Hobby vs creșterea câinilor profesionale - continuumul

Hobby vs Creșterea câinilor profesionale - continuumul

Câini de reproducție, În audiență generală, este calificat ca un hobby, o pasiune, o crimă (!), dar poate deveni și o afacere. Ca toate întreprinderile, acesta poate fi efectuat în mod responsabil sau neetic.

Creșterea câinilor ar trebui să pună întotdeauna bunăstarea câinilor, fără a tăia colțurile vreodată. Din păcate, nu este întotdeauna negru și alb, prin urmare, lăsând loc pentru dezbateri fierbinți pe tot parcursul Internetului și în multe cartiere în care crescătorii de câini decid să se stabilească.

În ultimele luni și ani, Am publicat numeroase articole despre cât de mult urăsc creșterea câinilor neetice (Să nu mai vorbim de Puppy Mills) și cuvântul Afaceri în reproducere Afaceri pur și simplu înseamnă schimb de bani pentru un câine care, în ceea ce știu, toată lumea face. Dacă doriți să citiți unele dintre aceste articole care aparțin creșterii câinilor neetice și la mori de catelus, verificați următoarele:

Vă rugăm să uitați gustul amar și conotația rea ​​pe care ați asociat-o cu cuvântul Afaceri Pentru că, pe acest site, am vrut să spunem Responsabil de afaceri de reproducere Când folosim cuvântul reproducere de afaceri.

câine de reproducere
Creșterea câinilor responsabili este o crescătorie de artă și câini sunt artiștii.

Câine de reproducere nu ca o afacere

În primul rând, să definiți ceea ce este reproducerea câinilor când nu este efectuată ca o afacere, adesea ca un hobby sau poate ca o greșeală. În general, Hobby crescători rasa un câine pe care îl dețin fie din greșeală, pentru că nu și-au supravegheat câinele sau pur și simplu pentru că vor femeia lor să experimenteze materia cel puțin o dată.

Astfel de crescători de hobby rareori au multe cunoștințe în ceea ce privește analiza pedigree, gestația caninei și livrarea. Nursing este, de asemenea, un concept neclar. Hobby-ul crescători adesea improvizează și ia o problemă la un moment dat, sperând că natura mamă va avea grijă de tot ceea ce este perfect. Și lăsarea naturii urmează propriul său curs este, în general, mai bun decât să fie prea implicat în procesul de pornire.

Inițial, odată ce câinele de sex feminin este vizibil însărcinată, un crescător de hobby cu începe o căutare lungă și intensă pentru cunoștințele de reproducere a câinilor actualizate - și este, în general, atunci când găsesc Reproducere de afaceri! Principalele puncte de interes sunt:

Deși aceste interogatorii sunt comune tuturor crescătorilor de câini responsabili, sunt o afacere uriașă atunci când nu vă așteptați într-adevăr atât de mult dintr-un volum de muncă. Plus, crescătorii de hobby tind să-și subestimeze importanța în caz de urgență.

La câteva săptămâni distanță de data scadentă a gunoiului, crescătorul de câini Hobby începe să posteze anunțuri online, să se alăture grupurilor Facebook, să răspândească cuvintele în vecinătatea lor și așa mai departe. Ei vor atrage câțiva oameni interesați și poate mai târziu mai târziu. În general, este o experiență unică care probabil va fi Utilizați o bucată de economii ale crescătorului, Dar este pentru o cauză minunată.

Odată ce acest gunoi unic sau accidental a fost tratat, Cresterul de hobby va planifica rareori o alta reproducere. A fost un timp de împlinire, dar nivelul de stres pe care l-a cauzat a fost oarecum copleșitor pentru un proprietar obișnuit de câine, care nu are suficient timp să aloce familiei sale canine.

