Cainii pot avea suc de afine de afine?

suc de merișoare

Cranberries sunt bogați în substanțe nutritive și antioxidanți care au fost afectați ca jucând un rol în tot ceea ce de a stimula sistemul imunitar la scăderea inflamației în organism. Dar mult ca portocalele, doar pentru că fructul este sănătos nu înseamnă că sucul este - și asta este adesea cazul în care vine vorba de a oferi suc de afine pentru puii dvs. datorită zahărului adăugat. Iată de ce sucul de afine este uneori oferit câinilor și cum să faceți acest lucru în siguranță.

Ce tratamente sunt potrivite pentru câinele dvs?

Este suc de afine sigur pentru câini?

Deși antioxidanții din cranberries pot juca un rol semnificativ în menținerea sănătății câinilor - de exemplu, pot îmbunătăți funcția cognitivă și pot atenua alergiile și alte probleme ale pielii - problema este că doar pentru că boabele au beneficii pentru sănătate nu înseamnă neapărat suc de suc.

În timp ce boabele roșii, acide sunt scăzute cu calorii în timp ce este plină de vitamina C, fibră și potasiu, sucul de afine este ridicat în zahăr și poate conține alte ingrediente care pot fi dăunătoare puilor tăi. Din același motiv, ar trebui să evitați, de asemenea, oferirea sosului de afine de câine. Atunci când consumă cranberries în formă de suc (sau jellied), atât oamenii, cât și animalele lipsesc pe unele dintre beneficiile cheie de sănătate ale fructelor, cum ar fi fibrele, care pot ajuta la tot ceea ce de la boala cardiacă, hipertensiunea și diabetul, ca precum și ajutând la prevenirea anumitor boli gastrointestinale.

În plus, cranberries (atunci când este oferită în mod moderat) poate îmbunătăți sănătatea vezicii urinare a câinelui, lupta împotriva bacteriilor și ajută la prevenirea cancerului și, în același timp, îmbunătățind zâmbetul câinelui cu acumularea redusă a tartrului și a plăcii. Din acest motiv, afulescența de boală este folosită în unele rețete de alimente pentru câini din cauza tuturor vitaminelor și mineralelor.

Pot bea câini de suc de la suc de afine?

Ca multe fructe, afinele sunt pline de substanțe nutritive și antioxidanți. Dar sucul de afine este încărcat cu zahăr și alte ingrediente care nu sunt fido-friendly, astfel încât orice beneficii potențiale pe care le pot culege de la afine în sine pot fi anulate de ingredientele non-sănătoase ale sucului. De aceea veți dori întotdeauna să alegeți sucul de afine nereușite și să citiți îndeaproape eticheta pentru a identifica orice conservanți sau alte ingrediente dăunătoare.

Motivul pentru care unii părinți de companie au început să ofere suc de afine la câinii lor, în primul rând se datorează capacității sale de a ajuta la combaterea infecțiilor tractului urinar (UTI). Aceste infecții dureroase ale vezicii pot afecta atât câinii cât și oamenii deopotrivă și pot provoca dureri ascuțite în abdomenul Pooch și înapoi la spate, precum și o senzație de arsură atunci când se urinează. Infecția poate progresa la rinichi, ceea ce poate duce la alte condiții grave de sănătate. Dacă câinele dvs. are de-a face cu un UTI, puteți observa simptome precum întinderea sau aspectul durerii sau disconfortului atunci când urinesc.

Cu toate acestea, Cranberry a fost considerat mult timp un remediu sigur pentru această problemă. Natura naturală a sucului de afinei lucrează prin stimularea nivelului de aciditate în urină, ceea ce face mai greu ca bacteriile să se adreseze pe peretele vezicii câinelui tău și să permită ca bacteriile să fie spălate din sistemul lor. De fapt, unele studii au arătat că bea suc de afine poate ajuta chiar la prevenirea UTI în primul rând.

Dacă medicul veterinar vă diagnează puștiul cu UTI, el sau ea poate prescrie medicamente sau antibiotice pentru a ajuta la combaterea problemei. Alte modalități de a împiedica dezvoltarea câinelui dvs. UTI este să vă asigurați că beau suficientă apă, le păstrați bine îngrijiți (în special în jurul zonei genitale) și permiteți câinelui dvs. să aibă pauze frecvente de olitară, deoarece bacteriile se înmulțește urina mai lungă vezica urinara.

Pericolele sucului de afine pentru câini

Chiar dacă cranberries nu sunt toxice pentru câini, nu înseamnă neapărat că doriți să permiteți ca câinele să bea suc de afine. O preocupare de sănătate cu fructele este că conținutul ridicat de zahăr și acid poate provoca Probleme gastrointestinale Pentru câinele dvs., inclusiv vărsături și diaree, oferind sucul de câine (sau orice băutură care nu este apă) are întotdeauna acel risc. Dacă câinele dvs. experimentează aceste simptome după băut sucul de afine, ei ar trebui să piardă pe cont propriu - dacă nu, proprietarii de animale de companie ar trebui să se consulte cu medicul veterinar.

Există, de asemenea, o șansă ca câinele dvs. să fie alergic la afine, deci dacă oferiți lui Rover unele din fructe sau suc, ar trebui să începeți întotdeauna cu o cantitate foarte mică și apoi să monitorizați animalul dvs. de companie pentru simptome. În timp ce unele studii au arătat că 200 mg de suc de afine nesănătoase pot fi eficiente în gestionarea și prevenirea UTI, proprietarii de animale de companie ar trebui să țină cont de faptul că prea mult suc de afine poate crește șansele de a dezvolta pietre la rinichi. La câțiva câini, poate duce, de asemenea, la iritarea vezicii urinare datorită naturii acide a subreselor.

Dacă doriți să vă oferiți câinele cu beneficiile sucului, fără să-l bea, o modalitate rapidă și ușoară de a administra merișor este cu comprimate - o capsulă de 3.000 mg este echivalentă cu aproximativ 24 uncii de suc de afine. Ca regulă generală, câinii mai mici ar putea primi 1/8 dintr-o capsulă de 3000 mg și câini de dimensiuni medii 1/4 dintr-o capsulă. Rasele mari și uriașe pot consuma în condiții de siguranță între o jumătate până la o capsulă completă. Dacă abordează simptomele unui UTI, doza poate fi oferită de până la trei ori pe zi până când simptomele dispar.

Bineînțeles, oferindu-vă câine cu prăbușire fie în formă de suc, fie în formă de pilule, ar trebui să fie întotdeauna discutate cu medicul veterinar, deoarece fiecare câine (și sănătatea lor) este unic.

5 alimente care sunt toxice pentru animalele de companie (și unele alternative sănătoase)
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cainii pot avea suc de afine de afine?