Top 11 cele mai bune alimente pentru câini pentru problemele gi

Probleme gastrointestinale la câini este un termen larg, dar este ceea ce afectează stomacul și intestinele animalului. Aceste probleme sunt comune în rândul tuturor câinilor și pot fi dureroase sau cel puțin vor face ca pooch-ul dvs. să fie incomod. Atunci când se ocupă de problemele GI, trecerea la cele mai bune alimente cele mai bune pentru câini pentru probleme gastro-intestinale pot remedia problema pe termen scurt sau lung.

Importanța alimentelor de câini prietenoase GI

Cele mai bune alimente pentru câini pentru probleme gastro-intestinaleDigestia sănătoasă este esențială pentru sănătatea generală a câinelui. Problemele gastrointestinale vor împiedica capacitatea corpului de animale de companie de a absorbi substanțele nutritive, ceea ce ar putea dezvolta rapid în probleme mult mai grave de sănătate decât doar un disconfort ușor. Aceste probleme pot provoca, de asemenea, câinele dvs. să devină lentă, să-și piardă masa musculară și să dezvolte anumite boli.

Deoarece aceasta este o problemă atât de complexă cu un spectru larg de cauze posibile, va trebui să folosiți mai multe strategii pentru a repara problemele GI în câinele dvs. Alături de trecerea la cele mai bune alimente pentru câini pentru probleme gastrointestinale care vor ușura simptomele și vor fi mai blânde pe stomac, ar trebui să începeți să găsiți cauza acestor probleme. VET dvs. va fi cea mai bună sursă pentru acest lucru, dar vom acoperi pe scurt subiectul de mai jos.

Există alimente de câine pe bază de prescripție medicală pe care votul dvs. le poate recomanda dacă câinele dvs. suferă de probleme grave GI; Cu toate acestea, aceste alimente sunt de obicei scumpe și nu este întotdeauna necesar Pentru că puteți găsi cele mai bune alimente pentru câini pentru probleme gastrointestinale cu exact aceleași ingrediente și formulări. Iată-i Top cinci ponturi:

Dog alimente pentru probleme gastrointestinale Preț Calitate Rating
Rețeta naturii ușor de digerat alimente uscate $$ B- 4.6/5
Royal Canin gastrointestinal uscat uscat $$$$$$ B+ 4.2/5
Soluții sensibile la BIL-JAC $$$$$ A+ 4.0/5
Iams sensibil natural alimente uscate adulte $$$$$ A 4.8/5
American alimentar sensibil la premium $$ C 5.0/5

* Faceți clic pe cele mai bune alimente pentru câini pentru probleme gastro-intestinale pentru prețuri și mai multe detalii. Derulați mai jos pentru a citi recenzii.

GI probleme la câini

Cele mai multe probleme gastro-intestinale se vor clarifica pe cont propriu în câteva zile. Statistic, a fost arătat că stomacul supărat la câini este temporar și nu grav. Este probabil ca câinele tău săteze ceva pe care nu ar fi trebuit să aibă, și va fi bine în 24-48 de ore.

Cu toate acestea, unele tulburări gastro-intestinale la câini ar putea fi rezultatul unei probleme de sănătate mai grave și nu vor fi fixate chiar și cu cele mai bune alimente pentru câini pentru probleme gastrointestinale. Există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a afla cauza, dar dacă problema persistă Mai mult de 48 de ore, Căutați tratament veterinar pentru a vă asigura că câinele dvs. nu suferă de malnutriție sau dehidratare ca urmare a problemelor GI.

Cele mai bune alimente pentru câini pentru probleme gastrointestinaleDiaree și vărsături sunt cele mai frecvente semne de tulburări digestive și boală gastrointestinală la câini, dar alte semne ar putea include:

  • Gaze excesive
  • constipație
  • Schimbarea apetitului
  • scaun moale
  • letargie / slăbiciune
  • durere abdominală

in orice caz, Veterinarii avertizează, de asemenea acea proprietari de animale de companie (și chiar și alți veterine) adesea greșitgnose boli gastrointestinale la câini și alte probleme legate de stomac deranjat. În special, cauzele care sunt grave, dar adesea uitate de veterinari și de ce pooch-ul dvs. poate fi confruntat cu problemele GI sunt boala reflexă gastroesofagială, boala atipică Addison, sindromul de vărsare bilios, diareea clostrică și, desigur, sensibilități diartare. Dacă cele mai bune alimente pentru câini pentru probleme gastro-intestinale nu ajută, asigurați-vă că reamintiți medicului veterinar despre aceste posibile boli legate de GI.

Alegerea celor mai bune alimente pentru câini pentru probleme gastro-intestinale

Alegerea unor noi formule de mâncare pentru câini și în special cele concepute pentru o problemă de sănătate, este foarte complicată. Prin urmare, trebuie mai întâi să aveți o conversație cu medicul veterinar sau cu un nutriționist canin. Pe baza numeroaselor variabile, ele vor putea să vă spună cerințele nutriționale ale câinelui dvs. și să vă ajute să selectați marca de mâncare pentru câini care să răspundă acestor nevoi. Mulți veterinarii vor împinge pentru alimentele cu prescripție medicală (care este scump), dar nu trebuie să-l cumperi; Pur și simplu uitați-vă la ingrediente și alegeți a Alimente mai accesibile pentru câini Brand care are exact același profil de nutrient și analiză garantată.

Cele mai bune alimente pentru câini pentru probleme gastro-intestinaleUnele dintre variabilele care vor afecta nevoile nutriționale ale FIDO includ:

  • rasă
  • greutate
  • vârstă
  • nivelul de activitate
  • Starea de sănătate (în acest caz, probleme gastrointestinale)

Veterinarul dvs. va fi capabil să vă dea o idee generală despre ceea ce ar trebui să căutați în cele mai bune alimente pentru câini pentru probleme gastrointestinale, ce ingrediente pot provoca probleme GI și care cu stomacul. Un veterinar va recomanda, de asemenea, câteva mărci de mâncare pentru câini disponibile peste tejghea (non-prescripție medicală), multe dintre ele veți găsi probabil pe lista de mai jos a celor mai bune alimente pentru câini pentru probleme gastro-intestinale datorită compoziției lor.

