De ce reproducerea câinilor din spate nu poate fi criminalizată

De ce reproducerea câinilor din spate nu poate fi criminalizată

Când, ca mine, alergi una dintre principalele surse de informații fiabile privind reproducerea câinilor, Unul dintre subiectul cel mai polarizant vreodată, auziți multe lucruri bune și rele. Există o poziție câine de reproducere care este totuși apărat de majoritatea oamenilor, crescători de câini și activiști ai drepturilor animalelor incluse. Este Criminalizarea reproducerii curților.

Totuși, scriu acest post de blog pentru a explica de ce cred Reading Backyard nu poate fi criminalizată și pedepsită puternic de o instanță.

Cruzimea animalelor vs. Reading Backyard

Primul pas atunci când discutăm acest subiect este cazuri separate de cruzime a animalelor de la așa-numita reproducere în curte, Puppy Fermieri și Puppy Mills.

Cruzimea animalelor este definită ca animale nevinovate fiind neglijate, abuzate sau forțate să lupte.

Backyard câine de reproducere nu are o definiție acceptată, dar de obicei etichete crescătorii de câini care sunt câini de reproducție folosind tehnici de reproducere substandard și / sau în instalații de reproducere inadecvate. Curățenii din curte sunt deseori descriși ca Persoanele obsedate de profit care au tăiat colțurile pe câinii lor Wellness și Sănătate.

Acum, dacă un crescător de curte își tratează câinele extrem de rău, ar fi considerat ca cruzime animală și ar trebui să fie într-adevăr urmăriți penal în conformitate cu legislația în vigoare.

Cu toate acestea, problema cu ideea de a incrimina reproducerea din curte este asta Aceasta necesită un cadru legislativ împreună cu un set de reguli în mod clar Separarea legală a creșterii câinilor ilegale. Și în opinia mea, acesta este locul în care toată ideea de a criminaliza câinele din spate se prăbușește.

Incompetența nu poate fi depășită

Dacă detașim cruzimea animalelor care este deja criminalizată de la reproducerea curților, ați rămas cu dorința de la o mulțime de oameni condamnați niște crescători de câini, deoarece nu sunt experți În reproducerea caninei, asistența medicală și îngrijirea. Eu deja aud toate (și eu însumi) spun că "nu este ca în nici un alt domeniu, deoarece există de fapt ființe vii în joc aici.»

Haid Gândiți-vă la o altă specie Așadar, putem organiza o comparație care ne poate ajuta să înțelegem cât de alunecos această pantă va primi:

  • Ar trebui să examinăm părinții umani să se asigure că sunt experți la părinți?
  • Ar trebui să închidem orice site de rețetă care nu este scris de nutriționiști și oameni de știință?
  • Ar trebui să limităm orice conținut de sănătate, astfel încât numai medicii să poată fi autorii?

eu sunt în mod intenționat Conducerea punctului meu departe, deoarece aceasta este problema: Libertatea permite o mulțime de oameni să facă lucruri pe care nu ar fi trebuit să le facă niciodată în primul rând. Multe dintre aceste cuvinte și acțiuni vor avea efecte negative asupra ființelor de tot felul. Restrângerea unei astfel de libertăți se va sprijini spre fascism și un imposibil de a impune un set de legi.

Doar dacă nu vorbim despre corpul de legi ale unei țări, Toată lumea are voie să aibă libertatea de ignoranță. Cu siguranță, toți suntem revoltați, dar o astfel de libertate este aici să rămânem în societatea noastră. Și cu excepția cazului în care incompetența intră în cruzimea animalelor, orice pedeapsă pare imposibilă sau chiar nedreaptă.

Nu putem fi de acord cu un set strict de reguli?

Nu putem. Acesta este răspunsul foarte scurt. Pentru a adăuga niște carne la cartofii mei, cum doriți ca activiștii drepturi de animale și crescătorii de câini buni să se stabilească și să convină asupra unui regulament? Dezbaterea va fi încălzită și nu va ieși prea mult sucul. În plus, pentru aproape fiecare regulă sau reglare pe care o puteți face, veți avea o mulțime de contra-exemple și excepții.

