dvs. a avut glandele anale exprimate, acest lucru se va opri de obicei în câteva zile. Dacă scotajul apare încă după trei zile, solicitați mai multe sfaturi din partea VET.

Simptomele câinelui cu viermi

Pe lângă faptul că este cea mai frecventă cauză a capului mâncărime a câinelui, tapele sunt, de asemenea, cele mai ușor de văzut și rectificate. De obicei, puteți observa viermi cu mult înainte ca câinele să înceapă să scoată pe podea, după cum ați putea observa ceea ce par a fi boabe mici de orez peste podea și în fecalele lor. Aceasta este de fapt părți mai mici, rupte ale viermei și un semn mare că dvs Canine Companion are un parazit.

Din nou, câinii care suferă de viermi vor fi, de asemenea, predispuși la lins și de a-și mușca anusul, ceea ce este un alt simptom pe care îl poate lupta cu acest parazit. Vestea bună este că, în câteva zile de a avea medicamentele lor, toate aceste simptome se vor opri, iar câinele dvs. va fi în curând înapoi la sănătatea completă.

Pot câinii să treacă viermi la oameni?

În timp ce foarte rare, câinii pot trece viermi la oameni printr-o serie de mijloace. Din păcate, deoarece acești paraziți nu sunt obișnuiți cu corpul uman, există riscul adăugat al viermilor care se termină într-o zonă diferită a corpului și ne determină să devenim foarte bolnavi. Acesta este motivul pentru care este esențial să vă verificați dacă sunteți preocupat de orice simptome pe care le-ați putea avea - mai ales dacă acestea sunt prezente la copii și câinele dvs. a avut recent viermi.

Tapeworms, viermii rotunzi și alți paraziți sunt frecvent răspândiți prin fecalele câinelui. Acesta este motivul pentru care este atât de important să spălați cu atenție mâinile înainte și după ce ați luat poopul câinelui. Simptomele infecției de la paraziți canini pot varia foarte mult, în funcție de locul unde se deplasează viermele. Deci, dacă o vierme rotunjite sa mutat într-un ochi, orbire poate apărea rapid în timp ce un parazit în plămân poate crea simptome similare la astm.

Chiar dacă nu dețineți un câine, puteți obține în continuare viermi mâncând carnea legată, de exemplu și acest lucru poate provoca probleme mai mari decât scotajul câinilor. De exemplu, s-ar putea să vă găsiți cu chisturi în ficatul plămânilor, care necesită îndepărtarea imediată. Bineînțeles, cu igienă adecvată și cu purici regulați și medicamente pentru animale pentru animalele de companie, este puțin probabil ca dvs. sau familia dvs. să suferiți vreodată de acești paraziți.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Colari de purici pentru câini
Tratamente de purici pentru câini
Suplimente comune de câine
Testele ADN de câine
Ulei de pește pentru câini
Ulei de cocos pentru câini
Probiotice pentru câini
Ulei CBD pentru câini
Dog Dewremers
Dog Flea Placi

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Scoaterea câinilor: de ce se întâmplă și ce să faceți despre asta