Mutarea cu un câine [ajutând câinele dvs. Ajustați înainte, în timpul și după]

Mutarea poate fi o distracție. Este un moment interesant pentru toți cei implicați. Este important să ne amintim că tovarășii noștri canini nu reușesc să împărtășească în entuziasmul nostru. Asta pentru că câinii prosperă în medii de stabilitate și calm. Mișcarea perturbă rutinele, obiectivele, sunetele și mediile normale. Acest lucru este valabil în special pentru familiile care relocă distanțe mari sau necesită transportul avionului. Înainte de a vă scufunda în haos adesea găsite cu mișcare, luați în considerare următoarele sfaturi pentru a asigura o tranziție lină de la o casă la alta atunci când se mișcă cu un câine.

Se mișcă cu un câine

Înainte de mutare

S-ar putea să nu o vedeți ca o afacere mare în obținerea ambalată. Pornirea de a scoate consumabilele în mișcare poate declanșa adesea anxietate și panică atunci când vine vorba de canin. Asta pentru că câinii sunt creaturi de rutină, înfloritoare într-un mediu constant și consecvent. Dacă ați călătorit în trecut, există o șansă ca câinele dvs. să conecteze valize și bagajele de transport cu plecare. De aceea este atât de important să obțineți câinele dvs. de ambalare a consumabilelor, cum ar fi cutii, țesuturi și bandă de ambalare înainte de a începe să trageți orice. Pentru câinii cu probleme de separare, acest lucru poate face ca toată diferența dintre o tranziție lină și una plină de comportament tulburător, când se mișcă cu un câine.

Introducerea câinelui dvs. la materialele de ambalare începe prin a aduce câteva consumabile și lăsându-le într-o zonă deschisă. Nu recunoașteți cutiile sau banda; Ideea este de a permite câinelui dvs. posibilitatea de a explora fără presiune. Urmăriți-le limbajul trupului În timp ce descoperă noile elemente pentru a crea un pozitiv (sau, în cel mai rău caz, o experiență neutră) în minte. De asemenea, puteți deseniza, de asemenea, în mod similar cu banda de ambalare prin aruncarea unui tratament spre câinele dvs. de fiecare dată când apare sunetul "amuzant".

Păstrați cu o rutină obișnuită

La fel de mult cum ne-ar plăcea să vă îndreptați și să obținem o cameră ambalată după muncă, sănătatea mintală a câinelui trebuie să mențină un program similar pe parcursul săptămânii. Asigurați-vă că rămâneți în concordanță cu activitatea fizică regulată (cum ar fi o plimbare normală sau de jocuri) și timpi de hrănire. Consistența vă va ajuta câinele să rămână relaxat în haosul care se întâmplă în timpul unei mișcări.

Când se mișcă cu un câine, programele lor sunt schimbate brusc, este obișnuit ca câinele dvs. să reacționeze anxietate. Pacning, gâfâind, căscați continuu și comportamente distructive sunt toți indicatori că puii dvs. nu se confruntă cu bine schimbările la îndemână. În timp ce schimbarea ocazională este obligată să se întâmple, păstrând lucrurile cât mai normale posibil pentru numele său este important.

Oferă o mulțime de exerciții fizice

Obținerea unei activități fizice suficiente este importantă pentru oricine, dar este esențial ca câinii care se confruntă cu schimbări de viață mari. Asigurați-vă că câinele dvs. devine destul de mult timp în afara pentru a alerga și a juca. Acest lucru poate include o alergare prin parc, jucând fetch în curtea din spate sau o plimbare lungă prin trasee. Indiferent ce faceți, asigurați-vă că câinele dvs. se poate bucura de o mulțime de timp, arzând excesul de energie. Dacă căutați diferite activități pentru puii dvs., luați în considerare înot, flyball sau agilitate. Scopul pentru cel puțin 60 de minute de activitate pe zi.

Implicați capacitatea mentală a câinelui

Îmbogățirea mentală este un reductor imens de stres pentru câinele dvs., care poate limita comportamentele distructive, cum ar fi mestecarea și sapa. Asigurați-vă că oferiți câteva jucării interactive diferite pentru ca câinele dvs. să se joace, în special jucăriile construite dur și oferă o provocare pentru a obține alimente / tratați. Utilizarea acestor jucării are un scop duplicat; poate obosi creierul câinelui și poate reduce stresul. Atunci când mintea unui câine se concentrează asupra unei anumite activități, aceasta poate reduce anxietatea în ansamblu.

Stimulare mentală nu trebuie să se concentreze asupra activităților specifice alimentelor fie exclusiv; Ele pot include de fapt noi mirosuri, peisaje sau activități pe care nu le-au încercat niciodată înainte. Luați în considerare mersul pe jos în jurul unei noi căi pe care nu le-au explorat niciodată sau, probabil, aduceți-le la plajă pentru a învăța cum să înoate. Intrarea în afara nu este doar benefică pentru câinele dvs.; Aceasta vă poate ajuta la scăderea stresului și bunăstării dvs. generale. Luați timp pentru a ieși afară și bucurați-vă de o activitate ori de câte ori este posibil să vă ajute atunci când se mișcă cu un câine.