Continuați să faceți cercetarea dvs. Citiți sfaturile din sursele de renume scrise de experți și veterinari. Nu alegeți un aliment bazat exclusiv pe preț. Alimentele pentru câini care sunt formulate în mod specific pentru câinii cu probleme de sănătate sunt mai scumpe decât alimentele tradiționale. Va fi mai ieftin pe termen lung pentru a plăti pentru o mâncare mai scumpă de câine decât va fi de a trata animalul dvs. de companie pentru probleme serioase de sănătate legate de boala sa gastro-intestinală.

Alte soluții utile pentru problemele GI la câini

Medicamente puternice precum antibioticele (care sunt disponibile) ar trebui să fie ultima soluție la sfatul veterinarului dvs. Există, de asemenea, injectabile simptomatice pentru câinii cu probleme GI și vărsături: Cerenia, famotidina și metoclopramida, de exemplu. În ceea ce privește abordarea mai naturală, altele decât alegerea celor mai bune alimente pentru câini pentru probleme gastrointestinale care nu vor agrava condiția din animalul dvs. de companie, puteți, de asemenea Încercați câteva remedii la domiciliu.

Pentru cazuri ușoare de probleme GI, încercați să utilizați Pepcid (Nume de marcă) Dacă animalul dvs. de companie va fi vărsat. Coarta alunecoasă Elm și Kaopectate Lucrați bine pentru diaree conexe GI la câini.

Pentru câinii cu probleme legate de IBD și IBS, probiotice pot fi adăugate în circulație. Există, de asemenea enzime digestive disponibilă care poate ușura procesul de digestie.

Datorită naturii acestei probleme de sănătate, găsirea celor mai bune alimente pentru câini pentru problemele gastrointestinale care funcționează pentru câinele dvs. specific va fi esențială, deoarece dieta este cheia de rezolvare a problemei. De obicei, necesită timp pentru a găsi formula care funcționează pentru pooch, dar dacă nu alegeți alimentele recomandate de prescripție medicală, este ceea ce va trebui să faceți.

Cele mai bune alimente pentru câini pentru gastrointestin Probleme
Top 11 alimente de câine liniștitoare, ușor de digerat

1Easy pentru a digera alimente uscate
prin rețeta naturii

NaturăRecomandăm foarte mult Rețeta naturii Formula ușoară pentru câini cu probleme gastrointestinale. Acesta conține masă de pui, orez, orz, ovăz, suplimente de vitamine și minerale proteine. Puiul este unul dintre cele mai ușoare de a digera surse de proteine ​​animale (cu 92% digestibilitate), astfel încât câinele dvs. nu are doar o masă delicioasă pe bază de carne, ci și una care este foarte digerabilă și biodisponibilă. Prezența fibrelor naturale și a prebioticelor în acest hrană pentru câini susține, de asemenea, un sistem digestiv sănătos, care ajută la prevenirea durerilor de burtă.

  • Mâncare pentru câini pentru problemele gastro-intestinale Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Acest aliment este atât de ușor pe stomac și a lucrat pentru câini care au suferit anterior de diaree, balonare, flatulență, vărsături și impacție anală a glandei. Câinii care obișnuiau să aibă stomacul queasic tolerează foarte bine acest lucru pentru problemele gastro-intestinale și se bucură de fapt. Câinii mai mari nu au nici o problemă să mestecați kibble de Reteta naturii est pentru a digera alimente uscate de caine, Dar câinii mici ar putea găsi piesele un pic prea mari și un fel greu pentru gura lor mică pentru a mesteca.

Ingrediente: Făină de pui, orez, orz, fulgi de ovăz, grăsime de păsări de curte (conservate cu tocoferoli amestecați), aromă naturală, pomace de roșii, sare, semințe de in, clorură de potasiu, inulină, vitamine (supliment de vitamina E, L-Ascorbyl-2-polifosfat [sursa de vitamina C], inozitol, supliment de niacină, supliment de vitamină A, pantotenat de calciu, mononit de tiamină, beta caroten, supliment de riboflavină, clorhidrat de piridoxină, complex bisulfit de sodiu, supliment de vitamina D3, acid folic, supliment de biotină, vitamina B12), minerale ( Proteinic de zinc, sulfat feros, oxid de zinc, protectic de fier, proteine ​​de mangan, oxid de cupru, sulfat de cupru, proteine ​​de cupru, iod de calciu, selenit de sodiu), cultura de drojdie, extract de culoare lactica, clorura de colina, acidul citric (folosit ca a Conservant) și extract de rozmarin

Am spus că dovada este în poop, și acest câine de mâncare unghii care, de asemenea. Nu există aproape nici o problemă de constipație la câinii hrănită cu formula de rețetă a naturii, iar scaunele lor sunt umede, dar ferme, cu doar un miros ușor. Nu a putut obține mai bine decât asta.

Pro:
  • Foarte digerabil
  • Conține fibre naturale și prebiotice
  • Fără porumb, carne de vită, grâu, culori artificiale sau arome
Contra:
  • Dimensiunea Kibble poate fi prea mare pentru rasele mici
  • Ca și în cazul tuturor formulelor de mâncare pentru câini, există câini care nu se bucura să mănânce acest aliment

Cele mai bune alimente pentru câini pentru probleme gastro-intestinaleCele mai utile revizuiri despre acest cel mai bun hrană pentru câini pentru probleme gastro-intestinale: "Am un terrier de grâu și este în cea mai mare parte alb, cu piele roz sensibilă. El are, de asemenea, un stomac sensibil. Am folosit $$$$ la Petsmart pentru o geantă de 3 lire din rețeaua naturii ușor de a digera făină de pui; Un sac de 2 lire s-au folosit de aproximativ 12 dolari.00 plus taxa. Am sacul de 30 de lire și ce ... "

2Canine gastrointestinale hrana uscata uscata uscata uscata uscata
de Royal Canin

Royal Canin Canine gastrointestinale uscate uscateRoyal Canin Gastrointestinal cu conținut uscat de grăsimi scăzute pentru câini este fabricat cu masă de pui, orezul de bere, grâu, orz, grăsime de pui, pulpă de sfeclă, ulei de pește, suplimente de vitamine și minerale și minerale chelate pentru o mai bună absorbție. Analiza AAFCO din etichetă prezintă niveluri modeste de grăsimi, care este limitată în mod deliberat pentru a face această formulă mai blândă pentru câini care nu pot digera foarte bine grăsimi. Conținutul fibrei este, de asemenea, păstrat la minimul gol pentru a evita suferința la stomac.

