Câinele tău mâncărime ar putea câștiga bani de la triderma

Câinele tău mâncărime ar putea câștiga bani de la triderma

Câinii mâncărime sfârșesc, de obicei, costă proprietarii lor mulți bani. Începe cu facturile VET inițial, eventual o schimbare a dietei și poate chiar și unele creme de prescripție, șampoane sau medicamente. O companie încearcă să schimbe toate astea. Triderma oferă clienților o șansă de a câștiga numerar cu ajutorul animalelor lor de animale mâncărime.

Compania oferă o linie de produse de vindecare a pielii din Botanical, care sunt toate realizate cu aloe organice originale Virgin. Săptămâna trecută, compania și-a anunțat noul "dacă pielea dvs. ar putea vorbi, ce ar spune?"Campania prin intermediul site-ului lor. Din punct de vedere tehnic, linia este creată pentru oameni, dar deoarece este totul naturală, poate fi folosit și pe canini.

Câinele tău mâncărime ar putea câștiga bani de la triderma

LEGATE DE: Cum păstrez pielea câinelui meu și haina sănătoasă

Mi sa dat ocazia de a revizui crema intensă de vindecare rapidă a companiei înapoi în noiembrie și am fost foarte impresionat. Triderma susține că crema poate fi utilizată pentru ameliorarea erupțiilor cutanate, a petelor fierbinți și a pielii uscate. Avem un laborator de ciocolată care suferă de pielea uscată naturală și am încercat această cremă pe ea.

Folosim Șampon liniștitor și ulei de cocos pentru a-și trata pielea uscată, iar combinația pe care am găsit-o funcționează foarte bine. Pielea ei a început repede să arate îmbunătățiri, dar a existat întotdeauna un loc la baza coada ei că va continua să mestece și să zgârie. Am folosit crema de vindecare rapidă de triderma la fața locului și sa îmbunătățit foarte mult!

Puteți verifica revizuirea completă a produsului Aici.

Anul trecut, triderul a privit o experiență de revizuire și evaluare a clienților pe site-ul lor, iar această campanie vizează atragerea mai multor persoane pentru a lăsa feedback despre produsele companiei. Indiferent dacă ați folosit produsele lor pe dvs. sau pe animalele de companie, puteți lăsa o revizuire onestă pe site-ul companiei prin 12 apriliea Pentru o șansă de a câștiga Premii în numerar!

De când am publicat recenzia înapoi în noiembrie, am folosit și produsele pe pielea mea și am încercat recent pe o pisică cu puncte fierbinți. Am scăldat pisica cu șampon medicat și apoi am frecat crema creșterea ei Când era uscată. Sunt sigur că a fost o combinație a celor doi, dar a încetat să zgârie și să lingă pete aproape imediat și au fost complet plecate în 2 săptămâni.

Câinele tău mâncărime ar putea câștiga bani de la triderma

Evident, sunt un fan al produselor, dar vor să știe ce credeți că și. De fiecare dată când un consumator lasă o revizuire între acum și 12 apriliea, Acestea vor fi introduse într-un desen pentru a câștiga un certificat de numerar către triderma.COM. Până la 16 câștigători vor fi selectați aleatoriu pe tot parcursul concursului. O persoană va primi un certificat de 50 USD și 15 alții vor primi 15 dolari certificate de cadouri.

LEGATE DE: 8 suplimente superbe pentru câinele dvs

S-ar putea să vă întrebați de ce compania împinge atât de greu pentru a obține recenzii clienți. Ați văzut vreodată o publicitate tridermică la televizor sau pe Internet? nu. Asta pentru că se bazează pe cuvântul de gură pentru a-și promova afacerea - ceva care este nemaiauzit în această epocă digitală!

Scopul companiei este de a construi o comunitate de încredere a consumatorilor prin intermediul site-ului lor. Când cineva vede a Revizuirea produsului ca mine sau aude despre triderma de la un prieten sau membru al familiei, se pot conecta la triderma.com și vezi exact ce gândesc consumatorii la produse.

Puteți verifica recenzia mea pentru mai multe informații despre crema pe care am reușit să o testez și să merg la site-ul companiei dacă sunteți interesat de oricare dintre celelalte produse botanice. Amintiți-vă că, deoarece produsele lor sunt făcute cu ingrediente hidratante naturale, toate pot fi folosite la câini. Poate doriți să verificați dublu cu medicul veterinar înainte de a utiliza oricare dintre cremele de pe animalul dvs. de companie dacă are o condiție severă a pielii.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele tău mâncărime ar putea câștiga bani de la triderma