Acest lucru face ca criminalizarea câinilor neetice să fie imposibilă cu excepția cazului în care acceptați plasarea unei sarcini nejustificate asupra crescătorilor de câini responsabili care au îmbunătățit rasa, conform definiției lor, din ziua în care au început să reproducă câinii.

Care necesită înregistrarea clubului de kennel

În ciuda recunoașterii 189 rase de câine până în prezent, Clubul american Kennel părăsește sute de alte rase de câine la ușă. Aceste rase respinse sunt, pe de altă parte, acceptate de alte cluburi uriașe internaționale de kennel, cum ar fi Fédération Cynologique Internationale care recunoaște peste 332 de rase de câine.

În plus, știm că câinii de rasă pură pot fi în mod sensibil cu risc Condiții medicale moștenite Pentru că toți vin de la același lucru Piscină genetică închisă din câțiva câini care au început rasa. Cluburile Kennel sunt Registratorii de câini cu pură Promovarea reproducerii câinilor de rasă de rasă și, prin urmare, pentru mulți, fac parte din problema de reproducere a câinelui se confruntă, numită Depresia de încrucișare.

O mulțime de câini sunt crescuți din cauza lor aptitudini specifice la efectuarea unei sarcini speciale, Acestea sunt de obicei Câini de lucru. Pentru acei crescători, reproducerea unui câine de rasă pură are un interes foarte mic, deoarece misiunea lor nu este de a se potrivi cu un standard arbitrar bazat în principal pe aspect, dar în schimb, este de a crea pentru a-și îmbunătăți scopul și abilitățile de sânge.

Câinii de agifiere pentru droguri sau bombe nu sunt crescute pentru a face parte dintr-o rasă pură sau a fi înregistrată la Clubul American Kennel! In schimb, Fiecare câine este crescat la un partener complementar Pentru a îmbunătăți performanța olfactivă a liniei de sânge. Același lucru pentru câinii de vânătoare, câinii de vânătoare, câinii de terapie, câinii de curse, câinii de asistență, retrieverii și așa mai departe.

Care necesită teste specifice de sănătate

Condițiile medicale care afectează câinii pot fi clasificați în mai multe moduri:

  • Ereditar - Ambii părinți pot contribui la afectarea compensării lor cu o anumită condiție
  • Achiziționate - Condiția dată este dobândită în viața câinelui
  • Amestecat - unele condiții, cum ar fi displazie de șold sunt parțial dobândite și parțial moștenite

Dar mai mult de un tip de problemă de sănătate, modul în care se exprimă este extrem de variabil:

  • Binar - o condiție dată este fie prezentă, fie nu cum ar fi surditatea congenitală
  • Treptat - o condiție dată poate fluctua pe un spectru, cum ar fi obezitatea
  • Târziu - Artrita și displazia șoldului apar adesea la o vârstă mai înaintată

Condițiile ereditare binare sunt destul de comune în zilele noastre și ar fi ușor să se aplice o astfel de lege. Cu toate acestea, pentru orice altceva, ar fi teribil de greu de aplicat.

De exemplu, o sire poate avea displazie de șold în ciuda faptului că ambii părinți săi și-au șters genetic. Ce se întâmplă dacă acest câine este, de asemenea, complet clar din toate condițiile ereditare - nu ați creat un astfel de stud, în ciuda măreției genetice, sângele lui ar aduce la următoarea generație?

În plus, Unde ar trebui să punem cursorul în ceea ce privește condițiile de sănătate acceptabile, în special cele treptate, și care nu sunt?