  • Mâncare pentru câini pentru problemele gastro-intestinale Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Majoritatea câinilor care se află pe această dietă au tulburări delicate pe care le-au avut de când erau cățeluși, în timp ce alții au dezvoltat boli pe măsură ce îmbătrânesc (cum ar fi IBD și pancreatită). Primul lucru bun despre Royal Canin Canine Gastrointestinal cu conținut scăzut de grăsime uscată este că câinii mănâncă în general ei de bună voie și chiar o iubesc. Cel de-al doilea lucru bun este că a ajutat acești câini să prospere și să se facă foarte bine în acest aliment. A ajutat chiar să salveze vieți în cazul câtorva câini cu condiții care amenință viața.

Ingrediente: Berasuri de bere, masă de pui, grâu, orz, arome naturale, pulpă de sfeclă nesănătoasă, drojdii uscate de cereale, grăsimi de pui, sare, carbonat de calciu, ulei de pește, silico de sodiu, coji de semințe de psyllium, clorură de potasiu, fosfat de monocalcium , fructooligozaharide, drojdie hidrolizată, clorură de colină, taurină, dl-metionină, extract de marigold (Tagetes ereda L.), vitamine [acetat de tocoferol DL-alfa (sursa de vitamina E), L-ascorbyl-2-polifosfat (sursa de vitamina c), biotina, pantotenatul D-calciu, clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), acetat de vitamina A, suplimentul niacin , mononitratul de tiamină (vitamina B1), supliment de vitamina B12, supliment de riboflavină, acid folic, supliment de vitamina D3], minerale de trasare [proteinează zinc, oxid de zinc, sulfat feros, proteine ​​de mangan, oxid mangan, sulfat de cupru, iod de calciu, selenit de sodiu, proteine ​​de cupru], extract de rozmarin, conservat cu tocoferoli mixi și acid citric

Pentru o mâncare scumpă de câine formulată pentru problemele GI la câini, cu toate acestea, nu suntem atât de fericiți de câteva ingrediente. Făina de pui by-produs este mai puțin digerabilă decât carnea musculară de pui și orezul de bere este nutrițional inferior la orezul de cereale întregi. Cu toate acestea, formula funcționează pentru mulți câini cu tulburări GI, așa că îl includem în această listă.

Pro:
  • Realizate cu proteine ​​ușor digerabile și carbohidrați complexi
  • Cotoase minerale chelate care sunt ușor absorbite de sistemul câinelui tău
  • Conținutul de fibre reduse scade stresul digestiv
Contra:
  • Mai scumpe decât cele mai bune alte alimente pentru câini pentru opțiunile de probleme gastrointestinale listate aici
  • Realizate cu unele ingrediente mai puțin decât cele dorite, inclusiv făina de la by-produs de pui și orezul Brewer

Cele mai bune alimente pentru câini pentru probleme gastro-intestinaleCele mai utile revizuiri despre acest cel mai bun hrană pentru câini pentru probleme gastro-intestinale: "Câinele nostru avea probleme cu pancreatită, iar Veterul nostru a scris o rețetă pentru acest produs. Mi-a luat câinele pe săptămână sau cam asa de tranziție, dar odată ce a făcut ea pare să se descurce foarte bine. Nu este cel mai puțin costisitor produs de pe piață ... "

Soluții 3 securizate
de către Bil-Jac

Soluții sensibile la BIL-JACProbabil că nu ați auzit atât de mult BIL-JAC Soluții sensibile, dar este o mâncare specializată pentru câini cu sensibilități alimentare. Este făcută cu carne de pui, subproduse de pui, masă de pui la produs, masă de porumb, pulpă de sfeclă, albină, fulgi de ovăz, semințe de in, suplimente de vitamine și minerale chelate. Este bogat în antioxidanți care stimulează sistemul imunitar și conține, de asemenea, un amestec ușor de fibră dietetică pentru a ajuta la digestia.

  • Mâncare pentru câini pentru problemele gastro-intestinale Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Trecerea la această mâncare a redus imediat incidența tulburărilor de stomac la câinii predispuși la această condiție. Mai bine decât asta, Soluții sensibile la BIL-JAC de asemenea, funcționează nu numai pentru problemele de stomac, ci și pentru sensibilitățile pielii. Deoarece aceste două condiții merg adesea împreună, această mâncare de câine cel mai bun pentru probleme gastro-intestinale este, fără îndoială, un câștigător sigur.

Ingrediente: Puiul de pui, subproduse de pui (numai organe, sursa de arginina), masa de porumb, faimina de pui, pulpa de sfecla uscata, whitefish, fulgi de ovaz, drojdii uscate, fosfat monocalcium, in, sare, masa de pește menhan, clorura de colina, Dl-metionină, propionat de sodiu (un conservant), carbonat de calciu, L-lizină, supliment de vitamina E, biotină, L-Ascorbyl-2-polifosfat (sursa de vitamina C), proteina de zinc, vitamina A acetat, oxid de zinc, beta- Caroten, sulfat de cupru, proteine ​​de cobalt, proteine ​​de cupru, selenit de sodiu, supliment de niacină, inozitol, p pantotenat de calciu, proteine ​​de mangan, suport de riboflavină, mononit de tiamină, vitamina B12 Supliment, oxid mangan, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), Tocoferoli mixi și BHA (conservanți), carbonat de cobalt, vitamina D3 Supliment, iodură de potasiu, acid folic și extract de rozmarin

Kibbles sunt ușor pentru câinii mici să mestece și nu este nici măcar o problemă pentru câinii de rang înalt fără dinți. Și gustul trebuie să fie foarte gustos, deoarece câinii cunoscuți a fi foarte pretențioși au mâncat acest lucru de peste un an și încă se bucură de mesele lor. Acest lucru este ușor scump, dar pentru câțiva câini care au fost pe medicamente permanente pentru problemele GI, nimic nu bate acest lucru în rezolvarea problemei lor minus meds. Este într-adevăr merită greutatea sa în aur.

