Sfaturile de top ale unui veterinar pentru a se deplasa cu un câine

Un cuplu tânăr cu câinele lor înconjurat de cutii care se pregătesc pentru mișcarea casei lor

Casa în mișcare nu este ideea de distracție. De la ambalare la organizarea de mișcări, există cu siguranță multe de gândit. Și dacă sunteți proprietar de câine? Veți avea și mai mult să vă gândiți pentru a vă asigura o mișcare de succes atât pentru dvs., cât și pentru câinele dvs.

Deci, cum vă puteți ajuta câinele să vă deplasați casele fără nici un cârlig? Mai jos, mi-am împărtășit primele 10 sfaturi pentru a vă deplasa cu un câine.

1. Programați o vizită la veterinar

Câine fiind deținut de un medic veterinar în timpul unei vizite la veterinar

Photo Courtesy: Pixabay Domeniul public

Când sunteți deja supraîncărcat cu sarcini care se pregătesc pentru mișcarea dvs. mare, luați câinele dvs. la veterinar este probabil ultimul lucru în mintea voastră. Cu toate acestea, există multe motive pentru care o vizită la veterinar cu câteva săptămâni înainte de a pleca este o idee bună.

În primul rând, veți putea obține copii ale documentelor importante, cum ar fi înregistrările veterinare ale câinelui și certificatele de vaccinare, dacă nu le aveți deja. Acest lucru este deosebit de vital dacă vă veți deplasa departe de VET curent.

În timp ce acolo, puteți cere și medicului veterinar să vă dau câinelui un examen fizic și să verificați că toată îngrijirea lor preventivă este actualizată. Câinele dvs. poate avea nevoie de unele vaccinări suplimentare sau de prevenire a parazitului bazat pe modificări ale stilului lor de viață și de prevalența bolii la noua lor locație. Traversarea liniilor de stat pot necesita un certificat curent de inspecție veterinară, pe care VET dvs. le poate oferi și. Acest Tabelul produs de AVMA este o mare sursă de informații privind cerințele de stat pentru certificatele de inspecție veterinară.

În cele din urmă, mergeți la medicul veterinar merită, deoarece veți putea căuta sfatul experților cu privire la modul de a face mișcarea ca fiind fără stres cât mai mult posibil pentru câinele dvs. Dacă sunteți preocupat de faptul că câinele dvs. va avea probleme cu copierea cu mișcarea (care poate fi o mare problemă pentru câinii cu anxietate, câini seniori sau cei cu probleme de sănătate), VET dvs. poate fi capabil să le prescrie un sedativ sau anti- medicamente de anxietate.

2. Păstrați o rutină

Câinii sunt perceptivi, așa că pot simți când ceva este rău. Deoarece schimbările semnificative pot face ca un câine să se simtă anxios sau stresat, este o idee bună să rămâneți cât mai mult posibil de rutina lor obișnuită. În timp ce nu va fi întotdeauna fezabilă să le luați pentru o plimbare sau să le hrăniți în același timp ca de obicei, încercând cel mai greu să faceți acest lucru, vă va ajuta să ușurați anxietatea câinelui asupra mișcării iminente.

3. Ajutați-i să desensibilizeze în mișcare

Câine în interiorul unei casete în mișcare

Photo Courtesy: Pixabay Domeniul public

Unul dintre motivele care păstrează o rutină este atât de important este că, în ciuda eforturilor dvs., o mulțime se va schimba în jurul lor. Poate fi foarte tulburător pentru caini să vadă brusc o mulțime de obiecte noi, cum ar fi grămezi de cutii de carton, auzi multe sunete noi și să fie înconjurate de mirosuri neobișnuite, așa că încercați să vă desensibilizați câinele înainte de a vă deplasa. Acest lucru nu trebuie să fie complicat - poate acumulați câteva cutii pe săptămână mai devreme și lăsați-le să le ajute să se obișnuiască cu ceea ce urmează să vină.

Dacă câinele dvs. pare deja extrem de anxios, poate doriți să le luați în considerare luați-le la un sitter câine în timp ce vă împachetați.

4. Cratează-ți câinele bine în avans

Dacă câinele dvs. este deja instruit, mai mult de jumătate din luptă este câștigată. Dacă nu sunt, este timpul să obțineți formarea de crate. Lăsând acest lucru ca o sarcină de ultim moment (sau mai rău, să vă împingeți câinele într-o cutie fără antrenament) nu este înțelept, deoarece procesul poate dura câteva zile sau chiar săptămâni.1 O cutie confortabilă vă va ajuta să vă păstrați câinele în siguranță și relaxați-vă în întreaga mișcare.