Câine de reproducere ca o afacere

Celălalt tip de crescători de câini este mai pregătit, cunoscut și ambițios. Aceștia ca fiind mai mulți crescători de câini profesioniști care iau în considerare activitatea lor ca o afacere de reproducere durabilă și responsabilă. Ei pot avea doar un singur câine sau o singură așternut la fiecare câțiva ani, dar ei văd acest lucru o activitate, nu ca o experiență unică.

Crescătorii de câini pregătiți în general găsesc Reproducere de afaceri înainte de a organiza chiar prima lor împerechere; Avem o mulțime de uși deschise (I.E. Articole uimitoare) unde ne pot găsi. Profesioniștii profesioniști nu sunt fabrici uriașe murdare care pompează anual zeci de litri. Ele sunt predominant indivizi dedicați care au acumulat o bogăție de cunoștințe despre rasa preferată de-a lungul anilor (sau chiar luni.) În cele din urmă și pe bună dreptate cred că pot Îmbunătățiți rasa prin utilizarea celui mai bun sânge disponibil.

Când cineva este câine de reproducere ca o afacere, există o intenție clară de a reproduce cele mai bune dintre cele mai bune: nu neapărat campioni, ci mai degrabă specimene care aduceți ceva la masă.

Prin urmare, Analiza pedigree este o parte masivă a muncii lor: își petrec orele nesfârșite pe săptămână încercând Distribuiți pedigree de câine de hype, Evaluarea dacă specimenul dat merită sau nu este inclus în programul de reproducere. Crescătorii profesioniști știu de inimă Proiecții de sănătate toți câinii trebuie să se supună și ce calități și defecțiuni fiecare Populară linie de sânge este asociat cu. Ei știu asta Câinii de reproducere este o știință care nu are nimic de-a face cu punerea a doi câini împreună și permițând norocul să facă restul.

Documentele sunt foarte importante Pentru mai mulți crescători profesioniști: vor să Vindem fiecare catelus cu un acord de vânzări care va proteja atât noul proprietar, cât și ei înșiși. Sunt Menținerea înregistrărilor de la fiecare catelus Deci, ei pot monitoriza rapid fiecare dintre puii lor, dacă este nevoie.

este câine de reproducere profitabilă
Creșterea câinilor poate fi profitabilă; Ce contează este modul în care vrei să mergi la asta.

Nu puteți fi între ele?

Aveți absolut canal. Și cred că reproducerea de hobby și creșterea câinilor profesionale sunt la fel continuu; ele sunt departe de a fi două state binare. Fiecare crescător de câini etici este undeva între aceste două etichete. Unii crescători sunt clar identificați ca crescători de hobby, în timp ce alții sunt în mod evident mai organizi și profesioniști în abordarea lor.

Ceea ce contează cu adevărat atât pentru ambele tipuri de crescători asigurați-vă că toți câinii lor sunt îngrijiți în mod corespunzător de: dietă, exercițiu, igienă, verificări de sănătate, documente etc.

Costul creșterii câinilor este, de asemenea, important de luat în considerare. Rentabilitatea creșterii câinilor Ca o afacere este o conversație uriașă și, în timp ce majoritatea vor argumenta că puteți pierde numai bani dacă creați etic, Îndrăznesc să nu fiu de acord cu tărie. Întrebarea este mai mult Indiferent dacă există sau nu bani în reproducerea câinilor cu care intenționați să lucrați.

Un crescător de hobby va pierde în mod inevitabil bani. Un pic sau foarte mult va depinde de atât de mulți factori (mărimea așternutului, rasa, pedigree, verificări de sănătate, înregistrare și # 8230;) că este imposibil să-l prezic aici chiar acum.