Pro:
  • Pui proaspăt, ferma este primul ingredient
  • Blocul de fibre blând este special formulat pentru a susține digestia sănătoasă
  • Include materiale de umplutură, mese de gluten, grâu, soia, pulverizat-pe concentrat de grăsime sau proteine ​​redate
  • Produs in SUA
Contra:
  • Unii recenzori au fost dezamăgiți de prețul pe Amazon, spunând că ar putea obține acest produs mult mai ieftin la magazinul local de animale de companie
  • Ca și în cazul tuturor formulelor de mâncare pentru câini, există câini care nu se bucura să mănânce acest aliment

Cele mai bune alimente pentru câini pentru probleme gastro-intestinaleCele mai utile revizuiri despre acest cel mai bun hrană pentru câini pentru probleme gastro-intestinale: "Această mâncare a fost un salvator de viață pentru regele meu cavalier Charles Spaniel. Un tip mic are cel mai sensibil stomac și el ar avea sânge în scaun cel puțin o dată pe lună sau ar avea un accident în cutia lui cel puțin o dată pe lună. Soțul meu și cu mine am luat ... "

4 naturale naturale alimente uscate adulte
de către IMS

Iams sensibil naturals adult dog dog alimenteCea mai bună mâncare pentru câini pentru probleme gastrointestinale de la Eu sunt a suferit mai multe modificări în ambalaje, prețuri și eventual formulări. Aceasta conține aceleași ingrediente, iar analiza nutrienților rămâne aceeași. Continuă să facă o treabă minunată pentru câinii care suferă de stres GI cu acest pește ocean și rețetă de orez. Principalele ingrediente sunt pești ocean, orezul de bere, sorg, făină de pește, orz și fructe și legume uscate. De asemenea, este îmbogățit cu vitamine, minerale și antioxidanți.

  • Mâncare pentru câini pentru problemele gastro-intestinale Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Mâncarea de câine nu are mirosul obișnuit de stingere pe care ați aștepta-o de la formulele bazate pe pește, ceea ce este un lucru bun. Dă-ți câinele o ușoară respirație de pește, deși. Dar dacă Iams sensibil naturals adult dog dog alimente ușurează vărsăturile, diareea și gazul rău, nu ați deranjat cu siguranta atât de mult un ceas de pește ocazional din gura câinelui vostru, ați fi?

Ingrediente: Peste deece din ocean, bere de orez, sol sorg de pește, masă de pește (sursa de ulei de pește), orz de cereale integrale, grăsimi animale (conservate cu tocoferoli mixte, o sursă de vitamina E), produs de ouă uscat, pulpă de sfeclă uscată, , Drojdii uscate de bere, fosfat dicalcic, clorură de potasiu, sare, fructoligozaharide, pomace de mere uscate, morcovi uscați, minerale (sulfat feros, oxid de zinc, sulfat de mangan, sulfat de cupru, oxid de potasiu), clorură de colină, uscate Spanac, roșii uscate, carbonat de calciu, dl-metionină, vitamine (acid ascorbic, acetat de vitamină, pantotenat de calciu, biotină, mononitar de tiamină (sursa de vitamina B1), supliment de vitamina B12, niacin, supliment de riboflavină (sursa de vitamina B2), Inositol, clorhidrat de piridoxină (sursă de vitamina B6), supliment de vitamina D3, acid folic), supliment de vitamina E, beta-caroten, acid citric și extract de rozmarin

Cele mai bune alimente pentru câini pentru probleme gastro-intestinaleCâinii sunt mulțumiți de acest aliment și arată foarte sănătos și plin de energie. Nu suntem atât de încântați că lista ingredientelor conține grăsimi animale generice (nespecificate), orez de animale și orezul de bere în loc de orez. Peștele oceanului este, de asemenea, nespecificat. Pe de altă parte, aceste ingrediente mai puțin decât premium pot, de asemenea, să țină seama de prețul mai puțin costisitor, în special pungile mai mari.

Pro:
  • Pestele real ocean este primul ingredient
  • Îmbogățit cu vitamine, minerale și antioxidanți
  • Nu există arome artificiale, culori sau conservanți
Contra:
  • Lista de ingrediente conține grăsimi animale generice (nespecificate), digest de animale, orezul de bere și peștele oceanului nespecificat
  • Ca și în cazul tuturor formulelor de mâncare pentru câini, există câini care nu se bucura să mănânce acest aliment

Cel mai bun câine fără cereale trateazăCele mai utile revizuiri despre acest cel mai bun hrană pentru câini pentru probleme gastro-intestinale: "Am folosit această mâncare pentru câinele nostru de 6 ani timp de aproximativ 8 luni și încă mai facem foarte bine. Din anumite motive, puiul, el nu se ocupă de asemenea, dar acest hrană aromă de pește pentru stomacuri sensibile, mânerează foarte mult ... "

5 alimente de îngrijire
de premium natural american

American natural premium de îngrijire sensibilă la câineOamenii din spatele ei American Natural Premium Îngrijirea sensibilă a câinelui Dog Puneți importanța calității, gustului și accesibilității produsului lor. Prin menținerea prețului la mijlocul intervalului, sunt capabili să facă acest lucru la dispoziția unui număr mai mare de câini fără a compromite calitatea ingredientelor sale. Această formulă conține făină de pui extrem de digerabilă și carbohidrați cu eliberare lentă, cum ar fi făină de ovăz și ovăz. De asemenea, conține cartofi, ouă întregi, orez brun și semințe de in.

  • Mâncare pentru câini pentru problemele gastro-intestinale Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Această combinație specială de proteine, fibre, carbohidrați, prebiotice și produse probiotice ajută la digestie eficientă și nutriție adecvată. Este blând asupra sistemelor digestive sensibile și ajută la stimularea imunității câinelui. Nivelurile modeste ale proteinelor brute (22%) și grăsimile brute (11%) fac de asemenea American natural premium de îngrijire sensibilă la câine Un aliment ideal pentru câinii de rang înalt, care ar putea avea dificultăți de digerare a alimentelor sau a celor care trebuie să scadă o greutate.