5. Să le familiarizați cu noua dvs. casă

Câine pe o plimbare în aer liber pe o potecă din vecinătatea noii lor case

Photo Courtesy: Pixabay Domeniul public

Dacă locuiți aproape de destinație, luați câinele pentru o vizită înainte de a vă deplasa. Lăsându-ți câinele să vadă și să miroșească noua lor casă și cartier va merge mult spre relaxarea anxietății lor atunci când se mișcă.

6. Împachetați-le ultimele

Îmbinarea bunurilor câinelui dvs. Ultima le va permite să rămână la rutina lor atâta timp cât posibil în plumb-up la mișcarea mare. În timp ce poate fi supărător să-și lăsăm lucrurile neacoperite, câinele tău vă va mulțumi pentru asta!

Când vine timpul să-și împachetați lucrurile, asigurați-vă că le-ați înghițit pe toate în cutiile marcate clar. În acest fel, veți putea să vă despachetați cu ușurință lucrurile câinelui dvs. de îndată ce vă aflați în noua dvs. casă - și nu veți avea nevoie să pierdeți timpul să găsiți ceea ce au nevoie.

7. Pregătiți-vă în mod adecvat pentru călătoria cu mașina

Pug câine de echitatie într-o mașină la noua lor casă

Photo Courtesy: Pixabay Domeniul public

Nu așteptați până în ultimul minut pentru a afla logistica de a-ți obține câinele în siguranță de la casa ta veche la noua ta casă. Petreceți timpul Asigurați-vă că este organizat totul, din modul în care le veți obține de la punctul A la B, la ceea ce va trebui să le aduceți la plimbare cu mașina.

Împachetați o pungă mică cu jucăriile preferate și unele tratamente pentru a le mângâia în timpul călătoriei. Dacă aveți nevoie să conduceți câteva ore, va trebui să programați și pauze de apă și potty.

8. Actualizați eticheta de identitate a câinelui și microcipul

Câinii au fost cunoscuți că se pierd în toate haosul asociat cu mișcarea. Asigurați-vă că actualizați etichetele de identificare ale câinelui cu noua adresă (și număr dacă treceți la unul nou) înainte de a vă deplasa și nu uitați să vă actualizați informațiile de contact cu compania care gestionează microcipul câinelui. Având câinele dvs. microcipped îmbunătățește șansele să fie reunite cu dvs Dacă se pierd vreodată.2 Având amândouă o etichetă de identificare vizibilă și un microcip este cel mai bun mod de a vă asigura că câinele dvs. va fi returnat cât mai repede posibil.

9. Ajutați câinele dvs. să se stabilească imediat

Câine caută fericit obținerea unei îmbrățișări mari de la proprietarul lor

Photo Courtesy: Pixabay Domeniul public

În timp ce vă puteți găsi ușor să vă așezați în noua dvs. casă, tranziția poate fi dificilă pentru câțiva câini. Din fericire, există numeroase moduri aprobate de experți în care vă puteți ajuta câinele dvs. să se simtă confortabil în noua lor casă.3 Veți avea nici o îndoială un milion și un singur lucru pentru a avea grijă de, dar faceți un efort conștient de a vă oferi câinelui o mulțime de iubire și atenție pentru a le ajuta să se relaxeze și să se adapteze la noua lor casă.

10. Verificați dublu gardurile

Dacă noua dvs. casă are o curte împrejmuită, felicitări! Dar nu presupuneți că vă va păstra câinele în siguranță pe proprietatea dvs. până când vă inspectați cu atenție și faceți toate reparațiile necesare. Pentru câțiva câini, a Gardul de câine fără fir poate fi o opțiune bună, Mai ales dacă gardul dvs. fizic nu este la fel de robust sau de evacuare, așa cum doriți.

  1. Societatea umană a Statelor Unite. CARAINAREA CRATELOR 101. Societate umana.Org. Accesat la 23 februarie 2021.
  2. Avma. Microcipping de Animale FAQ. Avma.Org. Accesat la 23 februarie 2021.
  3. Societatea umană a Statelor Unite. Adu-ți noul câine acasă. Societate umana.Org. Accesat la 23 februarie 2021.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sfaturile de top ale unui veterinar pentru a se deplasa cu un câine