Un crescător profesionist de câine se confruntă, de asemenea, de cheltuieli, chiar mai mult, dacă numărați toate Partea de marketing a conducerii unei canale: spectacole de câini, expoziții de animale de companie, anunțuri plătite, hosting site-ul web, crearea site-ului, numele de domeniu etc. Atunci când aveți o afacere de reproducere a câinilor, de asemenea, aveți tendința de a lua îngrijiri suplimentare cu mai multe verificări VET (așa cum ar trebui), o mâncare mai bună pentru câini, poate chiar clase de formare și așa mai departe. La prima vedere, reproducerea profesională este greu de profit dacă nu tăiați niciun colț pentru a reduce nivelul cheltuielilor; Dar există un lucru pe care îl puteți schimba și crește foarte mult. Veniturile dvs. generate de vânzarea fiecărui catel.

Vorbește cu lumea. Întrebați perspectivele ce le-ar face să plătească mai mult pentru viitorul lor catelus și să execute acest lucru. Aceasta înseamnă că are o mare pedigree, nave foarte curate, dar, de asemenea, având un site modern de canisare cu mărturii, actualizări săptămânale, galerii și așa mai departe. Perspective Cumpărătorii vor să vă vadă că participați (sau câștigarea) câinelui arată chiar dacă nu vor merge niciodată acolo. Ei doresc cel mai bun sânge posibil. Vor să te vadă nu doar Când aveți puii să vindeți, ei vor să vă cunoască de la câteva luni în urmă și să urmați călătoria dvs. de la concepție la vânzare.

Câinii de reproducere este o artă mai mare decât o afacere, dar există un schimb de câine pentru bani pe linie. Asigurați-vă că vă prezentați câinii și canisa dvs. în cel mai bun unghi, astfel încât să puteți avea o coadă înainte de a vă naște puii. Nu fiți speriat Creșteți prețurile și construiți reputația peste orar. Nu stagnează niciodată în calitate, îmbunătățiți întotdeauna.

Laura Winston ia pe reproducerea profesională a câinilor

Unii oameni speciali din audiența noastră valoroasă ne spun întotdeauna cum ar putea fi îmbunătățite unele dintre articolele noastre. Uneori, ei vin cu unghiuri diferite care merită foarte mult publicate. Acesta este cazul Laura Winston de la Rosemont Bichons, în Shingle Springs, California, SUA. Aici este marele ei addendum la articolul nostru (adăugat la 28 decembrie 2017!)

A crescător de reputație de câini de rasă pură are o responsabilitate etică față de mai mult a rasei, așa cum este definită de standardul de rasă, precum și crearea unui loc care este un mediu sigur și sănătos pentru toți câinii. Și include înregistrări corecte pe fiecare cățeluș sau câine plasat sub numele de canisme.

Reproducerea la standardul de rasă

Un crescător profesionist trebuie să fie recunoscut de Clubul Național al Breed și să adere la toate standardele de practică a clubului național pentru reproducere, inclusiv testarea sănătății și alte protocoale. Un crescător trebuie, de asemenea, să fie în stare bună și să respecte cluburile de rasă și de rasă. Toți pedigree vor fi foarte cercetate și bine gândiți, cu luarea în considerare a forțelor și punctelor slabe ale fiecărei perechiri. De preferință, amelioratorul va avea succes la îngrijirea și manipularea puiilor în timp ce merg de la socializarea gunoiului prin intermediul Campionatului American Kennel Club (AKC).

Campionatul AKC este acordat de diferiți judecători care aleg acel câine ca un exemplu excepțional al rasei și este conformarea cu standardul de rasă, asigurând astfel un stoc de reproducere sănătos și de dorit.

Nu este Numărul de pui produse, Dar calitatea acestora contribuie la îmbunătățirea rasei. Un campionat AKC este ștampila de aur a gospodăriei!