Ingrediente: Făină de pui, ovăz, făină de ovăz, cartofi, orez brun, grăsime de pui (conservat cu tocoferoli amestecați), pomace de roșii, pui, ou uscat întregi, in de in, drojdie uscată, fosfat de monocalcium, clorură de potasiu, sare, dl-metionină, cicoare extract de rădăcină, extract de rădăcină, vitamine [vitamina un acetat, supliment de vitamina D3, supliment de vitamina E, supliment de vitamina B12, bitartrat de colină, supliment de niacină, p pantotenat de calciu, L-ascorbyl-2-polifosfat, suport de riboflavină, mononit de tiamină, clorhidrat de piridoxină, acid folic, biotină], minerale [sulfat de zinc, sulfat feros, sulfat mangan, sulfat de magneziu, sulfat de cupru, carbonat de cobalt, acid de calciu, acid sorbic (conservant), proteine ​​de zinc, proteine ​​de mangan, proteine ​​de zinc, Proteina de magneziu, proteine ​​de cobalt], produse de fermentație lactobacillus acidofilului uscat, produs de fermentație cu bifidobacterium uscat, uscat lactobacillus plantaum de fermentație, Enterococcus Facuium Facuium Produs

Piesele celor mai bune alimente pentru câini pentru problemele gastro-intestinale sunt pe partea mai mică, astfel încât câinii mici nu au nici o problemă de mestecat kibbles. Acest brand, deși destul de nou, a câștigat încrederea multor proprietari de animale de companie, deoarece ingredientele sale sunt naturale, iar formula a lucrat pentru bebelușii lor. Bineînțeles că nu ar funcționa pentru fiecare câine acolo - nu o singură mâncare de câine nu a fost încă capabilă să facă acest lucru - dar merită cu siguranță o încercare.

Pro:
  • Conține mâncare de pui extrem de digerabilă și carbohidrați cu eliberare lentă, cum ar fi făină de ovăz și ovăz
  • Formulate cu pre- și probiotice
  • Conține 22% proteină brută și 11% grăsime
  • Produs in SUA
Contra:
  • Ca și în cazul tuturor mărcilor de mâncare câinilor, există rapoarte de la părinții de companie care spun că câinele lor nu ar mânca acest produs
  • Primul ingredient este făina de pui, nu carne reală

Cele mai bune alimente pentru câini pentru probleme gastro-intestinaleCele mai utile revizuiri despre acest cel mai bun hrană pentru câini pentru probleme gastro-intestinale: "Ingrediente foarte de înaltă calitate pe care mă simt bine să-mi hrănească fata. Ea este 20 de kilograme și acestea sunt bucăți mici pe care le apucă. Frumos că este o companie Wisconsin, făcută în SUA ... "

Suportul gastrointestinal al dietei
prin bivolul albastru

Albastru alimentar natural veterinar Canine Adult Gastrointestinal SupportAdevărat la Business Buffalo`s Promisiunea, mâncarea lor de animale de companie începe întotdeauna cu pui real și care include această formulă. Alte ingrediente sunt făină de pui, orez brun, mazăre, cartofi, ouă uscate, semințe de in, fructe și legume bogate în vitamine, minerale, fibre, fitochimice și antioxidanți, ulei de canola, fibre prebiotice, suplimente de vitamine, minerale chelate și culturi active deshidratate.

  • Mâncare pentru câini pentru problemele gastro-intestinale Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Albastru alimentar natural veterinar Canine Adult Gastrointestinal Support este formulată cu obiective clare - pentru a oferi un aliment uscat aromat pe care câinii ar mânca de bună voie, pentru a asigura digestibilitatea și absorbția nutrienților, pentru a consolida sistemele digestive și imune și pentru a răspunde cerințelor nutriționale ale câinelui. Nivelele adecvate ale acizilor grași Omega 3 ajută la reducerea inflamației în tractul gastrointestinal.

Ingrediente: Carne de pui, făină de pui, ovaz, orez brun, mazăre, cartofi, ou uscat, aromă naturală, semințe de in (sursă de acizi grași omega 3), ulei de canola (sursă de acizi grași omega 6), fibră de mazăre, pomace de mere, fosfat de mere , Sare, kelp uscat, dovleac, cranberries uscată, carbonat de calciu, rădăcină de cicoare uscată, masă de alfalfa deshidratată, clorură de cartofi, dl-metionină, caramel, supliment de vitamina E, clorură de colină, chelat de aminoacizi de zinc, conservat cu tocoferoli mixte , Chelat de aminoacizi de fier, L-Ascorbyl-2-polifosfat (sursa de vitamina c), afine, iarba de orz, patrunjel, extract Yucca Schidigera, turmeric, ulei de rozmarin, chelat de aminoacid de cupru, L-carnitina, L-lizina, Chelat de aminoacid de mangan, acid nicotinic (vitamina b3), pantotenat de calciu (vitamina b5), taurina, biotina (vitamina b7), vitamina un supliment, drojdii uscate, enterococcus uscat produs de fermentație faedium, uscat lactobacillus acidophilus produs de fermentație, uscat Aspergillus Niger Ferme Extract de Națiune, extract de fermentație trichoderma uscată, extract de fermentare a bacillusului uscat, sulfat feros, mononit de tiamină (vitamina B1), riboflavină (vitamina B2), sulfat de zinc, supliment de vitamina D3, supliment de vitamina B12, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), calciu Iodul, sulfat de cupru, chelat de aminoacizi de cupru, sulfat de mangan, acid folic (vitamina B9) și selenită de sodiu

Mulți proprietari de animale de companie pot atesta cât de bine această formulă GI a efectuat împotriva acestor obiective. Câini îi plac și iubesc biții de viață mixtă. Mai important, nu sunt în mod constant bolnavi și aruncând mai mult. Ei sunt jucăuși și energică din nou și conducând viața normală. Acest lucru este mai pricier decât multe branduri și chiar alte formule sub acest brand, dar asta se așteaptă de la o formulă specializată cu ingrediente de calitate premium. Această formulă GI este relativ nouă, dar ne așteptăm să câștige mai mulți patroni.

Pro:
  • Puiul real este primul ingredient
  • Bogat în acizi grași omega-3
  • Conține fibre prebiotice
Contra:
  • Mai scump decât cele mai bune alte alimente pentru câini pentru probleme gastro-intestinale
  • Ca și în cazul tuturor mărcilor de mâncare câinilor, există rapoarte de la părinții de companie care spun că câinele lor nu ar mânca acest produs

Cele mai bune alimente pentru câini pentru probleme gastro-intestinaleCele mai utile revizuiri despre acest cel mai bun hrană pentru câini pentru probleme gastro-intestinale: "Schnauzerul nostru miniatural (8lb) a fost bolnav în mod constant aici în ultima vreme (vărsături și diaree), veterinarul a recomandat acest hrană pentru câini după ce ne-am probleme cu o mulțime de alții. A fost acum câteva săptămâni și toate problemele au ... "

7 stomac și mâncăruri de piele
prin știința Hill

DealDieta științifică pentru stomacul sensibil și piele este alimentele specializate mai accesibile de la Dieta de știință a lui Hill. Ingredientele cheie sunt orezul de bere, masa de pui, sorgul și orzul. De asemenea, are proteine ​​provenite din mazăre, grăsimi din carne de porc, fibre insolubile și fermentabile din pulpa de sfeclă, omega 3 și fibre de la in, antioxidanți din fructe și legume și nutrienți suplimentari importanți. Acest lucru este special făcut pentru câinii cu sensibilități. Aceasta evidențiază digestibilitatea ridicată și calitatea naturală a ingredientelor utilizate și formularea precisă a produselor lor pe care Hill`s este cunoscut pentru.

