Jacheta de evacuare de urgență a animalelor de urgență pre-ambalate este o necesitate

Jacheta de evacuare de urgență pentru animale de companie pre-ambalată este o necesitate

Mulți oameni trăiesc în zone care trebuie evacuate din când în când. Fie din cauza unui uragan, tornado, inundații sau orice alt motiv, uneori aceste evacuări se întâmplă rapid și fără prea multă avertizare. Pentru proprietarii de animale de companie care trăiesc în aceste zone, această jachetă de evacuare a animalelor de companie pre-ambalate va face ca animalul dvs. să vă ajute rapid și ușor.

Animalele de companie fac parte din familiile noastre și la fel ca orice alt membru, dacă o evacuare are loc proprietarii de animale de companie trebuie să fie pregătite cu tot ceea ce câinele lor va avea nevoie până când este sigur să se întoarcă acasă. Magazinul Japoniei Trend a creat un produs care îl face rapid și ușor pentru proprietarii de animale de companie să evacueze cu prietenii lor de furie în remorcare.

LEGATE DE: Sfaturi despre cum să ajuți un câine vagabond

Acest sacou de înaltă tehnologie, pre-ambalat vine în dimensiuni multiple pentru a se potrivi câinilor mici și pisicilor, precum și câinii de rasă mai mare, iar consumabilele ambalate sunt personalizate pentru animalul și dimensiunea lor. Dispozițiile din sacou vor include Tot ceea ce tu și animalul tău va avea nevoie timp de până la 48 de ore după evacuare.

Jacheta de evacuare de urgență pentru animale de companie pre-ambalată este o necesitate

Nu numai că acest produs este funcțional, este, de asemenea, foarte la modă. Este fabricat din cele mai recente țesături de incendiu de înaltă tehnologie, care este de asemenea folosită de pompierii japonezi. Este o cârpă de bază din poliester cu o carcasă exterioară poliuretanică și se face cu o căptușeală acrilică ignifugă. Jacheta are, de asemenea, curele de închidere rapidă Velcro.

LEGATE DE: Sfaturi pentru călătoria cu câinele dvs

Această jachetă este echipată cu un mâner robust de transport, astfel încât proprietarii să-și poată să-și scoată rapid animalul și să le transporte în siguranță. Există, de asemenea, o curea mai lungă atașată la jacheta care poate fi folosită ca o lesa. Jacheta este disponibilă în trei dimensiuni. Informațiile de dimensionare sunt disponibile pe site-ul companiei.

În esență, fiecare centimetru al sacoului este acoperit cu buzunare de depozitare. Consumabilele incluse pentru canin sunt un castron alimentar, un bot, o capotă de ploaie protectoare, Cizme de cauciuc de cauciuc, Un sac de control miros de miros ermetic, pachete de gel congelator, o capsulă de identificare impermeabilă, un clopot și hârtie goală.

Aursele umane constau din pachete de apă sigilate de 50 ml pentru băutură sau dezinfectare, bandaje, bare de nutriție, mănuși de prim ajutor, uleiuri aromatice pentru anxietate calmare și panică, un mini-radio și un fluier. Jachetele vinde pentru aproximativ 400 de dolari și sunt disponibile numai prin intermediul site-ului Japonia Pet Trend Shop.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Jacheta de evacuare de urgență a animalelor de urgență pre-ambalate este o necesitate