5 Videoclipuri groaznice despre mori de catelus, magazine de animale de companie & # 038; câine de câine

5 videoclipuri groaznice despre mori de catelus, magazine de animale de companie & # 038; Câine de câine

Datorită jurnaliștilor sub acoperire, putem vedea și știm cât de mulți crescători de câini iresponsabili și lacomi lacomi își desfășoară activitatea de afaceri. Acele cățelușe de câini furnizează mii de câini Pet Stores În jurul țării și nici un oraș nu este liber de gunoi, acești fermieri de catelus reprezintă. Ei foamează, forță și au neglijează câinii lor pentru singurul scop de a face bani, sunt o rușine și sper că acum puteți vedea acest lucru, nu veți cumpăra niciodată animalele de companie din magazine, ci mai degrabă de la un crescător căruia îi veți plăti a vizitați sau două înainte de a vă lua catelul.

Vă rog.

PETA`S SubCover Puppy Anchetă

În acest videoclip, plin de farmec Charlize Theron Naratează o investigație sub acoperire a PETA mult mai puțin plină de farmec, expunând unde provin puppurile drăguțe mici pe care le vedeți la magazinul de animale de companie. Răni, reproducere din spate, infecții putrede, foamete, acest videoclip este șocant.

Citiți-vă Răspunsul la PETA, pe un subiect diferit.

American Kennel Club Eforturi timide împotriva Mills Puppy

NBC`s Jeff Rossen explică cât de puțin clubul american Kennel face pentru a lupta împotriva epidemiei că sunt mori de catelus. Ei expun unii crescători americani de club american care își tratează câinii în condiții de dezgustătoare și fac clar că înregistrarea AKC nu înseamnă nici o canisa de calitate. "Este doar o bucată de hârtie" chiar a spus Wayne Pacelle, președinte și director executiv al Societatea umană a Statelor Unite.

Poate că cluburile naționale de kennel din întreaga lume ar trebui să inspecteze în mod aleatoriu unitățile și caniculele crescătorilor câine și să revoce înregistrarea dacă condițiile au degradat. Dacă nu pot face acest lucru, ei nu ar trebui să ceară potențialilor cumpărători să aibă încredere în eticheta AKC atunci când standardele de reproducere nu sunt întotdeauna îndeplinite.

Coconutul este un câine traumatizat salvat de la o fermă de catelus

Coconutul a trăit de ani de zile într-o condiție oribilă. Din cauza unei astfel de traumatizări experimentate, odată salvare, reacționa, spre deosebire de orice alt câine de familie. De cele mai multe ori, ea a arătat furie, nervozitate și agresivitate ori de câte ori a fost abordată sau atinsă.

După luni de armare pozitivă, ASPCA a reușit să transforme cocosul, un câine sărac traumatizat într-un animal de companie social, îngrijitor și iubitor.

Un investigator ne arată cum magazinele de animale de companie își iau puii

Acest videoclip demonstrează o legătură directă de la Midwest Puppy Mills la magazinele de animale de companie de renume din New York. Partea tristă este că aceleași magazine de animale de companie pretinde că nu știu cât de rău sunt tratate aceste animale sărace și chiar spune că au lucrările de înregistrare a clubului de club. Dar aceste lucrări nu au dovedit niciodată nicio dovadă a calității de reproducere și știu foarte bine.

Whisper-ul de câine - în interiorul maierii de catelus

Un episod special foarte trist Șaiba de câine (National Geographic) despre acest fenomen oribil. Ei au condus o investigație lungă sub acoperire în aceste fabrici legale de câine și arată tuturor cât de rău sunt tratate aceste animale. Cesar Millan, prezentatorul, adesea spune că "niciun câine nu este prea mult pentru mine să mă descurc" Dar de data aceasta a fost greu să suporte.

În timp ce multe familii își cumpără noii tovarăși de la magazinele de animale de companie, fără a condamna cu bună știință astfel de metode dezgustătoare de reproducere a câinilor, este datoria tuturor să semneze cel puțin o petiție împotriva vânzării nereglementate a animalelor iresponsabil rambursate exclusiv pentru profitul financiar.

Găsiți aici câteva mari e-petiții pe care le puteți semna pentru a face lucrurile să se schimbe și să avanseze, spre bine:

Imagine recomandată de Corpul de salvare a animalelor și Kristina Bowman

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Videoclipuri groaznice despre mori de catelus, magazine de animale de companie & # 038; câine de câine