  • Mâncare pentru câini pentru problemele gastro-intestinale Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Observând de la răspunsul mai puțin decât entuziast, credem că ei nu găsesc acest lucru atât de gustos cum am vrea să fie, dar este ceva ce ar mânca când sunt foame. Odată ce obțineți câinii dvs. să o mănânce, totuși, stomacul lor se stabilizează cu promptitudine. În plus, fiecare câine este diferit și câinele tău ar putea să iubească Hill `S Dieta Dieta sensibilă la stomac și mâncare de piele. Acest produs alimentar se stabilește bine, iar apariția gazului moale, diaree și alte probleme digestive devin mai puțin frecvente cu utilizarea continuă.

Ingrediente: Brewers Rice, Făină de pui, sorzul de cereale integrale, gheață perlată, proteina de mazăre, grăsime de carne de porc, ulei de soia, aromă de ficat de pui, pulpă de sfeclă uscată, acid lactic, clorură de potasiu, sare de poluă, lizină, clorură de colină, vitamine (Supliment de vitamina E, L-Ascorbyl-2-polifosfat (sursa de vitamina C), suplimentul de niacina, mononitara de tiamina, suplimentul vitaminei, suplimentari de calciu, supliment de vitamina B12, clorhidrat de piridoxina, supliment de riboflavină, biotină, acid folic, supliment de vitamina D3 ), minerale (sulfat feros, oxid de zinc, sulfat de cupru, oxid de calciu, iod de calciu, selenit de sodiu), taurină, fibră de ovăz, tocoferoli amestecați pentru prospețime, arome naturale, beta-caroten, mere, broccoli, morcovi, afine, mazăre verde.

Cele mai bune alimente pentru câini pentru probleme gastro-intestinaleKibbles sunt mai mari decât de obicei și destul de dificil pentru îmbătrânirea câinilor sau câini mici pentru a mușca și mesteca. Dacă există ceva ce dorim să-l schimbat, ar fi dimensiunea plus ordonarea ingredientelor. În primul rând pe listă este orezul lui Brewer, adică ingredientul că această mâncare are cea mai mare parte. Deci, dacă trebuia să vi se ceară, am fi preferat ca sursa de proteine ​​animală să vină mai întâi.

Pro:
  • Formulate pentru câinii adulți cu sensibilități alimentare sau de piele
  • Nu există culori artificiale, arome sau conservanți
  • Fortificată cu vitamine, minerale și aminoacizi
Contra:
  • Câțiva recentorori nemulțumiți susțin că acest produs alimentar a făcut de fapt problemele digestive ale câinelui
  • Unii recenzenți au fost dezamăgiți de diferitele niveluri de control al calității cu acest produs alimentar

Cele mai bune alimente pentru câini pentru probleme gastro-intestinaleCele mai utile revizuiri despre acest cel mai bun hrană pentru câini pentru probleme gastro-intestinale: "Câinele meu iubește acest mâncare. Când îl hrănesc cu asta, își linge castronul curat. El nu a plăcut niciodată un mâncare atât de mult și se simte mult mai bine de când a început în dietă. El are dureri și dureri articulare ... "

8Maxi alimente sensibile la alimentație sensibilă
de Royal Canin

Royal Canin Maxi Digestie sensibilă Digestie uscatăAceasta este Royal Canin`s Formula mai accesibilă pentru câini cu sensibilități digestive și este proiectat în jurul nevoilor speciale ale câinilor mari de rasă. Acești câini au cerințe nutriționale diferite datorită dimensiunii, structurii și perioadei de creștere mai lungă. Adăugați la această capacitate digestivă și, pentru unele, sensibilitățile lor digestive, astfel încât veți avea nevoie de ceva destul de diferit de tariful obișnuit.

  • Mâncare pentru câini pentru problemele gastro-intestinale Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Primele 5 ingrediente sunt făina de la by-produs, orezul de bere, orez brun, făină de gluten de porumb și grăsime de pui. Royal Canin Maxi Digestie sensibilă Digestie uscată Are o lungă listă de ingrediente, inclusiv suplimente care furnizează niveluri mai ridicate de proteine, grăsime și energie metabolizabilă totală decât cealaltă formulă Royal Canin. De asemenea, conține mannanoligozaharide, un aditiv natural pentru a stimula sănătatea tractului GI și pentru a îmbunătăți nivelul de energie și nivelurile semnificative de glucozamină și chondroitină pentru a promova sănătatea articulațiilor și a cartilajului.

Ingrediente: Făină de pui, orez brânză, orez brun, brânză de porumb, grăsime de pui, arome naturale, bere făină de orez, pulpă de sfeclă uscată, ulei de pește, gluten de grâu, fibră de mazăre, silico de sodiu aluminat, ulei vegetal, clorură de potasiu, calciu carbonat, sare, coji de semințe de psyllium, drojdie hidrolizată, clorură de colină, taurină, L-lizină, clorhidrat de glucozamină, vitamine [DL-alfa tocoferol (sursa de vitamina E), L-ascorbyl-2-polifosfat (sursa de vitamina C), biotină, pantotenat D-calciu, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), acetat de vitamină, niacină, mononit de tiamină (vitamina B1), supliment de vitamina B12, riboflavină (vitamina B2), acid folic, supliment de vitamina D3], mese minerale (proteine ​​de zinc , oxid de zinc, sulfat feros, proteine ​​de mangan, oxid mangan, sulfat de cupru, iod de calciu, sulit de sodiu, proteine ​​de cupru), sulfat de condroitina, L-carnitina, extract de rozmarin, conservat cu tocoferolizari naturale si acid citric

Cele mai bune alimente pentru câini pentru probleme gastro-intestinaleAcest hrană pentru câini a rezolvat nenumărate cazuri de diaree atunci când nimic nu părea să funcționeze. Astfel de situații pot fi destul de urgente și stresante pentru proprietarii de animale de companie, găsind astfel o formulă care lucrează câștigă marcajele mari de la ei. Nu este greu să vezi de ce câinii lor sunt pe acest hrană de mai mulți ani. Atâta timp cât câinii găsesc alimentele acceptabile și îi sprijină pe nutriție, nu există nici un motiv să se schimbe. Și am spus că acest lucru este mult mai ieftin decât celelalte formule Royal Canin High-end?