Pregătiți un spațiu sigur pentru câinele dvs

Cu ziua în mișcare de la colț, având un loc liniștit și liniștit pentru ei să rămână, poate face diferența între o mișcare de succes sau o experiență haotică. Asigurați-vă că vă aflați în camera înainte de a vă deplasa ziua, asigurându-se că au un loc sigur care include jucăriile preferate, alimentele și apa și mirosurile familiare. Acesta poate fi un dormitor mic, baie, sau Crăciun de câine, Atâta timp cât sunt departe de mișcările și zgomotele care se întâmplă cu mișcarea. Asigurați-vă că creați, de asemenea, un semn pentru ușă care notifică orice prieten și familie despre câine în interiorul camerei (includeți "Nu intrați") pentru a preveni deschiderea ușii și uimirea puilor.

Luați în considerare verificarea noului cartier împreună

Cu toate noile atracții și mirosuri ale cartierului, de ce să nu aduceți puștiul dvs. de-a lungul unui pic de explorare înainte de a vă deplasa cu un câine? Vă rugăm să petreceți câteva ore cu câinele dvs. să cunoașteți traseele, căile și parcurile cu canina dvs., permițându-le să se obișnuiască cu mirosurile și sunetele pe care le va aduce noua locuință. Ajutând câinele dvs. să se simtă aclimatizat și confortabil în acest mediu poate face tranziția mult mai puțin stresantă. De asemenea, uitați-vă în parcurile și în timpul zilelor de zi pe care puștiul dvs. se poate alătura. Acest lucru îi va da ocazia (și tu) să socializați cu noi prieteni și jucători înainte de ziua cea mare.

Uită-te la serviciile locale de câine în noua zonă

Unul dintre cele mai grave lucruri pentru câinele dvs. este o perioadă de rutine normale, inclusiv a bunăstării fizice, cum ar fi veterinari, groomers și alte tratamente de care au nevoie pentru a simți cele mai bune. Petreceți ceva timp cercetarea de noi clinici veterinare, fie printr-un motor de căutare, social media sau printr-o rețea VET.

Discutați cu medicul veterinar curent pentru a vă schimba contul la noua clinică la scurt timp după mutarea dvs. Programați o întâlnire și salutați noul veterinar la scurt timp după mutarea în noua dvs. casă. În acest fel, veți fi familiarizați cu biroul, locația și personalul lor, înainte de o întâlnire de urgență.

Împachetați o pungă peste noapte pentru câinele dvs

Când împachetați o pungă cu periuțe de dinți, schimbări de îmbrăcăminte, elemente esențiale și obiecte personale în pregătirea pentru ziua în mișcare, nu uitați și de animalele dvs. Anulați o pungă cu alimente, vase, o leșie, pături sau orice medicamente necesare pentru animalul dvs. de companie pentru ziua în mișcare. Veți dori să vă asigurați că aveți produse de cel puțin două zile în cazul în care există întârzieri cu despachetare.

Se mișcă cu un câine

Cum să vă ajutați câinele în mișcare

Încercați să găsiți un sitter câine dacă este posibil

Deși ne bucurăm cu toții să avem câinii noștri cu noi zilnic, când vine vorba de ziua în mișcare, uitați-vă la găsirea unui sitter, prieten sau membru de familie de reputație pentru a avea grijă de poochia ta. Adesea mulți oameni vin în casă pe parcursul zilei care transportă cutii grele, mobilier și electronică, făcându-ți că puiul susceptibil să se rătăcească sau să se piardă în amestec. Persoanele suplimentare din casă pot face, de asemenea, o zi extrem de dificilă din punct de vedere al anxietății; Vocile și sunetele nefamiliare pot să-ți accentueze câinele, ceea ce poate fi la fel de drastic ca în agresiune. Dacă nu găsiți pe cineva care să aibă grijă de tovarășii tăi blană, luați în considerare stabilirea unei locații specifice pentru ca câinele dvs. să rămână pe tot parcursul zilei. Asigurați-vă că ușa este marcată și toată lumea este conștientă de faptul că sunt acolo și nu ar trebui să fie deranjați.

Reducerea cantității de alimente oferite

Nu ar trebui să negeți niciodată câinii dvs. o masă completă. Dar poate fi o idee înțeleaptă de a reduce cantitatea de alimente cu o noapte înainte de a se mișca cu un câine. Având un stomac complet poate crește șansa de probleme gastro. Dimineața mișcării poate fi o situație de înaltă calitate. Acest lucru poate provoca greață și vărsături. Odată ce v-ați mutat, alimentați câinele suma scăzută pentru o altă zi și apoi creșteți treptat suma. Faceți acest lucru până la capăt la un nivel normal.