Un mediu sigur

Un crescător profesionist menține o anumită zonă a casei sau a canisei pentru singurul scop al reproducerii câinilor de rasă. Mama și puii trebuie să fie într-un loc curat, sigur și separat pentru a asigura legătura și nutriția bună în timp ce alăptează. Un loc sau o stație pentru îngrijirea fundamentală a adulților și a puiilor ar trebui să fie anulate. Un loc de scăldat și îngrijire trebuie să fie stabilit. Trebuie stabilită o zonă curată de joacă interioară pentru socializare și o zonă de dormit separată. O temperatură caldă sau rece trebuie să fie menținută pentru confortul și bunăstarea câinilor și a câinilor adulți. Alimente de calitate pe un plan de hrănire programată pentru fiecare etapă a vieții și a apei este întotdeauna disponibilă. Îngrijirea veterinară este utilizată pe o bază de rutină și pentru urgențele pe care le pot apărea.

Păstrarea înregistrării

Meticulos Înregistrările trebuie păstrate de un crescător de reputație. Aceasta include pedigree (3 - 4 generații), inclusiv toate notele cuprinzătoare ale gunoiului și plasarea puiilor. Acestea includ fotografii ale noilor proprietari la transferul de pui. Toate așternuturile trebuie să fie înregistrate cu AKC, iar fiecare catelus a reprezentat de-a lungul vieții sale Microchip.

Urmărirea cu proprietarul adultului se face după cum este necesar pentru a obține informații suplimentare despre câine pentru luarea în considerare a planurilor de reproducere viitoare. Ca crescător, sunteți responsabil pentru viața câinelui, proprietarul este responsabil pentru îngrijirea zilnică, sănătatea și bunăstarea câinelui. Un crescător responsabil se va potrivi în mod corespunzător prin evaluarea câinelui sau a câinelui adult la proprietarul său, inclusiv vizitele la domiciliu atunci când este posibil înainte de plasare. Toți câinii trebuie să fie vaccinați în mod corespunzător și microcipped. Inclusiv o lună de asigurare pentru animale de companie atunci când un nou proprietar ia noul cățeluș sau câine la veterinarul lor, promovează îngrijirea veterinară adecvată pentru viața câinelui. Furnizarea de alimente, jucării, păturile sau fotografiile este cu valoare adăugată și bine primită de noul proprietar când obțineți câinele lor.

Deși sunt A & # 8220; crescător profesionist "Recunosc doar crescătorii de câini de utilitate încrucișată sau intenționată (E.G. Câinii din Alaskan, câini de terapie, văzând câini de ochi sau câini militari). Câinii de designer care sunt încrucișați pentru cererile populare nu sunt, în opinia mea, ce ar trebui să fie o afacere de reproducere. Și acest lucru este pur și simplu pentru că nu știți ce ruletă genetice se joacă. Scopul reproducerii este de a rasa pentru sănătate, temperament, conformație cu standardul de rasă (care include a munca câinelui, E.G. Herding, Sporting), pedigree și îmbunătățirea fiecăruia cu generații succesive.

Creditorii dedicați pot face o viabilă, Afacerea financiară de succes Cu o bună înregistrare financiară. Având în vedere calitatea cățea de fundație și a sirei, iar cu fiecare târfă și sirenă suplimentară adusă în cadrul unui program de reproducere bine planificat, costul fiecărui element al afacerii este mai mult. Achiziționarea Campionii de înaltă crescut, de înaltă pedigreed, apoi au costuri suplimentare pentru testarea sănătății, îngrijirea veterinară, costurile de cățeluș și catelus pot adăuga rapid, toate acordate prețurilor mult mai mari ale câinilor de rasinozitate din crescători bine recunoscuți și renume.

Cea mai bună asigurare pe care o puteți obține pentru a deține un catelus sănătos, fericit care a fost planificat prin artă și știință și a scufundat cu generații de informații, este de a cumpăra unul de la un crescător de renume care salută toate întrebările și vizitele dvs În timp ce răspundeți cu atenție la apelurile telefonice și la e-mailurile. Totul intră în afaceri. Prețul se reflectă în calitatea reproducerii și serviciilor pe care le furnizați. O afacere profesională care solicită zilnic, dar recompensarea unei vieți.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Hobby vs creșterea câinilor profesionale - continuumul