Pro:
  • Proiectat în jurul nevoilor speciale ale câinilor mari de rasă
  • Conține mananoligozaharide, un aditiv natural pentru a stimula sănătatea tractului GI și pentru a îmbunătăți nivelul de energie
  • Conține substanțe nutritive pentru a susține sănătatea pielii și a acoperirilor sănătoase și a articulațiilor sănătoase
Contra:
  • Formulate pentru câini care cântăresc 56-100 de lire sterline
  • Câțiva recentorori nemulțumiți susțin că acest produs alimentar a făcut de fapt problemele digestive ale câinelui

Cele mai bune alimente pentru câini pentru probleme gastro-intestinaleCele mai utile revizuiri despre acest cel mai bun hrană pentru câini pentru probleme gastro-intestinale: "Până în prezent, acest lucru funcționează pentru vechiul meu german german Shepard / Lab. El a avut întotdeauna probleme cu alimente.Am trecut prin intermediul fiecărui brand sau ingredient holistic, limitat, alimente sensibile acolo. Chiar am trecut la ca un câine de casă ... "

9Canine en alimente uscate gastroenterice
de dietele veterinare Purina

Purina Dieta veterinară Canina En Gastroenteric Dog Dog AlimentePurina dieta veterinară En Gastroenteric Dog Formula are două caracteristici cheie - ingrediente extrem de digerabile, care se traduc în o absorbție optimă a nutrienților și prezența unor prebiotice și a nivelurilor modeste de fibre și grăsime pentru a ajuta la ușurarea digestiei. Primele 5 ingrediente sunt orezul lui Brewer, făina de gluten de porumb, porumbul de cereale integrale, făina de pui și grăsimea animală. De asemenea, conține uleiuri din nucă de cocos, pește, usturoi și soia, și suplimente de vitamine și minerale.

  • Mâncare pentru câini pentru problemele gastro-intestinale Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Unele dintre ingredientele enumerate aici nu sunt mâncarea perfectă pentru o canină normală și sănătoasă, dar toți lucrează perfect împreună pentru a ajuta la vindecarea inflamațiilor în tractul GI. Nivelurile controlate de grăsimi, proteine, fibre și alte substanțe ajută la calmarea problemelor digestive și permit ca sistemul să se recupereze. Cea mai bună mâncare pentru câini pentru probleme gastro-intestinale pot fi comparate cu o dietă slabă gălăgătoare, care stabilizează stomacul, cu excepția faptului că Purina Dieta veterinară Canina En Gastroenteric Dog Dog Alimente este îmbunătățită cu suplimente pentru a se asigura că câinele este hrănit în mod adecvat.

Ingrediente: Mâncăruri de bere, făină de glute de porumb, porumb de cereale integrale, masă de pui, grăsimi animale conservate cu tocoferoli mixt, ulei de nucă de cocos, fosfat dicalcic, carbonat de calciu, tărâțe de grâu, aromă naturală, clorură de potasiu, monohidroclorură de sodiu, bicarbonat de sodiu, sare, Ulei de pește, ulei de soia, proteinează zinc, supliment de vitamina E, colostru uscat, clorură de colină, L-ascorbyl-2-polifosfat (sursa de vitamina C), proteine ​​de mangan, sulfat feros, niacin, proteine ​​de cupru, vitamina A Supliment, Pantotenat de Calciu , Supliment de tiamină, supliment de riboflavină, supliment de vitamina B-12, clorhidrat de piridoxină, ulei de usturoi, acid folic, supliment de vitamina D-3, iod de calciu, biotină, bărbaționei complex bisulfit de sodiu (sursa de activitate de vitamina K) și selenită de sodiu

Pe termen lung, câinele dvs. se va face bine cu o dietă mai nutritivă, dar pentru un remediu imediat, acest lucru va face. Simptomele se diminuează aproape complet în 24 de ore, iar câinii ar putea mânca cel puțin fără să arunce în sus. Și această rețetă trebuie să guste și să miroasă foarte bine, deoarece chiar și câinii bolnavi care și-au pierdut gustul pentru alimente găsesc apetisant.

Pro:
  • Realizate cu ingrediente extrem de digerabile
  • Formulate cu prebiotice și niveluri modeste de fibre și grăsimi pentru a ajuta la ușurarea digestiei
  • Fortificat cu vitamine antioxidante E & C și a adăugat zinc
Contra:
  • Unii recenzenți susțin că această mâncare a făcut problemele digestive ale câinelui lor mai rău
  • Primele cinci ingrediente sunt orezul de bere, făină de gluten de porumb, porumb de cereale integrale, masă de pui și grăsime animală

Cel mai bun câine fără cereale trateazăCele mai utile revizuiri despre acest cel mai bun hrană pentru câini pentru probleme gastro-intestinale: "Câinele meu a avut pancreatită. VET a tratat-o ​​timp de 5 zile la rând și a spus că nu putea să mănânce nimic decât pentru tot restul vieții, dacă ea a supraviețuit de când nu era de așteptat să trăiască. Ea este atât de mică, veterinul ne-a complimentat să am grijă de ea ... "

Dieta de dietă nouă pentru câini
de mâncarea de animale de companie Dave

Dieta limitată de bland pentru câini de către DaveAm menționat dieta bland, și aici este cea mai apropiată dietă alimentară disponibilă pe care ați putea obține pentru câinele dvs. Bland Diet Diept & Orez Cina delicată de la Food de animale de companie Dave vine în cutii de 13-oz de alimente umede. Fiecare caz conține 12 cutii. Această dietă restrânsă conține pui, ficat de pui, orez, apă, suplimente de vitamine și minerale proteine ​​pentru o mai bună absorbție minerală.