Aduceți obiectele vechi

Mulți proprietari de animale de companie iubesc ideea de a se deplasa într-o casă nouă cu elemente proaspete și noi, inclusiv un pat de companie, jucării, pătură sau similare. Din păcate, eliminarea păturilor vechi ale câinelui și a lenjeriei creează un mediu nou și miroase animalul nu este folosit. Ori de câte ori este posibil, aduceți orice element pe care îl au în prezent (și folosiți) de la vechea casă și arătați câinii dvs. noua locație. Acest lucru include, de asemenea, boluri de companie și ca mirosuri familiarizate cu pot avea un efect calmant în general.

Introduceți câinele la noua casă

Deși sunteți binevenit să lăsați pur și simplu câinele dvs. să roam liber pe tot parcursul noii case. Spațiul poate fi copleșitor și chiar înfricoșător pentru câinii tineri și bătrâni. După ce a ajuns la noua proprietate, țineți câinele pe o leșie și umblați împreună prin casă. Dacă câinele dvs. este motivat, oferiți un mic tratat în fiecare cameră pentru a aduce o asociere pozitivă în spațiul nou. Încercați să vă amintiți că noua proprietate este cu totul nouă și confuză pentru câinele dvs.; Răbdarea, iubirea și afirmațiile calme pot merge mult în stabilirea celui mai bun început.

Mergeți la o plimbare împreună

Știm că obținerea cutiilor despachetate și lăsate departe este lungă, obositoare și copleșitoare. Un câine este rapid să ridice vibrațiile emoționale pe care le simțiți, în special când ați devenit stresat. Vă sugerăm când mișcarea inițială este terminată, luați o plimbare de douăzeci de minute în jurul noului cartier. Aerul proaspăt vă va ajuta să vă liniștească nervii și stresul. De asemenea, vă va oferi posibilitatea de a vă conecta cu câinele dvs. după o zi lungă și aglomerată.

Verificați proprietatea

În timp ce ne-ar plăcea să credem că plecarea Articole periculoase, otrăvitoare sau problematice nu este o preocupare, ocazional, lucrurile rămân lăsate în urmă, care pot dăuna partenerilor noștri blană. Întotdeauna luați timpul să vă uitați în întreaga proprietate pentru orice câine ar putea dori să exploreze mai departe. Acordați atenție obiectelor ascuțite, terenului instabil, produselor de curățare sau orice altceva care poate reprezenta un pericol de sufocare. Păstrați câinele pe o lecție și sub supraveghere directă doar pentru a fi în siguranță. Face acest lucru până când noua proprietate a fost căutată temeinic.

Mutarea nu este întotdeauna cea mai ușoară sarcină de a efectua. De multe ori devine mai greu atunci când aveți un câine care să ia în considerare printre haos. Întotdeauna asigurați-vă că vă lăsați mult timp pentru a împacheta înainte de a vă deplasa și etichetați totul cu atenție. Aveți grijă atunci când împachetați ceva aparținând câinelui dvs. Acestea vor folosi probabil acele elemente pentru confort înainte de mutare. Încercați să nu eliminați lucrurile care au dus la ziua mare. Acest lucru poate provoca anxietate și stres să crească dramatic. Amintiți-vă niciodată să împachetați alimentele câinilor cu altceva în casă. Acest lucru este valabil în special cu produsele chimice sau de curățare.

Câinii mai în vârstă și câinii cu anxietate de separare poate avea un timp mai greu de adaptare decât câinii mai tineri. Rămâneți răbdători și încercați să oferiți Pooch o perioadă de tranziție adecvată. Deși poate fi frustrant, accidentele și comportamentele perturbatoare cum ar fi săparea sau mestecarea nu sunt mai puțin frecvente. 

Ori de câte ori este posibil, redirecționați comportamentele. S-ar putea să găsiți că câinele dvs. este murdărirea în interiorul casei. Luați în considerare tratarea câinelui dvs. ca un catelus și începeți Potty pregătire din nou. Limitați cantitatea de zonă pe care câinele dvs. are acces la domiciliu până la stabilirea locațiilor de baie corespunzătoare. Revenind într-o rutină similară este cea mai ușoară modalitate de a încuraja o ajustare sănătoasă la noua casă. Chiar dacă nu vă întoarceți la locul de muncă imediat, luați în considerare sărituri în rutina de lucru (inclusiv plimbări sau îngrijiri de zi).

În concluzie

Oferiți întotdeauna o mulțime de laudă, iubire și atenție în primele câteva luni la noua casă. Pozitiv Stabiliți noile dvs. rutine (de exemplu, laudă atunci când puii dvs. folosește baia în curtea din spate la noua casă sau își găsește cutia fără îndrumare). O abordare calmă, o armare pozitivă și dragoste, animalul dvs. de companie se va adapta rapid la noul său mediu. Urmând acești pași pentru a evita anxietatea și teama. 

Citiți următorul: 12 cele mai bune ajutoare de anxietate pentru câini pentru calmare

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Mutarea cu un câine [ajutând câinele dvs. Ajustați înainte, în timpul și după]