În cele din urmă, există sute de rase de câine acolo! Fiecare rasă este afectată de propriul său set de boli frecvent găsite și probleme de sănătate. O astfel de listă este pregătită la schimbările frecvente, astfel pot deveni rapid depășite. Care ar fi responsabil de menținerea unei astfel de liste cruciale și chiar mai problematică, ce listă ar trebui să fie difuzate de rase și mutts?

Care necesită realizări pentru a reproduce un anumit câine

Vorbind de etică, Doar permițând ca campionii să fie crescuți, este extrem de neetic. Să lăsăm etica din această discuție și să se concentreze numai pe principiul campionilor de reproducere. Un câine are nevoie de câțiva ani pentru a deveni un campion. Dacă este o femeie, ea ar putea fi peste prim-timpul ei, astfel încât reproducerea nu ar fi chiar o opțiune.

După cum am menționat mai sus, majoritatea câinilor care sunt apreciați și acordați numai sunt așa pentru că arată ca descrierea standard a spațiului de rasă. Acest lucru ar încuraja pur și simplu reproducerea câinilor Se uită care are a cauzat câteva probleme incredibile În ultimele decenii.

În plus, o mulțime de crescători de câini sunt câini de reproducere pentru abilitățile lor și nici un campionat nu sunt ținute pentru a-și acorda abilitățile. Câinii de lucru fac o treabă excelentă care este doar văzută de proprietarul lor.

De ce nu și vaci, porci și găini?

Ar fi nedrept să criminalizeze reproducerea curților pentru câini; și pentru că am definit în mod corespunzător reproducerea în curte ca o reproducere a unui animal care utilizează tehnici de reproducere substandard, De asemenea, ar trebui să-l impunem pentru fiecare animal crescut în țara noastră. Îți dai seama că acest lucru este imposibil - mai ales dacă folosim proiecții de sănătate ca o condiție pentru a reproduce un animal?

Imaginați-vă un test surprinzător, astăzi, în majoritatea abatoarelor și a fermelor industriale. Aceste animale, în mare parte, sunt pline de condiții de sănătate și pentru unii dintre cei care sunt fără probleme, este în principal pentru că au fost ambalate cu antibiotice și alte medicamente. Să ne confruntăm cu asta, este doar fezabilă, sau realist.

Ultimele cuvinte și ultimele gânduri și # 8230;

Ultimele mele cuvinte pot revolta unii cititori, dar când se referă la esența acestei probleme, reproducerea animalelor, Există o întrebare pe care nu o putem evita. Care trebuie să eliminăm un câine, drepturile sale de reproducere? Deoarece majoritatea regulilor de mai sus sunt extrem de subiective în cel mai bun caz, și total nedrept în cel mai rău caz.

Vom fi în principal animale de clasificare conform propria noastră definiție subiectivă a perfecțiunii și permițând doar primului 1% să se reproducă. Aceasta ar aduce un set complet nou de probleme genetice pe termen lung, dar este, de asemenea, complet neetic.

Imaginați-vă că o faceți cu oamenii! Permiteți unui cuplu să aibă un copil numai pe baza modului în care Sănătos, bogat și minunat Ambele sunt, este un gând care nici unul dintre noi nu ar putea avea vreodată. Deci, de ce o vom face cu câinii?

  • Pentru a preveni suprapopularea animalelor de companie? Așa că oamenii pot prelua pământul, dar câinii nu pot?
  • La centrele de salvare goale? Deci, eliminăm drepturile de reproducere ale câinelui din cauza prostiei proprietarilor?
  • Pentru a preveni cruzimea animalelor? Actele de cruzime animale sunt deja o infracțiune penală.
  • Pentru a avea doar câini sănătoși? Unde plasați cursorul pe ecartamentul de sănătate?

Aș vrea să putem veni cu o modalitate excelentă de a penaliza și de a incrimina reproducerea curților, dar nu văd cum ar putea să se întâmple tehnic fără a penaliza speciile canine și crescătorii de câini etici care au fost de zeci de ani practicând creșterea câinilor etici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce reproducerea câinilor din spate nu poate fi criminalizată