  • Mâncare pentru câini pentru problemele gastro-intestinale Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Produsele alimentare pentru animalele de companie ale lui Dave sunt cu siguranță superioare ale liniei, inclusiv această dietă bland. Ingredientele sunt superioare încă simple, iar nutrienții sunt restricționați, dar adecvați. Câinii iubesc Dieta Bland Restricționată a lui Dave, pui și orez pentru câini și se întreabă pentru necazurile lor de burtă.

Ingrediente: Pui, apa suficienta pentru prelucrare, raze de bere, guma de guar, clorura de potasiu, minerale (carbonat de calciu, sulfat de zinc, proteine ​​de zinc, sulfat feros, proteine ​​de fier, sulfat de mangan, sulfat de cupru, proteine ​​de mangan, proteine ​​de cupru, selelnit de sodiu, iodură de potasiu , Proteine ​​de cobalt), aromă naturală, sare, caragenan, clorură de colină, vitamine (supliment de vitamina E, supliment de niacină, mononitratul de tiamină, supliment de vitamina A, L-ascorbyl-2-polifosfat, p pantotenat D-calciu, clorhidrat de piridoxină, supliment de riboflavină, Acid folic, supliment de vitamina D3, biotină, supliment de vitamină B12)

Această rețetă, precum și alte produse alimentare ale lui Dave, este foarte accesibilă și convenabilă de utilizat în mod regulat. Nu necesită nici o rețetă, ceea ce îl face foarte accesibil fără costul adăugat al unei vizite la veterinar. Cea mai bună mâncare pentru câini pentru probleme gastro-intestinale pot fi principalele sau solo-ul câinelui dvs., în special în timpul recuperării. Are o consistență groasă și poate fi, de asemenea, amestecată cu kibble compatibile cu stomac pentru variație. Câinii își iubesc mâncarea pentru a fi amestecate puțin ocazional, dar câinii sensibili sunt capabili să țină acest aliment în jos, așa că este o idee bună să o păstrați ca alimente cu capse.

Pro:
  • O dietă deosebit de bland pentru câini cu un stomac extrem de sensibil
  • Nici un gluten de grâu sau grâu
  • Produs in SUA
Contra:
  • Are un miros foarte puternic pe care unii proprietari de animale de companie au găsit dezgustător
  • Ca și în cazul tuturor mărcilor de mâncare câinilor, există rapoarte de la părinții de companie care spun că câinele lor nu ar mânca acest produs

Cele mai bune alimente pentru câini pentru probleme gastro-intestinaleCele mai utile revizuiri despre acest cel mai bun hrană pentru câini pentru probleme gastro-intestinale: "Câinii mei au probleme digestive și acest produs ajută foarte mult. Ar recomanda, nimic din China și Dave își păstrează prețurile scăzute pentru că nu se termină ... "

11primere dieta I / D îngrijire digestivă
de către animalele de companie de pe Hill Nutriție

DealDieta de prescripție a dealului de îngrijire digestivă este formulată pentru câinii care au nevoie de o dietă intestinală specială (Astfel I / D). Primele 5 ingrediente care exclud apa sunt Turcia, produsul de ou, ficat de carne de porc, orezul și porumbul integral de cereale - toate ingredientele de bună calitate, nutritive și digerabile. Această mâncare de la Hill`s Pet Nutrition De asemenea, conține un amestec bun de surse de fibră - fibră prebiotică și un amestec de surse de fibre solubile și insolubile - care susțin sănătatea digestivă.

  • Mâncare pentru câini pentru problemele gastro-intestinale Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Antioxidanții necesari și rapoartele optime ale acizilor grași Omega 3 și 6 au fost adăugați pentru a întări sistemul imunitar. Suplimentele de vitamină și minerale au fost de asemenea adăugate pentru a umple nutrienții epuizați. Dieta de prescripție medicală Hill I / D îngrijire digestivă conservată de câine vine în 12 cutii de 13 de oz pe caz, și este un pic mai pricier decât dieta bland a lui Dave.

Ingrediente: Apă, curcan, ficat de carne de porc, orez, amidon de orez modificat, grâu integral, produs de ouă, pui de pui, aromă hepatică de pui, pulpă de sfeclă uscată, celuloză pulbere, clorură de potasiu, culoare caramel, fosfat dicalcium, in, L-lizină, sare iodată , Coji de semințe de psyllium, L-Threonine, clorură de colină, vitamine (supliment de vitamina E, L-ascorbyl-2-polifosfat (sursa de vitamina C), acid ascorbic (sursa de vitamina C), mononitara de tiamină, suplimentul de niacină, pantotenentul de calciu, Vitamina A Supliment, Supliment de vitamina B12, clorhidrat de biotină, piridoxină, supliment de riboflavină, acid folic, supliment de vitamina D3), L-triptofan, taurină, minerale (oxid de zinc, sulfat feros, sulfat de mangan, sulfat de cupru, iod de calciu) și beta- Carotenul

Cele mai bune alimente pentru câini pentru probleme gastro-intestinaleStomacul tulburător și diaree transmit imediat proprietarii de animale de companie și animalele lor de companie către clinica VET, dar cei care au folosit acest lucru înainte de recomandarea lui Vet știu mai bine decât să se grăbească în panică. O doză de alimente face de obicei animalele de companie din nou - și o face în mai puțin de 24 de ore. Acesta salvează cu siguranță ziua fără a fi nevoie să apăsați butonul de panică.

Pro:
  • Adăugați antioxidanți pentru a controla oxidarea celulelor
  • Formulate cu proteine ​​și grăsimi extrem de digerabile pentru a ajuta la repararea țesuturilor și asimilați substanțele nutritive
  • Conține o sursă de fibră mixtă pentru a ajuta la menținerea sănătății gastrointestinale
Contra:
  • Unii cumpărători s-au plâns de problemele de control al calității cu acest produs
  • Mai scumpe decât alte produse similare 

Cele mai bune alimente pentru câini pentru probleme gastro-intestinaleCele mai utile revizuiri despre acest cel mai bun hrană pentru câini pentru probleme gastro-intestinale: "Mâncarea câinelui a fost tipul corect și ceea ce era de așteptat, dar cutiile erau atât de deteriorate încât nu am putut chiar să-i deschid pe două dintre ele cu deschizător obișnuit sau chiar cu un cuțit și a trebuit să le arunce departe. Cutia la care au intrat a fost ... "


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 11 cele mai bune alimente pentru câini pentru problemele gi