Magazinul de animale de companie din california bate cotele

Magazinul de animale de companie din California bate cotele

Rularea unei afaceri mici este dificilă și, deși piața PET a fost în plină expansiune, magazinele de produse de companie pot fi totuși greu de păstrat în afaceri. Creșterea recentă a pieței a avut mulți antreprenori care se scufundă în afaceri, care a depășit industria în unele domenii. Cu atât de multe magazine de produse de companie într-o zonă mică se poate face greu pentru ca oricare dintre ei să supraviețuiască.

Susie Atherton, proprietarul Canine Creek și-a împărtășit povestea într-o întâlnire recentă a Consiliului de Dezvoltare Economică mai mare Tehachipi. Povestea ei inspirată arată cum diversificarea unei afaceri pentru a satisface nevoile oamenilor din comunitate este tot ce este nevoie pentru a face o afacere prosperă.

LEGATE DE: Trebuie să aibă consumabile câinilor Fiecare proprietar de câini ar trebui să aibă

Atherton a început Canine Creek înapoi în 2004 ca o afacere de spălare a câinelui fără vânzări cu amănuntul. În timp ce clienții ei au început să ceară mai multe produse de companie, ea a început încet să vândă alimente pentru câini, tratează și consumabile de câine. Apoi, ea a fost ramificată în consumabile și alimente pentru toate tipurile de animale de companie.

În 2006, a primit chiar și premiul de afaceri a anului mic de la cea mai mare Camera de Comerț Tehachipi. PET Produs News, O publicație internațională, recunoscută Canine Creek cu premiul cu amănuntul al anului al anului în 2009. Cu toată această mare publicitate, ați crede că lucrurile ar fi ușor pentru antreprenorul ocupat, dar, din păcate, au existat multe lupte pe care trebuia să le depășească.

După ce a ieșit din spațiul său original, Atherton a ajuns într-o luptă asupra taxelor de atenuare la un centru comercial și, în cele din urmă, a ajuns cu un contract de închiriere scump pe o locație nouă. La acea vreme, ea a crezut că lucrurile ar fi minunate pentru că afacerea ei era înfloritoare, iar prezența ei în comunitate era puternică.

Magazinul de animale de companie din California bate cotele

Mulți oameni din zonă o cunoșteau din cei patru ani pe care a petrecut-o de la vârful câinilor locale și de la servirea pe Camera de Comerț de Comerț din Tehachipii. Canine Creek a sponsorizat, de asemenea, multe evenimente locale, astfel încât proprietarii locali de animale de companie au fost foarte familiarizați cu numele afacerii.

Din păcate, în 2008, Atherton era deja în gaura de a-și reloca afacerea într-o unitate mai mare, iar apoi economia sa prăbușit mai târziu în acel an. Ea a continuat să lucreze 70 de ore pe săptămână, iar furnizorii ei erau suficient de generoși pentru a-și extinde creditul, astfel încât să poată continua Comandarea alimentelor pentru animale de companie.

LEGATE DE: Catelul tău are nevoie de cizme de câine?

Ea și-a ascultat clienții și a început să stocheze lucrurile pe care aveau nevoie cel mai mult. Prin diversificarea afacerii sale și ascultând clientela ei, ea a reușit să-și păstreze numai clienții loiali, ci și să aducă o afacere nouă. Ca tendințe în produsele de companie s-au schimbat, așa au făcut-o consumabilele stocate la Canine Creek.

Așa cum alimentele naturale și ecologice de animale de companie au crescut în popularitate, Atherton a început să comande mai mult. Pe măsură ce tehnologia PET a devenit mai populară, ea a început să stocheze articolele pe care clienții ei au solicitat-o. Odată ce a reușit să iasă din închirierea ei scumpă și să se mute într-o locație mai potrivită, lucrurile au început să se întoarcă.

Datorită conexiunilor personale pe care le-a făcut cu clienții ei, animalele de companie și cu personalul ei, Atherton a simțit o obligație de a continua lupta și de a-și face afacerea să prospere. În ultimul an, ea a reușit să-și plătească toată datoria, iar Canine Creek este acum cash-pozitiv și merge puternic.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Magazinul de animale de companie din california bate cotele